دوستان کسی نبود اطلاع از جای که اصل این هدفون بفروش داشته باشه، ممنون میشم راهنمایی فرمایید.نقل قول:
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
Printable View
دوستان کسی نبود اطلاع از جای که اصل این هدفون بفروش داشته باشه، ممنون میشم راهنمایی فرمایید.نقل قول:
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
سلام
یک هندزفری سونی sbh52 گرفتم بدلیل اینکه در مکالمه صدا را خیلی ضعیف برای طرف مقابل می بره پشیمان هستم.
چه هندزفری بلوتوث که مانیتور هم داشته باشه پیشنهاد می کنید؟
سلام دوستان...
من برای موقت قصد خرید یه هدفون دارم که با توجه به نیاز هام و بودجه بین k77 و k99 موندم...نمیدونم تا چه حد تفاوت دارن بیشتر نگران نشتی صدای k99 هستم...آیا با خرید k77 چیز زیادی رو از دست میدم؟
ممنون
سلام دوستان,
قصد خرید یه هدفون دارم و با بررسی های خودم به این سه تا گزینه رسیدم:
Audio-Technica ATH-M50x
Audio-Technica ATH-MSR7
Beyerdynamic T 51 i
سبک موسیقی: راک و متال (بیشتر گوتیگ, فولک, سمفونیک, ترش و هوی). البته سمفونی و اپرا هم گوش میدم.
هم تفکیک صدا برام مهمه هم شفافیت, ساند استیج خوب داشته باشه, از طرفی بیس هم دوست دارم و طرفدار بیس قوی هستم و صدای هیجانی و تاریک رو دوست دارم.
کاربری: بیشتر تو خونه استفاده میکنم, البته برای کوهنوردی یا مسافرت هم راحت باشه.
پلیر: 1. Fiio X3 2nd gen و 2. موبایل htc one m8
کیفیت ساخت: تفاوت آلمان و تایوان زیاده؟ تفاوت پلاستیک و فلز چی؟
چون عینکی هستم راحتی هدفون خیلی خیلی مهمه, چون طولانی مدت هم استفاده میکنم.
از دوستان با تجربه خواهش میکنم راهنمایی بفرمایند.
جهت راهنمایی: هدفون های تو گوشی که دارم Sony mh1c و Sure SE215 است. با اینکه ازشون راضی هستم ولی حجم صدا و مقدار بیس از سطح انتظارم پایینتر است. گرچه شفافیت عالی و مید بسیار گرمی دارند. قبلا یک Creative ep635 داشتم که بیس توپی داشت.:n02:
با توجه به توضیحاتتون فقط Audio-Technica ATH-M50x می تونه راضیتون کنه. MSR7 از شفافیت بیشتری برخورداره ولی M50X علاوه بر شفایت بسیار خوب دارای بیس مناسب و عمیقی است.
اگه الکترونیک گوش می دادید HD8 DJ رو پیشنهاد می دادم اما برای راک و متال همان M50X مناسب تر است.
من همون شمشاد رو یادمه. که 84 تومنه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سایتی که معرفی می کنم، نویسندش برای من و خیلی های دیگه مرجع هست.نقل قول:
اگر مطمئنید صدای مانیتور می خواید، از هدفون هایی که سبک صداشون (sound signature) بالانس نوشته انتخاب بکنید که نزدیکترین صدا به مانیتور هست. فکر کنم بعضی گزینه ها داخل کشور باشن.
فکر کنم هر دو نیمه باز هستن.نقل قول:
قیمتشون که اختلافی نداره. همون k99 رو بگیرید خب. این دو هدفون کمی برای استفاده در بیرون بزرگ هستن. البته ایزولیشنشون رو دقیق خودم تست نکردم.
با سلام
دوستان من قصد خرید هدفون رو دارم وبیشتر ترنس گوش میدم بین دو مدل sennheiser momentum over ear و sennheiser momentum on ear کدوم مناسب تر می باشد؟
فرق این دو در چیست؟
در ضمن پلیرم cowon i9 هست.
باتشکر
سلامنقل قول:
شاید on ear بهتر باشه براتون. اونطور که من متوجه شدم، on ear صداش بیس بیشتری داره و کلاً کمی U شکل هست به نسبت مدل over ear.
از لحاظ کیفیت صدا، over ear برتره.
سلام
از دوستان میخوام چند مدل هندزفری هم سبک BackBeat Go 2 بهم معرفی کنن
کلا فقظ دارای سیم باشه نمیخوام گردنی یا اجزای دیگه باهاش باشه
هرمدل و مارکی باشه فرق نمیکنه فقظ قیمتش زیر 200باشه
ممنون
سلام دوستان
دنبال یک ایرفون تا رنج قیمت 60 تومن(یکم بیشتر شد هم مشکل نداره ) برای گوشی هستم. میخواستم حجم صداش مناسب باشه برای گوشی و کیفیت صداش هم خوب باشه.
لطفا یک مدلی هم بگید که توی نت برای فروش موجود باشه
سلام دوست مننقل قول:
نظر من این است که برید سایت دیجی کالا نظرات و نمرات ایرفون ببینید و مهمتر از همه نظراتو بخونید چون خودم شخصا چندین بار دیدم که اگر یک نفر از کالایی تعریف و تمجید کرده مطمئنا کسانی هم بوده اند که عیب و ایراد کالا رو گفتند
اینجا هم همینطوریه هر کس یه نظری میدهد و یه برند و یه مدلی به شما پیشنهاد میدهد فرق چندانی با دیجی کالا ندارد البته این نظر بنده است
موفق باشید
دوستان لطفا یه ایرفون خوب تا رنج 80 هزار تومن معرفی کنید...
سبک هم بیشتر پاپ و راک گوش میدم
این مدل یاهاما EPH-22 خوبه ؟
تو این رنج قیمتی ایرفونهای فابریک گوشی های سامسونگ گزینه های ... قابل تأملی هستند سر کارتنی دیدم میفروشن divarنقل قول:
من خودم ایرفون ارجینال گالکسی اج S6 سامسونگ دارم اما به نظرم اصلا خوب نیست صداش و اصلا نمی پسندمش حتی از نظر طراحی هم افتضاح هستنقل قول:
ایرفون پاناسونیک 30 تومنی که داشتم و خراب شد سیمش از این سامسونگ خیلی بهتر بود ....
تو رنج 80 تومن تحقیق کردم تو نت از این دو مدل تعریف کردن که موندم کدومشو بگیرم ....
Audio Technica ATH-CLR100
Yamaha EPH-22
نظر من روی فیلیپس she3590 و بهتر از اون پیستون 3 هست.
سلام دوستان ممنون میشم هدفونی که فرمت flac رو پشتیبانی کنه رو بهم معرفی کنید
نقل قول:
همه هدفون ها پشتیبانی میکنند ولی بیت بالا باید پلیر مخصوص مثل پلیر های fIIO بخرید
این ایرفون های میان قیمت shure خوبن؟ارزش خرید دارن؟
سبک موسیقی هم بیشتر اینسترومنتال و پاپ و سافت راک.
میان قیمت هاش ارزش خرید بالاتری دارن نسبت به رده بالاهاش. 215 مثلاً، هدفون خوبی برای 99 دلار هست. برای سبک های مد نظر شما هم خوبه. 315 هم خوبه.
خیلی ممنون،میشه چند تا ایرفون هم رده با اونایی که گفتین از برندهای دیگه برای اون سبک های موسیقی پیشنهاد کنید؟نقل قول:
سنهایزر مومنتوم مدل داخل گوشی هم خوبه. البته اون سبک صداش کلاً متفاوته با این شور.
پیستون3 هم هست که حدود 80 تومنه سبک صداش شبیه همین سنهایزر مومنتوم هست.
سلام به همه دوستان :n01:. یه هدفون میخوام که روی گوشی باشه و توی تمرین میخوام ازش استفاده کنم قیمتش هم طرفای 200 تومن باشه خوبه. چی بگیرم که عالی باشه؟
مرسی
سلام خدمت همه اساتید .
خیلی ممنون میشم که من رو جهت خرید هدفون دور گوشی با مشخصات زیر راهنمایی کنید.
سبک موسیقی: موسیقی مناسب جهت ورزش که موقع تمرین ایجاد هیجان کنه
مکان مورد استفاده: باشگاه بدنسازی
میزان هزینه : حدود 300 تومن
سوال دیگه اینکه هدفون دور گوشی مناسبی وجود داره که هنگام نمرین از گوش نیافته و اذیت نکنه؟
مرسی
سلام
این هدفون ارزش 200 تومن هزینه رو داره؟
هدفون آدیو-تکنیکا مدل ATH-ANC70
سلام ی گوشی آندرویدی پرچمدار دارم ک میخوام بهترین خروجیه صدا رو از طریق هندزفری ازش بگیرم
چ گزینه ایی رو بهم پیشنهاد میکنید؟ برام وضوح و شفافیت صدای خواننده خیلی مهمه و همینطور بیس و صدای ریز خیلی خوبی هم میخوام
درواقع همه چیو میخوام باهاش تجربه کنم،وضوح و شفافیت صدای خواننده و آهنگ و هم بیس و صداهای ریز،میخوام یکبار برای همیشه بگیرم:n02::n02::n02::n02:
اگ ممکنه بهترین مدل در رنج قیمتی تا100تومن رو بهم پیشنهاد بدید و همچنین بهترین مدل تا200 تومن)50تومن بالاپایین مهم نیست)
علاوه بر پیشنهاداتون ی نظری هم در مورد این دوتا گزینه بهم بدید
شیائومی پیستون 3
و
Panasonic RP-HJE300 Headphone
درود
هدست beats studio wireless
برای اهنگ های ایرانی خوب هست یا نه ؟
قیمت حدود 1.5 هست
من حتما میخواستم وایرلس باشه که برای لپتاپ و موبایل استفاده بشه
با سلام
من هدفون پالس الیت سونی رو دارم و از کیفیت صداش هم راضیم.
میخواستم ببینم صدای هدست گلد سونی از لحاظ 7.1 بودن با پالس تفاوت داره یا یکی هستن ؟
ممنونم
سلام--
من یک هد فون می خواستم زیر 150 هزار تومان حتما باشد سبک موسیقی من 80% موسیقی بی کلام خارجی وموسیقی سنتی است یعنی برایم تفکفیک صدامهمه؟؟قبلا یکی از دوستان پایونر m390 را پیشنهاد داه بود شما چی پیشنها می دهید؟؟؟تشکر
سلام
یه هدفون میخوام برای دیدن فیلم
قیمت تا 100 تومن چیز به درد بخوری گیر میاد؟
سلام یه هدفون بیسیم تا 100 150 تومن معرفی کنید دوستان
سلام یه هدفون بیسیم تا 100 150 تومن معرفی کنید دوستاننقل قول:
برای تماشای فیلم میخوام
فاصله ام از تلویزیون تا مبل دو متر هم نمیشه
سلام.
یه ایرفون با قیمت نهایتا 60 تومن میخوام که کیفیت صدا و بیس خوب و جزئیات بالا داشته باشه و در حجم صدای بالا و پایین هم خوب جواب بده.
سبک آهنگی که گوش میدم هم بیشتر راک و به خصوص آلترناتیو راک هست.
اگر شد چند مدل پیشنهاد کنید برای مقایسه.
با تشکر.
یکنفر بیاد راهنمایی کنه وگرنه بیاین انجمن رو ببندین بره
دنبال خرید یک هدست نهایتا تا 80 تومن هستم،TSCO کیفیتش جطوره؟میخام مدل 5306 بخرم،ارزش خرید داره؟
سلام دوستان
اینجا برای خرید اسپیک هم میشه راهنمایی بگیریم یا تاپیک جداگانه داره؟اگه همینطوره لطفا لینکش رو بذارید اینجا ممنونم..
شما یک سوال رو 1 بار یا 10 بار بپرسید فرقی نمی کنه. کسی که اطلاعی داشته باشه و بخواد جواب بده، همون بار اول جواب می ده.نقل قول:
هیچ پیشنهادی هم نداریننقل قول:
سلام
مدل گوشی من گالاکسی یانگ s5360 ساخت ویتنام هست.
گوشی من با بعضی هندزفری های سیمی بازار مشکل داره.
وقتی بعضی هندزفری های دیگه بازار را تست کردم برای گیرنده (مخاطب من) یک نویز روی
میکروفون هندزفری هست.
اول فکر کردم هندزفری ایراد دارد ولی هندزفری را روی یک مدل گوشی سامسونگ
دیگه تست کردم و مشکلی نداشت.
البته گاهی این نویز اول کار وجود ندارد ولی با فشار تکمه های زیاد کردن
صدا یا کم کردن نویز ایجاد می شود و دیگر به صورت یکنواخت ادامه دارد و قطع نمی شود.
نویز به این صورت هست که یک صدای تق تقی در گیرنده مخاطب (شخصی که با آن
صحبت می کنبد) به صورت تق تق و پریودیک و سینوسی روی صدا شنیده می شود و
از بین نمی رود!
گاهی با قشار و نگه داشتن یکی از تکمه ها مثل کم کردن صدا از بین می رود ولی با برداشتن دست از روی آن مجدد نویز برمی گردد/
با هندزفری های اورجینال خودش که روی گوشی های سامسونگ وجود دارد این مشکل وجود ندارد
ولی سیم هندزفری که قبلاً خریداری کرده بودم و مشکلی نداشت دچار مشکل شد و مجبور هستم هندزفری را تعویض کنم.
کسی میدونه چطور این نویزی که مرتبط با کلیدهای روی پنل هندزفری هم هست قابل حذفه؟
من گوشیم را با هندزفری سونی اورجینال داخل جعبه هم تست نمیدون هیچ مشکلی نداشت!
اما نمیدونم هندزفری های موجود در بازار این مشکل را ایجاد می کنند که این مشکل در گوشی های دیگر سامسونگ نیست.
پیدا کردن هندزفری اورجینال هم سخته.
یک هندزفری acme هم که ساخت کشور لیتوانی است تست کردم، متاسفانه آن هم بر روی گوشی من نویز ایجاد می کند.
کسی مشکل مشابهی نداره؟
کسی راه حلی نداره؟
لطفاً راهنماییم کنین.
آیا ممکنه هندزفری ها باعث ایجاد رزونانس بشن و در مخاطب باعث شنیدن ایجا نویز؟
آیا مقاومت (امپدانس) هندزفری تأثیری دارد؟