آقا حامد و آقا عماد بابت همه کارهاتون ممنونم.
چه کار کنم تا ماشین در بازی سر پیچ ها روی آسفالت خط نکشه و خاک بلند نکنه؟
آقا حامد و آقا عماد بابت همه کارهاتون ممنونم.
چه کار کنم تا ماشین در بازی سر پیچ ها روی آسفالت خط نکشه و خاک بلند نکنه؟
بچه ها کسی فکر سمند پلیس نیست؟
آتش نشانی ایران راهم کسی بلده بسازه؟
ببخشید که تند تند پست میدم. وقتی آقا مجید پیکان و پرایدش تموم شد تو این تاپیک میذاره تا ما هم استفاده کنیم؟
لطفا یکی یه آواتار خوب به من بده
با سلام دوست عزيز شما كه زحمت ميكشي لطفا بگو چطوري و با چه برنامه اي وارد بازي كنيم. ميدونم آموزشش توي صفحات قبلي هست ولي من كه تازه وارد هستم نميتونم هر 500 صفحه رو بگردم . راستي كجا بايد اتومبيل ايراني رو دانلود كنمنقل قول:
نه عزیز این کمری97 هستنقل قول:
بيا فكر كنم اين باشهکد:http://mihd.net/gb3f28j
مگه ندیدی اقا بهزاد عکس سمند پلیس روگذاشت فعلا داره درستش می کنه فکر کنم تموم بشه بذارهنقل قول:
ساختن اتشنشانی کار اسونی نیست
من کمری 2006 رو دارم اگه خواستی بگو تا بذارمنقل قول:
خوبه بساز ما هم بهت کمک می کنیمنقل قول:
اقاامین من که کاری نکرم همه ی کارهارو اقای حامد کردن من فقط کارهای ایشون رو توی یه سایت دیگه اپلود کردم
ببخشیدکها ین همه پست میدم شما باید طبق ریدمی عمل کنینقل قول:
ببخشیدمن این صندوق صدقه و بالون وسرعتگیری رو که آقا مسعود گذاشته همراه با راهنما گرفتم ولی وقتی اونارو در بازی می گذارم بازی تا نصفه لود میشه ومیاد بیرون.اگر کسی بلده لطفا راهنمایی کند.
همه ما هم همین مشکل رو داریم نمی دونم چرانقل قول:
نمیتونید از آقا مسعود سوال کنید؟
من سوال كردم اقا مسعود اينجا نميان شما مي توني بهش بيغام خصوصي بزني اكه تو نستي به ما هم خبر بدهنقل قول:
نمیشه خودمون درست کنیم؟
ببخشید دوباره مزاحم شدم.شما باچه نرم افزاری آهنگهای رادیوی بازی را عوض می کنید؟
نمي شه كار سختيه بايد تعداد مون زياد باشهنقل قول:
برو به صفحهي 193 و نرم افزار رو دانلود كن
یه سوال هم دارم.بعضی از مود ها باید با cleo نصب شود.اگر میشه یه مقدار اطلاعات دربارش به من بده.
رفتم ولی نبود.
سلام
چه کار میتونم بکنم تا یک ماشین تعدادش در خیابانها کم بشه؟
راستی کسی نمیدونه چه کار کنم تا سر پیچها ماشین روی اسفالت خط نکشه و خاک بلند نکنه؟
1 - ميشه كاري كرد كه player بتونه جاي آدما بازي كنه ؟ مثلا cj موقتا جزو ped بشه و ما بشيم sweet بعد از مدتي كه خسته شديم cj بشيم؟
اين جا اينطوري نوشته:
You can play as PED using spaceeinstein`s All in One Mod, there is multimod included.
There is a function to spawn actor. Find id of "the model which is now Max" using Ped Editor, set id in that ingame actor spawner and press aim button, that will make you Max. Press the camera button to "come back in CJ" or how there was [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Readme is the key.
I have already converted about 60% of all mp2 peds, but I don`t have time to test them, so you have to w8.
Or you can use Max as a cop, or a fam*. member to play in SAMP.
About the fingers... I think R* is too damn lazy to do everything excellent.
They can do better, I know for sure, but only the word "gta" makes people buy, buy and buy the game, even if they see it for the first time.
Sry about my bad english. I don`t have time for learning anything now. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدرس صفحه:
2 - چطوري ميشه لباس و مدل موي cj كه اول بازي هست رو تغيير داد كه وقتي بازي شروع ميشه cj يه لباس ديگه داشته باشه؟کد:http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=264535
3 - من يه آموزش براي مربعي كردن پلاك سمند پليس نياز دارم كه پلاكش مستطيل دراز هست بشه مستطيل كوچيك.
خوب مي توني txd و dff شونو عوض كني و يه لباسي كه مي خواي جايگزين كنينقل قول:
ped براي fams داره درست ميشه به نظرتون در صد حجابشون چقدر باشه (از 90 درصد به پايين) و( از 20 در صد به بالا)
چرا بازی جدیدا اینطوری میشه؟ تازه موقع وارد شدن به مغازه ها کلی طول میکشه؟
این شکلی:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.zshare.net/image/16918557bf58ee41/%5Dssssssss.bmp%20-%200.46MB
شما هر مود cleo ای که دانلود میکنی رو باید توی cleo بریزینقل قول:
ببخشید برو صفحهی 153نقل قول:
جناب شاه شاهان
شما حتما نباید توی پستهای متفاوت جواب نقل قولها رو بدید
شما میتونید با این دکمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همه جوابها رو توی یه پست بدید
ببخشید آقای king of king اون هم پاک شده.
کدوم پاک شده صفحهی 153نقل قول:
مال منم بعضی مواقع اینجوری میشهنقل قول:
آقای king if king اگه میشه برای من آپلود کن.
اون مشکلتم فکر کنم برای فایل های گرافیکی باشه.
كسي نمي گه نصفه كاره ول مي كنمانقل قول:
دوستان کمک کنید!!!!
من وقتی میخواهم ماشینهای خو بازی مثل towtruck را ویرایش کنم وقتی وارد زدمودلر میکنم قسمت آجیر رنگ ندارد و سفید است. وقتی هم وارد بازی میکنم همانطور سفید است. وقتی هم با txd workshop بازش میکنم هیچ عکسی برای آجیر نیست.چه کار کنم؟ به عکسهای زیر نگاه کنید شاید بتونید به من کمک کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بيانقل قول:
اقا محسن ساختت تموم نشد فكر كنم خيلي طول كشيد؟؟؟کد:http://mihd.net/y9kuim
200 درصد
خب عزیزم حجاب مقوله مهمیه بنابراین
200% باید باشه
چادر و مقنعه هم یادت نره :31:
اينايي كه مي خوام بسازم گانگسترن چادر زير پاشون گير ميكنه :21: :27: :31:نقل قول:
اقاي معين براي اينكه english ننويسي اسم من هست عماد
تصميم گرفتم 50 در صد باشن بهتره البته الان 20 در صد حجاب دارن از گذاشتن عكس معذوريم
می شه یکی این مود رو برام بزاره .سرچ کردم ولی فقط همین عکس رو پیدا کردم.
به نظرم همه با حجاب باشن یکمی لوس می شه بازی . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما منتطريما:40:نقل قول:
ببخشید اقا عماد این هم که مثل اونه.
همین 20 درصد حجاب کافیه.