پس مودمت اپدیت نیست اپدیتش کن...نقل قول:
Printable View
پس مودمت اپدیت نیست اپدیتش کن...نقل قول:
نمیدونم این مشکل از کجا اومد دیگه دانلودم اومد روی 50 آپلود روی 1
اصلا قطع شده میزنه بررسی سیم تلفن
از اون ور نتم وصله ولی ضعیفه این مشکل و کسی باهاش روبه رو شده تا حالا اینم بگم بغل دستی مون همسایه مون خونه شو داره به هم میریزه فکر کنم کابلاشم میخواد عوض کنه از شب اینطوری شده
برو سیم ها رو بررسی کن ، من یه بار این شکلی شدم ولی از مخابرات بود و خودش خودکار درست شد حالا نمیشه گفت اینه اما برو ببین کابل ها درسته یا نه اگر بود که مرکزه و خودش درست میشه نشد زنگ بزن به خرابی تلفن ...:n01:نقل قول:
سلام
سرویس 16 مگابیت شاتل گرفتم اما 8 مگابیت بیش تر نمیده. وضعیت خطم اینجوریه:
SNR margin Upstream : 8.9 db Line Attenuation Upstream : 12.6 db SNR margin Downstream : 10.0 db Line Attenuation Downstream : 30.3 db
با توجه به پست اول این تاپیک attenuation 30 بالا نیست و مقدار خیلی خوبیه اما SNR 10 خیلی پایینه. می خواستم بدونم دلیل پایین بودن SNR چیه و برای بالا رفتنش چی کار میشه کرد؟
فاصلتون از مرکز مخابراتی چقدره؟ کابل ها چه زمانی نصب شدن و اینکه چند پریز دارید؟ با این حال شبکه داخلی تون رو بررسی کنید ببنید جای مشکلی نداره ، برید از سر خط ببنید وضعیت چطوریه خیلی فرق داشت اقدام به تعویض کابل و پریز تلفن کنید ، سعی کنید اگر چند پریز دارید فقط یکیشون که کابل اصلی تلفن بهش وصله رو فقط نگه دارید باقی رو جدا کنید ... موفق باشید :n16:نقل قول:
امروز یه شکایت کردم برای قطعی و کندی سرعت که از خود شرکت زنگ زدم گفتن فاصله شما از مخابرات زیاد نیست از مرکز تون 16 مگ کشش دارید حتی بیشتر ولی از داخلی های ساختمان تا 4مگ بیشتر ندارید حالا موندم داخل پست هزینه عوض کردن سیماش چقدر میشه آیا اصلا فایده داره این چیزی که این گفت یعنی از دور و ور همین جعبه پسته حالا باید ببینی چجوری اینا درستش کردن دوستان راهنمایی کنید از داخل ساختمان که نیست از کافو میتونه باشه یا از داخل پست چون اگر از داخل ساختمان بود باید تا 4 میداد ولی پایین از سر خط 16 میداد که اینو الان از شرکتم بهم گفتن من هر کاری میکنم تا این مشکل حل بشه
من قبلا های وب داشتم وضعیت خطتم به شکل زیر بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چن روزه پیشگامان گرفتم وضع اینجوریه ،به نظرتون مشکل از کجاست؟
نه از مودمه و نه از کابل ها این برمیگرده به تجهیزات شرکت ها که توی مراکز مخابراتی نصب میکنن ممکنه توی یه شرکت مثلا خط تا 13 مگ کشش داشته باشه ولی شرکت رو عوض کنید برید جای دیگه و ببنید بیشتر از 8 کشش نداره البته ریت و کشش خط یکیه فقط snr فرق میکنه که ظاهرا شرکت قبلی بهتر بوده شایدم الانه اینطوریه البته شما میتونید کمی توی شبکه داخلی تون کار کنید و از وسایل مرغوب استفده کنید مطمئنا تاثیر داره اگر با پریز تلفن مودم فاصله داره تا جای ممکن به پریز نزدیکش کنید... میشه بگید فاصلتون تا مرکز مخابراتی چقدره؟ اگر زیاد نیست احتمالا شبکه داخلیتون هم کمی مشکل داره البته این در حد احتماله میتونید ببرید سر خط ببنید اوضاعش چطوریه...نقل قول:
سر خط تست کردی بهت 16 داد؟ اگر داد باید کل کابل کشی از باکس مخابراتی (پست که میگی) تا پریز بدون اینکه نزدیک برق باشه و وصله بزنی عوض کنی کابلت مشکل داره اگر از سر خط تست کردی و بهت 16 داده...موفق باشی :n16:نقل قول:
دوستانی که تصمیم دارن سیم مستقیم از سرخط برای مودم بکشند سعی کنید از کابل شیلد دار استفاده کنید.کابل معمولی هم جواب میده ولی شیلد دار در برابر نویز ها و الکتریسیته و ... بسیار مقاوم هست و نمیزاره نویزهای محیطی و الکتریکی وارد سیم های داخل اون بشه.
حدودا 1000 متر با مرکز فاصله دارم مودم داخل اتاق هست و به یه پریز مستقل وصله تلفنم تو پذیرایی هست سر راه مودم و تلفن هر دو اسپلیتر گذاشتم.میشه دقیق راهنمایی کنید چیکار کنم ؟نقل قول:
data rate رو 8 مگ نویزم 21 بود گذاشتن رو 16 اینقد افت کرد
snr فقط به خاطر وجود نویز هست و تا نویز کم نشه بالا نمیره .اما نظر من اینه که شما 4 یا 5 مگ کن خط رو چون اگر دانلود خوبی هم بهت بده کیفیت وبگردی خوبی نخواهی داشت .snr مطلوب 15 به بالا باید باشه.نقل قول:
شما اگر 1000 متر فاصله دارید پس مشکل دارید! :n01:نقل قول:
ممکنه که کابل ها فرسوده شده باشه یا اسپلیتر خراب شده باشه بهترین روش برای اینکه بدونی کابل کشی توی خونه سالمه یا نه اینکه بری از سر خط تست کنی ببینی چطوریه اگر خیلی فرق داشت اقدام به تعویض کابل ها کن اگر نه فقط در حد 1 مگ یا 2 مگ بالاتر رفت که بی خیالش شو.. شما هر چقدر که ریتت بالاتر بره به همون میزان هم snr پایین میاد ، با این حال موقتا مدولاسیون مودم رو از adsl2+ به adsl2 تغییر بده تا سر فرصت که میری برای تست بگیری یا هر کاری که میخوای بکنی خطت یه مقدار snr بالا بیاد البته بگم با این تغییر ریتت روی 12 مگ قفل میشه و برای دریافت دوباره 16 مگ باید بری بزاری روی adsl2+ خوب ...موفق باشی :n16:
این اهواز نمیدونم چرا همه چیزش ریدس .این از وضعیت خط هاش که adsl رو جوابگو نیست اونم از پهنای باندش که هر چی میگیری بعد از یه مدت دیال اپی میشه.
امروز صبح از مخابرات اومدن و پست رو تعویض کردن و یک پست نو گزاشتن .از توی کافو هم زوج من رو جابه جا کردند ولی متاسفانه هیچ تغییری توی snr و نویز ایجاد نشد و دقیقا همونطوریه که قبلا بود .حالا باید چکار کنم ؟
DELETE plz
نقل قول:نقل قول:نه منظورم اگر از شر خط 16 میداد داخل 4 مشکل از داخل بود ولی از مخابرات 16 میده ولی از داخل پست یا سر خط 16 نمیدهنقل قول:
منظورت اینکه از پورت توی مخابرات ۱۶ هست ولی از باکس مخابراتی یا همون پست که میگی ۴ مگ میده؟! اگر منظورت اینه که طبیعیه چون هر چقدر فاصله داشته باشی ریت کمتری میگیری...موفق باشی :n16:نقل قول:
سلام به نظر دوستان خط من تا چند مگ کشش داره ؟
Opmode: ITU G.992.5(ADSL2PLUS)
near-end interleaved channel bit rate: 6140 kbps
near-end fast channel bit rate: 0 kbps
far-end interleaved channel bit rate: 508 kbps
far-end fast channel bit rate: 0 kbps
Downstream:
relative capacity occupation: 100%
noise margin downstream: 29.7 dB
output power upstream: 11.9 dbm
attenuation downstream: 31.7 dB
Upstream:
relative capacity occupation: 100%
noise margin upstream: 26.1 dB
output power downstream: 19.1 dbm
attenuation upstream: 21.0 dB
near end itu identification: 26005443544e0000
far end itu identification: b5004244434da3f7
attain upstream: 1156
attain downstream: 19252
ADSL activetime second: 13ADSL total ativetime second: 13
ATURANSIRev: 0
ATUCANSIRev: 0
ATURANSIStd: 0
ATUCANSIStd: 0
Interleave Depth: 64
atur chan interleave delay: 15
atur chan prev tx rate: 508 kbps
atur chan curr tx rate: 508 kbps
atur chan crc block len: 12419
Adsl Standard: ADSL2 PLUS
Adsl Type: ANNEX_A
تا 19 مگ! سرویستون 6 مگ هست؟نقل قول:
خط تا 19 مگ کشش داره ولی اگر بخوای 19 مگ استفاده کنی snr میاد روی 6 و لینک میپره یا سرعت کند میشه .همیشه مقدار مطلوب رو نصف کشش خط در نظر میگیرن که برای شما حدودا 10 مگ میشه .روی 16 مگ امتحان کن اگر snr 15 به بالا بود که هیچ اگر کمتر بود باید ریت خط رو هم کمتر کنی تا snr زیر 15 نیاد مخصوصا توی شب.نقل قول:
نه در حال حاضر طرح جشنواره ۳ مگ پارس آنلاین دارمنقل قول:
میخواستم 8 مگ بگیرم
آقا یکی به دادم برسه:n27:
من نمیتونم برا مودم zyxel p-660HN-T1 آپدیت جدید پیدا کنم تا مشکلاتم حل بشه
حتی تو سایت خود دلسا که نمایندگیشه فقط 1 دونه آپدیت قدیمی موجوده که همون فریمور رو مودمم هستش
کلافم کرده برا هر مدلی آپدیت هست جز مدل من:n37:
سری n هست و ازش خیلی راضیم وگرنه مینداختمش بیرون یکی دیگه میگرفتم:n35:
اره 8 مگ بگیر بهترهنقل قول:
البته شما میتونید این راه رو هم برید ک میگم سرعت 16 مگ بخرید بعد مدولاسیون مودم رو بزارید روی ADSL2 که ریت روی 12 مگ قفل میشه ، چون استاندارد ADSL2 تا 12 مگ هستش و ADSL2+ تا 24 مگ ، این یک پیشنهاده و میتونید امتحان کنید و از پشتیبانی بخواهید برای تست زمانی که خواستید سرویس بالاتر بخرید ، ریتتون رو باز بزارند و ببنید وضعیتتون به چه شکلی میشه ... موفق باشی :n16:
برو اینجا لینک اخرین اپدیت هست دیگهنقل قول:
این v2 اون مدل هست ولی برا من v1 هست ظاهرشم ایستاده مشکی رنگ:n41:نقل قول:
فکر کنم اینه!!!نقل قول:
نیست آخر این فریمور a داره ولی برا من نداره کلافه شدم هر جا رو گشتم نیستنقل قول:
فقط تو سایت دلسا نسخه قدیمیش هست
برا چی آخه مودم رو تولید میکنن بعد خدماتشون انقدر ضعیفه آخه:n27:
سلام دوستان
این عکس وضعیت افتضاح اینترنت منه
خب اگه براتون سوال پیش اومده که این اینترنت افتضاح واسه کجاست باید بگم که واسه هفت تیر کرجه. قراره مثلا این اینترنت 8 مگ باشه! سرعت دانلودم در بهترین حالت 600KB هست. SNR پایینه اما زیاد اذیت نمیکنه و قطع و وصلی خیلی کمی دارم (به ندرت اتفاق میوفته). هزاربار زنگ زدم 2020 آخرش یکیشون آب پاکیو ریخت رو دستم گفت خط شما بیشتر از این کشش نداره. راستی اینم بگم که فاصله خونه تا مخابرات حداکثر 3 کیلومتر هست.
حالا چندتا سوال دارم
1- راست گفته که خط ما بیشتر از این کشش نداره
2- راه حلی داره بتونم سرعت دانلود واقعی داشته باشم (حدود 1مگ)
3- SNR پایین تاثیر زیادی روی سرعت داره؟
چندتا مطلبم بگم که تا الان چه کارایی انجام دادم. من 3 تا مودم دارم با همشون تست کردم، هیچ فایده ای نداشت. پریزهای مختلفم تست کردم فایده ای نداشت، فقط سیم ورودی ساختمون مونده که هنوز فرصت نشده. شما فرض کنید اگه سیم ورودیم تست کردم وضعیت همین بود باید چکار کنم؟ اصلا راهی هست یا نه؟ اگه راهی باشه تو این 3روز تعطیلی تست کنم شاید اتفاقی افتاد.
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم.
این مودم قدیمه ، بهتره بری یکی جدید بخری چرا چسبیدی بهش؟! برو بخر دیگه ....نقل قول:
عکس مشخصات پشت مودم رو بزار ببینمش از جعبشم یه عکس بده
سلام فاصله که سه کیلومتر باشه نهایتا میتوانید سرویس ۵ مگ داشته باشید...موفق باشید :n16:نقل قول:
سلام رفقا
من یه بیست و اندی روز قبل، یه سرویس غیرحجمی مخابرات با سرعت ۸ مگ گرفتم. خطم DLC هست (تا کافوی مخابراتی محل فیبر نوری کشیدند) و تنها گزینم از روز اولی که adsl اومد مخابرات بوده!
کیفیتش و سرعتش به غیر از چند بار قطعی چند دقیقه ای بد نبود تا اینکه چند روز پیش تلفنهای کل محله و متعاقبا adsl کل مشترکین محله قطع شد و هر بار هم در سالیان گذشته تلفنها قطع شده بود مخابرات یه گندی زده بود. این بار هم بعد از وصل شدن تلفن دیدم سرعت اینترنتم از هشت مگ به زیر پنج مگ سقوط کرده. زنگ زدیم کارشناس نابغۀ مخابرات اومد (دو نفر!) و با کانفیگ مودم ور رفت و دو تا زنگ زد مرکز و به نتیجه ای نرسید. دست آخر مودم خودشو زد و گفت ببین! دیتا ریت مودم تو پنج مگه اما وقتی مودم خودمو میزنم ریتش ده مگه پس مشکل از مودمته!! زیرپوستی میخواست یه مودم هم به ما بفروشه که موفق نشد! (تو ساکش مودم آک برای فروش داشت!!!)
القصه نوابغ رفتند و خودم رفتم داخل کانفیگ مودم Asus N14U و یه سری دستکاری کردم. وارد Administration شدم و روی DSL Setting کلیک کرده و Dynamic Line Adjustment (DLA) رو دیسیبل کردم و با این کار گزینۀ Stability Adjustment فعال و قابل انتخاب شد و از اونجا گزینه ها رو عوض کردم و اینطوری تونستم سرعت رو برگردونم به سرعت واقعی سرویسم یعنی هشت مگ. اما مشکل اینجاس که هر چند ساعت یه بار سرعت کم میشه و باید عدد اون گزینۀ Stability Adjustment رو تغییر بدم و چند گزینه رو امتحان کنم تا Data Rate برسه به ده مگ.
به نظرتون مشکل از کجاس؟ اون نابغۀ مخابرات درست گفته یا مخابرات موقع اون قطعی یه گندی زده ؟ خودم احتمال دوم رو قوی تر میدونم. چرا؟ چون من دو تا خط تلفنم رانژۀ مخابرات هست. خط یک و دو! سرویس ۸ مگ غیرحجمی رو با شمارۀ خط یک گرفتم و خط دو یه سرویس سالانه روشه که فقط گرفتمش که از رانژه خارج نشه! خلاصه من مودمی که برای سرویس خط یک کانفیگ شده (با سوزر و پس سرویس خط یک) را در این چند ساله به خط دو میزدم و بدون مشکل مودم کانکت میشد و استفاده میکردم. اما بعد از این قطعی اخیر دیگه مودمه با کانفیگ سرویس خط یک، روی خط دو کار نمیکنه و کانکت نمیشه. مشخصا اینها یک کاری در اکانتینگشون یا تجهیزاتشون کردند که این مشکلات برای من و مطمئنا خیلیهای دیگگه پیش اومده...
هدف از اینهمه قلم فرسایی این بود که اولا اگه کسی راه حل دائمی برای این مشکل داره راهنمایی کنه و دوما اگه کسی مشکل من رو داشت بدونه همچین راه حل نه چندان منطقی ای داره و میتونه موقتا با این روش مشکل رو دور بزنه!
درود بر شمانقل قول:
اگر کارشناس از سر خط تست کرده که مشکل از شبک داخلیست ولی اگر از داخل خونه تست کرده از هر چیزی میتونه باشه ، با مودمتان برید سر خط و تست کنید ببنید SNR چند میشه و ریت خط تا چقدر بالا میاد
من این مشکل برای دو هفته باهاش دسته و پنچه نرم کردم و اخرش دیدم که مشکل از کابل ورودی به خونس همون جا رو ترمیم کردم درست شد و برگشت به حالت قبل ، قبلا ریتم 8 مگ بود شده بود 5 مگ اما حالا برگشته به حالت قبل
کلانه این مشکل میتونه از:
1-پر شدن پهنای باند مرکز
2- خرابی اسپلیتر
3-خرابی پریز
4-چند وصله شدن کابل تلفن
5-خرابی مودم
6-کیفیت پایین DASLM شرکت
7-خرابی کابل تلفن ربط ببین پریز تا مودم
8-چند پریز بودن تلفن
9-نزدیکی کابل تلفن به برق
10-خرابی پورت داخل مرکز مخابراتی
11-فرسوده بودن باکس مخابرات (جعبه تقسیم تلفن توی خیابان)
12- طولانی بودن فاصله باکس مخابراتی تا مودم
13-اپدیت و تنظیم نبودن مودم
شما باید ابتدا موارد برجسته شده رو بررسی کنید...
من هم باکسمون ترمینالش کاملا زنگ زده بود و سولفاته شده بود دیروز اومدن پست رو تعویض کردند و یک پست نو گزاشتند حتی خودم بالاسرشون بودم و امیدوار که با تعویض پست کیفیت خط بهتر میشه چون پست قبلی ترمینالش کاملا سولفاته بود اما دریغ از یک سر سوزن تغییر .خط همچنان همون وضعیت قبلی رو داره دیگه روم هم نمیشه برم مخابرات الان میگن پست رو هم عوض کردیم دیگه چکار باید بکنیم که نکردیم:n09:نقل قول:
یعنی من واقعا موندم مخابرات چند ماه پیش چه گندی زده که بعد از وصل شدن تلفن خط من از 15 مگ اومده روی 2 مگ هر چی فکر میکنم دلیل قانع کننده ای براش پیدا نمیکنم .اگر از داخل مرکز باشه که همه تجهیزات مثل فیوز ،پورت ،سیم رانژه همگی تعویض شدند حتی سرویس دهنده رو هم تغییر دادم که درست نشد از توی کافو و پست هم که زوج ها رو جابهجا کردند و پست فرسوده هم که تعویض شد پس دیگه چی میتونه باشه ؟ حتی اگر کابلی چیزی تعویض کرده باشن نباید اینقدر snr افت کنه تازه به خاطر نو بودنش باید کیفیت بهتر هم بشه ولی واقعا مشخص نیست چه غلطی کردن که خط من به این روز افتاده .
احتمالا یه جای رو داشتن حفاری میکردن زدن به کابل تلفن اسیب زدن اگر این باشه که خیلی بد شانسی ... دیگه هیچی به ذهن ادم نمیرسه :n02:نقل قول:
خوب اگه به کابل اسیب زده باشن که مخابرات میاد درستش میکنه همینطوری که نمیمونه و اینقدر هم اون یه ذره اسیب نمیتونه تاثیر داشته باشه که خط رو از 15 بیاره روی 2 نهایتا 2 سه مگ کم میشه من خودم حدس میزنم شاید توی مسیر یه مقدارش فیبر شده باشه یا مثلا فیبر بوده مسی شده یا یه کابلی استفاده کردن که کیفیتش پایینتر از قبلی بوده .دیگه غیر از این دلیلی نمیتونه داشته باشه .تا الان با مسئول شبکه ی هوایی درگیر بودم از فردا باید برم سراغ مسئول شبکه زمینی یه مدت هم رس اونو بکشم ببینم نتیجه میده یا نه .نقل قول:
میگم از روی line attention نمیشه فهمید کیفیت سیم ها چه طوریه ؟ برای من 32 db هست
خطتت تا 16 مگ کشش دارهنقل قول:
دقیقا ، قبل از خرابی 15 مگ کشش داشت ولی الان حداکثر 2 مگ هست خیلی هم زورم میاد که میتونستم از سرویس های 8 یا 16 استفاده کنم ولی الان دیگه نمیتونم .البته اینم بگم بعد از اون معضل قطعی تلفن کشش خط همسایه ها هم کم شده ولی نه به اندازه ی من .برای اونا الان تا 7-8 مگ کشش داره .نقل قول:
ببین 8 الی 12 مگ کشش داره نه 16 مگ ، کلانه تو ایران چیزی درست نمیشه ، خراب شد دیگه اون خاطرس :n35:نقل قول:
خوب پس برای همسایه ها هم کم شده پس احتمال اینکه اسیب به کابل های زیر زمینی بیشتره ، به نظرم بری دنبال وایرلس بهتره :n41:نقل قول:
دارم ولی اونم یه همچین حال و روزی داره و قیمتش هم با مصرفی که ما داریم ماهی 300 اب میخوره .نقل قول: