واقعاْ؟نقل قول:
خدا کنه تا آخر فروردین برش ندارند. ممنون.
یه اسفند دود کن دور مودمت! یه خرما هم برای رفتگان مبین نت خیرات کن.
Printable View
واقعاْ؟نقل قول:
خدا کنه تا آخر فروردین برش ندارند. ممنون.
یه اسفند دود کن دور مودمت! یه خرما هم برای رفتگان مبین نت خیرات کن.
سرعت دانلود من بین 130 تا 150 هست. تست های سرعتش هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارائه کرده بودم. نسبت به شرکتای دیگه قیمتش خیلی گرونه.نقل قول:
ببین سرویسهایی که گفته میشه 128-256-512-1 مگ ،اینها بر اساس کیلوبیت هستند.در idm و speedtest معمولا سرعتها بر اساس بایت نوشته میشوند.نقل قول:
شما سرویس 128 کیلوبیت داری که سرعت دانلودت میشه 16 کیلوبایت.(برای تبذیل بیت به بایت)حالا چون بین 4 نفر شیر میشه،16 تقسیم بر 4 میشه 4!!
برای downlink هم برو داخل تنظیمات مودم یعنی برو به 192.168.1.1 با یوزر و پسورد admin وارد بشو.در قسمت Service Flow یه جدولی هست که مشخصات سرویس بسته شده رو نشون میده.دو ردیف به نامهای uplink و downlink داره.در هرکدوم از اونها در قسمت max rate یه عددد 6-7 رقمی هست.اگه پیدا کردی اینجا بنویس چند بوده یا یه عکس ازش بذار.
این قسمت برای مودم بیرونی هم وجود داره؟نقل قول:
نمی دونم.منوهای داخلی ها هم با هم فرق داره.با ادمین وارد مودم بشو و توی همه منوها یه گشتی بزن.احتمالا باید باشه چون مشخصات سرویس بسته شده هست.نقل قول:
خیرنقل قول:
وجود نداره
نگاه کردم همچین چیزی نبود
ترفندی پیشنهادی چیزی روشی .. . وجود نداره که سرعت بیشتر بشه؟؟ ظلمه طرح 2 مگ بزنی سرعت زیر 70 باشه
سلام دوستان
مودم جیبی مبن نت خریدم
از سایت خود مبین نت فایل آپگریدش رو دانلود کردم ، وقتی می خوام مودم را آپدیت کنم خطای
binary file error
می ده
چه کنم
فایل مخصوص به همین مودم را دانلود کردم و چند با هم دانلود کردم که ناقص دانلود نشده باشه
ممنون
حامد
نمیدونم چرا مال شما اینطوریه ولی طرح 2 مگ حداقل سرعت 300 میدهنقل قول: