دوستان من موقعی که میخام با کروم ویدیو انلاین ببینم مشکل دارم ولی با موزیلا نه کسی میدونه چرا؟(لگ میزنه روی 480 ولی تو موزیلا روی 1080 هم مشکلی نداره):n13:
Printable View
دوستان من موقعی که میخام با کروم ویدیو انلاین ببینم مشکل دارم ولی با موزیلا نه کسی میدونه چرا؟(لگ میزنه روی 480 ولی تو موزیلا روی 1080 هم مشکلی نداره):n13:
کروم بدرد نمیخوره جاش همون موزیلا( واترفاکس یا فایر فاکس) نصب کن اگر واترفاکس نصب کنی بهترهنقل قول:
داداش حقیقتش با موزیلا حال نمیکنم چه فایرفاکس په واتر فاکس با کروم راحت ترم.کسی میدونه چه جوری میشه درستش کرد؟نقل قول:
اشتباه میکنی موزیلا سرعت و امکاناتش خیلی بیشتر از کرومهنقل قول:
مثلا شما یه فایل از یوتیوب نمیتونی با کروم دانلود کنی در صورتی که با موزیلا میشه
قبول دارم الانم دارم با فایرفاکس این پست رو میزارم ولی دیگه به کروم عادت کردم.تنها مشکلش هم ویدیو انلاین تو یوتیوب و کیفیت بالای 480 هست یعنی 720و 1080 ویدیو لگ میزنه نمیدونم چرا؟:n13:نقل قول:
کروم خودش سرعتش پایینتر از موزیلاست حتما سرعت تک کانکشنت هم پایینهنقل قول:
اره.ولی موزیلا تو وبگردی برام کمی لگ داره اگه حل شه شاید از موزیلا استفاده کنم.نقل قول:
:n09:نقل قول:
با کروم نمیتونی ویدیو از یوتیوب دانلود کنی !! :39: این دیگه از اون حرفا بود
من از ورژن 37.0.2062.124 (64bit) استفاده میکنم ، تا حالا هم لگ نداشتمنقل قول:
از من 32 بیتهنقل قول:
از یوتیوب نمیشه با کروم و با دانلود منیجر دانلود کرد الان تقریبا 3ماهی میشه که اینجور شده فقط با موزیلا و با یه extension میتونم با idm دانلود کنمنقل قول: