[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
Printable View
سلام لطفا تست سرور خارج خم بزاریدنقل قول:
rx خطتتوت چنده؟
- - - Updated - - -
سلام لطفا تست سرور خارج خم بزاریدنقل قول:
rx خطتتوت چنده؟
درود. چند صفحه قبل تست سرعت برای دوستان گذاشتن.نقل قول:
- - - Updated - - -
درود. برای تست سرعت بین الملل دیگر روی سایت ubunto حساب نکنید. برای ای پی های ایران سروهای داخلی از parsvps یا petiak داره و همه سرورها داخلی هست. دستشون درد نکنه ولی به درد تست سرعت بین الممل نمیخوره.
متونید برید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یکی از سرورهای هلند/آلمان/انگلیس رو انتخاب کنید و تست کنید.
- - - Updated - - -
تست کامل سرعت را بهتره با این سایت بزنید
- - - Updated - - -
تست کامل سرعت را بهتره با این سایت بزنید
درود. متاسفانه اون لینک هم مناسب نیست . حداکثر حجم تست 100 مگ هست که اصلا برای رسیدن به سرعت ماکس کافی نیست . کلا فقط با یک نرم افزار دانلود منجر و دانلود مستقیم با 8-16 کانکشن از سرور میشه حداکثر سرعت بین الملل رو سنجید.البته اگر سرعتتون رو 100-200 محدود کرده باشن اره اون موقع جواب میده.نقل قول:
90درصد ماکس باضافه کلی اطلاعات برای انان کی می خواهند بدانند.نقل قول:
- - - Updated - - -
90درصد ماکس باضافه کلی اطلاعات برای انان کی می خواهند بدانند.نقل قول:
با سلام خدمت همگی کسی از کرج مرکز مخابراتی رجایی شهر هست که سرویس سرعت ۱۰۰۰ مگابیتی رو خریداری کرده باشه؟
با سلام خدمت همگی کسی از کرج مرکز مخابراتی رجایی شهر هست که سرویس سرعت ۱۰۰۰ مگابیتی رو خریداری کرده باشه؟
سلام
من تهران سرویس 100مگ 120گیگ رو گرفتم که سرعت دانلود روی 200 محدوده ولی آپلود روی 25!
و کرج هم 1گیگابیت از پیشگامان گرفتم که خیلی بهتره.
تست با سرور پیشگامان:
تست با VPN هلند:
- - - Updated - - -
سلام
من تهران سرویس 100مگ 120گیگ رو گرفتم که سرعت دانلود روی 200 محدوده ولی آپلود روی 25!
و کرج هم 1گیگابیت از پیشگامان گرفتم که خیلی بهتره.
تست با سرور پیشگامان:
تست با VPN هلند:
درود. کلا مخابرات وضعیت معلوم الحالی برای تهران داره و محدودیت سرعت میزارن. البته شنیدم طرح 1000 که بعضی مراکز دارن سرعت بازه. حداقل برای شهرهای دیگر اینقدر سخت گیری نمیکنن یا من اینطور میبنم که سرعتها باز هست.نقل قول:
خوبه که پیشگامان هم مثل شاتل سرعت رو باز میزاره و اینکه سرعت بین الملل رو همه اپراتورها اینقدر بهتر شده جای خوشحالی هست.
رایگان نیست
نزدیک به 3 تومن هزینه میشه به غیر از شارژ اینترنت فقط کشیدن فیبر این مقدار هزینه داره
همین الان وصل شدم اومدم پی سینقل قول:
5 ماه طول کشید ولی امروز وصل شد
درود.. مبارک باشه. متاسفانه مخابرات هم داره از بقیه شرکت ها تقلید میکنه و با این که هنوز هیچ زیر ساختی تو بعضی مناطق نداره ولی ثبت نام میکنه و بعد خریدار هم باید ماهها دنبال سرویس بدوه و دستتون هم به جایی بند نیست. من که شاتل ثبت نام کردم بعد از 3 ماه پولم رو پس گرفتم تا اینکه بعدا خودشون مامور فروش فرستادن. شما 5 ماه صبر کردی ماشالله !نقل قول:
فدای تو دقیقا همینطوریه ک میگینقل قول:
برای ما ایرانسل بزور اومد باکس گذاشت 1 ساله و چند ماه سرویس نمیدن
مخابراات باز زور شکایت 4 بار چن بار پیگیری سیریش شدن از پیمانکار انجام داد کارمونو اونم از برج 7 اولین شکایت زدم تا امروز
سرعتش بد نیست ولی پیمانکار مچاله کرد دراپ رو تا پاور یکم تضغیف بشه بشه اصلا استفاده کرد گفت اسپیلتر نداریم فعلا اینطوری سر کن
درود. شما پول کابل کشی پرداخت کردید ؟ مچاله کردن دراپ دیگه چه مسخره بازیه !!! باید نسب و راه اندازی صحیح و اصولی انجام بشه. حتما پیگیری کنید که این رو در اسرع وقت درست کنن !! 5 ماه لفتش دادن اخرشم کار رو سمبل کردن ؟؟!! مسخرشو دراوردن !!نقل قول:
والا بزور اومدن باکس نصب کردن منم عصبی بودم نت نداشتم بزور اومدن وصل کردن گفتن فعلا اینطوری سر کن باید اسپیلتر نصب بشه تا توان افت کنه تو آینده میخوره درست میشه .نقل قول:
فعلا بد نیست نتش ن قطع شده ن چیزی
- - - Updated - - -
والا بزور اومدن باکس نصب کردن منم عصبی بودم نت نداشتم بزور اومدن وصل کردن گفتن فعلا اینطوری سر کن باید اسپیلتر نصب بشه تا توان افت کنه تو آینده میخوره درست میشه .نقل قول:
فعلا بد نیست نتش ن قطع شده ن چیزی
درود. RX power و TX power چند هست ؟ یک اسکرین شات بزارید.نقل قول:
من امشب یه جایی مهمون بودم، مثلا ftth داشتن. یه تست سرعت گرفتم یه مرتبه ۱۲ مگ داد یه مرتبه ۲۲ .
از بازار هم یه فایل دانلود کردم، ۲.۳ مگ بود سرعت.
یه مودم یوتل داشتن. دیگه نمیدونم به خاطر مودم ایرانیشه یا کلا همینه
- - - Updated - - -
من امشب یه جایی مهمون بودم، مثلا ftth داشتن. یه تست سرعت گرفتم یه مرتبه ۱۲ مگ داد یه مرتبه ۲۲ .
از بازار هم یه فایل دانلود کردم، ۲.۳ مگ بود سرعت.
یه مودم یوتل داشتن. دیگه نمیدونم به خاطر مودم ایرانیشه یا کلا همینه
درود. اگر تست با وای فای بوده که ملاک سرعت نمیشه. بیشتر این مودمها و حتی مدلهای ارزان قیمت که پورت 1 گیگ دارن در کانکشن کابلی عملکرد مشابهی دارن و تفاوت اصلیشون به کیفیت و برد وای فای و بقیه امکانات برمگیرده. مودمها یوتل وای فای ضغیف و برد کوتاهی دارن به خصوص اگر از ورژنهای قدیمی باشن که وای فای داغونی داشتن.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من کلا از مودم hg8240 بریج کردم روی تین که کار فیلترشکن رو انجام بدهنقل قول:
از اون هم روی روتر شیامی بریج کردم رو تین
روی وایفای سرعت 650 تا 700 میده 5 گیگاهرتز نزدیکش
دور بشیم پذیرایی 200 مگابیت سرعت میده روی 2.4 گیگاهرتزش هم 150 مگ سرعت میده
کلا ی نت بدون فیلتر رون
درود. مقادیر RX power ایده ال هست و اگر با سوییچ رو همین پایدار باشه عالی خواهد بود. حتما پیگیری باشید که انجام بدن.نقل قول:
کلا اگر سرویس فیبر دارید باید روی یک روتر خوب با وای فای قوی سرمایه گذاری کنید. وای فای خود مودهای فیبر نوری معمولا هیچ تعریفی ندارن.
بله با خمش بیشتر تونستیم rx رو کمتر کنیم اول -8 بود پایین تر هم میاد -3 ولی خب الان اوردیم تو رنج 13 عالی هستنقل قول:
روتر وایفای AX3000T وصل کردم به تین کلاینت سرعت از داخل 700 مگ میده که عدد ایده عالی هست عالی هست در کل
راضیم
ترافیک منتهی کمه الان این چند روز از 500 گیگ 350 گیگ باقی مونده :biggrin: ک ترافیک ارزون تر هست رو مخابرات
سلام و وقت بخیر خدمت دوستان عزیز، اول از همه ممنونم بابت توضیحات تکمیلی که خیلی از دوستان اینجا اشاره کردند، امروز تو روز اول عید خدا رو شکر فیبر من هم وصل شد ولی بعد از 4 ماه دوندگی!!
من تجربه خودم رو اینجا به اشتراک بذارم ایشالا که برای کسی مفید باشه، متاسفانه منزل ما در نقشه iranfttx تو منطقه سبز نیست ولی به هر حال من اول اذر به همراه همسایمون رفتیم مخابرات شهید سعادتمند برای گرفتن فیبر و با مسئولش صحبت کردیم، گفت به شما 2 نفر نمیدیم حداقل 4 نفر باید باشید منم گفتم باشه حالا که اینجوره اومدم داخل 195 شکایت پر کردم که از شانس بد من 195 گفت وقتی تو منطقه سبز نیستید تو شکایت شما نمیتونیم کمکی کنیم، محل زندگی شما اصلا فیبر نداره، یعنی لعنت خدا بر این سامانه iranfttx
بعد از اون باز رفتم پیش مسئولش و با هزار نوع خواهش و تمنا بالاخره راضی شد که پیش ثبت نام ما رو انجام بده، بعدش من هفته ای یکبار میرفتم پیگیری و افتاد تو روال اداری که رسید به اول بهمن پیمانکار هم مشخص شد، البته که 2 تا همسایه دیگه بازم اینجا اضافه شدن و شدیم 4 نفر، ولی بعدش پیمانکار بهونه میاورد که کابل فیبر موجود نداریم کارخونه به خاطر نوسان دلار کابل نمیده!! باز من عصبی شدم اومدم تو بازرسی مخابرات شکایت نوشتم که اونم جواب داد متاسفانه کابل موجود نیست!
خلاصه دوستان من اواسط اسفند بود دیدم دیگه چاره ای نیست و به خاطر کارم که نیاز شدیدی به اینترنت پر سرعت داشتم گفتم برم به پیمانکار پیشنهاد شیرینی 2 میلیونی بدم شاید فرجی شد، پیمانکار اولش مقاومت کرد گفت والا کابل نداریم باز باهاش حرف زدم گفتم 3 میلیون شیرینی میدم گفت صبر کن چند روز ببینم چی میشه، بله دوستان گویا گره کار همینجا بود و طرف بعد 3 روز اومد و 4 روز ضربتی کار ما رو جمع کردش.
امیدوارم همه دوستان خیلی زود به طریقی که هست بتونن به فیبر نوری برسن و لذت ببرن از این سرعت و کیفیت!
این پایینی هم با قند شکن هستش
درود. خیلی مراقب باشید که این خم کردن یکهو باعث ایجاد شکستگی نشه . اصلا اجازه ندید این مسئله طولانی بشه و به شدت پیگیر باشید. برای مثال پیمانکار برای من اومد گفت اگر بیشتر از 90 درجه خم بشه احتمال شکستگی بالا میره و تمام مدت مراقب بود داخل منزل هیج جا خمیدگی بیشتر نشه.نقل قول:
داستان ما بر عکس شماست. اول با -19 شروع شد و چون شاتل شروع به جذب کاربر بیشتر و ایجاد انشعاب تو منطقه ما کرد پاور افت کرد و اومد رو 26.9 . البته قطعی نداشتیم ولی لب مرز بود . سریع یک زنگ زدیم و اعلام افت سیگنال کردیم و 2 روز بعد اومد رو 23 که مناسب هست. تا زمانی که بین مقادیر -8 تا -27 باشه برای اپلینک 1 گیگ کفایت میکند و مشکلی نخواهید داشت.
مبارک باشه. از ماجراجویی های خریداران فیبر نوری میشه کتاب نوشت.نقل قول:
سلام و وقت بخیر خدمت دوستان عزیز، اول از همه ممنونم بابت توضیحات تکمیلی که خیلی از دوستان اینجا اشاره کردند، امروز تو روز اول عید خدا رو شکر فیبر من هم وصل شد ولی بعد از 4 ماه دوندگی!!
من تجربه خودم رو اینجا به اشتراک بذارم ایشالا که برای کسی مفید باشه، متاسفانه منزل ما در نقشه iranfttx تو منطقه سبز نیست ولی به هر حال من اول اذر به همراه همسایمون رفتیم مخابرات شهید سعادتمند برای گرفتن فیبر و با مسئولش صحبت کردیم، گفت به شما 2 نفر نمیدیم حداقل 4 نفر باید باشید منم گفتم باشه حالا که اینجوره اومدم داخل 195 شکایت پر کردم که از شانس بد من 195 گفت وقتی تو منطقه سبز نیستید تو شکایت شما نمیتونیم کمکی کنیم، محل زندگی شما اصلا فیبر نداره، یعنی لعنت خدا بر این سامانه iranfttx
بعد از اون باز رفتم پیش مسئولش و با هزار نوع خواهش و تمنا بالاخره راضی شد که پیش ثبت نام ما رو انجام بده، بعدش من هفته ای یکبار میرفتم پیگیری و افتاد تو روال اداری که رسید به اول بهمن پیمانکار هم مشخص شد، البته که 2 تا همسایه دیگه بازم اینجا اضافه شدن و شدیم 4 نفر، ولی بعدش پیمانکار بهونه میاورد که کابل فیبر موجود نداریم کارخونه به خاطر نوسان دلار کابل نمیده!! باز من عصبی شدم اومدم تو بازرسی مخابرات شکایت نوشتم که اونم جواب داد متاسفانه کابل موجود نیست!
خلاصه دوستان من اواسط اسفند بود دیدم دیگه چاره ای نیست و به خاطر کارم که نیاز شدیدی به اینترنت پر سرعت داشتم گفتم برم به پیمانکار پیشنهاد شیرینی 2 میلیونی بدم شاید فرجی شد، پیمانکار اولش مقاومت کرد گفت والا کابل نداریم باز باهاش حرف زدم گفتم 3 میلیون شیرینی میدم گفت صبر کن چند روز ببینم چی میشه، بله دوستان گویا گره کار همینجا بود و طرف بعد 3 روز اومد و 4 روز ضربتی کار ما رو جمع کردش.
امیدوارم همه دوستان خیلی زود به طریقی که هست بتونن به فیبر نوری برسن و لذت ببرن از این سرعت و کیفیت!
Click here to view the original image of 937x452px.
این پایینی هم با قند شکن هستش
Click here to view the original image of 1132x395px.
سلام
اخیرا کسی از مخابرات ای پی استاتیک گرفته ؟
سرعت رو بعد این پی محدود نمیکنن ؟
خواستم اینجا تجریه قطعی های خودم و پشتیبانی تهران رو به اشنراک بگذارم .
اولین بار 15 اسفند پارسال ماشین شهرداری که یک درخت رو قطع کرده بود از تو کوچه رد شد و درخت به فیبر گرفت و قطعش کرد . بعد از زنگ زدن به 2020 و پیگیری مداوم و شکایت در سامانه بازرسی ، بعد از 4 ماه پیمانکار مراجعه کرد تا ببینه مشکل چیه و کابل رو جوش داد. تو این مدت که مداوم پیگیری میکردم رییس مرکر گفت بهم که اینجا برای رفع خرابی تلفن 10 تا نیرو دارم ولی برای فیبر هیچ کسی نیست .کلا 11 تا مرکز محابراتی فقط دو گروه کار پشتیبانیش رو انجام میده که اونا هم اولویتشون مشتری های تجاری هستند نه خانگی.
یک بار دیگه تو ابان قطع شد که این بار 3 هفته طول کشید تا کسی اصلا بیاد و الان هم دوباره از 10 اسفند قطع شده و تا بحال کسی نیومده.
جالبیش این بود که من پرسیدم این مدت که پیمانکار نیومده و زمان بسته های من تموم شده رو جبران نمیکنید ؟ پشتیبانی گفت از پنل درخواست sla ثبت کنید تا براتون انجام بشه ولی وقتی میخوای ثبت کنید میگه چون بستر شما فیبر است درخواست ثبت نمیتونید کنید.
کل کوچه و محله ما رو صبانت فیبرکشی کرده که احتمالا دیگه بیخیال مخابرات بشم و برم صبانت
برای مدت قطعی شکایت ثبت کنید. بدون شکایت هیچ کاری نمیکنن. معاون مرکز که با پرویی به من میگفت اصلا SLA نداریم !! و این مدتی که شما میگید خیلی زیاده دیگه.. خرابی تلفن برای این سریع انجام میشه که پرسنل خود مخابرات هست از قدیم سیستم همین بوده گند نزدن توش هنوز .. فیبر رو از اول پیمانکاری انجام دان همشون هم کارمند قدیمی خود مخابرات هستن یا با مرکز مخابرات زد و بند دارن. اصلا وقتی شما اعلام قطعی کابل میکنید باید سیستم اتوماتیک SLA رو شروع کنه ولی میگن باید درخواست ثبت کنی!!
کلا همینه ربطی به مودم بیشتر نداره لوکیت و ظرفیت مهم ترین عاملهنقل قول:
برای ما کلا بالای 700 نمیره یکی دیگ هست فیکس 941 یعنی 1 گیگ رو میگیره اپلینک 10 گیگیه
یکی عین ما کمتر یکی دیگ هست اصلا مرکز مخابراتیش اپلینکش 1 گیگ هم هست ولی اینقدر یوزر زیاده نفری 40 مگ گیرشون بیشتر نمیاد شانسیه و رندوم تور
حتی دکل های همراه اول فایوجیش سر همین مورد داره محل ما اونام بالای 700 نمیره سرعتشون
دریافت سرعت خوب به خیلی پارامترها مربوط هست اول خود روتر باید هم قدرت چیپش خوب باشه مقدار رم بالا سیستم عامل خوب و بروز و هم پورت 1 کیگ به بالا داشته باشه و بعد اگه به وای فای متصل هستید باید کلاس بعد N به بالا باشه و روی 5 گیگا هرتز، خیلی از روترهای فیبر نوری وای فای شون n هست که نهایت میشه 40 مگابیت در نزدیک ترین فاصله و بهترین حالت و باید دستگاه دریافت کننده هم چیپ وای فای پرسرعت داشته باشه، و فاصله روی باند 5 گیگا هرتز خیلی مهمه سریع تر سرعت افت میکنه با طولانی شدن فاصله. و حتی رو PC باز امکان داره نتونید همه سرعت خط رو بگیرید . از همه سخت افزارتون اند تو اند مطمئن شدید بعد مشکل سرعت باید خروجی فیبر نوری باشه باید پیگیر بشید که همه یوزرهایی که داخل محله روی باکسی که شما سرویس می گیرید سرعتشون کمه یا فقط شما ... الان دیگه به همه دانلود حدود 200 مگابیت رو میدن.نقل قول:
دوستان کسی امسال متوجه محاسبه غلط در حجم مصرفیش در سامانه مخابرات نشده. من روز 29 اسفند هم بسته خریدم هم ترافیک زمان دار الان حجم مصرفی را خیلی داره کم می کنه. من از روتر با نرم افزار openwrtاستفاده می کنم و برنامه مونیتور مصرف هم روش نصبه در روتر من در24ساعت ده گیگ مصرف کردم در سامانه 55 گیگ. شما متوجه حجم خوری شدید
من از زمانی که قرارداد 500 گیگ تموم شد اومدم روی 320 متوجه شدم خیلی بیشتر کم میشه.چند بار دو تا اکسس پوینت رو قطع کردم و با یه سیستم امتحان کردم حدود 20 تا 30 درصد بیشتر کم میشه هم با تورنت هم دانلود مستقیم شکایت ثبت کردم و تماس گرفتن یه چیزایی گفتن شاخ آدم در میومد اول میگه وای فایت هک شده بعد میگم خاموش بوده میگه روترت فیبر نوریت هک شده !!!! اینو نفهمیدم یعنی چی دیگه اگه هک شده باشه امنیت مخابرات مشکل داره یا من؟ و چه جوری هک کرده و حجم منو از تو شبکه مخابرات مصرف کرده یا سیم کشیده پشت مودم من سر کوچه نشسته مصرف کرده. با کارشناس بحث کردم با لحن تحقیر آمیز گفت که میخوای کارشناس بفرستم پسورد وای فایت رو عوض کنه !!! بعد هم گوشی رو قطع کرد به همین شیکی . شکایت ثبت کردم با تمام توضیحات هم 195 هم بازرسی مخابرات فک کنم یک ماه و نیم گذشته هیچ خبری نیست. حدس میزنم مثل سرعت آپلود که بدون اعلام در پنل 25 مگابیت کردن اینم دارن بیشتر کم میکنن برای همین هست همش تبلیغ خریدن حجم میکنن. برای درگیر شدن با مخابرات باید شکایت دسته جمعی کرد و با تست رسمی ثایت کرد که کسی حسش رو نداره ظاهرا کسی پایه بود راه اصولی و فنیش رو بلد بود من هم پایه هستم.
اتفاقا منم از 500 گیگ اومدم 220 گیگ اینطور شده. من ریزمصرف را گرفتم و با دقت بررسی کردم و متوجه یکسری اشکالات شدم. اول اینکه من دقیقا یادم هست که فلان روز حدود 10 گیگ دانلود کردم و احتمالا با آپلود حدود 12 گیگ میشه همینجا در پرانتز بگم که به نظر من آپلود هم خیلی بیشتر در فیبر مصرف میشه نمی دونم چرا. پس در ریز مصرف رفتم دقیقا همون روز را نگاه کردم دیدم حدود 12 و نیم گیگ مصرف زده اما رایگان و بعداز چند روز یه دفعه و یکجا یه روز 57 گیگ از حجم را کم کرده. درکل دقیقا همون روز که مصرف کردی کسر نکرده و بعدا یکجا خیلی کم کرده که معلوم نمیشه حجم دزدی شده یا نه. دوم اینکه اگه ساعت مثلا 6 بعداز ظهر بسته فعال کردی امروز نه فردا بعداز ساعت 6بعدازظهر یعنی تقریبا 48 ساعت بعد مصرف را می تونی ببینی. خلاصه اینکه برنامه مصرف حجم لایو یا در لحظه نشون نمیده و 24 تا 48 ساعت بعد کاملا غیر واقعی هرطور که بخواد حجم را کم میکنه.نقل قول:
یه چیز مسخره دیگه اینکه در نمودار ستونی اگه موس را روی ستون بذاری آپلود و دانلود و مجموع مصرف را نشون میده که اگه بری ریزمصرف همون روز را بگیری مجموع مصرفش با مصرف ستون یکی نیست. من اومدم کل مجموع مصرف ستون ها را باهم جمع کردم و گندش بیشتر دراومد، طبق این مجموع بسته من باید تمام شده باشه اما من هنوز 90 گیگ دارم.:ohno::ohno::blink::blink::blush::blush:نقل قول:
از 195به بازرسی وزارت شکایت کن. از لینک زیر شکایت رنگ قرمز را انتخاب کننقل قول:
این سیستم حجم خوری رو همه ISP ها دارن نرم افزار های اکانتینگ پر باگ و پر مشکل !!! و کو گوش شنوا اینا درست بشو نیستن و بهانشون هم همیشه اینه که شما هک شدین ... بنظرم با کانکشن PPPOE دستی ی تست کنید ببینید مشکل هنوز هست اگر بود اسکرین شات کنید برای برادرا 195 اینجوری دیگه اون ISP هم حرفی برای گفتن نداره !!! :exclamatiنقل قول:
من شکایت زدم همین جا که شما لینک دادید و هم 195 .. جالب 195 شکایت رو ارجاع داده به همین بازرسی و هیچی یکی دو ماه هم گذشته. این مدلی نمیشه باید یه جایی باشه معتبر مثل حسابرسی کردن با سیستم دقیق بهشون ثابت کنه که دارید حجم رو زیادی حساب می کنید.
اون نمودار رو خودشون هم قبول ندارن من هم همین مورد که شما میگی رو دیدم و بهشون گفتم ... جواب داد به اون توجه نکنید باید داخل سیستم اونجا که تاریخ دارن گزارش بگیرید و باید روتر هم IP جدید بگیره تا گزارش کامل باشه !!! میگم که پس این مدل گزارش دهی چه کاربردی داره برای کاربر من چه مدلی از مصرفم باخبر بشم . من من میکنن و هیچی :grrr:نقل قول: