روز اول یا دوم SoroushM برای لحظاتی رنک 2 بود منم بعد از یه هفته رفتم رنک 64 ولی سقوط کردم الآن هم که سایه به سایه ات دارم میام :10:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
روز اول یا دوم SoroushM برای لحظاتی رنک 2 بود منم بعد از یه هفته رفتم رنک 64 ولی سقوط کردم الآن هم که سایه به سایه ات دارم میام :10:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام هادی جان
خوبه که هر وقت بیایم یک پست بدیم اینجا...
الان همه رفتند اگه دوباره جمع بشیم عالیه:دی
من با این serving army یک ساعت دیگه میشم لول 46 :دی
هیچ فرومی و تاپیکی پی سی ورلد و تاپیک وست نمیشه
زنده باد وست
چه خبرا از بچه های جدید ؟ میبینم که آرش و سعید یوزر و10 رو هنوز رنک یک نگه داشتن ... دمشون گرم
محمد این یوزر رو بخدا جریانی داره هااا :دی
راستی این سینا ادمین خیلی زود به درخواست ها عمل میکنه هااا.
با یوزر ir-dgm بهش دوبار گقته بودم این جواب سریع رو پیشرفته کنه هر دوبار گفت انجام میشه.
اما تازه انجام داد :دی
باید دوباره این تاپیک رو زنده کنیم
اون موقع که من بازی میکردم خیلی هیجان داشت :دی کلا من با Smurgan که بهترین فاندر بود خیلی خاطره دارم ...
هرچی میگفتم میساخت و کلا بچه ی باحالی بود ، ظاهرا بچه داشتش چون گاهی اوقات میگفت باید فلان ساعت برم بچمو از مدرسه بیارم خونه :دی !!!
چند بار هم میخواستن منو پاس اوت کنن که بهم الهام شد برو هتل نصف دوئلر ها پشم شدن :دی
کلا چه حالی میداد ، همشم مدیون چاقالم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب الهامی:دی
حاجی هم رفت زیاد حال نمیده. ما آخر نفهمیدیم جریان چیه.....
الهام که نشد من هر نیم ساعت به پی سی سر میزدم قبلنا و کلا روی بازی خیلی تمرکز کرده بودم + راهنمایی های چاقال
که جواب هم گرفتم !
رفتم لول 46 :دی
دوباره باید همه رو دور هم جمع کنیم توی فروم :دی
این ورلد کلی ایرانی جدید پیدا کردیم.....
Selling guns to Indians رو باز کردم :دی:5:
محمد تولدته؟؟؟
اگه هست مباررررررررررررک
اینم گروه مترب:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]