سلامنقل قول:
میشه بگید این چه طرحیه جدید اومده؟
چون تنها طرحی که دانلود رایگان شبانه داره همون طرحی است که باید به صورت یکساله با مخابرات قرار داد ببندی
اگه لینک صفحه این طرح رو برام پیام خصوصی کنید یا تو انجمن بگید ممنون میشم
Printable View
سلامنقل قول:
میشه بگید این چه طرحیه جدید اومده؟
چون تنها طرحی که دانلود رایگان شبانه داره همون طرحی است که باید به صورت یکساله با مخابرات قرار داد ببندی
اگه لینک صفحه این طرح رو برام پیام خصوصی کنید یا تو انجمن بگید ممنون میشم
سلام--من در روز با سرعت 130 کیلو دانلود می کنم با این سرویس به نظر شما خوبه؟؟نقل قول:
نکنین دوستان ...
تبلیغ الکی نکنید ... سنگ مخابرات رو نزنین به سینه .
وگرنه آه و نفرین اونایی که کیفیت درست و درمونی نصیبشون نمیشه , گریبان گیرتون میشه .
درود
خب امشب بعد مدت ها گذاشتم دانلود و بعد پنج دقیقه شاهکارچند ماه قبل جناب ملک جعفریان رو دوباره دیدم بله با اکانتینگ دوباره رو سرویس ها محدودیت گذاشتن حداکثر تا 100می ره نهایت درحد همون 1.8 می تونید بگیرید حداقل نکردن یک مگ کنن 120 کیلو سرعت بده نهایت تا 100 می ره دقیقا مثل چند ماه قبل اصلا هم به اعصاب خودتون فشارنیارید چیه این مملکت درست وروحسابه که اینترنتش باشه
برا من یک 30 دقیقه ای مثل سرعت روزم بود 500 کیلو بایت میداد بعدش یهویی قطع شد و دوباره ماکزیمم 200 کلیو بایت اومد :n27:
دوستان سرعت دانلود شما هم بعد از چند دقیقه از تایم دانلود رایگان محدود میشه ؟
الان دو شبه سرعت من 30 کیلوبایت بیشتر نمیشه !
اول اینکه از دیروز همزمان با تغییر و انتقال کاربران به پنل جدید ، من به شخصه کاملا حس می کنم که ترافیک به سرعت پنل قبلی کاهش پیدا نمی کنه و دقیق تر محاسبه میشه.نقل قول:
دوم اینکه با پنل جدید در واقع مخابرات در باطن داره از IBSNG استفاده می کنه و به همین خاطر امیدوارم مشکلات قبلی را نداشته باشیم.
سوم اینکه به طور کاملا رسمی سرعت شبانه را محدود کردن. یعنی برای بنده که سرویس 10 مگ دارم سرعت روزم را 10240/768 بستن و سرعت شبانه را 2048/768 (حتی برای منی که اصلا شبانه رایگان ندارم)
چهارم اینکه به رسم تمامی سرویس دهنده های دیگر سرعت سرویس ها را بیشتر بستن یعنی دوست من که سرویس 2 مگ داره را هم توی اکانتینگ روی 8192/768 بستن یعنی تا 8 مگ می تونه استفاده کنه. (البته باید خوش شانس باشید و خط شما را هم روی همین سرعت بسته باشن در غیر اینصورت نهایت سرعت به سرعت بسته شده روی پورت مخابرات محدود میشه)
ببین دوست عزیز میشه منظورتو دقیق برسونی ببینم منظورت از حسادت چیه ؟ اگه منظورت همونیه که من فک میکنم پس خوشحالم که خودت به یکی از هزار تا مشکل مخابرات اشاره کردی. گفتی نمیخوان شلوغ بشه درسته اینم یکی از مشکلاته مخابراته که به شدت تایید میشه چون خوده همین مشکل ب چن گروه تقیسیم میشه 1 اینکه مخابرات بیشتر از حد مجاز داره میفروشه و این یعنی گند شدن سرعت کاربران. 2 .سرویس دهنده ای که بخوای نگران شلوغ شدنش بشی که مثلا اگه شلوغ بشه مشکلات واسش پیش میاد بدرد عمه بزرگوارش میخوره.پس اینقد سنگ مخابرات و به سینه نزن.نقل قول:
اگه تو بلدی عکس بگیری از سرعت نتت منم بلدم عکس بگیرم از حجم دزدیه مخابرات .چن تا پست قبلی میتونی بری ببینی ک تو تایم رایگان 4 گیگ ازم خوردن.
اینم لینک یه ویدئو که همین الان از سرعت دانلود نتم گرفتم بببتش فک نکنی از سر حسادت میایم اینجا استاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من که نفهمیدم شما چی گفتی و منظورت چیه
میخوای منم فیلم بگیرم؟
بیا اینم سرعت دانلود تایم رایگان من همین الان یهویی:n05:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]