دیده بان ظاهرا تنها نقش dealer روب رای شرکتهای بزرگ که ازشون پهنای باند میگیره داره بازی میکنه. یک فروشنده مجاز!
تا زمانی که مشترکش از حدی رد نشده میتونه به تعهداتش عمل کنه ولی امان از روزی که پول کافی به جیب بزنه...
Printable View
دیده بان ظاهرا تنها نقش dealer روب رای شرکتهای بزرگ که ازشون پهنای باند میگیره داره بازی میکنه. یک فروشنده مجاز!
تا زمانی که مشترکش از حدی رد نشده میتونه به تعهداتش عمل کنه ولی امان از روزی که پول کافی به جیب بزنه...
سلام
کسی از وایرلس یا همون رادیو پارس انلاین استفاده میکنه؟
نقل قول:نقل قول:1 مگابایت -نقل قول:
با اینکه خط بروی 9 مگابیت رسیده ...ولی به خاطر نویز همینقدر میشه ..دقیقا همینی که در پارس داشتم - البته من یه خط دیگه هم دارم که اتفاقا اونم پارس انلاینه
خیلی ممنون از توضیحاتتوننقل قول:
من در حال حاظر کرمان هستم
قاعدتا اینجا پورت خودشون باید باشه دیگه
اگر تایم آوت نداشته باشه خوبه من الان با پارس از این نظرها مشکل ندارم، فقط تعرفه ها خوب نیست
خوب اون طوری که پارس آنلاین تو سایتش گذاشته از سرعتای 3 مگ و بالاتر قراره خط رو بر اساس کشش تا 16 باز بزاره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام . دوستان این سرویس های pos با pms چه فرقی میکنه و چرا هیچ کدام از سرویس ها ترافیک شبانه نداره؟
اسکار بهترین طرح می رسه به... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
مقایسه طرح شرکتها
___ ۱۶ مگابیت، ماهانه ۸۰ تومان
هایوب: 275 گیگ آزادانه (طرح جدید)
(کسر ترافیک داخل بهشکل یک چهارم)
فنآوا: 225 گیگ آزادانه
(کسر ترافیک داخل بهشکل نیم بها)
مخابرات (طرح جدید): 175 گیگ آزادانه
شاتل: 160 گیگ ازادانه
آسیاتک: 150 گیگ آزادانه
پیشگامان: 150 گیگ ازادانه
(کسر ترافیک داخل بهشکل یکسوم)
صبانت: 120 گیگ آزادانه
پارس آنلاین: 100 گیگ آزادانه
سلام
من جمعه هفته گذشته پارس آنلاین رو درخواست تخلیه دادم
2500 تومن هم بابت تخلیه زنگ زدن ازم گرفتن
ولی هنوز جمع آوری نکردن
فرآیند جمع آوری چند روز طول میکشه؟
پول ازت گرفتن؟؟!!!:n38::n38:نقل قول:
والا من تا حالا 2 بار سرویسامو تخلیه کردم تا اونجا که من میدونم 1 ریالم نباید از کسی بگیرن:n29:
به جا اینکه منتظر اون بی ..رفا بی وژدان بمونی یه شکایت بکن به 195 بگو که دارن لفتش میدن فرداش تخلیست
شما پول تخلیه و رانژه رو در حین ثبت نام دادید (12 تومن) و هیچ هزینه اضافی دیگه نباید گرفته بشهنقل قول:
نقل قول:
و البته از پشت صحنه اعلام کردن پاکت ها جابه جا شده و یکی دیگر اسکار رو گرفته:n09:
های وب لیست هاشو حذف کرده هنوز معلوم نیست چه نقشه ای کشیده ولی اگر با همین شرایط می زاشت من 70 درصد خط اصلی ام رو منتقل می کردم به های وب.
کلا پارس الان جزو پایین رده های سرعت است و اگر سرعت خوب با حجم پایین و پینگ مناسب باسه سرویس برای من نده احتمالا مجبورم سرویس بک اپم رو تعوبض کنم.:n27:
البته سرویس های 200 گیگش اگر شاتل فکری باسه سرویسش نکنه احتمالا شانس جانشینی رو داره باسه من
سرویس گیم دیگر در خدمات جدیدش نیست؟:n13:
رسید پول که دادی داری؟؟؟نقل قول:
دوستان یه سوال داشتم, بعد از اینکه پارس آنلاین با های وب ادغام شد, ایا کاربران فعلی پارس انلاین میتونن تعرفه های های وب رو خریداری کنند یا پارس آنلاین به سرویس دهی ادامه خواهد داد؟
سلامنقل قول:
بابت تخلیه ی خط حتی نباید یک ریال ازتون بگیرن پس زنگ بزنید به 195 و شکایت کنید
منم از پارس آنلاین تخلیه کردم خیر سرم رفتم یک شرکت دیگه ظرف 24 ساعت خطم رو خالی کردن اما شماره خطی که با اون مشترک پارس آنلاین بودم رو از روی سیستمشون حذف نکردن و عملا تا زمانی که اینکارو نکنن نمیتونم مشترک هیچ شرکت دیگه ای بشم و الان بیشتر از چهار روزه که درگیر این بساط هستم حالا نمیدونم پارس آنلاین داره موش میدونه این وسط یا نه هر چی هم تماس میگیرم میگن ما حذف کردیم مشکل از ما نیست هر چی توضیح میدم که شرکت جدید دل درد نداره که منو اذیت کنه چون میخوام مشترکشون بشم بازم حرف خودشونو میزنن
تا سال جدید پارس آنلاین سرویس دهی میکنه بعد از اون با های وب ادغام میشه و احتمالا برند پارس آنلاین به تاریخ میپیونده پس تا چند ماه آینده نمیشه از سرویس های های وب استفاده کرد.نقل قول:
منم خودم تعجب کردمنقل قول:
تا حالا ندیده بودم برا جمع آوری پول بگیرن
منم اینو میدونستمنقل قول:
بهشون همگفتم چرا الکی پول جمع آوری رو دوباره میگیرین
گفت چون سرویس شما جشنوارس!
بلهنقل قول:
ولی من درخواست جمع آوری رو از طریق پنل دادم
و نماینده با من تماس گرفت و شماره کارت خودشو داد (دقیقا مثل مراحل ثبت نام اینترنتی)
نمیتونم ثابت کنم پارس ازم پول گرفته
بلهنقل قول:
به منم گفتن فرآیند تخلیه 10 تا 14 روز زمان میبره
نمیدونم چرا اینقدر زیاد طولش میدن:n29:
ولی من پیشگامان داشتم از زمان ثبت درخواست تا تخلیه حدود 72 ساعت شد
نقل قول:
داداش ارواح مرده هات شکایت کن ازشون برادر من وقتی نمایندگی ازت پول گرفته ( نمایندگی رسمیه) باباشونو در بیار حتما عکس رسید پولو برا 195 بفرست
بعدشم هر کی گفته بهت 10 تا 14 روز طول میکشه بهش بگو گ..ه خوردی
مردانه یه شکایت بزن اینقدر راحت دزدی نکنن از مردم
فکر کنم که نه 99% خسارتم میتونی بگیری ازشون
سوالی که پیش میاد اینه که اون حجم اضافی که میخریم هر گیگابایت 2 هزارتومن ، داخلی حساب میشه و در صورت استفاده بین المللی در اصن نیم گیگ میشه
یا خارجی حساب میشه و درصورت داخلی استفاده کردن 2 گیگ میشه؟؟؟؟
دوستان من جمع میکنم این چه وضعش هست امروز برامتحان سرویس1ماه 512شارژکردم سرعت دانلود 67کیلوبایت قبلش 1مگ بود چرا این وضعی شد نت میدونستم همینم نمیگرفتم این بود نت غیرحجمی
دوست عزیزنقل قول:
شکایت کردم ازشون همین الان
متن شکایت هم خیلی تند نوشتم
ببینم چی میشه
ای کاش عکس رسیدم میفرستادی براشون میگفتی که نمایندگی شرکت برایه تخلیه ازم پول گرفته اینم رسیدشنقل قول:
سرویسشون کن:n28:
من خودم 2 تا سرویس ازشون دارم موندم تا ببینم تعرفه شو عوض میکنه یا نه
شانسم هم شاتل پورت نداره و گرنه تا الان تخلیه کرده بودم فقط شبانش خوبه!!
خدا کنه یه دستی به تعرفه هاش بکشه واقعااااا 80 تومان بدی برا 100 گیگ دیگه ظلمه:n03:
نوشتم که 2500 تومن برا جمع اوری گرفتننقل قول:
اگه مدرک خواستن توی مستندات براشون آپلود میکنم
مگه پارس آنلاین واسه تخلیه پول میگیره !؟ :n13:
بیا این هم از سرویس بازی پارس انلاین
زیر 125.000 تومان نیست
برای یک پینگ پایین حتما باید انقدر بره تو کو**
بابا خسته شدیم از این مملکت چه گوهی خوردیم اینجا به دنیا اومدیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من امروز اومدم سرویس 1ماه 512گرفتیم با ساعت تشویقی2تا7صبح نامحدود زدم رودانلود دیدم سرعتم 67کیلوبایته نمیشه یه صفحه باز کردباهاش زنگ زدیم نمایندگی میگه باید سرعته بالاترمیگرفتی بالای 3مگ درضمن گفت هدیه شبانه به سرویسهای بالای3مگ تعلق میگیره درضمن گفت امکان تغییرسرویس ازطریق نمایندگی وجود داره دوستان من قبلن هرسرویسی میگرفتم سرعته دانلودم 1مگ بود چه شبانه وچه روز بیشترم دانلود شبانه مصرف دارم اینا که تو اینستاشسون گفتند شبانه رایگان پابرجاس کسی میدونه گدام سرویسش سرعت امگ میده ممنون از دوستان راهنمای کنند برای نمونه این 2سرویس جه سرعتی میدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم تمدید کردم دیگه دقیقا شد همون سرعتی که قرارداد می بندیم ولی قبلش تا 12-13 مگابیت هم می رفت. پینگ ولی مثل سابقه.
برادرمن فردا تعویض میکنم نمیدونستم این مدلی شد شما میدونین این سرویسش چه سرعتی میده بردانلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
قاعدتا باید همون 4مگ بده (500 کیلوبایت در ثانیه سرعت دانلود)نقل قول:
عزیزاینم پیدا کردم مثله اینکه فقط 1ماه هاش بردانلودشبانه باز بصرفه هست به نظرتون900کیلوبایت میده 55هزاربر1ماه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حجم اضافه خارجی حساب میشه یعنی 1 گیگ بین الملل یا 2 گیگ داخلینقل قول:
عزیزشما میدوین چجوری امکانه لغوسرویس هست512برداشتم سرعته دانلودم 67کیلوبایته پشتیبانی گفت امکان تغییرش وجود داره درضمن این سرویسش چه سرعتی میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سرعت های اینترنت را isp ها بر اساس مگابیت در ثانیه ارائه میدند . (با حرف b کوچک نوشته میشود) 8mbpsنقل قول:
برای اینکه تبدیل به بایت کنید باید تقسیم بر 8 کنید تا مگابایت در ثانیه بدست آید (با حرف B بزرگ نوشته میشود) 1MBPS
کد:
8 mbps / 8 = 1 MBPS
512 kbps / 8 = 64 KBPS
سلام
آقا الان شرکت داره برخلاف مصوبه 266 صفحه 4 قسمت تبصره بند 7 داره به مشترکین ترافیک اضافه میفروشه طبق این مصوبه با تصویب مصوبه 266 جدول و بند های مصوبه قبلی به کل باطل شده ولی شرکت داره برخلاف اون عمل میکنه من تکی دستم به جایی بند نیست لطف کنید یه شکایت شما هم بزنیم بتونیم حقمونو از این دزد بگیریم دمتون گرم
اعلام کردن از سرعت سه مگ و بیش تر سرعت مثل سابق بازگذاشته میشهنقل قول:
شما همون سه مگ بگیر
من خودم بارها ازشون پرسیدم و سه مگ تایید کردن!
حالا میخوای یه زنگ بزن خودتم بپرس که دیگه الکی سه مگ به بالا هزینه نکنی!!!!
برای منم موقع ثبت نام گفتش 15 تومن هزینه نصب اجباریه که بعد از اینکه گفتم از 195 میپرسم گفت صبر کن از رئیسم بپرسم بعد چن لحظه گفت بله اگه خودتون بلدین لازم نیسنقل قول:
اینم مثل همون یارو گفته بگم شاید داد
یا برای تخلیه شاید چن ساعت هم طول نکشه ولی طرف پیگیر نباشه چند هفته هم طول میدن
یا مثلا جدیدن میگن برای سرعت 3مگ به بالا تا 16 بازه ولی پایینتر از 3 مگ همون سرعت اسمی
خب اگه مصوبه هس که همه سرویس ها باید اسمی باشه چرا فقط تا 3 مگ اجرا میکنه
کلا حساب کتاب که نداره هر چی به منفعتشون باشه همونه
دوست عزیز باید قبلش تماس میگرفتی و میپرسیدی حداقل زمان تماس و فامیلش رو یادداشت میکردی که بعدا اونجوری نبود میگفتی شما گفتین فلان و ..نقل قول:
حالا هم تماس بگیر بگو با توجه به کشش خطم کدوم سرویس رو بگیرم و دانلود شبانه چطور هس
مثلا 3 مگ بگیری و کشش خط مشکلی نباشه تا 16 بازه
مصوبه 266 صفحه 4 میگه که می توانند شرکت ها ترافیک رو بفرشون به قیمت هر گیگ ترافیک بین الملل حداکثر به قیمت 2000 تومن بفروشن که اگر برای ترافیک داخلی ( که نمی دونم منظورش تمام سایت هایی که هاستش داخل است، دومین داخلی دارد و/یا سایت های منتخب ) حداقل به میزان دو برابر افزایش پیدا می کنه ( به عبارتی اگر یک گیگ ترافیک خارجی بگیری حداقل می تونی دو گیگ مصرف کنی. حالا اگر شرکتی بیشتر بده امتیاز شرکت است).نقل قول:
من مشکل شمارو نفهمیدم که کجاش خلاف است.:n13:
الان داره سه تومن میفروشه ، مشکل اینه:n01:نقل قول:
داره الان 3 تومان میفروشه خیلی خوشگل بعد جالب اینجاست خییییلی محترمانه خیلی اروم گفتم داری خلاف مصوبه میفروشی کامتم حذف کرد بش میگم چرا حذف کردی من دیگه نه بی احترامی کردم نه اسمه شرکتیو بردم میگه هر کامنتی که باعث ضربه زدن به شرکت باشه حذف میشهنقل قول:
خدا شاهد یعنی اگه یه روزی ببینمش چپ و راستش میکنم ادمینه رو:n34:
خلاصه یه مردونگی بکنین شما هم شکایت کنین یه 5 مین زمان میبره من تکی نمیتونم کاری کنم ولی اگه چند نفر باشیم حد اقل حالشو میگیریم دیگه انقدر راحت دزدی نکنه:n27:
بهش میگیم چرا اینقدر حجم کم تصویب کردین؟!
جواب میده :تمامی تعرفه ها بر اساس تصویب سازمان... است شبیه ربات هی برا من مصوبه میکنه ولی اینو بر خلاف مصوبه انجام دادن