دوستان یه چیز دیگه ام بگم که تا امروز بعد از ظهر که من دفتر بودم طرح Summer باز بود برا ثبت نام ،دیگه فردا رو نمیدونم!(پسر داییم یکی اول تابستون گرفته بود اون که تموم شد الان یکی دیگه براش ثبت نام کردم که 3 ماه دیگه مهمونی مفت خوری باشه!):n02::n10:
Printable View
دوستان یه چیز دیگه ام بگم که تا امروز بعد از ظهر که من دفتر بودم طرح Summer باز بود برا ثبت نام ،دیگه فردا رو نمیدونم!(پسر داییم یکی اول تابستون گرفته بود اون که تموم شد الان یکی دیگه براش ثبت نام کردم که 3 ماه دیگه مهمونی مفت خوری باشه!):n02::n10:
اقا سرعت ها بازم که پکید !!!! دوباره دارم با 265 تا دانلود می کنم !!!!!!!!!!!
آقا تایید میشه! حتی اسپید تست هم نتونستم بگیرم که بذارم!نقل قول:
بله منم خواستم پینگ تست بگیرم اما وقتی پینگ 500 رو برای اصفهان دیدم از خیرش گذشتم !!!!!!! معلوم نیست چه غلطی دارن می کنند !نقل قول:
متاسفانه دیر یا زود باید جمع کنیم بریم!نقل قول:
ثبات که نیست و امروز پنجمین روزه که مشکل پابرجاست، تازه حرف لیمیت رو هم پیش میکشن!
واقعا یکی که میاد سرویس الترا رو میگیره و پول قابل توجهی رو هم میپردازه،بنظرتون هدفش غیر از دانلود و استفاده بی دردسر از اینترنت هست؟!نقل قول:
با این وضع لیمیت کردن و مشکلاتی که داره هی پشت سر هم پیش میاد حقیقتا نه از لحاظ مالی و نه منطقی نمیارزه ادامه.
من اگه میخوام تو روز از اینترنت استفاده کنم واسه وبگردی و رفتن به چن سایت دیگه چه نیازی دارم این سرویس رو بگیرم با یه سرویس معمولی و نامحدود هم کارم راه می افته/
معلومه پهنای باند مخابراتی ها درست شده که باز ..... شد به پینگ مکسنت
کد:C:\Users\****>ping google.com -t
Pinging google.com [173.194.39.104] with 32 bytes of data:
Reply from 173.194.39.104: bytes=32 time=248ms TTL=41
Reply from 173.194.39.104: bytes=32 time=320ms TTL=41
Request timed out.
Reply from 173.194.39.104: bytes=32 time=293ms TTL=41
Reply from 173.194.39.104: bytes=32 time=279ms TTL=41
Ping statistics for 173.194.39.104:
Packets: Sent = 5, Received = 4, Lost = 1 (20% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 248ms, Maximum = 320ms, Average = 285ms
متاسفانه مخابرات و همارا لیاقت ارج نهادن به کاربرای مصرف کننده سرویس های گران قیمت رو نداره!نقل قول:
اینم سرویس ماهی بیش از 35 تومنی ما!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقه به دقیقه و ساعت به ساعت شرایط فرق می کنه! 5 ساعت نشد که مشکل رو درست کردن!
دوباره درست شد! بدجور شورش دراومده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی میگم میشه یعنی میشه@@@نقل قول:
روی 1 خط میشه 2 تا ADSL هم گرفت:n02:
دیشب حجم منم کم شده بود ولی الان دیدم اضافه شده:n02: البته من 45 مگ حجم بیشتر نداشتم:n08:نقل قول:
نقل قول:من مشکل سرعتم حل شده:n05:نقل قول:
ایول !!!نقل قول:
جزئیات بیشتر رو بذار :n02:
من همیشه دقت کردم چون پهنای باند مکس نت خیلی کمتر از مخابراته !! برا همین خیلی زودتر از مخابرات تایم اوت میده و این خیلی بدهنقل قول:
چون تایم اوت نشونه کمبود پهنای بانده:n24: