خیر مشکلی نداره. ولی برعکسش نمیشه. یعنی نمیتونید سیم td رو بندازید رو مودم معمولی استفاده کنید.نقل قول:
Printable View
خیر مشکلی نداره. ولی برعکسش نمیشه. یعنی نمیتونید سیم td رو بندازید رو مودم معمولی استفاده کنید.نقل قول:
دوستان عذر میخوام.دوستانی که اینترنت نامحدود ۴ مگابایت بر ثانیه رو گرفتند حداکثر سرعت دانلود در اینترنت دانلوو منیجر به چه عددی میرسه؟حقیقت من مودم ۴ جی دارم چون مصرفم بالاست بسته های همراه ایرانسل برام نمیصرفه.میخوام ببینم به صرفه برم ۱۸۰ هزار برای اینترنت ثابت پول بدم؟
مرسی
سیم fd همراه اول رو میشه انداخت تو مودم td ایرانسل؟نقل قول:
نه ، لاک هستنقل قول:
حدود 500 کیلوبایت برای من میرسهنقل قول:
سلام دوستان
من برای دایی ایم یک مودم 2510 خریداری کرده بودم که ایمیل خودم را داده بودم
الان نزدیک چند ماهه سرویسش رو تمدید نکرده و اصلا استفاده ای نمیکنه
چند روز پیش یک ایمیل برای من اومده که میتونم تمام سرویس ها رو با 80% خریداری کنم
به نظرتون ارزش داره مودم رو ازش بخرم
و طرح یک میلیونی ایرانسل که میشه 200ت رو فعال کنم؟
مودم رو به چی قیمتی خریداری کنم ازشون؟
سلامنقل قول:
همه طرح ها رو شامل نمیشه
زمانی که میخوای خرید کنی، شماره سیم رو باید بزنی، وقتی بزنی محدود میشی به این چند تا
64 گیگ سالانه 68000 تومان
32 گیگ 6 ماهه 38000
16 گیگ 3 ماهه 20800
8 گیگ 1 ماهه 11200
4 گیگ 1 ماهه 6400
سلام
دوستان اوضاع تک کانکشن چطوره توی این سرویس ؟
سلام
آقا یه سوال ! تو این مودم i60 چجوری میشه از نسل 4.5 استفاده کرد ؟ من هر کاری میکنم فقط رو تک باند استفاده میکنه
راستی سیم کارت fdd روش انداختم و به باند 42 هم وصل میشه
برای استفاده از نسل 4.5 فقط باید سیم tdd باشه ؟ یا نه چجوریه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه جالب، شايد استفاده از باند 42 روي موبايل ها هم کمکم داره باز ميشخ، مثل گوشي هاي s9، و اگر تجميع شه با fdd عالي ميشه.نقل قول:
البته گمان بنده هست، شايد هم آنقدر مرتبط نباشه.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
چند تا گوشی میشه نام برد که از باند 42 پشتیبانی بکنن ؟نقل قول:
خیلی کمه تعدادشون !
=====
یه موضوع دیگه هم اینه که وقتی با مودم وصل میشم از ip-v6 پشتیبانی میکنه
ولی با گوشی فقط ip-v4 !
محتوای مخفی: ax
والا خيلي کمه، چون تو ايران نمياد،نقل قول:
گوشي هايي از هر برند که از چيپ ست کوالکام استفاده ميکتن (835) به بالا.
که باز بستگي به نرم افزار داره.
مثل اینکه الکی گفتن این مودم کت 6 هستش :|
خود مودم که گزینه ای نداره تا بزنی بره رو نسل 4.5
با این نرم افزار هم که گذاشتم رو ca ولی سرعت همونه :| 10 مگابیت بیشتر نمیشه :n09: اینم از مودمی که 360 تومن قیمتشه :|
يکم ديگه صبر کنين ايشالا mimo 4x4 مياد و سرعتتون 4.5G ميشه.نقل قول:
چون اين مودم مثل موبايل نيستکه از طريق تجميع زياد کنه سرعت رو.
روش کاريش فرق ميکنه.
ایرانی رو نمیدونمنقل قول:
خارجی :
بی پرو ک سی افتضاح تا ۸ مگ ..
با پرو ک سی استاندارد روز دنیا ۵۲ مگابیت
ادیت: ببخشید من FDD رو دارم و گفتم نه TDD
همه میتونن از این بسته ها استفاده کنن؟ من هر چی می گردم چه توی سایتش و چه توی ایرانسل من، فقط همون بسته های قدیم رو نشون میده.نقل قول:
برای همه رو نمیدونم، ولی من مدت ها استفاده نمیکردم، برام ایمیل اومدش که میتونی با تخفیف بسته بخرینقل قول:
منم میخواستم برای تست یک ماه از این نامحدود ها بگیرم ولی دیدم دوستان دیگه از سرعت راضی نیستند دوباره همون بسته قبلی شش ماه 500 گیگ + 250 شبانه رو گرفتم.نقل قول:
دوست عزیز سرعت تک کانکشن شما برای دانلود از سرور خارجی چند هست ؟نقل قول:
سلام
با خرید مودم نسل ثابت میشه سیم کارت 4 جی انداخت و بسته های اینترنت 4 جی را استفاده کرد؟
اصلا تفاوت نسل ثابت با 4 جی چیه؟ کدام ارزش خرید داره؟
پیشاپیش تشکر
بله میشه ولی به آنتن TD وصل میشه.
من ثابت دارم خوب نیست بعضی وقتا یهو قطع میشه. بسته هاش هم به صرفه نیست.
سلام
من دیروز یه سیمکارت td-lte ایرانسل خریدم
امروز هم اس ام اس از طرف CRA اومد که بنامم خورده شده
چجوری باید براش بسته بخرم و ازش استفاده کنم؟
مودم هم b612 دارم که فرکانس 3500 رو ساپورت میکنه
ازطریق سایت ایرانسل یا سایت یلو وهمچنین از برنامه ایرانسل من تحت وب
سیمکارتو گذاشتم تو مودم No Service میزنهنقل قول:
از کجا میتونم بفهمم منزلمون تحت پوشش هست؟ (از داخل مودم)
سیمکارت مبین نت میزارم 5 تا خط آنتنش پر میشه
تمام این توضیحات بانقشه توسایت ایرانسل هست
بستگی به سرور داره ... سرور خاصی اگه مد نظرت هستش لینک بده برات تست کنمنقل قول:
ممنون .. برای دانلود این فایل تک کانکشن چقد به شما سرعت میده ؟:نقل قول:
الان تک کانکشن لینک شما و لینک داخل رو تست کردم از داخل 3.5 مگابایت و لینک فوق 40 تا 65 کیلوبایت.نقل قول:
من FDD تست برات گرفتم نمیدونم خواستی بگو برات می گذارم چون اینجا TDD هست زیاد دخالت نمیکنم.نقل قول:
دوستان برای تقویت آنتن LTE مودم i40 جایی رو میشه معرفی کنین که ببرم برام آنتن اضافه کنه،چون جاش هست،نیاز به لحیم کاری اینا داره گویا،چون جایی که هستم 2 تا آنتنش بیشتر روشن نمیشه،
ممنون میشم تو تهران جاییرو معرفی کنین
پاساژ امجد اين کارو ميکنن، نميدونم کجاش بودنقل قول:
انتن 2.5Ghz هم بذاري باز بي اثر نيست.
من همین الان تست کردم بین 80 تا 100 بود سرعت دانلود توی idmنقل قول:
قابل توجه دوستانی که فصد خرید سرویس TD-LTE ایرانسل رو دارن
من حدود 45 روز فبل بعد از کنترل پوشش دهی افدام به خرید مودم کردم که بعد از فعال شدن سیم کارت آنتن دهی نسبتا خوبی بود و حدود 26 روز بدون مشکل استفاده میکردم تا اینکه حدود دو هفته فبل یکباره کلا آنتن دهی فطع شد و همون روز به پشتیبانی اطلاع دادم و پشتیبانی به من گفت که این مورد رو داریم بررسی میکنم و از جوابی که دادن اینطور برمیامد که اطلاع دارن اما بعد از گذشت سه روز همچنان مشکل حل نشد که دوباره با پشتیبانی تماس گرفتم و اینبار یه آدرس ایمیل بهم دادن که به اون آدرس ایمیل بزنم و منم انجام دادم و بعد از چند بار دیگه هم در از طریق سایت ایرانسل مشکل رو ثبت و کردم و در نهایت حتی تو سایت 195 شکایت ثبت کردم، اما تا این لحظه جواب درستی ندادن و اصلا منکر وجود مشکل میشن در صورتی که با توجه به جوابی که روز اول بهم گفتن و همچنین چیزی که از چک کردن آنتن دهی روی پشت بوم میبینم، فکر میکنم که یا دکلی که منطفه ما رو پوشش میداد جمع آوری کردن و یا تغییراتی در تجهیزات مربوط به TD دادن که این مشکل بوجود اومده و جلب اینجاست که در نقشه پوشش دهی هنور هم محل ما جزو مناطق با پوشش قوی نشون داده میشه در صورتی که روی پشت بوم بزور یک خط(از پنج خط) آنتن داره
خلاصه اینکه اگه میخواین برای این سرویس هزینه کنید این مورد رو در نظر داشته باشید که ایرانسل هیچ مسئولیتی در قبال مشترکین برای خودش متصور نیست و در نهایت ممکنه یه مودم بلا استفاه و بسته ای که نمیتونیند اززش استفاده کنید روی دسستتون بمونه
nat سیستمی هست که در اون ip invalid رو تبدیل به ip valid میکنه ، زمانی که تعداد کاربرا از تعداد ip هایی که isp در اختیار داره بیشتر هست، شرکت ارائه دهنده ی اینترنت به هر کاربر یه ip داخلی یا ip invalid میده که به وسیله ی سیستم nat این ip وصل میشه به یک ip public valid، با این روش میشه چندین دستگاه به صورت همزمان از یک ip valid استفاده کنه و به این خاطر که ip حقیقی دستگاه invalid هست دستگاه در پشت nat پنهان میشه و قادر به استفاده از خدمات مبتنی بر ip نیست
به این خاطر هست که روی ps4 یا xbox one وضعیت نت تایپ رو close یا 3 میزنه ؟ راهی هست ایرانسل این مشکل رو حل کنه ؟ میتونن حل کنن ؟نقل قول:
من سر این موضوع با کلی از دوستام نمیتونم بازی کنم .
سلام از کجا تهیه کردید سیم کارت را
مودم خریدید بهتون سیم کارت td-lte دادن
یا جای خاصی هست میشه خرید
من مودم 4 جی دارم ایرانسل میگه باید مودم بخری تا سیم کارت td-lte هدیه بدم بهت
نقل قول:
شاید مدارکتون ناقصه
یه بار برای منم همچین مشکلی پیش اومده
انتن کلا رفته بود همین مشکل شمارو داشتم اونم پیگیری کنین شاید نتیجه ببگیرین
دقیقا سوال منم هست.نقل قول:
چندجا رفتم سیم کارت رو نداشتن، توی سایت هم که فقط از طریق خرید مودم میشه سیم کارت رو گرفت.
و یک سوال دیگه.
آیا نقشه مناق تحت پوشش برای شما باز میشه؟ برای من ارور میده.
سیم تکینمیدن
سیمکارت هاش هم گویادفقط تو مودم خودش کار میکنه
من تکی گرفتم از نماینده فروشنقل قول:
سیمکارتش هم تو مودم مبین نت گذاشتم دارم استفاده میکنم الان