ما گفتیم روحانی میره usa وضعیت اینترنتمون متحول میشه نگو که هر رزو بدتر از دیروز.بازم قول خوردیم:n28:
Printable View
ما گفتیم روحانی میره usa وضعیت اینترنتمون متحول میشه نگو که هر رزو بدتر از دیروز.بازم قول خوردیم:n28:
کسی اینجا کلاسیک پلاس مخابرات رو داره؟؟ سرعتش چنده الان؟؟
اینم یه چند تا اسپید تست دیگه با اولترا. ندید بدید شدم!:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کم تست بزار حجمت تموم میشه:n02:
سرعتم منم درست شد!!! :n19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با شواهد موجود ثابت شد که اگه هر چند وقت یه بار سرعت رو لیمیت کنن بعد دوباره درستش کنن لذت استفاده از سرویس مخابرات 2 برابر میشه!:n02:
نقل قول:
جشنوارس؟ چطوریه دقیقا؟
میخواستم خودم خبرو بدم که انگار امیر جون زود تر اومده!
دوستان اخبار کاملو فردا میزارم و فقط همینو بدونین که برا ثبت نام های یه ساله ی سرویس های 1 مگ و 2 مگ و 512 ،4 گیگ یه مودم وایرلس 110 تومنی هدیه داده میشه!:n02:
حجم کم شد اشتباه در بازه رایگان،بعد صبح حجمم برگشت،بعدش ظهر 5 گیگ باز اضافه کردن به اون حجم قبلی منم ذوق زده شدم،الان که رفتم سایت دیدم علاوه بر اون 5گیگ اضافی 500 مگ هم اضافی کم شده!:n13:فک کنم یه چن دقیقه بعد اگه برم سایت میزنه شما کی باشی؟!مخابرات مشترکی بنام شما نداره:n08:
اینم از پینگ:
بنظرتون چی داره میشه؟!:n19:
مال من تک لینک 30kbpsه ولی با 10-15 تا فایل 450 تارو پر میکنه :n03:
آقا اینو خیلی خوب اومدی ولی اگه شبا رو، رو 248 لیمیت کنن به نظر من بازم به درد نمی خوره!نقل قول:
این مورد واسه یکی از دوستان منم پیش اومده که 7 گیگش شده 12 گیگ!:n02:نقل قول:
اگه تو روز با 10 تا جواب بده شبو با 30 تا جواب میده! به این میگن کیفیت سرویس! :n08: البته شاید از لینکای شماست چون مال من با 2 لینک 16 پورتی فول میشه!نقل قول: