با سلام .نقل قول:
درایور های مورد نیاز این لپ تاپ برای win 8.1 قرار گرفته اند . درایور های Inbox نیازی به قرار گرفتن ندارند چون در خود ویندوز تعبیه شدند ( به عنوان مثال USB 3.0 ، تاچ پد Elan ، وایرلس اینتل )
Printable View
با سلام .نقل قول:
درایور های مورد نیاز این لپ تاپ برای win 8.1 قرار گرفته اند . درایور های Inbox نیازی به قرار گرفتن ندارند چون در خود ویندوز تعبیه شدند ( به عنوان مثال USB 3.0 ، تاچ پد Elan ، وایرلس اینتل )
دوستان من دیروز ویندوز 8.1 رو نصب کردم
اما امروز در قسمت Action center ویندوز پیغام Compatibility issue with your power management اومد
درایورها رو هم دانلود کردم ولی نمیدونم مشکل از کجاست
کسی میدونه کمک کنه
من هم قبلا این مشکل رو داشتم.البته مشکل خاصی برای ویندوز پیش نیومده بود . مشکل خاموش و روشن خاصی یادم نمیاد/نقل قول:
شما مشکل خاصی دارین یا فقط مثل من حساس شدین؟
الان ویندوز 8 دارم .این مشکل گزارش نشده الان تو این ویندوز که دارم . ویندوز از مجموعه گردو هست
مشکل خاصی ندارم فقط حساس شدمنقل قول:
حالا این ارور چی هست؟
ممنوننقل قول:
راستی یک سوال دیگه مثلا برای وای فای سه مدل چیپ وای فای قرار داده شده از کجا میشه دقیقا فهمید کدوم برای دستگاه من هستش؟
البته خودم از توی دیوایس منیجر دیدم که وای فای اینتل و تاچ پد هم چیه ولی در مورد تاچ پد باید بگم که تا نصب نکرده بودم بسیاری از امکاناتش فعال نبود
تو خود فروم لنوو که توضیح خاصی نداده ! فقط گفته ببخشید که همچین اروری اومده و برنامه LEM یعنی lenovo energy management رو یکبار پاک کنید و دوباره نصب کنید شاید مشکل شما برطرف شه .همیننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگی من چندروز پیش یک کول دیسک سلیکون پاور usb3خریدم وقتی به لپ تاپ زدم سرعت کپی فقط20 بود روی usb2که وصل کردم بازم سرعت کپی 20 بود ایراد از کول دیسکم نیست چون 2 تا دیگه هم امتحان کردم داریور هم نصب است بایوس اپدیت کردم مدل لپ تاپlenovoz500 i7
سلام بچه ها.امروز لب تابم دست بچه خورده ها ی فامیل بوده پوست تاچش یه تیکش بلند شده:n27:
خیلی حس بدی داره موقع کار کردن:n03:
چیکار کنم؟گارانتی کاری میکنه؟
بری من به همین شکل و توسط بچه های شیطون و والبته دوست داشتنی:n24:فامیل کنده شده بود
بعد از یه مدت کارکرد از زبریش کاسته میشه یعنی اینکه ساییده میشه در تماس با انگشت و دیگه احساس ناخوشایند نمیده
زندگی سخت نگیر:n02:
یکی دیگه از بچه های همین انجمن هم وقتی دید اینشکلی شده خودش با ناخن سایر جا ها را هم کند تا یکپارچه بشه:n13:
درمورد گارانتی هم من اطلاعی ندارم ولی بعد تعطیلات تماس بگیر؛ همین جا هم اعلام کن چی شد:n26:
مرسی که جوب دادی:n01:نقل قول:
پس دیگه بیخیالش میشم تا خودش یه دست بشه:n02:
یه مشکل دیگه ای که دارم :دکمه ی اینترم یکی از 4پایه اش شکسته شده.یعنی با ضربه در حین تایپ کردن یهو میپره بیرون:n03:
باید یه دکمه ی اینتر دیگه جایگزینش کنم.هرجا رفتم گفتن باید کیبورد کاملش رو بخری 130 تومان.چیکارش کنم؟اگه به گارانتی زنگ بزنم واسم میفرستن یا باید واسه یه دکمه لب تابم رو بفرستم تهران؟
سلام عزیزان
یه مشکلی اینجا مطرح میکنم امیدوارم جوابش پیدا بشه
من حدود 1 ماهه Z510 خریدم . ویندوز و دراورها هیچ مشکلی ندارن و همش نصبه
الان وقتی موزیک پخش میکنم ار هدفن صدا دارم اما از اسپیکرها صدا نمیاد
این مشکلم بعد یک رستارت پیش اومد که بعد چند بار صفحش سیاه شد و دیگه صدای خروجی خود اسپیکرها رو نداشتم
ویندوزم عوض کردم قبلا 7 بود الان کردم 8.1 ولی باز نتیجه نگرفتم
لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام. منم همین مشکل رو دارم فقط لپ تاپ من g500 هست .لازم به تعویض ویندوز نیست. توی کنترل پنل قسمت hardware and sound برید بعد توی قسمت sounds رفته سپس توی تب playback رفته تمام وسایلی که قابلیت پخش صدا رو دارند نمایش میده احتمالا" اسپیکرهانون خاموش شده با کلیک روی آیکون اسپیکر فعال می شوند . مال من هر چند وقت یکبار اینطوری میشه.
امیدوارم مشکلتون حل شه.
دوستان چرا وقتی مشخصات سیستم رو میارم مدل z500 منو زده 20202
آیا برای شما هم همینطوره
دوست عزیز اسکرین شات بزاریننقل قول:
بعد یه سال سرعت هارد شدید اومده پایین و به 10-20 مگ رسیده!
راه حل؟
اگه قبلا بحث شده فقط آدرسش رو بدین ممنون میشم
یه عکس از تب health نرم افزار hdtune pro اینجا بذارید تا ببینیم مشکل هاردتون چیه.نقل قول:
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
هاردتون ارور داره. این ارور معمولا برای مشکلات موتور و برینگ های هارد هست و در این مدل هارد این ارور رایجه. مقدار ۱۴۶ هم بنظرم زیاده. برای پیگیری بیشتر این مشکل بهتره تو تاپیک مربوطه مطرح کنین تا اساتید راهنماییتون کنن.نقل قول:
بنظر من این ارور نباید باعث کم شدن سرعت هارد بشه.
برا منم ارور داره ولی مقدارش 1نقل قول:
این ارور اگه مقدارش افزایش پیدا نکنه، مثل مال شما، هیچ مشکلی نداره.نقل قول:
سلام, اسب همه مبارک :-)
یه سوال: اومدم یکم نور صفحه رو کم کنم 1باره کم شد و دیگه زیاد نمیشه. چیکارش باید کرد؟
سلام اسب شماهم مبارکنقل قول:
توی صفحه اول همین فروم هست
باید درایور گرافیکتون نصب کنید اون دی وی دی که تو جعبه لب تاب هستو کامل همشو نصب کنید
سلام دوستان
آقا این دکمه on و off بلوتوث و وایرلس لپ تاپ کجاشه ؟؟؟؟!!!!!!!! :n13::n13: :n27::n27:
من هرچی میگردم همچین چیزی نمیبینم. ظاهرا بلوتوث روشنه ولی نمیتونم فایلی رو ارسال کنم !! :n28: :n30:
سلامنقل قول:
این لپ تاپ دکمه خارجی برای وایرلس و بلوتوث نداره ! دیگه اینکه سوال نداره !
و در مورد ارسال فایل حتما همه درایور ها رو نصب کنید.مخصوصا درایور بلوتوث.
و برای اطمینان دستگاه مورد نظر مثلا موبایل که میخواهید فایل براش ارسال کنید رو اول add کنید (اصطلاحا pair کنید)
نوع ویندوزتون رو هم ذکر میکردید بهتر بود.
در ویندوز 8 برای روشن یا خاموش کردن بلوتوث : به change pc setting برید و در قسمت wireless میتونید روشن یا خاموش کنید
(برای رفتن به change pc setting موس رو به گوشه پایین سمت راست تصویر ببرید و رو علامت چرخ دنده کلیک کنید و گزینه پایین یعنی change pc setting رو انتخاب کنید)
عاقا چرا هر پستی که میزارین به ایمیل من پیام میاد دهن ما رو اسفالت کرده :|:n23:
این تاپیک رو کامل مطالعه کنیدنقل قول:
به غیر این موضوع ، مباحث دیگه ای هم هست که بهتره مطالعه کنید
این device manager منه :نقل قول:
نمیدونم همش نصبه یا نه ولی همش enable هست! چطوری باید بفهمم که کامل درایور بلوتوث نصبه؟
با چند تا گوشی امتحان کردم همشونم اول add کردم، تو لیستش نشون میده ولی ارسال نمیکنه!
ویندوزم 7 ـه. حالا با وایرلسش مشکل ندارم ولی بلوتوثش اذیت میکنه گفتم شایددکمه ای چیزی باشه واسه خاموش روشن کردنش
شما درایور بلوتوث رو از سایت لنوو دانلود کردید؟نقل قول:
لینک دانلود :
به نظرم باید درایور اینتل رو نصب کنید.به هر حال برای اطمینان می تونید دوتا شو دانلود کنید و امتحان کنید
ویرایش :
به نظرم همه چیز اوکی هست ! ظاهرا که درایور شما نصب هست . ولی خوب این لپ تاپ برای ویندوز 8 بهینه شده و وقتی ویندوز 8 داشته باشید بعید می دونم با درایوری مشکلی داشته باشید !
به هر حال این درایور ها رو هم تست کنید شاید فرقی کنه!
دوستان این ارور calibration retry count در همه مدل های z500 و z510 وجود داره و مربوط به آسیب فیزیکی هد هاد میباشد که متاسفانه اگر این عدد زیاد باشه (که به مرور زمان و استفاده زیاد از لپ تاپ حتما زیاد میشه) باعث کم شدن سرعت هارد و در نهایت خراب شدن هارد میشود و از وقتی این مشکل را فهمیدم دیگه به هیچ کس این دو مدل را پیشنهاد ندادم.(در حال حاظر برادرم و چندتا دوستام z500 و چندتا دیگه از دوستام z510 دارند که متاسفانه هارد همشون این مشکل را داره و z500 که حدود 1 سال از عمرش میگذره واقعا سرعت هاردش کم شده)
پس دوستانی که قصد خرید این مدل ها را دارند در انتخابشون تجدید نظر کنند تا مث من و دوستانم که همه این مدل ها را خریدیم پشیمون نشند
توضیحاتی در مورد این ارور:Calibration Retry Count
This attribute indicates the count that recalibration was requested (under the condition that the first attempt was unsuccessful). An increase of this attribute value is a sign of problems in the hard disk mechanical subsystem. این هم توضیح یکی از مدیران لیون کامپیوتر در مورد این ارور :
نقل قول:
این پیغام بدین معنی هست که هاردیسک نتوانسته به صورت خود به خود عملیا ت کالیبراسیون رو انجام بده. هارد شما عددد 2 را نشان میده که زیاد مهم نیست ولی اگر عدد افزایش پیدا کنه ، می تونه نشانه خرابی فیزیکی هارد باشه که یهنی هد های هارد نمیتونند خودشان را align کنند. این عدد اگر زیاد بشه ، قضیه خطرناک میشه و نشان دهنده آخر عمر هارد هست.
سلام
من یه فلش adata مدل s102 pro خریداری کردم که usb3 هستش (دی جی کالا)
که سرعت کپی توی فلش 11 و سرعت کپی از فلش به لپتاپ لنووz500 60 هستش
به نظرتون لپ تاپم مشکل داره ؟
و مشکلش کجاس؟
در ضمن درایورش هم تو سایت لنوو نیست
سلامنقل قول:
مطمئنا به پورت usb3 متصل کردید !
ویندوز 7 نصب کردید؟
من که هارد اکسترنال دوستم رو متصل کردم ،اطلاعات با سرعت 80 مگابایت رو هارد(اکسترنال) کپی شد و مشکلی نبود.من ویندوز 8 دارم وبرای این ویندور نیاز به نصب درایور نیست.ولی در سایت لنوو نگاه کردم برای ویندوز 7 درایور برای دانلود هست.
ممنوننقل قول:
بله مطمئنم که پورت usb3 وصل کردم
من این انتخاب رو بعد از خوندن نظرات دی جی کالا کردم.اما الان که بررسی می کنم می بینم 11 و 60 هستش.
ویندوزم 8 .
این سرعته 11 برای کپی کردن به فلش حتی از usb2 هم کمتره که برای من سواله که مشکل از لپ تاپمه یا از فلش؟
هیچ مشکلی نداره. سرعت نوشتن در فلش همیشه کمتر از خوندن هست. این فلش سرعتش همینه.نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما z500 دارین؟
میشه یه اسکرین شات از برنامه hd tune قسمت health بزارید
برای من :
کسی روی این سری از لب تاپ سیستم عامل لینوکس نصب کرده ؟
اگر کرده سرعت اش چجوری هست
تا حالا ندیدم سرعت اجرای لینوکس برگرده به مدل لپ تاپ !!!!نقل قول:
سخت افزار این لپ تاپ همانند سایر لپ تاپ ها برای اجرای نسخه های مختلف لینوکس مناسب هست .
دوست عزیز نمی دونم شما چطور آسیب فیزیکی هارد رو در این مدل تشخیص دادین !نقل قول:
قبلا در ارتباط با مدل های هارد دیسک های جدید بسیار بحث شده و هنوز هم به نتیجه قطعی نرسیدیم .
حتی در برخی مدل ها مشکل برگشته به فریم ور !!!
چیزی که میشه گفت اینه که به نظر نمیاد مشکل خاصی باشه چون فقط در مدل هارد سی گیت ST1000LM1024 دیده نشده ، بلکه در بسیاری از مدل های سی گیت وجود داره !
بد نیست قبل از اظهار نظر قطعی کمی تحقیق کنین .
نرم افزار هایی مثل HD Tune برای افراد تازه کار طراحی نشده ، بلکه برای افرادی طراحی شده که اطلاعات کافی در ضمینه هارد دیسک دارند و هر اروری که دیدند صاف ربط ندند به خرابی هارد .
در این گونه موارد استفاده از نرم افزار Crystaldiskinfo توصیه می شه . چون HD Tune تخصصی تر است و و حتی به یک خطا هم گیر می ده ! .
در صورتی که Crystaldiskinfo هارد رو سالم تشخیص داد ، پس مشکلی نیست .
من اين مشكل را از دي 92 و فهميدم و اول به اندازه كافي تحقيق كردم و بعدا تو فروم اعلام كردمنقل قول:
دوست عزیز نمی دونم شما چطور آسیب فیزیکی هارد رو در این مدل تشخیص دادین !
قبلا در ارتباط با مدل های هارد دیسک های جدید بسیار بحث شده و هنوز هم به نتیجه قطعی نرسیدیم .
حتی در برخی مدل ها مشکل برگشته به فریم ور !!!
چیزی که میشه گفت اینه که به نظر نمیاد مشکل خاصی باشه چون فقط در مدل هارد سی گیت ST1000LM1024 دیده نشده ، بلکه در بسیاری از مدل های سی گیت وجود داره !
بد نیست قبل از اظهار نظر قطعی کمی تحقیق کنین .
نرم افزار هایی مثل HD Tune برای افراد تازه کار طراحی نشده ، بلکه برای افرادی طراحی شده که اطلاعات کافی در ضمینه هارد دیسک دارند و هر اروری که دیدند صاف ربط ندند به خرابی هارد .
در این گونه موارد استفاده از نرم افزار Crystaldiskinfo توصیه می شه . چون HD Tune تخصصی تر است و و حتی به یک خطا هم گیر می ده ! .
در صورتی که Crystaldiskinfo هارد رو سالم تشخیص داد ، پس مشکلی نیست .
در ضمن با تمام نرم افزارهاي تست هارد از جمله crystaldiskinfo هم بررسي كردم و دقيقا اون نرم افزار هم به اين آيتم اسمارت (calibration ... ) رنگ زرد داده بود(دقيق يادم نيست چون لپتاپه برادرمه و آخر هفته كه اومد از اون هم عكس ميگيرم) و در بقيه نرم افزارها ها هم اين مشخصه اسمارت كه شماره ID آن 0b hex يا 11 دسيمال هست ok نبود.(خود نرم افزار سيگيت هم هارد را خراب تشخيص داده بود)
ولي من نميدونم چرا يه سري اصرار دارن بگند اين مشكل خاصي نيست و نبايد نگران باشيم و از اين حرفا
من تا قبل از اينكه اين موضوع را بفهمم به همه اين مدل و z510 را پيشنهاد ميدادم چون نسبت به كانفيگش واقعا تكه ولي وقتي همينطور هنگ ميكنه و تو باز كردن نرم افزارها و بازي ها هم هنگ ميمنه و تو انتقال فايل هاي بزرگ هم يه دفعه هنگ ميكنه پس مشكل از هارده
فقط مطمئن باشيد اين مدل لپ تاپ با اين مشكل تا 1 سال يا 2 سال ديگه كلا هاردش از كار ميفته يا اونقدر سرعتش كم ميشه كه مجبور بشيد بريد يه هارد ديگه روش بندازيد!!!!!!!!!!!!