بعيد ميدونم پس بدن چيزی! ولی حداقل کمک ميشی در آينده کمتر اينجوری بشه!نقل قول:
Printable View
بعيد ميدونم پس بدن چيزی! ولی حداقل کمک ميشی در آينده کمتر اينجوری بشه!نقل قول:
دوستان یه سوال
این سیم کارت 4G همراه اول همون سیم کارت های 5000 تومنی هست ؟
رفتم بگیرم دختره گفت دائمی رو برات تبدیل می کنم ولی اعتباری 4g نداریم همشون 3g هست
من ساکن رشت هستم دوستان کسی این سیم کارت 4g تونسته از جایی بخره ؟
یه نه باید یه معمولی بگیریم بدیم 4g ّشه
دوستان من با موبابیلم که 4G هست هرچی سرچ سیگنال میکنم 4G نمیاره ... برای سرچ شبکه های موجود هم نیاره سیم کارت U SIM باشه ؟؟؟
نه برای سرچ نیازی نیست، احتمالا پوشش ندارهنقل قول:
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
تازه اگر سیگنال رو ببینی باید سیم کارت 4 جی و مهم تر از اون بسته آلفا پلاس داشته باشی که بتونی رجیستر بشی. یعنی همراه اول یه مردم آزار به تمام معناست. دزدی شارژ و شانتاژ نسل 4.5 و ....
اگه سایتی شبکه 3G داشته قبلا بعد حال مثلا 4G شده ... ممکنه سرعت 3G بهتر بشه ؟؟؟ آخه اینجا قبل از اینکه بگن 4G شده 3G سرعتش نهایتا 500 کیلو بایت بود اما الان سرعتش رسیده به 1 مگابایت
خب ببین وقتی فورجی بشه کاربرا یه سریاشون سمت فورجی میرن ترجی خلوتر میشه و ممکنه کیفیت شبکه بره بالاترنقل قول:
کسایی ک مثل من شبکه شون رو تریجی هست و شبا ک شبکشون پیک میشه نتشون دیگه طوری میشه انگار دیتا ندارن همینطور سرعت کمی دارن سریعا شکایت کنن و شاید مثل من جواب بگیرن
من خیلی نت هم ضعیف شده بود اواخر شکایت کردم کارشناس فرستادن درست کندش کارشناسه واقعا بچه گلی بود با بالاسریش هماهنگ کرد بیان دکل هارو فورجی کنن و خودش امروز زنگ زد گفت توی این هفته ارتقا میدن شبکه رو :n05:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان بسته نامحدود شبانه یک ماهه سقف داره؟ کسی به محدودیت خورده در اثر استفاده زیاد؟ یک روزه اش که ظاهرا سقف استفاده داره
من که بالاخره نفهمیدم شبانه ها واقعا نامحدودن یا نه! تو سایت که هر دو رو زده نامحدود
Sent from my LG V20 using Tapatalk
تا الان ۱۵۰ گیگ باهاش دانلود کردم و مشکلی نبوده . (تو چهار ~ پنج روز)نقل قول:
بسته یک ماهه و هفتگی و یک روزه 1 تا 11 کاملا نامحدوده .نقل قول:
فقط بسته یک روزه 2 تا 7 محدودیت 20 گیگ داره . ( بعضیا توی تاپیک گفتن تا 23 گیگ دانلود کردن که به نظرم اشتباه محاسباتی خودشون بوده )نقل قول:
بسته 1 تا 11 یک روزه محدودیت نداره؟ خودتون امتحان کردین؟ 50 گیگ امشب فورزا دانلود دارم.نقل قول:
Sent from my LG V20 using Tapatalk
50 گیگ رو با خیال راحت دانلود کننقل قول:
پوشش 4g همراه اول چطوره؟ هر جا 3g باشه فورجی هم هست مثل ایرانسل؟ کیفیت سیگنالش خوبه؟ چون 4g ایرانسل منطقه ما پوشش ضعیف شده:n24: میخام بیام سمت همراه اول.. سیم فور جی بگیرم
پوشش 4g همراه اول خیلی کمتر از ایرانسله . یه گوشی با ساپورت 4g بگیر جستجوی شبکه کن اگه منطقه تحت پوشش 4g همراه اول باشه توی لیست شبکه هایمیادنقل قول:
گوشی فور جی دارم.. همراه اول برنامه اندرویدی داره برای بسته زدن و نشون دادن حجم و غیره...؟نقل قول:
اپلیکیشن همراه مننقل قول:
کد:https://my.mci.ir/app/
سلام الان ساعت 3و بیست دقیقه بامداد روز جمعه بسته نامحدود همراه اول 4جی! سرعت از 300بالاتر نمیاد!!
به کی بگیم دردمونو خداااااا
- - - Updated - - -
سلام الان ساعت 3و بیست دقیقه بامداد روز جمعه بسته نامحدود همراه اول 4جی! سرعت از 300بالاتر نمیاد!!
سلام اینترنت همراه اول شیراز کی رسما 4gمی شد
دوستان همراه اول شیراز کی 4gمی شود
سلام دوست عزيز و همشهرينقل قول:
والا من تاچارا هستيم و اوكي هستش و حتي صدرا سمت باغ شهر(روبروي بيمارستان پيوند اعضاء)اونجا هم ٤جي همراه اول هستش.
بايد سيم كارت رو تعويض كنيد كه آخر سريالش هم ١٩است.يك بسته آلفا پلاس هم فعال بخريد و فعال ميشه.سرعتش كه خوبه ولي من با ايرانسل راضي ترم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
بله تو اون ساعت ها وضعیت همین هست :دی ، شما پنج و شش صبح ب بعد چک کن رو 40Mbps ~ 20Mbps ست ! :n26:نقل قول:
باتشکر از دوست همشهری که جواب داد«ببخشید من با گوشی پیام می دهم دکمه تشکر ندارم »من سیم کارت 4g همراه اول دارم داخل خانه تو ریاستی بولوارنصر 3gاست بیرون 4gاپراتور گفت چون هنوز رسمی شیراز4g نشده اینجوریه منظورم این بود که کی مثل ایرانسل 4gهمراه اول توشیراز رسمی می شود
سلامنقل قول:
دوست عزیز لطفا نتیجه نهایی را هم در این تاپیک درج کنید ، مرسی
تو شبرازهمان 3gهم پرش انتن زیاد است وسوییچ به 2gمی شود
برای من دیشب سر ۲۰ گیگ قطع شدنقل قول:
نامحدود یکماهه سر 20 گیگ قطع شد ؟ یا منظورتون 2 تا 7 یک روزه هست ؟نقل قول:
این دوستمون نامحدود یکماهه گرفته ...
نامحدود 2 تا 7 یک روزهنقل قول:
کدوم طرحهاش واقعا نامحدود هستن؟ اون نامحدود یک هفت های یا یک ماهه هم حجم مشخصی دارن یا نه نامحدود واقعی هستن؟
- - - Updated - - -
نامحدود یک روزه ۱تا ۱۱من استفاده میکنم تا ۴۰ گیگ دانلود کردم دیگه وقتش تمام وگرنه واقعا نامحدودهنقل قول:
این جریان تایید کردن پست های ما هم شده برای خودش داستانی یه سوال رو باید 10 بار بپرسم بلکه تایید بشه
دوستان تو رشت کسی سیم کارت 4g همراه اول اعتباری گرفته من سوال کردم گفتن فقط 3g هست اگه کسی گرفته از کجا آدرس بده لطفا
آقا من بسته ی قیمتی همراه اول رو خریدم و 4G برام فعال شد (وقتی به اینترنت وصل میشم گوشه ی صفحه ی گوشی 4G نمایش داده میشه)
ولی هنوز هم وقتی آنتن قطع میشه دیگه حتی به 3G و G هم برنمی گرده :n35: حتی با روشن و خاموش کردن حالت airplane mode هم درست نمیشه و فقط باید گوشی رو خاموش روشن کنم تا درست شه :n03:
یعنی اینکه سیمکارت در حالت 4G بعد از رفتن آنتن خودش بتونه دوباره به 3G یا G وصل شه خیلی قابلیت خفن و پیچیده ایه که همراه اول هنوز نتونسته درستش کنه؟ :n21:
دوستان کسی این مشکل رو داره؟؟ راه حلی چیزی؟ :n13:
شما مطمئنی مشکل از گوشیت نیست؟؟نقل قول:
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
منم این مشکل رو دارمنقل قول:
خیلی ایراد بدی هست
باید فقط روشن خاموش کرد
ایراد از سیم کارتهای همراه اول هیت به نظرم
وقتی میزاری رو ۳جی درسته اما رو ۴جی اگه جایی بری که آنتنت بره دیگه برنمیگرده!
ایراد بدیه!
من ایفن دارم اگه شما هم ایفن داری احتمال داره با ایفن مورد داشتخ باشه
من از مودم M7350 استفاده میکنم همین مشکلٌ دارم بره آنتن فورجی تا خاموش/روشن نکنی دیگه نمیاد! روی 3G هم هر چند دیقه یبار دیتا کلا قطع میشه باید یه بار دیتارو خاموش روشن کنی! اونم از وضع بسته های شبانه ش که رو فورجی رجیستر نمیشه... اصلا این اپراتور به کلی مشکل داره... :n35:
من هم این مشکل رو دارم رو آیفون 6 پلاس :n28: ، ولی خیلی کم پیش میاد .نقل قول:
بسته شبانه 10گیگ رو گرفتم و با گوشی از طریق USB Tethering وصلش می کنم به کامپیوتر برا دانلود از طریق 3G
شب اول با سرعت ثابت 1.6MB راحت دانلود کردم و فکرکردم همیشه همینطوریه :n41:
ولی ازون شب به بعد بشدت قطع و وصل میشه دیتا ، 20ثانیه دانلود میکنه 1دیقه سرعت0 میشه :n29:
پینگ هم می گیرم General Failure میزنه
انقد این روند ادامه داره که همه فایلهایی که دانلود می کنم خراب میشن و IDM دوباره از اول دانلودشون میکنه :n27:
جالب اینجاست دقیقا کنار خونمون دکل همراه اول هست و با وضعیت 51dBm- و 31ASU سیگنال می گیرم
برای همه اینطوریه یا فقط من این مشکلو دارم؟
با شکایت کردن در سامانه 195 میشه امیدوار به رفع مشکل بود؟
راه حلی هست بشه جلوی این قطع و وصل شدن رو گرفت؟
سرعت بالا نخواستم! فقط قطع نشه راضیم