نقل قول:
والا ما که جزئ لیست هر روزه شکایت آسیاتر هستیم!
شما که انتظار داری مردم برن برات شکایت کنن !
Printable View
نقل قول:
والا ما که جزئ لیست هر روزه شکایت آسیاتر هستیم!
شما که انتظار داری مردم برن برات شکایت کنن !
ولی اینترنت من که خیلی بهتر شده البته من پوست سرشون رو کندم کچلشون کردم من حتی با مدیرشرکت هم حرف زدم بحث کردم بحث منطقی و اروم و با حوصله :n02:.و خیلی هم خوب جواب میدادن از یه طرف حق میدم بهشون از یه طرف دیگه هم کاربرها حق دارن ولی مقصر اصلی هیچ کدوم نیستن و این دولته که هیچ کسی هم نمیتونه بره ازش شکایت کنه.شرکت اسیاتک الا توی استان ما اقدام به نصب STM1 کرده و همه کار ها انجام شده ولی دولت اجازه بهره برداری نمیده یعنی داره سنگ مینداره جلو پا این بیچاره ها من تمام مدارک و شواهد رو دیدم.پس بیخود خون خودتون رو کثیف نکنید و به این بیچاره ها فحش ندین مقصر اصلی کس دیگه ای هست.الان مسیر اینترنت رو چک کردم دیدم از مسیر های خوب هست روس تلکام ولی به علت پاین بودن پهنای باند نوسان داره پینگ از 140 تا 300 نمایندگی حتی به خاطر مشترکین مجبور شده دیگه واسته کسی پورت نمیزنه تا وضعیت این STM1 مشخص بشه.حق مردم ایران بیشتر از این هاست ولی حیف......:n15:
oh my god :دی
چه خبره امشب
یک مگ محدود الان با سرعت بالای 200 دارم میدانلودم
اخرین باری که شبانه با این سرعت دانلود کردم تو اسفند پارسال بود
خیلی جالبه اسیاتک من که تا چن شب پیش سرعتم عالی بود الان افتضاح شده...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز شما کدوم مرکز هستی؟ کدوم شهری؟ چون مال من ۲ هفته قبل عالی شده بود ولی الان یه هفته که برگشته به سرعت افتضاح:n30:نقل قول:
به نظر من این بازی جدید آسیاتک که به صورت رندوم سرعت ها رو تو ساعت رایگان زیاد میکنه ولی چه فایده که موقتیه:n28:
من مرکز مخابراتی حکمت شعارم ... رییس جمهور خیلی محبوب ! :دی سابق هم تو همین محل هستن :دینقل قول:
شاید اینطوری باشه که میگی چون دیشب واقعا سرعت محشر بود
تا ساعت 3.5 که بیدار بودم اکثر مواقع سرعت بالای 250 بود صبح پاشدم دیدم 3 گیگ دانلود کردم، یک مگ محدود دارم - البته idm باز کردم چون من دو تنظیمات میذارم رو 2 دانلود همزمان دیدم لعنتی دو تا فایل رو 99.99 گیر کرده و از ساعت 5 گیر کرده بود رو همون دو فایل بنابراین نذاشته فایل های دیگه هم دانلود شه مگر نه از 5 گیگ هم بیشتر دانلود میشد دیشب
چند تا عکس میذارم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم این لعنتی چه مرگشه که بعضی فایل ها رو 99 درصد گیر میکنه از هر 5 فایل یک فایل اینطوری میشه اعصاب خرد کنه به خصوص تو فایل های حجیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان شما یه ورژن دیگه از idm با کرک معتبرتر نصب کن. احتمال بسیار زیاد مشکل گیر کردن در 99 درصد شما حل بشه!نقل قول:
کیف حالک ؟ اسیاتک دق دادت رفتی یک شرکت دیگه :n02:نقل قول:
دو تا کرک تست مختلف تست کردم فرقی نکرد باید تو سایت خارجی ها یه گشتی بزنم یه کرک جدید پیدا کنم تو سایت های ایرانی که همه سایت ها یکی دو کرک رایج استفاده میکنن
:n18:
وری نایس:n02: یا حبیبینقل قول:
خیلی اذیتمون کرد اسیاتک....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان یکی از کاربرا قبلا گفته بود میتونه مشکل از کرک باشه.پس اگر با این روش حل نشه موشکل بر میگرده به اسیاتک.
افزایش سرعت اینترنت و پهنای باند
واعظی با بیان اینکه فناوری اطلاعات بستر توسعه کشور است و براین اساس پرداختن به این حوزه از اهمیت بالایی برخوردار است، گفت: فناوری اطلاعات به طور حتم در ابعاد مختلف اقتصادی علمی و تجاری موثر است و در این راستا بحث توسعه پهنای باند اینترنت و نیز افزابش سرعت اینترنت در دستور کار وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات قرار می گیرد.
درخواستهای خود از وزیر جدید ارتباطات را در خبرآنلاین بنویسید
============
امیدواریم :n05:
نقل قول:
خودمم خیلی دنبال حل این مشکل رفتم ولی اخر به نتیجه نرسیدم . اگر بگیم مشکل از اسیاتک هست خوب بقیه بچه ها هم تا حالا اعتراض میکردن و اقلا یه بار مطرح میکردن من فقط یه بار دیدم یکی از بروبکس اسیاتک بگه این مشکلو منم دارم کرک