یوزر رو چطوری باید وارد کرد ؟نقل قول:
511 یا 51 ؟
3 رو هم باید وارد کرد ؟
و اینکه این سایت با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه فرقی داره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
یوزر رو چطوری باید وارد کرد ؟نقل قول:
511 یا 51 ؟
3 رو هم باید وارد کرد ؟
و اینکه این سایت با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه فرقی داره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاملا دروغ هست و خودشون محدود کردننقل قول:
من الان زنگ زدم 2020 میگن فقط رو یه سرویس شبانه دارن اونم 1 ساله ست. دلم خوش بود که میرم یه شرکت دیگه. زنگ زدم اسیا تک اونجا هم میگه فیبر نوری هستین نمیشه! لعنتیا ما رو محدود به خودشون کردن!
من اینجا نمیتونم لوگین کنم.نقل قول:
من اینجا با یوزر جدید لاگین کردم وارد پنل شد ولی به اینترنت کانکت نمیشه نه با یوزر جدید و نه با یوزر قدیمینقل قول:
توی این سایت یوزر رو همین شماره تلفن جدیدتون رو وارد کنید. البته راست و دروغش رو نمیدونم اما میگن این سایت برای غیر-مشهدی هاست. و 2020 برای مشهدی ها. شما اگه مشهدی هستی بببین سایت 2020 براتون کار میکنه؟نقل قول:
توی همین سایت به قسمت پشتیبانی برید و تیکت بفرستید ببینید چی میگن. والا از این مخابرات کسی سر در نمیاره دارن چیکار میکنن.نقل قول:
دوستان باز مثل قبلا شبانه هارو محدود کردن رو 100.دوستانی که محدود شدن بگن رو چند محدود شدن و طرحشون چیه. اینام هرروز یک فیلمی در میارن.نمیشه بهشون اعتماد کرد یکساله گرفت بعد از چند ماه محدود میکننو هزارتادردسر دیگه.
مخابرات یکساله دارم روزا سرعت 10مگ و شبا 5گیگ میگرفتم.الان یکماهه شبا هم مثله روزه و10مگه.تاحالا 2 ترا دان کردم.
کلا روزا مصرف نمیکنم و فقط ماهی 12ت پول زمان میدم.شبی 18گیگ میگیرم.
تو این مدت حتی یک ثانیه قطعی و افت سرعت نداشتم و هیچ شارژی ازم کم نشده.مخابرات بهترینه.
کاملا تایید میشه ومن هم سرعتم دقیقا مثله شماست و خیلی راضی هستم از مخابرات.نقل قول: