دانلود شبانه انگار كلا برداشته شده نه فقط برا جشنواره
اصلا تو تعرفه هاي شاتل ديگه وجود نداره همچين چيزي همشون NFG هستن
كسي ميدونه جريان چيه؟
Printable View
دانلود شبانه انگار كلا برداشته شده نه فقط برا جشنواره
اصلا تو تعرفه هاي شاتل ديگه وجود نداره همچين چيزي همشون NFG هستن
كسي ميدونه جريان چيه؟
سلام دوستان وضعیت شاتل تو کرج چطوره در حال حاضر؟
شاتل لند باز ترکید .......
جدی جدی انگار شبانه رو برداشته:n15:
نقل قول:خُب تماس بگیرید باهاشون و در این مورد سوال کنید:n41:نقل قول:
برای مایی که از قبل شبانه بودیمم حذف میشه ؟نقل قول:
من تو جشنواره اردیبشهت خریدم واقعا بهترین موقع گرفتم شبانه 2 تا 7 داره و حذف نشده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که خودم شاتل ندارم ولی خب قصد داشتم بیام این شرکتنقل قول:
حالا تو ساعات شبانه سرعت دانلود برای سرویس 128 چند بود؟
اوه اوه اوضاع شاتل یک هفته هست که خیلی خرابه!...
پینگ رفته بالای 400 ... سرعت دانلود پایین اومده ... شاتل لند ترکیده!...
فکر کنم بخاطر این جشنواره هست, دارن بیشتر از حد سرویس به مشترکین میدن!...
اینکه هنوز اون زیر نوشته .نقل قول:
هزینه استفاده از خدمات ترافیک تشویقی شبانه (از ساعت ١ تا ۸ بامداد) با تخفیف ٢۵ درصدی برای کلیه سرویسهای خانواده اکو ماهانه معادل ۵،٢۵۰ تومان است که در صورت تمایل مشترک به استفاده از این ترافیک، به تعرفه قیمت این سرویس ها افزوده خواهد شد.
اگه هم دیدین اونایی که از قبل شبانه داشتن و بدون خبر قطع کردن میتونید راحت شکایت کنید چون بدون هماهنگی با مشتری نمیتونن مواد قرارداد رو عوض کنن !
سرعت شاتل لند منم از 1.9 ثابت رسیده به 1.3 :n27::n29:
پینگ خارج و ایران رو چجوری محاسبه کنیم ؟
از روز جمعه تا الان اوضاع شاتل به هم ریخته. پینگ بسیار بالا، سرعت سرورهای خارج افتضاح. نمیدونم چش شده. چند وقت پیش بود که داشتم پیش خودم میگفتم: دم شاتل گرم با این وضع پینگ عالیش!!
فک کنم تنها مردم دنیا باشیم که چندین برابر پول واسه خدمات میدیم ولی طوری باهامون رفتار میکنن انگار مجانی داریم استفاده میکنیم!
اره مال منم چند روزه خراب شده از 7 ابان اینطوری شده برای من روز تولد پدر !!!!! فک کنم اینا دارن انتقام رفتن مردمو میگیرن !!!!!!!! چون وقتی vpn میزنم همه چی عالی میشه .
والا پینگ که خوبه حالا نمیدونم شاید چون ما مخابرات بهمون نزدیکه اینطوریه
ساعت 9 شب :
حذف شــــود.
با سلام خدمت دوستان شاتلی :
امروز این کندی و تغییرات نت به ما هم رسید. بعد از چند ساعت حالا وضعیت به حالت قبلی برگشته. دوستان توجه کنن با توجه به بررسی که روی خط خودم انجام دادم بعد از این تغییرات میزان mtu بهینه برای خط من از 1476 به 1440 تغییر کرده. دیگر دوستان هم بعد از رفع اختلال چک کنن و احتمالا mtu بهینه خودشون رو ست کنن.
پ . ن:
نکته دیگر تغییر عنوان اون ای پی های معروف که با 10 شروع می شد به nobody.invalid
5 60 ms 17 ms 12 ms nobody.invalid [172.18.205.193]
6 12 ms 17 ms 14 ms nobody.invalid [172.18.205.233]
7 14 ms 14 ms 15 ms 85.15.2.6
8 17 ms 13 ms 14 ms 85.15.2.22
9 17 ms 13 ms 15 ms 85-15-17-2.shatel.ir [85.15.17.2]
Trace complete.
Downstream
Upstream SNR Margin :13.9 11.4 db Line Attenuation :53.3 32.8 db Data Rate :1335 573 kbps
سلام
خط من نویز داره با این مشخصات
دوستان این مودم زایکسل که شاتل توی جشنواده میده 130 تومن،مدلش چیه؟ اینه؟DEL1201-T10A/W
به درد میخوره؟
درصورتی که خط تون نویز داشته باشه این مودم ها اکثرشون نمی تونند سرعت بالای 12 رو بکشن و همش قطع و وصل میشند و اخرش هم مجبور میشید زنگ بزنید به شاتل و بگید قطعی دارید و اون ها هم خیلی راحت سرعت تون رو میارن زیر 10 یا 12 ( دربهترین حالت ) تا مودم توی این حالت بکشه و باز اگر نکشه هی سرعت رو میارن پایین تر. به نظر من ریسک نکنید و مودم بهتری بخرید.نقل قول:
به جای اینکه 50 تومن پول این رو بدهید یک مودم ایسوز مدل N14 بگیرید و می بینیند سرعت 16 ای که در جشنواره شاتل میدهند رو بالای 18 میکنه و خیلی راحت روی خط نویز دار داره جواب میده و کمترین مشکل رو داره.من با اکثر مودم ها و مارک ها کار کردم ولی هیچ کدوم کیفیت و پایداری ایسوز رو نداره. مدل های N10 و N12 هم خوب هست و ارزون تر هست ولی N14 یک چیزه دیگه هست چون دانلودمستر داره و میتونید یک فلش یا هارد بهش وصل کنید و تنظیم کنید دانلود هاتون روی اون ذخیره بشه و کامپیوتر رو خاموش کنید و فقط یک مودم با یک فلشی که بهش وصل هست روشن باشه
مرسي از توضيحات خوبتوننقل قول:
من براي دفتر ميخوام و دانلودو اينا نداريم اما قطع نشدن خيلي اهميت بالايي داره برامون
فكر ميكنم نويز داره خط.راهي داره قبل خريد اينترنت نويز خط بررسي بشه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
نقل قول:
نه متاسفانه تا وصل نشه قابل تشخیص نیست.
حتی ممکنه از شاتل به فرض خط شما نویز نداشته باشه ولی از یک شرکت دیگه نویز داشته باشه. این حالت برای من پیش اومده از پیشگامان نویز بیشتری داشتم ولی از شاتل نویز کمتر شدش. خیلی چیزها به هم ربط داره نا یک سرویس با کیفیت داشته باشید.
بهتره مودمی بگیری باچیپست برودکامنقل قول:
Downstream
Upstream SNR Margin :13.9 11.4 db Line Attenuation :53.3 32.8 db Data Rate :1335 573 kbps
سلام
خط من نویز داره با این مشخصات?????????????
درود بر شما عزیز. مودم فعلی من Zyxel P-660HW-T1 v3 هست و شاتل روی 12مگ بسته بود که خط نمیکشید و بیشتر از 6مگ دائم قطع و وصل میشد. به نظر شما با مودم Asus N10 سرعت بالاتر رو هم راحت و بدون قطع و وصل شدن پشتیبانی میکنه؟ مودم تا این حد تاثیر داره؟نقل قول:
وضعیت خطتون خیلی بده دوست من.نقل قول:
خط شما روی 1.2 مگابیت Up شده ولی با این حال SNR خططوت خیلی پایینه.خطتون بیشتر از این کشش نداره (نهایتا تا 1.5 مگ)
البته بهتره چک کنید ببینید ممکنه یه وسیله خارجی یا کابل برق یا چیز دیگه ای روی خط نویز انداخته (حتی می تونه در اثر قدیمی بودن سیمکشی ساختمون یا شل بودن یا کثیفی اتصالات سیم تلفن هم باشه.
اما با این چیزی که من میبینم خطتون اصلا جالب نیست.:n03:
من با این رو 300 کیلوبایت دانلود دارم و پینگ هم 10 هستش !!!!نقل قول:
- - - Updated - - -
من با این رو 300 کیلوبایت دانلود دارم و پینگ هم 10 هستش !!!!نقل قول:
سلام عزیزنقل قول:
شما اگر از سیم کشی داخلی تون مطمئن هستید که مشکلی نداره و فرسوده نیست با مودم n14u ایسوز که برودکام هست به طور یقیین به نتیجه خواهی رسید ولی n10 ها، سری جدیدش فکر نمیکنم برودکام باشه و مشکلتون رو ممکنه به صورت دلخواه حل نکنه. یعنی فقط ممکنه زمان قطع و وصلی رو با n10 فقط بتونید افزایش بدید. یعنی اگر به فرض با Zyxel هر 2 دقیقه یک بار این مشکل قطعی رو داشتید با n10 ممکنه هر 15 دقیقه یک بار بشه. ولی باز هم میگم از سیم کشی داخلی تون مطمئن باشید بعد برید بخرید پیشنهادم هم n14u هست چون برودکام هست.
اعداد دروغ نمیگن دوست من.نقل قول:
صد در صد اشتباه می کنی.پینگ 10 توی این مملکت امکان نداره حتی با سرورهای داخلی و کیفیت ارتباطی عالی هم به زحمت میشه به پینگ 10 رسید.
سرعت دانلود 300 کیلوبایت هم تقریبا معادل 2.5 مگابیت بر ثانیه هست که با اونچه توی تصویر مشاهده میشه تفاوت داره.توی این تصویر سرعت شما همونی هست که من نوشتم و با این سرعت محاله بتونی 300 کیلوبایت دانلود کنی.
ضمنا میرایی خط شما هم خیلی زیاده و این نشون میده که فاصلت از مرکز مخابرات خیلی زیاده و همین خودش عامل نویز و پایین بودن سرعت هست.
فقط یک احتمال وجود داره که حرف شما میتونه در اون صورت درست باشه و اونم اینه که زمانی که این اسکرین شات رو گرفتی ریت خطت به هر دلیلی پایین اومده.اگر واقعا با 300 کیلوبایت دانلود می کنی باید همون لحطه از صفحه استاتوس مودمت اسکرین شات بگیری.اون موقع دقیقتر میشه گفت.
تمام مطالبی که گفتم محض راهنمایی بود و اصلا کاری ندارم که شما با 1 کیلوبیت دانلود می کنی یا با 100 مگابیت!به قول معروف بخیل نیستم.
امیدوارم سرعت اینترنت همتون رو به راه باشه.
سلام دوستان
این جشنواره پاییزه شاتل 144Gدرمدت18ماه چطور هست؟؟؟؟
کیفیت ان خوب است؟؟؟
دوستان راضی هستند؟؟؟شرایط خاصی ندارد؟؟؟؟
آقا کسی زنگ نزد پشتیبانی بقهمیم که شبانه رو ورداشتن یا هستش؟ پشتیبانی شهر ما هیچی حالیشون نیست وگرنه زنگ میزدم.
سلام. اینترنت شاتلم دو سه هفته ای میشه افتضاح شده ولی هیچ جوری نمیتونم به پشتیبانی اثبات کنم چند بار زنگ زدم میگن هم چی خوبه. سرعت بیت ریت دانلودش مشکل نداره ولی صفحات وب بسختی باز میشه و ده بار باید ریفرش کنم تا بالا بیاد. البته همیشه اینجوری نیس گاهی میشه که الانا خیلی بیشتر شده. حالا سوال اینجاس چطوری باید این مشکل رو به پشتیبانی بفهمونم!!؟؟ فک کنم پک لاس خیلی زیاد دارم یا چیزایی شبیه به این. ممنون میشم کسی روش تست پایداری شبکه اینترنت رو بهم بگه... مثلا یه اپلیکیشن ایرانی هست تا باز میکنم میگه اینترنت شما از پایداری لازم برخوردار نیست!!!!
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
برای منم دقیقا اینطوری شده!...نقل قول:
صفحات رو یا باز نمیکنه یا ناقص باز میشه و هی باید Reload کرد:n27:!...
بنظرم شاتل داره سعی میکنه مثل آسیاتک ترافیک خارجی رو بکشه روی سرور های ایران و کش کنه:n27:!...
اگه مثل آساتک بشه دیگه شاتل هم ارزش نداره وباید کوچ کنیم!...
سلام .
اقا برای شما هر از گاهی ارور DNS نمیده واسه وب گردی ؟
میزنه Servers DNS Can't reached
پینگ داخلی من 8 هست اما اینجا 10 نشون میده الان پس می بینی که امکان داره .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برای من الان چند روزه اینطوری شده! ... امروز که خیلی خیلی بیشتر شده و کلا روی اعصابم هست!...
:n27:
نقل قول:همونطور که دو صفحه قبل اعلام کردم در مودم mtu رو تنظیم مجدد کنید مشکل شما حل خواهد شد. این عدد در هفته های اخیر دچار تغییر شدهنقل قول:
اگه میشه یه توضیحی بدید چیجوری این mtu رو تنظیم کنیم .نقل قول:
از منوی start یه CMD باز می کنید و دستور زیر رو پینگ میگیریننقل قول:
Ping -f -l 1411 4.2.2.4
اگر پینگ جواب داد اون عدد وسط رو (1411) رو یکی یکی بیشتر می کنید تا جایی که جواب پینگ نیاد. اخرین عدد ( بزرگترین عددی که جواب داده) رو با عدد 28 جمع می کنید این می شه عدد mtu بهینه شما.
بطور مثال برای من اخرین عددی که پینگش جواب داد 1412 بود که اونو با 28 جمع کردم و عدد بهینه mtu من 1440 شد.
توجه
1- سقف اون عدد 1472 می تونه باشه چون نهایت عددی که در mtu می شه قرار داد 1500 هست.
2- شما می تونید از بالا به پایین بیاین . یعنی از 1472 شروع کنید به کم کردن عدد.
========
3- این قسمت شماره 3 برای اونایی که مطلب رو گرفتن" اول 10 تا 10 تا کم کنید تا جایی که جواب بیاد بعد حول اون عدد یکی یکی زیاد کنید".
این عدد بدست اومده رو در تنظیمات مودم و معمولا در قسمت advance می تونید تغییر بدین و ذخیره کنید .( مکان این گزینه در مودم های مختلف امکان داره متفاوت باشه).
اصل دستور هم اینه:
Ping -f -l number ip
که در اون می شه عدد و یا ip مورد نظر رو بکار برد
با سلام خدمت دوستان ، بنده قبلا مشترک پارس آنلاین بودم دیدم کیفیتش افت کرده اومدم سراغ شاتل دیدم این شاتل از پارس آنلاینم بدتره به بنده سرویس 4096 با ترافیک رایگان شبانه و با شرط عدم افت سرعت در ساعات رایگان فروختن حالا بعد از 2 ماه نه تنها سرعت پیجم شدیدا افت کرده بلکه سرعت دانلودم تو تایم رایگان رسیده به 50 الی 60 کیلو میگن چون شما در تایم رایگان زیاد دانلود داشتی سیستم شما رو فیلتر کرده میگم پس چرا روز اول همکارتون یه چیز دیگه گفت و میگفتید تو تایم رایگان فلان مقدار دانلود داری تا بدونیم شبانش نامحدود نیست خرید کنیم یانه میگن همکارمون اشتباه کرده ، خب این یعنی کلاهبرداری ، اینجاهم بار دومه که این مطلبو ارسال میکنم ولی قرار نمیدن شاید باید حتما از شاتل تعریف کنم تا قرار بدن