من 41000 تومن برای این طرح دادم ولی سرعت دانلودش به 5 KB/s به زور میرسه! من الان بسته همراه اول فعال کنم سرعتش دانلودش بیشتره، پس چرا پر سرعت گرفتم؟نقل قول:
من که از این ماه دیگه شارژ نمیکنم و تصمیم دارم ADSL بگیرم.
Printable View
من 41000 تومن برای این طرح دادم ولی سرعت دانلودش به 5 KB/s به زور میرسه! من الان بسته همراه اول فعال کنم سرعتش دانلودش بیشتره، پس چرا پر سرعت گرفتم؟نقل قول:
من که از این ماه دیگه شارژ نمیکنم و تصمیم دارم ADSL بگیرم.
راستش اوایل که گرفته بودم سرعت دانلودش به زور به 64 می رسید ولی جدیدا حتی شبانه اش هم سرعت دانلود 256 هست یعنی سرعت 2 مگ و من سه شب هست که دارم شبی نزدیک 4 گیگ دانلود می کنمنقل قول:
انصافا بعد از این همه نارضایتیم از مبین نت اینبار واقعا کیفیت خوب شده برام (البته همین امروز بعد از ظهر نمی دونم چرا سرعت اومده پایین که امیدوارم موقتی باشه)
سلام دوستان تورو خدا جواب سوالم رو بدید . من میخوام مودمم رو ببرم به حالت pppoe ولی هر موقع فعالش میکنم اینترنتم قطع میشه . به مبین نت گفتم یه یوزر و پسورد فرستاد گفت اینها رو وارد بعد فعال کن باز هم هرچی فعال میکنم اینترنتم قطع میشه. مبین نت چند روز هست اصلا جواب نمیده . ممنون میشم پاسخ بدید :n28:
سلام دوستان یه سوال فقط نخندینا . میگم آپلود کردن فایل هم از حجم اینترنت کم میکنه .
آره مجموع آپلود و دانلود میشه حجم مصرفی شما :n16:نقل قول:
یعنی لعنت بر این مبین نت!!!:n21:
دیروز طرح جدید با قیمت بیشتر گرفتم سرعتم از 100 به 64 رسید!!
512
زنگ زدم پشتیبانی میگم این طرح نوروزی تا کی قابل انتخابه میگه هنوز چیزی نگفتن! راست میگه ممکنه خبر نداشته باشه؟؟!
گفتم طرحو پندیگ بذاره برام.
سلامپورت فوروارد کجا هست تو 192.168.1.1 ؟
آقا فاجعس این طرح های جدید اصلا نگیرید ، هم گرون تره و هم سرعت پایین ترنقل قول:
تا حالا ۷ تا از دوستای من گرفتن اصلا راضی نیستن ، قبل از این هم از طرح های قدیمی استفاده میکردن که بسیار خوب و راضی بودن ولی این جدیدا اصلا ۲زار نمی ارزه
من ایمیل زدم شرکت در مورد کندی سرعت شبانه ...اینم پاسخشون :
مشترک گرامی
با سلام
کندی سرعت به چند علت متفاوت که هرکدام به صورت جداگانه قابل بررسی است، اتفاق می افتد.
ضعف سیگنال : که در این صورت با جابه جایی و تقویت آن مشکل برطرف می گردد.
به روش زیر می توانید سیگنالهای دریافتی را در تنظیمات مودم بررسی نمایید:
یک صفحه اینترنتی باز کرده و در قسمت آدرس بار، آدرس زیر را تایپ نمایید:
برای مودم های داخلی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه ای مربوط به مبین نت باز می شود که از شما نام کاربری و رمز عبور میخواهد. در صورتی که تا به حال تغییر رمز نداده اید:
Username : admin
Password : admin
Status ->Wimax
پارامترهای سیگنال را در قسمت زیر چک کنید:
RSSI : شدت سیگنال که یک عدد منفی است و میبایست بین 50- تا 70- باشد. چنانچه قدرمطلق شدت سیگنال از 70 بزرگتر باشد، سیگنال ضعیف است.
CINR : نسبت سیگنال به نویز که عددی مثبت است و میبایست بین 15 تا 30 باشد. چنانچه عدد مذکور از 15 کمتر باشد، میزان نویز زیاد است.
درصورتی که سیگنالها ضعیف باشد لازم است مودم جابه جا شود و ترجیحاً رو به پنجره و فضای باز قرار داده شود و ساختمان های بلند اطراف آن نباشد.
اگر با جابه جایی سیگنال بهتری دریافت نمی گردد اطلاع رسانی نمایید
در صورت سیگنالدهی خوب از صفحه ی مربوطه پرینت اسکرین بگیرید
1. استفاده از انواع فیلترشکن و ------
2. به روش زیر مرورگر خود را در حالت استاندارد قرار دهید:
Internet Explorer
Tools - > Internet Options - > General Tab - > Browsing History - > Delete
در قسمت بالا تمام گزینه ها را انتخاب کرده و در نهایت روی گزینه حذف کلیک نمایید.
Tools - > Internet Options - > Connections - > Never dial a connections
Tools - > Internet Options - >Connections - > LAN Setting
در قسمت بالا هیچ گزینه ای مارک نشده باشد.
Tools - > Internet Options - >Advanced - > Restore advanced setting
¬و در پایان :
Apply - > OK
Mozilla Firefox
Tools - >Clear Resent History - >Time range to clear - >Everything- > Clear Now
Tools - >Options - > Advanced - > Network - > Connections - > Settings- > no proxy
3. Firewall - > off
4. استفاده از آنتی ویروسهایی که پهنای باند زیادی اشغال می کنند.
5. پس از بررسی تمام موارد بالا و بر قرار بودن مشکل کندی سرعت وارد سایت تست سرعت شده و تست را انجام دهید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در سه بازه نیم ساعت انجام و اکنون میتوانید میزان سرعت و پهنای باند مورد استفاده را بسنجید.
در صورتی که نتیجه تست از بازه پهنای باند تعریف شده کمتر باشد از صفحه ی مورد نظر 3 پرینت اسکرین به فاصله 3 نیم ساعت گرفته و به همراه پرینت اسکرین از صفحه ی سیگنالهای موجود به این ایمیل ارسا ل نمایید.همچنین به اطلاع میرساند که بر اساس مصوبه سازمان تنظیم مقررات رادیویی در خصوص تقسیم پهنای باند به چند مشترک، پهنای باند دریافتی شما اختصاصی نبوده و میان 4 ، 8 و یا 10 نفر تقسیم می گردد.
چنانچه سرویس مورد استفاده شما میان 4 نفر تقسیم گردد، حداقل و حداکثر نرخ دانلود و پهنای باند شما به صورت زیر است:
256kbps < Bandwidth ≤ 1024 kbps
32KBps< Speed ≤ 128 KBps : 1024