یه سوال.توی جعبه سمت راستش که اداپتورش هست یه قسمت کوچولو بالاش هست،مال من هیچی توش نبود. ( دیدین که توی جعبه زیر کنسول جعبه ۴ قسمت میشه،منظورم قسمت بالا سمت راسته که از همه کوچکتره،اونجا چیه؟؟؟ )
یه سوال.توی جعبه سمت راستش که اداپتورش هست یه قسمت کوچولو بالاش هست،مال من هیچی توش نبود. ( دیدین که توی جعبه زیر کنسول جعبه ۴ قسمت میشه،منظورم قسمت بالا سمت راسته که از همه کوچکتره،اونجا چیه؟؟؟ )
یه سوال : میشه بازی های این کنسول رو غیر قانونی از اینترنت دانلود کرد و روی دستگاههای کپی خور شده اجرا کرد؟
-تابستون که میشه قیمت کنسول میره بالا؟
سوال خوبیه . . . .اگه کسی میدونه جواب بده!نقل قول:
اِ ! پس چه جوری قراره به تلویزیون وصلش کنیم اگه حذفش کردن؟؟؟نقل قول:
باس بخریش کاکو...:5:البته فکر نکنم حذفش کنن ... حالا HDMI گرون بود حذف شد ... این که دیگه چیزی نیست ...نقل قول:
اِ ! پس چه جوری قراره به تلویزیون وصلش کنیم اگه حذفش کردن؟؟؟
ببخشید یه xbox Elite با هارد 120 قیمت کردم 350 تومن
میخواستم بدونم گرون گفته یا اینکه واقعا قیمتها بالا رفته؟
میترسم اگه صبر کنم توی تابستون گرونتر بشه!
بعدش اینکه جدیدا چه لوازم جانبی باید توش باشه که اگه از داخلش کش رفتن متوجه بشم
سلام دوست منکد:راره اگر کسی رو میخوایم راهنمایی کنیم اول اطلاعات بالایی داشته باشیم تا به درستی طرف رو قانع و راهنمایی کنیم ...
من خودم کلا همه میدونین که تو این انجمن طرف xb360 هستم و کلا Fan کنسول ... ( محمدم , mohammad_twe )
اقای shab_2008 میتونم بدونم از روی کدوم منطق این حرف رو زدین ؟؟؟
کاملا درسته که PC خیلی قویتر از XBOX هست و همه هم اینو میدونن و نمونه هایی مثل Crisis اصلا واسه همین چیز ها اومدن.
اما مساله این هست که به روز نگه داشتن PC که بتونه همچنان با قدرت کار کنه ، به مراتب پر هزینه تر از Xbox هست.
گرافیک Xobx قدرتش نسبت به گرافیک های معمولی در حد یک 256 معمولی هست اما چون بازی ها رو مخصوص و با آشنایی کامل نسبت به قدرت همون سخت افزار درست میکنن ، میتونه انقدر راحت بازی ها رو اجرا کنه.
============================
نقل قول:
یه سوال : میشه بازی های این کنسول رو غیر قانونی از اینترنت دانلود کرد و روی دستگاههای کپی خور شده اجرا کرد؟
بله ، همیشه میشه این بازی ها رو از اینترنت دانلود و استفاده کرد . فقط رایت کردنش ،همینطوری نیست و یک مقداری مراحل اضافه تر داره.
توی بسته های الیت نیستش ، اما تولید و پخشش که قطع ، نشده . شما میتونی بری یک از همین مغازه ها که کنسول میفروشن و یکیش رو بخری.کد:پس چه جوری قراره به تلویزیون وصلش کنیم اگه حذفش کردن؟؟؟
فکر کنم الان 360 الیت با آپدیت جدید و داشبورد جدید بین 320-335 باشه.نقل قول:
بخشید یه xbox Elite با هارد 120 قیمت کردم 350 تومن
میخواستم بدونم گرون گفته یا اینکه واقعا قیمتها بالا رفته؟
میترسم اگه صبر کنم توی تابستون گرونتر بشه!
بعدش اینکه جدیدا چه لوازم جانبی باید توش باشه که اگه از داخلش کش رفتن متوجه بشم
توی تابستون قطعا گرونتر میشه
لوازمش فکر کنم یک دسته و هارد 120 و خود دستگاه و اون کابل AV که 6 تا فیش داره +هدستش و یک ماه اکانت وlive و یک کابل ethernet+ کامپوننت AV باشه که البته آخری رو شنیده بودم با کابل HDMI از کنسول حذف کردن و مطمئن نیستم که هنوز هم توی پک های الیت هست یا نه.
البته همونطور که میدونی ، رنگ الیت ها مشکی هست.
چه مراحلی ؟نقل قول:
نقل قول:
چقدر گرونتر مثلا؟
آقا گرافیک 5 گیلویی ...3GB هم نندازی رو pc باز هم کم مییاره .... چون قطعات با هم هماهنگی ندارن ....چون pc غذاش بازی نیست و x360 کارش اجرای بازی هست..نقل قول:
اگه بتونی هماهنگ کنی .... بعد شاید...:13:
فقط به این نکته هم توجه کن که مانیتورتم باید واید باشهنقل قول:
برا صدا هم راه های مختلفی وجود داره که بارها گفته شده یک راهش همون استفاده از vga است
قیمتم طرفای 15
---------- Post added at 05:05 PM ---------- Previous post was at 05:01 PM ----------
کلا توی جعبه ارکید اینا وجود داره:نقل قول:
1-خود کنسول
2-آداپتور
3-یک عدد دسته همراه با دو عدد باتری معمولی
4-کابل AV Component
5-دفترچه ها
جدی یه دسته توی الیت هست؟ چه بد. حالا یه دسته اضافه ی خوبش چنده؟ فکر کنم چند تا مدل داره!
اگه الان 320-330 باشه ، فکر کنم تابستون 350-370 میشه و البته همه چیز به کرم فروشنده هاست وممکنه ارزنتر یا حتی گرونتر هم باشهنقل قول:
مثلا رایج ترین نرم افزار ، نرم افزار img burn هست ، سرعت باید روی حداقل مثل 2 یا 1 یا 2.4 باشه
پسوند فایل های باید dvd باشه و فقط iso کافی نیست و اگه پسوند DVD نباشه براش یکی درست میکنن که البته کار خیلی سختی نیست و فقط باید فایل txt با یک دستور خاص براش درست کنی.