نقل قول:
سلام.من يه سوال داشتم تفاوتي هم در نوعي كابل هاي HDMI وجود داره؟
ما يك عدد تلوزيون 42 پلاسماي پاناسونيك داريم.يه كابل HDMI معرفي كنيد با قيمت من برم بگيرم.
ممنون [
والا قیمتشون که بین 14 تا 18 هزار تومان دیدم که اکثرا 15 هزار توما میدن .
ورژن هاشون فرق میکنه که اکثر دستگاه ها و تلوزیون ها و خودکابل ها ورژن 1.2 هستن . البته ورژن 1.3 هم هست که تا اونجایی که من میدونم فقط این تلوزیون های LED جدید که سه بعدی هستن ورژن HDMI اون ها 1.3 هست.
البته یکسری هم میگن که توی نوع HDMI ها هم فرق هست و یکسری کابل HDMI هستن که با اینکه ورژن اون ها 1.2 هست قیمتشون حدود 90 هزار تومان هست. من با هر دوتا کابل رو با همین تلوزیون شما و XBoxمدل Premium امتحان کردم ولی تفاوتی ندیدم (البته من توی زمینه کیفیت و... چیزی نمیدونم و فقط نظر خودم رو به عنوان یک کاربر ساده گفتم).
======================
نقل قول:
من تفاوت زیادی تو گرافیک این کنسول و PC ندیدم.
درسته ، اما میتونید تفوت رو توی قیمت هاشون ببینید .
قیمت یک کارت گرافیک قویPC از قیمت یک کنسول هم بیشتره.
===========================
نقل قول:
می خوام برم بازی بگیرم bad company 2 رو بگیرم یا just cause 2 یا splinter cell کودومش؟
همونطور که آقا شهاب گفتن سبک هاشون فرق داره البته من توی مطلبی خوندم که مخفی کاری ها در شماره جدید اپیلینتر سل ، برخلاف قبلی هاش خیلی کم هست و خیلی بهش احتیاج پیدا نمکنی.
just cause هم بازی اکشن جالبی هست و صحنه های اکشن جالب زیاد داره و به نظرم واسه سرگرمی بازی خوبیه.
===========================
نقل قول:
اقا من با این کابل VGA اصلا حال نمیکنم کیفیتش مزخرفه صفحه سایه داره 2 تا نوار سیاه رنگم بالا و پایین مانیتورم هست حالا اگر کابل HDMI TO DVI بگیرم حله کی میفروشه ؟چند؟
من خریدم 15 هزار تومان .
البته همونطور که میدونی واسه صدا باید یک AV Component که توی Xbox Elite هست داشته باشی.
البته اگه یک مانیتور داری که اسپیکر داره و ورودی HDMI داره فکر کنم فقط به یک کابل HDMI نیاز داشته باشی.