نه شما زنگ بزن و بگو که دان استریمت کمه دان استریم که بره بالا سرعتت بهتر میشه اما اگه نویز خطتت برطرف نشه هم افت سرعت خواهی داشت و هم قطعی مکررنقل قول:
خواهش میکنم وظیفه است.:46:
Printable View
نه شما زنگ بزن و بگو که دان استریمت کمه دان استریم که بره بالا سرعتت بهتر میشه اما اگه نویز خطتت برطرف نشه هم افت سرعت خواهی داشت و هم قطعی مکررنقل قول:
خواهش میکنم وظیفه است.:46:
سرعت شما هم افت کرده بچه ها؟
برای من 3 شبه شبانه از 60 بالاتر نمیره.
آره مال من از ساعت 3:10 به اون طرف بهتر شد قبل از اون تا 100 میرفت.
نقل قول:دوستان من هم تازه یک مگابیت گرفتم و سرعتم شبها بین 60 تا 70 هستش.میخواستم ازتون بپرسم برای شما دانلود 4 گیگ در یک شب یه امر عادیه یا به ندرت براتون اتفاق میفته؟نقل قول:
مثلا در یک ماه جمعا چقدر دانلود رایگان دارین؟
اگه میانگین بگیرم واسه من در طول یک هفته 4 روز 3.5 تا 4 گیگ---2 روز 2 تا 2.5 گیگ و 1 روز 1 الی 1.5 گیگ دانلودمه...البته بیشتر اوقات من 3 به بالا دان میکنم.نقل قول:
دوستان ، اگر اسپیلیتر همراه مودمتون بود حتما نصب کنید ، چون خیلی تاثیر داره .
قبل اینکه اسپیلیتر رو پشت ورودی گوشی تلفن نصب کنم ، وقتی کسی با تلفن صحبت میکرد سرعت به شدت افت میکرد و گاهی هم دیسکانکت میشد ، اما حالا دیگه همچین مشکلی پیش نمیاد .
بله اتفاقا من هم ساری هستم و شماره تلفنمون عوض شد البته خط قبلیرو مجددا رو کابل مسی خریدم ولی پارس میگفت ما تو منطقه شما(معلم)فیبر ساپورت میکنیم.نقل قول:
حالا به نظر شما خط فیبر بگیرم یا مسی؟
فیبر نورینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنگ زدم پشتیبانی گفتم DownStream رو درست کنید گفت : "چشم، فقط مودمتون رو چند دقیقه خاموش کنید و دوباره روشن کنید"
بعد از 30 دقیقه تغییری نکرده پشتیبانی هم زنگ میزنم میره روی پیغام گیر ! (پنجشنبه ساعات 12 )
:13::13:یه خورده صبر کن ببین درست میشه یا نه اگه نشد شنبه خواهر مادرشون رو باهم پیوند بده:20:نقل قول: