سرعت در شرایط خیلی خوبی قرار داره برای من . استریم 1080 -60 فریم خیلی خوب و راحت انجام میشه
Printable View
سرعت در شرایط خیلی خوبی قرار داره برای من . استریم 1080 -60 فریم خیلی خوب و راحت انجام میشه
سلام
بسته های رایتل واسه نمایشگاه رسانه ها لیستی چیزی ازش دارید؟
ارزش داره بریم نمایشگاه؟
سلام . از کجا میشه فهمید کدوم منطقه 3g یا 4g هست!؟
:n13:
متاسفانه نقشه تفکیک شده ندارهنقل قول:
این جریـــان Ran Sharing چیـه!؟ هرجـا همـراه اول 4g باشـه رایـتـل هـم ساپورتـ میشـــه!؟نقل قول:
نهنقل قول:
نمونش تهران هست که اجرانمیشه و شما فقط به نسل ۲ میتونی وصل بشه رو همراه اول
من به خاطر کیفیت پایین اینترنت ایرانسل رفتم سیمکارت رایتل گرفتم.
تجربه ای که با این اپراتور داشتم این بود که خدمات گرون و کیفیت اینترنت با نوسان همراه هست.
منظورم از نوسان پایین بودن پوشش و ثابت نبودن وضعیت آنتن دهی هست.دقیقا تو همون نقطه ای که یکشب 4 خط آنتن داری فردا شبش میشه 2 خط.
پینگ هم اکثرا بالای 200 هست و تایم اوت زمان هایی باعث میشه کیفیت به شدت افت بکنه.600 تومن پول مودم دادم ماهی 100 تومن هم پول نت میدم همه سیمکارتهارو هم گرفتم که هرکدوم پوشش بهتری داشت استفاده کنم باز هم وضعیت اینترنت اعصاب خورد کنه.با پشتیبانی هم صحبت میکنی یه آدم بی اطلاع هست که قراره اگر تشخیص داد مشکلی وجود داره ارجاع بده به کارشناس اون هم هیچی.به 195 هم شکایت میکنی ارجاع میده به کارشناس همون شرکت میشه دور باطل.انقدر سیستم فاسد هست و افراد بدون تخصص سر کار هستن خروجی میشه این.الان تو این مملکت یه نفر به اینترنت همراه با کیفیت ثابت احتیاج داشته باشه باید چیکار کنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شهر شیراز اتفاق هیجانانگیزی پیش رو داره!
اطلاعات بیشتر در:
سلام به دوستان مطلع
1-آیا رایتل شبکه 2G داره؟ چون تو بعضی شهرهاا میبینم رومینک نمیشه یا سرچ میکنی 2 جی رایتل هست .
2- ایا رایتل رومینگ روی 3G یا 4G داره؟ در این حالت وضعیت بسته ها چگونه میشه؟ در جاهایی رو همراه اول رومینگ رو فور جی مثلا میزنه rightel/rightel بعد سرچ میکنی میزنی رو رایتل میشه ی رایتل. کلا جریان چیه.
3- کلا تغییرات نسبت به دوسال قبل چیه تو این اپراتور؟
دوساله استفاده نکردم و میخام برگردم به رایتل
مورد 2 واسم مهمه
سلامنقل قول:
خیر رایتل توجی نداره.بله فعلا بجز استان تهران تو جاهای دیگه به تیرجی و فورجی همراه اول وصل میشه و اون دو تا رایتل کنار هم یعنی وصل بودن به همراه اول و از بسته هم در حالت رومینگ میشه استفاده کرد.تغییرات هم تجهیزات در حال نصب شدن هست تو شهر های مختلف
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
تو جی داره من در شهرهای شمالی و اراک و چند شهر اراک وصل میشه. وقتی سرچ میکنی 2g 43220 رو میارهنقل قول:
اگر می دونی که چرا سئوال می پرسی؟نخیر دوست عزیز رایتل توجی ندارهنقل قول:
واسه همین که شک داشتم پرسیدم چون میدونستم نداره. ولی تو این چند تا شهر سرچ که کردم بود و وصل شد. البته چون قدیم ترهاا ها اپراتور رومینگی اسمش در ابتدای رایتل بود راحت بو تشخیص الان همراه اول رو هم که وصل میشی میزنه رایتل رایتلنقل قول:
بله ولی جدیدا تو استان مازندران و خراسان جنوبی که من خبر دارم دیگه همراه اول رو نمی زنه رایتل همون IR-MCIنقل قول:
1- نه 2g نداره و وصل میشه به شبکه همراه اول . از مرداد که رایتل و همراه اول توافق کردند میشه به دکل های همراه اول روی شبکه های 2g،3g,4g وصل شد و رایتل هم فرکانس lte خودشو در اختیار همراه اول گذاشته.نقل قول:
2- در حالت 3g و 4g به شبکه همراه اول وصل میشه و از بسته اینترنت رایتل استفاده میشه بودن هزینه اضافی.
از مرداد ماه که توافق کردند وقتی به دکل همراه اول وصله rightel/rightel میفته و دیگه مثل قبل علامت R که یعنی رومینگ و MCI/rightel نمیفته.
از تمامی بسته های رایتل میشه بدون هزینه اضافی استفاده کرد از بسته های دکا گرفته تا اینترنت و...
3- تغییر خاصش همین بود و بسته های اینترنتش که نسبت به قبل ارزونتر شدن. توی بعضی شهرها هم به قول خودش داره شبکه 4G رو راه میندازه و لیستش توی سایتش هست
من خودم از بسته دکاش استفاده میکنم که واقعا هزینه هام رو کم کرده.
در شهر بروجرد من با جستجوی شبکه به خود رایتل روی 3g میتونم وصل بشم و علامت Righ Tel میفته و باز وقتی میزارم 4g به دکل همراه اول وصل میشه و علامت rightel/rightel میفته.
این پنج ماه وقتی جستجوی شبکه میزنی , 2g و 3g و 4g همراه اول رو هم Rightel مینویسه.
پس رومینگو برداشتن دیگه. متحد شدن بر علیه ابرانسل:n02:نقل قول:
چطوری لیست شبکه ها رو به تفکیک 3g , 4g پیدا کردین؟ توی گوشی من فقط مینویسه ایرانسل، 4g یا 3g بودنشو مشخص نمی کنه.نقل قول:
یه سوال دیگه، اینجا آنتن همراه اول داریم ولی توی لیست شبکه ها 2تا رایتل نشون میده و یک ایرانسل. با خط همراه اول هم سرچ کردم.
چند روز با اینکه روی همراه اول ریجستر میشه ولی هیچ دیتایی نداره
Sent from my SM-G950FD using Tapatalk by JAVAD
گوشی های هواوی وقتی سرچ میزنی به تفکیک نشون میده.نقل قول:
یکی از اون رایتل ها که نشون میده شبکه خود رایتل هست.
اون یکی همراه اول هست که رایتل میزنه و از مرداد ماه اینطوری شده. شبکه اصلی رایتل Righ Tel 3G نشون میده و شبکه همراه اول رو Rightel میزنه ولی در اصل همراه اول هست.
sony هم همینطوریهنقل قول:
رایتل برای من بصورت راندوم قطع و وصل میشه
گوگل رو پینگ میزنم 75 درصد loose میزنه
نت کل ترکیده
نت مریخی کی میاد ! :n06:
آره رایتل خیلی پکت لاست میدهنقل قول:
یا یهو ۵ دقیقه وصل هست یهو ۳۰ ثانیه کلا قطع میشه دوباره برمیگرده
سلام
الان رایتل در شرایط ایده ال روی 4G چقدر سرعت می ده؟ یکی از بسته های 6 ماهاش اگه سرعت پایدار و مناسبی داشته باشه قیمتش نسبت به بقیه اپراتورها خوبه. ما نزدیک دکلش هستیم ولی تابه حال از این اپراتور استفاده نکردم ولی اینطور که می گید پکت لاست زیاد داره.
ممنون
سلام. مشتركين رايتل خيلي كم شدن ظاهرا !نقل قول:
تو اين فروم كه اكثرا از قطعي و ... نت رايتل مينالن.
ولي يكي از دوستام رايتل داره و خيلي از سرعتش راضيه به نسبت همراه اول و ايرانسل.
البته دكل همراه اول و ايرانسل هم تو شعاع ٥٠٠ متري خونشون هست.
فك كنم رايتل از دكل اين دو بزرگوار استفاده ميكنه.
تعرفه هاي بلند مدت رايتل هم به نسبت بهتر از ايرانسل و همراه اوله.
خودم ايرانسل دارم و صبح حدود ساعت ٦-٧ از ٢٠ مگ تا ٤٠ مگ سرعت ميده ٤جي با دو خط آنتن.
٢ مگ مخابرات هم دارم طرح منصفانه ٧٥گيگ. Adsl
احتمالا مودم سيم كارتي بگيرم يا رايتل يا ايرانسل. فعلا بخاطر ميزان ججم مورد استفاده مردد هستم.
تو مشهد که همه آنتن هاش 3g هست جاهایی که من رفتم، ولی همین 3g حداقل ۲ مگابیت سرعت میده، من بیشتر بخاطر تعرفه مکالمه اش گرفتم که خیلی خوبه وگرنه اینترنتش به صرفه نیست نسبت به بقیه اپراتورها گرون تره.نقل قول:
رفیق مکالمش کجا خوبه؟ اگه دکا منظورته، رایتلی کجا پیدا کنم !!!!نقل قول:
چندتا بسته دکا داره. منم از این بسته ها استفاده میکنم و هزینم رو خیلی کم کرده و راضیمنقل قول:
دائمیش میگم، دقیقه ای ۳۰ تومنه با همه خطوط، ارزونترین مکالمه بین اپراتورا دارهنقل قول:
تنها با 4 هزار و پانصد تومان رایتلی شوید
با ارزانترین محصول رایتل در کشور، شامل یک عدد سیمکارت اعتباری همراه با خدمات رایگان ارتباطی در مدت مشخص به مبلغ 4 هزار و 500 تومان به خانواده این اپراتور ملحق شوید.
به گزارش روابط عمومی رایتل، این اپراتور جهت رفاه حال هموطنان و دسترسی آسان به خدمات نوین ارتباطی قیمت فروش محصول اعتباری خود، شامل یک عدد سیمکارت اعتباری همراه با خدمات رایگان ارتباطی در مدت مشخص را کاهش داد.
براساس این خبر از این پس امکان تهیه سیمکارتهای مذکور با پرداخت تنها 4 هزار و پانصد تومان به جای 20 هزار تومان از طریق تمامی درگاههای فروش که شامل صفحه ثبت نام و خرید سیم کارت وب سایت، فروشگاهها و نمایندگیهای این اپراتور فراهم است.
لازم به ذکر است خرید این محصول با سه انتخاب ممکن است و فرد میتواند سیمکارت اعتباری و یک بسته خدماتی متناسب با نیاز خود انتخاب کند.
این انتخاب میتواند شامل اینترنت، مکالمه و پیامک درون شبکه یا اینترنت یا اعتبار ریالی با قابلیت استفاده در مدت مشخص باشد.
بر این اساس در سراسر کشور تمامی افرادی که تمایل دارند به خانواده رایتل ملحق شوند میتوانند با قیمت اعلام شده سیمکارت اعتباری را به همراه یکی از سه بسته خدماتی پیشنهادی خریداری کنند. همچنین در ازای خرید هر سیمکارت، یک عدد سیمکارت هدیه نیز به فرد تعلق میگیرد که پس از فعالسازی سیمکارت اولیه برای خریدار ارسال میشود.
جالبه در مشهد امروز از ظهر تا الان که آخر شب هستش، برای سیمکارت رایتلم هرجا رفتم آنتن دهی از طریق دکل های همراه اول بود، یعنی عبارت rightel|rightel روی صفحه بود و اینترنت 4g ارائه میشد درحالیکه در مشهد رایتل فقط 3g داره. انگار کلا رایتل دکل هاشو خاموش کرده.
کاری که باید همون سال اول میکرد.... اان دیگه فایده ندارهنقل قول:
RighTel LTE مشهد میدان انقلاب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نزدیک پایانه مسافربری؟ آنتن خود رایتله یا از همراه اوله؟ چون رایتل تو مشهد ندیدم 4g بشهنقل قول:
اره جای پست برق یک سایتش دو ماه هست فورجی شده.تعداد سایت های فورجی اضافه شده نسبت به قبل حتی تیریجی هم تو راهنمایی نزدیک سلمان مثلا اضافه شده.کدوم سمت هستی شما؟نقل قول:
ما وکیل آبادیم. لادن. تازگیا میشه همه جا به شبکه همراه اول وصل شد، اگه آنتن رایتل نباشه خودکار وصل میشه وگرنه به صورت دستی هم وصل میشه اما اینترنت ۴ جبش مشکل داره قطع و وصل میشهنقل قول:
اونجا فورجی نیست نزدیک ترین سایت به اونجا نمایشگاهه که فورجیه.اره وصل میشه به همراه اول ولی گاهی اوقات اینترنت کار نمی کنهنقل قول:
کاش با همراه اول هم میشد به رایتل وصل شد.... خونه ما رایتل کامل پوشش داره اما همراه ابتر نه
RighTel LTE مشهد میدان جانباز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سیمکارت دائمی رایتل، تمدید بسته خودکار مثل همراه اول داره؟
یا طرح مصرف منصفانه مثل ایرانسل داره که بدون بسته به اینترنت متصل نشه؟
میخوام مثل همراه اول نباشه که یهو قبض ۳۰۰هزارتومنی واسه مشترک بفرسته.
سپاس
من بسته ترکیبی داشتم که این شکلی نبودم، تموم شد رفت رو مصرف آزاد. مصرف آزاد رایتل دائمی هم از همه ارزونتره، هر گیگ ۱۵ هزار تومن میفته. الان یک بسته اینترنت دارم هیچ پیامی مبنی بر تمدید خودکار نداده. کلا به نظرم رایتل اندازه همراه اول و ایرانسل کلک تو کارش نیست.نقل قول: