با یک بخش از حرفات موافقم و با یک سریشون مخالف. من اونقدر بازیم خوب هست که بدونم نقاط ضعف و قوت هیروها چیه و اینکه هیرویی که تو تیم مخالفه چه spell هایی داره. ولی عرض بنده چیز دیگه ای هست که شما متاسفانه متوجهش نشدید دوست عزیز. تو اکانت قبلیم هم اختلاف برد و باختم واقعا ناچیز بود. یه چیز دیگه اینکه بنده اصلا خودم رو با چلنجر قیاس نمیکنم ولی تو برنز امتیاز 31/10 و یا گرفتن penta kill بنظر من عالیه و بدون نقص. درضمن تو برنز وقتی میتونی با هیروهای تاثیرگزاری مثل Shen, Amumu, Lux و غیره خوب بازی کنی که تیمت بتونه carry کنه. آخه عزیزم وقتی تو هیروی تاثیرگزار رو برای یک مشت نوب برداری بعدش خودت رو شماتت میکنی که چرا برای همچین تیمی این هیرو رو برداشتی. چون جهت اطلاعتون عرض کنم که تو برنز اگه بخوای Solo بری باید خودت carry کنی و در غیر اینصورت نمیتونی بالا بری. دلیل این که از دوستان دیگه خواستم بیان با هم بازی کنیم هم اینه که من بدونم حداقل یکی دیگه مثل خودم تو تیم هست که بتونه carry کنه. مسلما وقتی برم تو Div گلد یا بالاتر دیگه ینجوری صحبت نمیکنم و اونوقت میدونم که قوانین و انتظارات متفاوت میشه. البته این رو هم بگم که چند سال قبل و در سیزن های قبلی که بازیم تعریفی نداشت اینقدر ranked بازی کردم و باختم که ELO اکانتم خیلی اومد پایین و برای همین برام سخت بود که بالا بکشم. حالا دوستان اگه صلاح میدونند Account و Server اعلام کنن.