یکی دوتا از دوستان آپدیت کردن بدتر شد سرعتشون پایین اومد دنبال ورژن قبلیش میگشتن تا دوباره به حالت اول برش گردونن :n05:نقل قول:
Printable View
یکی دوتا از دوستان آپدیت کردن بدتر شد سرعتشون پایین اومد دنبال ورژن قبلیش میگشتن تا دوباره به حالت اول برش گردونن :n05:نقل قول:
چند وقته این طرح رو داری؟:n17:نقل قول:
سلام
کسی این طرح نوروزی را گرفته؟ خیلی وسوسه کننده است.
میخوام بدونم سرعتش چطوره.
همگانیه عزیزنقل قول:
10 ماهه که دارم...علتش چی میتونه باشه؟نقل قول:
چند وقته این طرح رو داری؟
یا از منطقتونه یا از خود مبین نت.توی مودم ببین downlink رو چنده.تقسیم بر 1024 و بعد تقسیم بر 8 کن نهایت سرعتت بدست میاد.نقل قول:
سرعت قانونی 128 باید همونی باشه که الان داری.512 هم قبلا مثل 1 مگ بود الان شده همون 512.
ممنون از پاسخ گویی دوست عزیز. ولی طرح من 1 به چهار هست ...یعنی قاعدتا تا اونجایی که من میدونم سرعتم نباید زیر 30 بیاد ولی الان به زور به 15 میرسه!! downlink رو متوجه نشدم کجا باید ببینم؟؟؟نقل قول:
یا از منطقتونه یا از خود مبین نت.توی مودم ببین downlink رو چنده.تقسیم بر 1024 و بعد تقسیم بر 8 کن نهایت سرعتت بدست میاد.
سرعت قانونی 128 باید همونی باشه که الان داری.512 هم قبلا مثل 1 مگ بود الان شده همون 512
سلام دوستان،
من مودم Outdoor BM8301 دارم، قبلا دانلود شبانم به 80 الی 90 میرسید وقتی آپدیت کردم Firmware رو الان سرعت دانلود زیر 10 هست و گاهی اوقات قطع! ( طرح 512 ، 6 گیگ )
الان طرحم 256 نامحدود هست با ضریب اشتراک یک به ده ، سرعت دانلودم به زور به 5 کیلوبایت میرسه!
RSSI هم -66 و CINR هم حدود 18 هست.تمام حالت ها رو هم تست کردم و مودم رو در بهترین جاها و حالت ها قرار دادم ولی بهتر از این نشد!
الان به نظر شما راهی هست برای بهبود سرعت؟ واقعا از سرویس دهی مبین نت ناراضی هستم و صد البته از پشتیبانیش!
اینطور که دوستان میگن ظاهرا همگانی شده این افت سرعت...من خودم 4-5 روز پیش سرعتم 35 الی 40 بود ولی الان تو روز به زور به 15 میرسه(128 4گیگی یک ماهه)کد:سلام دوستان،
من مودم Outdoor BM8301 دارم، قبلا دانلود شبانم به 80 الی 90 میرسید وقتی آپدیت کردم Firmware رو الان سرعت دانلود زیر 10 هست و گاهی اوقات قطع! ( طرح 512 ، 6 گیگ )
الان طرحم 256 نامحدود هست با ضریب اشتراک یک به ده ، سرعت دانلودم به زور به 5 کیلوبایت میرسه!
RSSI هم -66 و CINR هم حدود 18 هست.تمام حالت ها رو هم تست کردم و مودم رو در بهترین جاها و حالت ها قرار دادم ولی بهتر از این نشد!
الان به نظر شما راهی هست برای بهبود سرعت؟ واقعا از سرویس دهی مبین نت ناراضی هستم و صد البته از پشتیبانیش!
اینطور که دوستان میگن ظاهرا همگانی شده این افت سرعت...من خودم 4-5 روز پیش سرعتم 35 الی 40 بود ولی الان تو روز به زور به 15 میرسه(128 4گیگی یک ماهه)نقل قول:
سلام دوستان،