کسی لینک آنتی چیت نداره
Printable View
کسی لینک آنتی چیت نداره
آنتی چیت پیدا کردم ولی بازم می دازنم بیرون
باید نسخه 8 رو داشته باشینقل قول:
درست شد حالا می آین باهم بازی کنیم
سلام من وقتی ip سرور ها رو میزنم می نویسه server is not responding می دونید علتش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
علتش یا خوده سروره یا اینکه شما بان شده باشیدنقل قول:
بله یا بن شدید یا سرور DWON شده! این دستور رو هم تو کونسول امتحان کنید . و بعد ایپی سرور connectنقل قول:
اوکی قرار بزار با هم 1 به 1 بزنیم :دی ساعت 3 شب به بعد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آقا حالا در بیشتر سرور ها از کدوم ورژن آپدیت کانتر 1.6 استفاده می کنن 23یا 26 ؟
چجوری میشه تک به تک زد
بعدم من ساعت سه شب خوابم
یک ساعت دیگه قرار بزار
کار هایی که برای تک به تک بازی کردن نیاز هم بگو
ااااااااااااااااااااااااچ را مار من دکمه تشکر نداره
سلاک بچه ها
به سلامتی من از سرور شاتل بن شدم
میخواستم ببینم راهی هست دوباره بتونم از بن در بیام؟؟
salam dostan bebakhshid farsi type nemikonam chon nadaram. man chejori mitonam rankamo bebinam?man /rank ro mizanam vali nemiyad!momkene az patcham bashe?(pache man 1.23)mamnon misham javab bedin.
نقل قول:
/\rank ture
/rank false
\\\\\\\\\ درسته
///////// غلطه
نقل قول:
شبا معمولا میشه سرور خالی پیدا کرد
سلام
لطفا آموزش pdf رو یه جای دیگه آپلود کنید ما هم استفاده کنیم.
ممنون
اتفاقا شب ها همه ی سرور ها شلوغ هستند خلوت ترین ساعات،نزدیک های صبح هستنقل قول:
مثلا سرور شاتل ساعت 8 صبح کاملا خالیه
سلام برای در امودن از حالت بن باید به یکی از ادمین های سرور خبر بدی بعدا" اون ازت ای پی خودت رو میخوات بهش بدی حلهنقل قول:
برای دوستمون که اموزش کامل رو میخواست فکر نکنم هیچکی با ایزی شیر و 2شیرد مشکل داشته باشه!!!!!!!
شاتل که فاز نمی ده من خودم یکی از چیتر هایه اونجام :دی ولی خب از ساعت 4 صبح به بعد حتی سرور هایه شاخ هم خالی میشن من همیشه اون موقع ها هستمنقل قول:
والا من چندیدن دفعه رفتم تو این سرور تخمی انقدر ف ح ش دادم که نگو همش چیته انسان نمیتونه راحت یه بازی کنه این سرور بی پدر ومادره:21::21:
با سلام... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.من آنتی چیت رو باز میکنم...بعد کانتر....بعد ip سرور رو میزنم...connect میزنم...لودینگ تمام میشه...بعد از بازی خارج میشه...
2.بعضی وقت ها هم لودینگ تمام میشه...اون صفحه میاد که باید ok بزنیم و انتخاب تیم و بازیکن....اما وقتی میخوام ok بزنم گیر میکنه...
3. گاه گاهی هم وقتی کانتر رو اجرا میکنم وقتی میخوام ip سرور رو وارد کنم بعد از چند ثانیه خود به خود خارج میشه...
-----------
ویندوز 7 دارم...مشکلی با وین 7نداره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل کوجاس؟
سرور های کانتر 1.6 گیلاس راه اندازی شد.
--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*
سرور پابلیک : 10.152.9.110:27015
سرور گان گیم : 10.152.9.110:27016
سرور فوتبال : 10.152.9.110:27017
توضیحات :
پابلیک : همون سرور عادی خودمونه بدون sxe
گان گیم : توی این بازی از یک اسلحه کم شروع می کنی و هر 2 نفر رو که بکشی اسلحت قوی تر میشه و در نهایت کسی که بیشترین امتیاز رو بگیره (به مرحله 22 برسه) قهرمان اون مپ میشه
فوتبال : این سرور توضیحات زیادی میخواد . بذارید اینطوری بگم
با دکمه E شوت می کنه
با دکمه Q قدرت . سرعت . جان . زبر دستی . خلع سلاح کردن می خره
برای چیپ زند بایل موسو بگیری بالا
برای گرفتن توپ باید صاحب توپ رو knife کنی
برای تند دویدن 1 بار G رو فشار بده
ضمنا رفتن توی محوته جریمه هم خطاست
ادد کنید و حالشو ببرید:46:وظیفه من اطلاع رسانی بود:10:
بهتره شاتل نری ادمیناش مشکل دارن:34:نقل قول:
من ویستا داشتم همین مشکل شما رو داشتمنقل قول:
اکس پی ریختم درست شد
راستی بچه ها یه سرور اومده سرور فوتباله
خیلی باحاله آی پیش رو براتون آوردم
10.152.9.110:27017
حتما بازی کنید پشیمون نمیشید
با E شوت میزنه
با G هم سرعتی میره
با سلام....نقل قول:
من ویستا داشتم همین مشکل شما رو داشتم
اکس پی ریختم درست شد
همه ی این مشکلات رو داشتین؟
با xp درست میشه؟
ممنون
بلهنقل قول:
وقتی میرفت توی بازی هنگ میکرد و از بازی خارج میشد
اکس پی سرویس پک 2 ریختم درست شد
پش خدارو شکر سجاد جون مشکلت حل شده یا میشه
شما گذاشتی تا ما توی پستمون آی پی سرور فوتبال رو دادیم پستت رو ویرایش کردینقل قول:
حداقل یه پست بعد از پست من میدادی:41:
SALAM DOSTAN.WCG MATCH CHEJORI MISHE RAFT?IP KHASI DARE?AGE DARE LOTF KONIN.MAMNON
salam doostan.ye soal?
man vaqty miram too map bade chand sanie kick misham chikar konam
salam ye soal: man vaqty miram too bazi bade chand sanie kick misham . anti cheatam daram . chera?
Salam be hame . ye soal : man vaqty be server connect misham bade chand sanie kick misham ,anti cheatam daram (SXE) kasi midoone chera?
وقتی کیک میشی ارورت چیه؟
قبلا" تو همون سرور بازی کردی ؟
برو تو سایتشون هست WCG.IRنقل قول:
اولا علیک سلامنقل قول:
دوما لازم نیست اینقدر پست بدی یک بار هم که بگی دوستان کمکت میکنند
سوما همونطور که khelane جان گفت باید ارور رو بگی چی بود
چهارما آنتی چیت شما باید سری( version) هشت باشه نه پایین تر
لطفا سریال نامبر ورودی کانتر استریک رو بگید مرسی
کدهایی که بچه ها گفته بودن درست نبود
کمکم کنید
مرسی
نقل قول:
کدوم ورژنو می خای zero or 1.6 or .... کدومشون ؟؟:question:
دوست عزیز این فایل ریجستری رو بگیر و اجراش کن بعدا" yes رو بزن حل میشهنقل قول:
کد:http://www.2shared.com/file/7964507/51cd65de/CD-Key.html
uote=Arashi;66173]سلام دوستان فكر كردم جاي اين تاپيك در اين انجمن خاليه گفتم گفتم درستش كنم تا همه استفاده كنن :
اول يكم توضيح بدم درباره كانتر :
كانتر يه بازي بود كه اولين بار به عنوان نسخه توسعه دهنده (Patch) براي بازي Half Life در سال 1999 توسط Sierra On-Line و Valve منتشر شد كانتر شبيه هيچ كدوم از FPS هاي قبلي نبود و از يه نوع هيجان مخصوص برخوردار بود كه خيلي ها رو جذب مي كنه تو اين بازي دو تا تيم هستي كه بر ضد هم هستن كه اسمشون Counter-Terrorists و Terrorists ه ( كه براي اختصار كانتر و ترور صدا ميزنن) اين بازي از يه نظر ديگه هم استثنايي بود و اون هم تنوع نقشه * بود كه هيچ كدوم از بازيهاي مشابه مثل اون نبودن
بعد از منتشر كردن اولين نسخه به علت استقبال گسترده وغيرقابل پيش بيني به طور جدا گانه ساخت شد
اين بازي ورژن هاي زيادي داره ولي ورژن هاي 1.5 - 1.6 و 1.7 (كانديشن زيرو) بيشتر از همه بازي ميشه
جالب بدونيد اين بازي از نظر بازي آنلاين از Quake III و Unreal Tournament مقام بالاتري رو آورد
كه كانديشن زيرو رو ميشه سينگل بازي كرد و داراي دو نوع مرحله اس كه يكيش شامل ماموريت هايي است كه در جا هاي مختلف دنيا س و اون يكي انجام ماموريت با كانتر ها در همون زمين هاي بازيه
توضيحات :
*اين بازي چند نوع نقشه داره :
1.Bomb/Defuse (بمب/خنثي كردن بمب)
كه در اين نوع نقشه كه با علامت اختصاري De مشخص شده تروريست ها بايد در محل مورد نظر بمب گذاري كنن و تا انفجار هدف از اون دفاع بكنن - و كانتر تروريست هم بايد از بمب گذاري جلوگيري كنه و يا در صورت بمب گذاري اونو خنثي بكنه
2.Hostage Rescue (نجات دادن گروگان ها )
در اين نقشه كانترتروريست ها بايد گروگان ها رو بدنبال خودشون تا محل امن( Rescue) برسونن و ترورسيت ها هم بايد از اين كار جلوگيري كنن علامت اختصاري اين مپ هم Cs است
(البته مپ هاي ديگه اي هم هست مثل FY - AS - KA - RATS - WAD - HE - PA - DM - CSDE - ES - SCOUT - SURF - SQ كه بعدا دربارشون توضيح ميدم )
موفق باشيد :wink: :wink: :wink:[/quote]
]چگونه وارد بازي بشم ؟
من همرو A زدم کار کردنقل قول:
امتحان کن