محصولات Tenda چجوری هستن ؟ خوبن ؟
این محصولش
TenDaD810R
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
محصولات Tenda چجوری هستن ؟ خوبن ؟
این محصولش
TenDaD810R
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من مودم D-LINK دارم،از اینترنت مخابرات استفاده میکنم /downstream 576 kb
هست و upstream 175kbpsهست چطور زیادشون کنم
سلام ... لطفا بهم توضيح بدين فرق مودم بي سيم با مودم كابلي چيه؟
بعد من ميخوام adsl بگيرم فقط چه مودمي بگيرم
چون اتاقم خيلي فاصله داره تا حال ...
و ميخوام با موبايل ( واي - فاي ) هم برم تو نت !
مودم چه مدلي خوبه؟
قيمتم بگين
دست شما نیست باید مخابرات زیاد کنهنقل قول:
سلامنقل قول:
مودم معمولی حتماْ باید توسط کابل به کامپیوتر وصل باشه ولی مودم وایرلس مثل یک فرستنده رادیویی به کامپیوتر وصل میشه.
البته کامپیوتر یا لپتاپ هم باید تاون دریافت امواج را داشته باشه.
اطلاعات کافی هم در وب هست حتا اگر فارسی جستجو کنید. انواع زیادی هست که قیمت هم در سایتها مینویسند. من خودم وایرلس سری G گرفتم که پشیمونم.
شما یه سری Nبگیرید.
من از مودم مگانت استفاده میکردم و اینترنتم از مخابرات بود و سرعت دانلودم تا 140 میرسید . یه روز خونه ی یکی از اقوام دیدم سرعتش روی 270 بود . مدومشو گرفتم آوردم خونه . چند بار تست کردم ، با مودم اون سرعتم روی 270 تا سیصد بود ولی با مودم خودم سرعتم روی 140 یا کمتر .
مودمش دی لینک بود .
حالا رفتم یه مودم دی لینک خردیم ولی جدید تر بود و مدلش فرق داشت ، سرعتم روی 140 هست . مودل اونو یادم نیست و تعجبه برام که فقط مودل اون اینجوریه . چون تی پی لینکم گرفتم از دوستم ولی زیاد فرقی نکرد همون 140 بود گرچه که دوستم دیدم سرعتش تا 270 رسید ولی موقتی .
موندم چرا اینجوریه .
حالا اون آشنامون که بیاد مدلشو میپرسم ولی نباید اینجوری باشه . چند بار پشت سر هم تست کردم
ببین شما و فامیلتون از یه جا سرویس میگیریدنقل قول:
فایملتون نوع سرویسی که گرفته چنده 128 یا 256 یا 512 .... کدومش و
وشما هم چطور
واسه این که مودم فامیلتون در خونه شما همون سرعت رو داشت اجتمالا هردوتون از یه نمایندگی سرویس میگیرید و تو تنظیمات مودم فامیلتون شماره خودشون رو وارد کرده وقتی از منزل خودتون با مودم وصل میشید درواقع شما باشماره اونها وصل میشید و برای این سرعتتون همینه
شما برید بهترین مودم جهان رو هم بیارید وقتی از سرور محدود شده اید نمیتونید زیادش کنید
امیدوارم به دردتون خورده باشه
موفق باشید
میخوام مودمم بعد از 2 دقیقه ک باش کاری انجام ندادم خودکار دیسکانکت بشه باید کجای تنظیمات مودم برم ( مودم TP-Link TD-W8901G)؟
سلام شما برو به Interface Setup بعدش Internet رو انتخاب کن اون پایین قسمت Conncetion Settingنقل قول:
Connect On-Demand (Close if idle forminutes) بجای صفر بزار 2