از قسمت Wizard مودم استفاده کنید راحت هست :n01:نقل قول:
Printable View
از قسمت Wizard مودم استفاده کنید راحت هست :n01:نقل قول:
از یه جهت واقعا راضی هستم که از 512 بیشتر نمیدهند زیرا اگر میدادند وسوسه میشدم میرفتم 2مگ میگرفتم و بعد از اون مجبور میشدم برم 300-400 هزار تومان پول هارد بدهم :n02:
سلام . من تو طرح پایزه 2مگ شبانه رایگان عضو شدم.. کسی هست که قبض اومده واسش؟
میخوام بدونم برای دانلود شبانه حتما باید ساعت 1شب مودم خاموش روشن شه(سیم قطع و وصل شه) ؟
برای کندی اینترنت با 2020 تماس گرفتم...مشکل رو سراسری اعلام کرد و گفت انشالله درست میشه:n27:
منطقه مخابراتی تندگویان:n34::n34::n34:
سلام دوستان
من تابستون امسال رفتم مرکزمون پرسیدم که ۱۰ مگ و ۵ مگ ام رایگان شبانه داره اونم گفت اره داره. همین شد که گفتم بگیریم. گرفتیم و دو سه ماهی مشکلی نبود. هر ماه حدود ۳۰ گیگ دانلود داشتم. اما ماه پیش تلفن و به خاطر بدهی قطع کردند و کلی دردسر کشیدیم. آخر کاشف به عمل اومد که ۱۰ مگ شبانه رایگان نداره. حالا می خوام ببینم میشه برم تغییر بدم به ۲ مگ که برم تو کمپین تابستانه و شبانه رایگان داشته باشم یا نه؟
ممنون
این مشکل رو من چند صفحه پیش هم مطرح کردم،متاسفانه اگه مخابرات همینطور بخواد یوزر بگیره و امکانات خودش رو ارتقا ندهنقل قول:
وضعیت ازین هم بدتر میشه:n03:
فعلا خبری از کمپین نیسنقل قول:
جدیدا رنج 93 اضافه کردننقل قول:
احتمالا مشکل در سراسر مرکز شماست چون اینجا که چند وقته کندی برطرف شده.نقل قول:
دوستان من یه مودم Symphony SY602 از صد سال پیش دارم. اگه اینترنت مخابرات بگیرم، میشه از همین مودم استفاده کرد یا باید حتماً از خود مخابرات مودم جدید بگیریم؟ کلاً به نظرتون گزینه "نصب و راه اندازی توسط مخابرات" رو تیک بزنم یا میشه راحت خودمون راهش بندازیم؟
بعد معمولاً چقدر طول میکشه که شرکت قبلی بند و بساطش رو جمع کنه و خط خالی بشه و مخابرات اینترنت رو راه بندازه؟
آره داداش بزن مودم دارمنقل قول:
نمی خواد مودم بخری
بستگی به شرکت قبلی تون داره چقدر ادا بازی در بیاره
اگر بفرسته همون روز مخابرات تخلیه میکنه
و اگر درخواست رو همون روز بدید فرداش وصل میکنه مخابرات :n12: