بستگی به تعداد کسانی دارد که تخلیه میکنندنقل قول:
Printable View
بستگی به تعداد کسانی دارد که تخلیه میکنندنقل قول:
در هر صورت چون الان اپلود هم حساب میکنن باید طرح های ارزون تر بدن و گرنه اصلا نمی ارزه:n29:نقل قول:
همین چند روز پیش بود زنگ زدن نظرسنجی کردن در مورد سرویسشون و گفتم تنوع فشفشه هاتون کمه..:|
آقا یه خاطره بگم.... :n02:
تو یه شرکتی کار میکردم که مدیر عامل یک دکتر بود. دکترمکانیک.
این بده خدا هم به خطر جابجایی در شرکت سرویس اینترنتش تغییر کرد و دست بر قضا یکی از دانشجوهاش تو کار اشتراک دهی و این حرفا بود. اونم بهش گفت های وب میدنم بهت نمیدونم اینجوریه و نمیدونم چه جوریه و از این حرفا....
آقا این اینترنته هی قطع و وصل میشد، کم میشد، زیاد میشد... بالا یشد، پایین میشد... دیگه امونشون رو بریده بود.
زنگ زد به این اپراتوره آشناش، گفت آقا اینترنت مشکل داره حجم کمه نمیدونم ترافیک فلان، سرعت ممدان، نمیدونم چی چی و چی چی، خلاصه گلایه کرد...
اون طرف هم هی میگفت نیدونم شب پا میشی دانلود میکنی روز فشفشه میزنی، شب دانلود میزنی دوباره فشفشه میکنی،
مدیرعامل گفت اینارو نمیدونم، حوصله این کارارو ندارم. یه سرویس باز بهمون بده..
دست بر قضا های وب همه طرح هاش فشفشه ای بود. آزاد نداشت. اونهایی هم که داشت خیلی ناجور بود. قیمتش در حد فضانوردی بود. این ینده خدا اپراتوره هم چاره ای نداشت دوباره فشفشه بازی دربیاره.. :n02:
آره... مصرف میکنی، تموم میشه، فشفشه میزنی، دوباره هر دفعه تموم شد درخواست فشفشه میدی، دوباره فشفشه میزنی... خلاصه حسابی فشفشه کاریش کرد.
من داشتم از خنده تو دفتر جر میخوردم. :n08:
یهو مدیر عامل گفت ببین فلانی. من از این بچه بازی ها من سر در نمیارم. این فشفشه مشفشه هارو ول کن. من اینترنت میخوام اینترنت ندارم.
اونم گرفت اینترنتشو مثلا برقرار کرد حالا با سرعت یک اسب بخار در ساعت... :n15:باز فرداش زنگ زد گفت چی شد، مشکل ما رفع نشد که... اون بنده خدا هم چیزی در آستین نداشت جز صحبت از فشفشه هاش که مدیر عامل دید این چیز دیگ ای واسه گفتن نداره باهاش خدافظی کرد، تا مدتها با این فشفشه ها سروکله زدیم ما تو شرکت. :n31:
به نظر من های وب واقعا باید یه فکری به حال بسته هاش بکنه ، یا حداقل ترافیک شبانه رایگان رو برگردونه. از بقیه آی اس پی ها تو مرکز مخابراتی خودم مطمئن بودم. حتما از های وب میرفتم. به نظرم هزینه های وب بالاست.
واقعا گند بزنه به این های وب نه دیگه فشفشه داره نه اینترنت درست حسابی سرعت خارجی افتضاح پینگ فوق العاده مزخرف با پکت لاست تک کانکشن داغون البته شرکتهای دیگه هم هرکدوم یه جاشون میلنگه کاری کردن که ادم خودش کلا از اینترنت انصراف بده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - -
فشفشه های جدید به نظرم بهتر از قبلی هان.
۷۰ گیگ یه ماه برای من مناسب تر از ۵۰ گیگ یه ماهه است.
پولاتون و جمع کنید ماهی 65 باید بدید
یارو مگه مخش تخته است 70 گیگ با سرعت داغون شما:n02:
فک کنم بعد این همه مدت باید جمع کنم از های وب ! محاسبه آپلود ، نبود بازه شبانه ، حذف بسته ها ، افت شدید سرعت و قطعی مکرر...
دوستان با هزینه 100 - 110 ت برای 3 ماه چه بسته ای از چه isp پیشنهاد میدن ؟