300؟من دو مگ داشتم زیاد جالب نبود.در بهترین وضعیت به همون 240 می رسید.شما طرح بلند مدت یا از طرحهای قدیمی داری؟نقل قول:
Printable View
300؟من دو مگ داشتم زیاد جالب نبود.در بهترین وضعیت به همون 240 می رسید.شما طرح بلند مدت یا از طرحهای قدیمی داری؟نقل قول:
توی عید روزا به 250 میرسید اما الان شب و روز زیر 70 هست لعنت به مبین نت لعنتنقل قول:
مخابرات 1مگ نامحدود ماهی 45 میده اما خونه ما دوره خط نمیدن
روی طرح نوروزی
شبانه رایگان هستش همچنان دیگه؟
من ساعت 2:05 دقیقه مودم رو ریست میدم .
ولی انگار از من کم میکنه
شما تجربه ای ندارین در این مورد؟
شما هرشب چقدر رایگان دانلود میکنید؟نقل قول:
ممنون از شمانقل قول:
ببین سرویسهایی که گفته میشه 128-256-512-1 مگ ،اینها بر اساس کیلوبیت هستند.در idm و speedtest معمولا سرعتها بر اساس بایت نوشته میشوند.
شما سرویس 128 کیلوبیت داری که سرعت دانلودت میشه 16 کیلوبایت.(برای تبذیل بیت به بایت)حالا چون بین 4 نفر شیر میشه،16 تقسیم بر 4 میشه 4!!
برای downlink هم برو داخل تنظیمات مودم یعنی برو به 192.168.1.1 با یوزر و پسورد admin وارد بشو.در قسمت Service Flow یه جدولی هست که مشخصات سرویس بسته شده رو نشون میده.دو ردیف به نامهای uplink و downlink داره.در هرکدوم از اونها در قسمت max rate یه عددد 6-7 رقمی هست.اگه پیدا کردی اینجا بنویس چند بوده یا یه عکس ازش بذار.
uplink:65536
downlink131072:
یعنی با این حساب من باید کلاهمو بندازم بالا که سرعت 4 نیست بلکه 16نقل قول:
بین سرویسهایی که گفته میشه 128-256-512-1 مگ ،اینها بر اساس کیلوبیت هستند.در idm و speedtest معمولا سرعتها بر اساس بایت نوشته میشوند.
شما سرویس 128 کیلوبیت داری که سرعت دانلودت میشه 16 کیلوبایت.(برای تبذیل بیت به بایت)حالا چون بین 4 نفر شیر میشه،16 تقسیم بر 4 میشه 4!!
دوستان درود
من سرویس یک ساله 512 داشتم و رو به اتمام هستش .
راضی هستم از این سرویس ، حدود 120 روزانه و 100 شبانه دانلود می کردم . حدود 200 گیگ دانلود شبانه داشتم این مدت ...
اما حالا در مورد انتخاب سرویس جدید مردد هستم .
سرویس ها هم ظاهرا عوض شدن . به نظر شما ماهیانه بگیرم یا سالیانه یا 6 ماهه و الی آخر ... ؟
بعضی دوستان می گفتن که یک مگابایت چندان اختلاف سرعت عملی براشون نداشته ! یعنی همون 100 و خرده ای دانلود می کردن . این صحیحه ؟ یعنی 1 نگیرم ؟
ممنون .
اگه میتونی همینو شارژ کن البته به این علت که میگی شبانش عالیهنقل قول:
یادت باشه کلا انتخاب یه سرویس دیگه بستگی به شانست داره
کلا تو این کشور همه چی شانسه البته 1 در میلیون
در واقع اگه سرعتت از 4 پایینتر اومد اونوقت میتونی یقشونو بگیری وگرنه فقط پول تلفنت زیاد میشهنقل قول:
سلام
من مودم BM632w را آپدیت کردم اما با لن نمیتونم وارد تنظیمات مودم بشم و صفحه پسورد ادمین نمیاد وقتی هم با وایرلس میخوام وصل بشم ازم پسورد میخاد باید چکار کنم آیا رمز پیش فرض دارد که باید وارد کنم