سه روزه پینگ افتضاحه بعضی پیج ها رو هم باز نمیکنه.شما هم مشکل دارید؟
Printable View
سه روزه پینگ افتضاحه بعضی پیج ها رو هم باز نمیکنه.شما هم مشکل دارید؟
چاکر تمامیه برو بچه های فروم
خداییش فکر نمی کردم که نوشته های 3 صفحه قبلم رو کسی نقل کنه . ایول .
دوستان الان یه آقایی مسئول پاسخ گویی به صورت آنلاین هست . اسمش محمد بود ولی فامیلیش یادم نمی آد .
بهش گفتم که پینگم بالاست و سرعت دانلود پایین .
بهم یه لینک داد گفت اینو دانلود کن . منم دان کردم دیدم سرعتم رفته روی 67 پینگم هم خیلی خوب شده ( گوگل 130 ـه ) .
بعد گفت که خطامون شیر شدست بخاطر همینم هست که سرعتمون پایین رفته .
منم گفتم که روزا رو 65 اونوقت شبا رو 20 ؟؟؟
یارو هم دید دارم حرف حق میزنم گفت "در دست پیگیریه " . منم گفتم حداقل اطلاع بدید به همکاراتون تا حداقل پهنای باند رو بیشتر کنن .
یا رو هم گفت چشم!!!!!!!!! :18:
:31:
خب دوستان عزیز همین الان هم شما باهاشون تماس بگیرید و شاکی بشید ( البته بد صحبت نکنید چون راحت می پیچوننتون ) .
فردا صبح هم با شاتل تلفنی تماس بگیرید .( به همگیشون گوش زد کنید که : " اگر بخوان اینجوری سرویس هاشون رو ارائه کنن مشتریانشون رو از دست می دن و از شرکتا دیگه یه کمی یاد بگیرن که سرعتاشون رو گذاشتن رو توربو " ):21: .
راستی rate م هم روی 572 بسته شده .
به نظر من نرید. چون احتمال داره عید رو رایگان کنند و اگر برید رو 128 اونموقع واقعا میسوزید!نقل قول:
در ضمن اون 128 که بعضی از دوستان استفاده میکنند سهوی نیست و عمدا 512 کردند(یعنی فکر نکن که در همه جا اگر 128 شارژ کنی سرویس 512 بهت میدن) من خودم هروقت سرویس 128 شارژ میکنم ، Downstream رو میارن روی 128 و هر وقت 512 شارژ میکنم برمیگردونند روی 512 .
منم همیشه اون صحبتی رو که قرمز کردی بهشون گوشزد میکنم و پوز ISP های دیگر رو میدم که چنین اند و چنان!نقل قول:
الان هم با همین آقایی که گفتی صحبت کردم و اصلا کار به بحث و جدل نرسید و در یک جمله گفت :
چشم گزارش میکنیم تا برطرف شود
برای من :
Downstream Rate:541 kbps Upstream Rate:284 kbps
نمیدونم والا !!!نقل قول:
با هزار بدبختی 512 گرفتم !!
برا همین دو دلم دیگه !!!
128 پارس اگه سرعتش 100 هم باشه چه تضمینی هست که فردا یو هو نشه 20 !!!؟:41:
دوستان دیگه هم بیکار نشینید .
شما ها هم یه چت کوچیک با پشتیبانی بکنید بگید کخ : " پینگ بالاست ، سرعت پایینه و .... " تا انشاا... برگردیم به روزای طلایی خودمون .
راستی اگر تونستید فردا هم یه زنگی بزنید و تلفنی از افت سرعت گله کنید .
الان که خداییش هم پینگ عالیه هم سرعت . تا نیم ساعت دیگه هم میریم توکار دانلود خدا کنه که سرعت عالی باشه .
اوه امشب وضعیت خیلی داغونه من پول 512 میدم ولی دارم 16 سرویس 128 دانلود میکنم ......!!!!!
نقل قول:
بابا ایول سرعت :5:
ماله خودم خیلی بهتره
من الان دارم با 8 کیلوبایت دانلود میکنم
اکو 512 :27:
آقا می بینید من خیلی وقته نمیام اینجا درد و دل نمیکنم :20:
بابا همه چی به سروره
من الان خودم سه شبه دارم بالای یه گیگ میگیرم(512)
الانم یرعتم فضاییه
راست میگیا من الان رفتم از یه سرور دیگه تست کردم سرعتم اومد روی همون 68 جان خودم....نقل قول:
یعنی دیگه باید بیخیال رپیدشیر بشیم؟؟؟؟؟؟؟