من که همیشه آنلاین هستم تو Ggنقل قول:
اما 11 به بعد بازی میکنم، تا ساعت 3 اونورا: دی
Printable View
من که همیشه آنلاین هستم تو Ggنقل قول:
اما 11 به بعد بازی میکنم، تا ساعت 3 اونورا: دی
حله دادا. ایدیت چیه؟؟؟ من ایدیم مورد داره از لحاظ اسمی واسه همین اینجا نمیتونم بذارم ولی ایدیتو بگو بهبت PM میدم:40:نقل قول:
بقیه هم دوست دارید بگید کی ان میشید ادم با یکی که میشناسه بازی کنه بیشتر لذت میبره
آی دی من: dark.knight7نقل قول:
اون موقع من در غیبت کبری به سر میبردم ... الان دیدم یکی reply داده منم دادم ....نقل قول:
ایشون player تیم t.ava هستن ... تیمشونم خوبه .... چند هفته پیش هم leader شون به آی دی t.ava toa تو راه دانشگاه جان به جان آفرین تسلیم کرده ..... خدایش بیامرزد
فعلا
با سلام خدمت dota خورهای عزیز من چند روزی که وارد gg شدم اما خیلی از اصطلاحات یا چیزهایی که به من میگن رو نمیفهمم:41: مثلا وقتی من سرورم بهم میگن ping من چند یا میگن تونل کن و یا مثلا pm میده kk اینا چه معنی دارن اصلا چطور باید تو garena وقتی سرور هستی ping طرف رو ببینی یا طرف رو تونل کنی ممنون میشم کمک کنید:20:
پینگ تو بازی های آنلاین خیلی مهم هست!نقل قول:
پینگ رو درواقع میشه اینطور تعریف کرد که مدت زمان رفت و برگشت داده! البته پینگ رو نباید با سرعت اشتباه گرفت!
تو یه مثال میگم: فرض کن داری Counter بازی میکنی، یه گلوله شلیک میکنی، بعد یهو صفحه وای میسته، بعد چند ثانیه میبینی طرف دیگه جلوت نیست! غیب شده! چون تیر بهش خورده و تو ندیدی!
یا یکم بهتر، زمانی که شما آدرس یه سایت رو مینویسی، دروخواست شما باید بره به سرور سایت و اون سایت پاسخ بده که میزارم سایت رو ببینی، بعد شروع میکنه به فرستادن سایتش، حالا این مدت زمان دادن درخواست و برگشتش، خیلی مهم هست!
مثلا شاید دیده باشی گاهی تو میزنی yahoo.com بعد از چند ثانیه که هیچی نمیشه، یهو سایت سریعا شروع میکنه به لود شدن!
خوب بود؟: دی
از همه بچه ها که اینقدر با حال هستن ممنونم :11: :11: :11::27:
برای چک کردن Ping , در داخل Room اسم شخص رو از سمت راست پیدا کرده و گزینه ی Tunnel رو میزنینقل قول:
در صفحه یک چیزی مثل این میاد
[09:39:59] [System Message] Find 3 Tunnels.
[09:39:59] [System Message] Found 1 tunnel, Ping:233
[09:39:59] [System Message] Found 2 tunnel, Ping:249
این صفحه نشون میده که پینگ طرف چقدره ؟
توجه داشته باشید که پینگ های بالای 200 توی بازی lag دارند
PM دادن هم به خاطر سریع پیدا کردن اسم شخص است
امیدوارم که موثر بوده باشه
:11::40:
ping كن يعني اين كه اسم طرف و پيدا ميكني با استفاده ازنقل قول:
اسم طرف find/
بعدش رو اسمش راست كليك ميكني ميرني ping كه اگه از crack استفاده كني يا gold member باشي ping هارو به صورت عدد نشون ميده و اگه نباشي به صورت خط هاي | كه هر چي كمتر باشه بهتره(كلا 4نوع پينگ داريم از |||| تا | كه | بهترين پينگ هست)
Tunnel هم باعث ميشه ping كمي بهتر بشه ولي من كه زياد تفاوتي نديدم..به هر حال بر تونلم رو اسم طرف راست كليك ميكني Tunnel ميزني
kk هم در واقع همون ok يا باشه و خيلي خوب و ..اس
وقتي هم كه سرور هستي يه گزينه تو سمت سمت راست هست براي راحتي server ها به نام join my host كه همه ي كسايي كه تو host تو join شدن رو نشون ميده كه كليه كارها مثل ديدن ping تونل كردن .ديدن lvl هاي كسايي كه join شدن و .. رو ببيني
دوست من پینگ بالای 100 دیلی و لگ دارهنقل قول:
ولی در بعضی مواقع پیش میاد که شما به یه هاست خوب جوین میشی که با پینگ 250 هم بدون لگ و دیلی بازی میکنی ولی این هاستا تو اروپا پیدا میشن فقط
دم همتون گرم:10: واقعا کمک کردید از همتون ممنونم:11:
برنامه Dota-Allstars Patcher یک برنامه مفید برای دوتا بازها هست. با این برنامه میتوانید مپهای دوتا خود را به صورت اتوماتیک به روز کنید و آخرین نسخه مپ را به همراه آخرین تغییرات در هیروها و آیتمها را مشاهده کنید. در کل اگر حال و حوصله گشت و گذار در اینترنت برای دریافت آخرین اخبار و مپ های دوتا را ندارید میتوانید با یک کلیک در این برنامه همه آنها را داشته باشید و البته, چند مورد دیگر.
لینک:
منبع:کد:http://www.dota-allstars.com/patcher
کد:http://www.dota-allstars-blog.blogfa.com/post-35.aspx
Ice Frog اعلام کرد مپ Dota Allstars 6.60 در اوایل ماه June (یعنی چند روز دیگر) عرضه میشود. Ice Frog با بیان اینکه, مدت عرضه این مپ طولانی شده است در مورد تغییرات زیاد مپ جدید هم مطلب نوشت و ابراز امیدواری کرد تاریخ عرضه این مپ به تاخیر نیافتد. خبر دیگر مربوط به اختلاف Ice Frog با سایت Dota-Allstars.com هست و Ice Frog در خواست قطع رابطه با این سایت پر طرفدار را کرده است.
منبع:
کد:http://www.dota-allstars-blog.blogfa.com/post-37.aspx
با lvl3 هیروی rattletrap چه جوری میشه طوری لول رو زد که موشک تا فاصله ی دور بره؟؟؟؟؟
من تو بازی ها دیدم این کار رو می کنند؟؟؟؟؟
مسابقات قهرمانی ADC 2009
بعد از برگزاری موفق مسابقات ADC 2008, گارنا (Garena) قصد دارد Asia DotA Championship 2009 را نیز برگزار نماید.
ثبت نام این دوره از مسابقات از 1 تا 15 June انجام خواهد شد, ثبت نام این مسابقات مجانی است و هر تیم فرصت شرکت در این مسابقات و مقابله با بهترین تیم های آسیا را خواهد داشت.
منبع:
کد:http://www.cyberg.ir/News-file-categories-op-newindex-catid-3.html
شما هر جارو تو مپ دوست داری هدف بگیر بعد شلیک کن :31:نقل قول:
6.60 فقط روی پچ 1.23 یا 1.24 که میخواد بیاد اجرا میشه؟!
ایشالا که اینطور باشه تا این کله پوکا که هاست میشن، این همه 1.21 نسازن!!!!
آقا شما اول بازی لول دراگون نایت رو چطور میگیرین؟
دراگون: بستگی داره اول بازی جلوت کی باشه... ولی هر کاری میکنی فقط یه لول2 اول بازی بگیر خیلی خوبه... اگه جلوت attack خفن داره 3 رو زیاد بگیر اگه یارو hp زیاد نداره 1 خیلی خوبه ولی 2فراموش نشه...
3 که فوق العاده هست!نقل قول:
گویا این ادمین های روم ایران، از دست ما که 1.21 هاست میشیم دارن روانی میشن، رای گیری کرده که اگه کسی باز 1.21 سخت، کیک بشه!
همه 1.23 باید بسازن...
جدی هرکی 1.21 بازی کنه کیک میشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه اصلا اين حرف صحت نداره.
شما بيا روم1 يه هاست 1.22 1.23 پيدا كردي اسممو عوض ميكنم :
99% رووم 1 دارن 1.21 بازی میکنن
برای منم سخته که این حرفو بتور کنم که هرکی 1.21 بازی کنه کیک میشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این موضوع واسه چند سال پیش هستش؟
اسم بازیکنی که این کارو کرد بلدی؟
اون موقع که من مطلب رو گذاشتم، اول روم خود ادمین لینک یک نظر خواهی رو تو فروم گارنا گذاشته بود که کدوم پچ از همه بهتر هست!
بعد خودش گفته بود که بنظرتون خوب هست که اونایی که از پچ 1.21 استفاده میکنن رو کیک کنیم؟!
منم اومدم اینجا درج کردم...
من نمیدونم مشکل دوستان چیه که حاضر نیستن نسخه وارکرافت خودشون رو ارتقاء بدن...
kaykoنقل قول:
این جریان واسه چه زمانی بوده.
من 4 ساله تو روبینا هستم ولی هیچوقت یه همجین ترکیبی ندیدم.
عزیز دلمنقل قول:
چرا خالی می بندی
همچین آیتمی دیده نشده.
حالا تو هر گیم نتی.
من تو روبینا مشهد هستم.
پس با ما به از این باش که با خلق جهانی
خداحافظ.:2:
راستی یک چیزی واسه اونایی که میگن کلین اتک واسه Tidehunter باگه و لول 3 رو از بین میبری !
نه اصلا" چنین چیزی نیست ! خودتون برین امتحان کنید ! تازه درصد اون هم میبره بالا !
یه چیزی هست به اسم hidden quest که فقط تو ورژن های 9b یعنی مثل 6.59b یا 6.49b هست که بعد از انجام عملیات لازم)سرچ کنید یاد بگیرید حفظ نیستم) یه چیزی بهت میده... تو 6.59b هم بعد از رفتن یه آیتمی میده که 200+ str میده(!!!!) این آیتم هیچ جای دیگه نیست و گرفتنش هم کار هرکسی نیست... حتی 5 نفره هم گرفتنش سخته ولی بازم هست... سرچ کنین میفهمین..نقل قول:
کی گفته باگ داره! من خودم همش میبندم خوبم کار میکنه ولی دیگه همیشه میچرخه چه 3 کار کنه چه نکنه... درصد رو هم بالا نمیبره توهمی بیش نیست.... راستی با این هیرو vanguard کار نمیکنه(با 2 ش مشکل داره) نبندید..نقل قول:
اتفاقا این برای من سوال بود که وقتی کلین اتک رو میبندی باگ میشه یا نه! چون مدام میچرخه، یعنی همیشه لول 3 میزنه؟! اینجوری که هر چرخش 300 تا دمیج میده!نقل قول:
کی گفته باگ داره! من خودم همش میبندم خوبم کار میکنه ولی دیگه همیشه میچرخه چه 3 کار کنه چه نکنه... درصد رو هم بالا نمیبره توهمی بیش نیست.... راستی با این هیرو vanguard کار نمیکنه(با 2 ش مشکل داره) نبندید..
یا نمیدونم یورنرو بود، یا اینکه اکس، اونم فکر کنم همین کلین اتک رو میبستی که همش حالت کریتیکال میزد. ( اکس میچرخه، یورنرو میپره )
قضیه hidden item ها توی patch های قدیمی بوده ... خود من هم خیلی item هایی رو دیده بودم که توی shop ها نبود و از ترکیب چند تا Item بی ربط ساخته میشد ... یکیش یادمه ترکیب quarter staf و guinsoo و blade of alacrity و چند تا چیز دیگه بود
لطفا اول اسم آیتم رو یاد بگیرید بد نظر بدید اسم این نوع ضرب زدن این آیتم ((( کیلیوین اتک ))) هستشنقل قول:
در ضمن ربطی به لول3 نداره
در صداشونو بخونه جم ببندی میبینه که درسته
بدش هم فکر نکم منطقی باشه کسی که پچ 1.21 استفاده میکنه رو کیک کنی
به علاقمندان به DotA پيشنهاد مي كنم حتما اين خبر رو بخوانند واقعا جالب مخصوصا در رابطه با بازيكن ايران الصل دوتا كه واقعا جز بهترين بازيكن ها دنيا است
کد:http://www.gosugamers.net/dota/news/10023-iran-know-about-it
نقل قول:
بله . همینطوره این ایتم ها توی patch ها و map های قدیمی بوده .
من الان پچ بازیم 1.07 هست پچ جدید 1.23 که حجمش 56 مگ بود رو دانلود کردم وقتی اجرا میکنم این ارور رو میده میشه بگین چرا؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز یه تازه وارد اومد، شروع کرد به ...نقل قول:
دوست عزیز، که از نامت پیداست جزء یکی از کلن های خوب ایران هستی، من شما رو دوست دارم:31: بنده خودم نام صحیح این آیتم رو میدونم و مطمئا باش اینگلیسی من خیلیییییییی بهتر از فارسیم هست! اما خواستم نام آیتم رو خلاصه کنم...
دوست من
کیلیوین یه حالن شماتیک به سری از هرو ها میده که شکل اتک دادن اونا رو عوض میکنه مثل دووم که پاشو میکوبه به زمین یا ارت که چوبشو میکوبه و... حالا تصادفا این شکل با لول 3 تاید شبیه شده ولی قرار نیست تو تمام اتکاش اون پلاس دمیج رو بده تو همون درصد مقرر اون پلاس رو میده
شاد باشید
شما چند صفه قبل رو بگرد یه پچ گذاشتیم که به صورت کپی پیست هست اون رو دان کن مشکلت حل میشهنقل قول:
اکه بخوای پچت رو با نصب ارتقا بدی باید پچها رو به ترتیب دان کنی و بعد به همون ترتیب نصب کنی
نقل قول:
دليل اين موضوع اينه كه يا شما واركرافت رو از ابتدا نصب نكرده ايد يعني كپي بوده و يا اينكه كرك نصب كرديد روش از پچ 1.21 به بعد بليزارد ديگه سي دي را براي اجرا نمي خواهد و در نتيجه ديگه noCD نيازي نيست
براي حل مشكل مي بايست اطلاعات رجيستري واركرافت رو اضافه كنيد كه با اين نرم افزار كم حجم اي كه لينك اش هست اينكار رو مي توانيد انجام بديد اگر مشكل حل نشد يعني كرك داريد روي سيستم اتون آن وقت بگيد تا فايل هاي اوريجينال واركرفت را براتون ارسال كنم
لينك دريافت برنامه Warcraft III Registry Fixer
از سايت replays.net هم مي توانيد دانلود كنيدکد:http://www.cyberg.ir/Downloads-op-getit-lid-648.html
در اين آدرس هم در اين رابطه صحبت هايي شده كه بد نيستکد:http://www.replays.net
کد:http://www.cyberg.ir/Forums-file-viewtopic-t-1607.html
نسخه 6.60 بالاخره توسط Icefrog منتشر شد:
لينك خبر از سايت gosugamers
لينك خبر از سايت cyberg.irکد:http://www.gosugamers.net/dota
لينك هاي دريافت آن:کد:http://www.cyberg.ir/modules.php?name=News&file=article&sid=126&mode=&order=0&thold=0
بدليل تقاضاي زياد سايت رسمي اش در حال حاضر دان شده
و مي توانيد از اين لينك دريافت كنيد:کد:http://www.getdota.com
کد:http://www.cyberg.ir/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownloaddetails&lid=655&title=DotA_Allstars_v6.60