اینم کاره شوینده س لابد(حاج مایلی )
Printable View
اینم کاره شوینده س لابد(حاج مایلی )
اینم کاره شوینده س لابد(حاج مایلی ):27:البته با گنده باقالی های دورو ورش(تاج و عزیز محمدی و...):46:
كفاشيان كه همچيرو تكذيب كرد!
کفاشیان که هیچی حالیش نمیشه
خب اینا از مربی گری مجروم شدن از چیزای دیگه که محروم نشدن...
یه منصب جدید واسشون درست می کنن .
این فدراسیون هم کارش شده مسخره بازی . همیشه 1 خبری اعلام میشه 2 روز بعد تکذیب میشه آخر سر هم میبینی که رخ میده .
علی کریمی و جواد نکونام برای حصور در تیم منتخب جهان در دیدار برابر تیم منتخب آمریکای جنوبی دعوت شده اند اولین بازی سالانه ستارگان جهان میان منتخب ستاره های آمریکای جنوبی مقابل منتخب جهان روز 5 جولای آینده در لوس آنجلس برگزار خواهد شد.
به گزارش ایپنا ، این بازی اولین مسابقه از 9 دیدار سالانه ای است که درآن منتخب ستاره های آمریکای جنوبی برابر منتخب دیگر قاره ها قرار خواهند گرفت. نکته جالب اینجاست که دو بازیکن ملی پوش ایرانی به نامهای جواد نکونام و علی کریمی هم در بین دعوت شدگان به تیم منتخب جهان هستند. ازکل قاره آسیا تنها این دو بازیکن به تیم منتخب دیگر قاره ها دعوت شده اند.
دربین بازیکنان دعوت شده که موافقت خود را برای حضور در این دیدار اعلام کرده اند بازیکنان شاخصی به چشم می خورند. برخی از آنها عبارتند از:
تیم منتخب آمریکای جنوبی:
لیونل مسی، مارتین پالرمو، روبرتو آیالا ( آرژانتین)
روبرتو کارلوس، لوئیس فابیانو، ژولیو باپتیستا ( برزیل)
آلکسیس سانچس ( شیلی)
مربی این تیم زیکو برزیلی خواهد بود.
تیم منتخب جهان: اسکار پرس، بلانکو، بورگتی( مکزیک)
ماتراتزی، پالومبو، زامبروتا، فیوره ( ایتالیا)
فیگو، سیمائو ( پرتغال)
ایبراهیموویچ ( سوئد)
ریس، لاپنیا، پرنیا (اسپانیا)
نکونام، کریمی ( ایران)
دعوت از دو بازیکن ایرانی به تیم منتخب جهان شگفتی زیبایی است که عملکرد درخشان نکونام در اسپانیا و کریمی در سالهای اخیر را ثابت می کند. نکته قابل ذکر اینکه به رغم دعوت از این دو بازیکن برای حضور در این مسابقه اینکه آنها به این دعوت پاسخ مثبت داده اند یا خیر هنوز اعلام نشده است.
کلا به جزء مسی و ابراهیموویچ شخص شاخص دیگه ای دعوت نشده
البته با توجه به آماده بودنشون
واگرنه فیگو و کارلوس و... قبلا خوب بودن
واقعا در حال حاضر علی کریمی و نکونام و پارک و همینطور قحطانی بهترین بازکنان آسیا هستن.
البته علی کریمی یه سر و گردن بالاتر از بقیه هست و افتخار میکنیم که بازکن تممونه
به قول بروبچ جــــــــــــــــــــادوگ ر آســــــــــیا
ای ول علی کریمی و جواد نکونام عزیز
این باعث افتخار ما هستش که دو نماینده توی تیم منتخب داریم
:10:
مشهد- مديرعامل باشگاه ابومسلم خراسان از انعقاد قرارداد دو ساله با هريستو استويچکف به عنوان سرمربي جديد اين تيم خبر داد.
"حسين قاسمي" روزجمعه به خبرنگار ايرنا گفت: سرمربيگري اين مربي بلغاري در تيم فوتبال ابومسلم قطعي است و ما فصل آينده با او در ليگ برتر شرکت خواهيم کرد.
وي ضمن امتناع از بيان مبلغ قرار داد استويچکف، افزود: وي هفته آينده وارد مشهد مي شود.
قاسمي در خصوص انتخاب اين مربي بلغاري گفت: همان زماني که با تيگانا صحبت کرده بوديم، با استويچکف هم مذاکراتي داشتيم تا اين که وي جواب مثبت داد، ضمن اينکه در ابتدا ميخواستيم در صورت عدم حضور تيگانا، ژان پير پاپن، مربي فرانسوي را به عنوان سرمربي ابومسلم انتخاب کنيم و حتي صحبتهايي با او داشتيم و او نيز اعلام آمادگي کرده بود.
وي در پاسخ به اين سووال که چرا از عقد قرارداد با مربيان داخلي خصوصا نادر دستنشان منصرف شديد، افزود: دستنشان يکي از گزينه هاي اصلي ما بود، اما متاسفانه شايعاتي براي او به وجود آمد و به همين دليل روي گزينههاي خارجي فکر کرديم.
قاسمي در خصوص بازيکنان موردنظرش براي فصل آينده گفت: در حال حاضر يک ليست تهيه کرديم اما بايد با نظر سرمربي به دنبال بازيکنان باشيم و منتظريم تا وي بيايد و در اين مورد نظر بدهد.
خبرگزاري فارس: كاپيتان اسبق تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا سرمربي ابومسلم شد.
حسين قاسمي، مديرعامل ابومسلم در گفت و گو با خبرگزاري فارس، اظهار داشت: هريستو استوويچكوف به مدت دو سال سرمربي تيم ابومسلم شد. وي هفته آينده به ايران ميآيد تا قراردادش را به طور رسمي امضا كند.
گفتني است استوويچكوف كاپيتان تيم فوتبال ملي بلغارستان بوده و در تيم بارسلوناي اسپانيا به عنوان كاپيتان حضور داشته است.
استوويچكف آقاي گل جام جهاني1994 است و يك بار مرد سال فوتبال جهان شده است
بيژنشي: مارادوناي بلغارستان در ليگ ايران
يك روزنامه چاپ بلغارستان نوشت: مارادوناي بلغارستان به عنوان سرمربي و مديرفني تيم ابومسلم ايران انتخاب شد.
روزنامه بيژنشي، چاپ تيرانا عنوان كرد: هريستو استويچكوف در فصل آينده ليگ حرفه اي فوتبال ايران همراه با تيم ابومسلم مشهد فعاليت خواهد كرد.
اين روزنامه ادامه داد: استويچكوف سابقه حضور در ليگ حرفه اي اسپانيا را داشته و با 43 سال سن راهي فوتبالي مي شود كه از چند سال قبل درهاي خود را به روي مربيان خارجي باز كرده است.
روزنامه بيژنشي ادامه آورده است: مطابق اعلام باشگاه ايراني، قرارداد با مربي اسبق تيم ملي بلغارستان و كسي كه همانند مارادوناي كشورش به حساب آمده براي دو سال به امضا رسيده است.
استويچكوف در دوران بازيگري براي تيم هاي سزكاصوفيه، بارسلونا اسپانيا، پارما ايتاليا، النصر عربستان، كاشيوا ريسول ژاپن، شيكاگو فاير و دي سي يونايتد امريكا بازي كرده است. وي از سال 2004 تا 2007 سرمربي تيم ملي بلغارستان شد و بعد هدايت تيم سلتاويگو اسپانيا را برعهده گرفت تا به تيم ابومسلم مشهد رسيد.
با فروش ساختمان خواستههاي استويچكوف را برآورده ميكنيم
مديرعامل باشگاه ابومسلم گفت: با فروش ساختمانهايمان مشكلات مالي باشگاه برطرف مي شود و خواستههاي استويچكوف را برآورده ميكنيم.
در مورد اينكه باشگاه ابومسلم با وجود مشكلات مالي چگونه سراغ مربي مثل استويچكوف مي رود؛ عنوان كرد: تا خرداد مشكلات مالي ما حل خواهد شد و ديگر مشكلي در اين زمينه وجو نخواهد داشت.
وي در مورد اينكه در خرداد چه اتقاقي رخ مي دهد كه مشكلات حل خواهد شد؛ اظهار داشت: ساخت و سازهايي داريم كه با فروش آنها در خرداد مشكلات حل مي شود و خواسته هاي سرمربي بلغاري را برآورده مي كنيم.
وي تاكيد كرد: شايد نتوانيم تمام نيازهايش را برطرف كنيم اما در حد توان باشگاه آنچه كه مدنظر استويچكوف است را برآورده خواهيم كرد.
قاسمي درباره قرارداد با مربي بلغاري و ابراز تعجب برخي افراد، يادآور شد: استويچكوف قرارداد دو ساله با باشگاه امضا و از طريق نمابر برايمان ارسال كرده است. بنابراين جاي هيچ گونه شك و ابهامي وجود ندارد.
وي در مورد صحبت هاي خداداد عزيزي كه خبر عقد قرارداد با سرمربي اسبق تيم ملي بلغارستان را خنده دار توصيف كرده بود؛ گفت: به ايشان بگوييد به گريه او هم خواهيم رسيد.
مدیرعامل باشگاه ابومسلم:
کارنامه استویچكوف ضعیف نبوده است
مدیرعامل باشگاه ابومسلم درباره انتقاداتی كه از استخدام هریستو استویچكوف شده است، گفت: قبول ندارم استویچكوف كارنامه ضعیفی در عرصه مربی گری داشته است.
قاسمی در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر گفت: استویچكوف سرمربی و بازیكن سابق تیم ملی بلغارستان هفته آینده برای بستن یك قرارداد 2 ساله به ایران خواهد آمد و قطعاً این مربی معروف فصل آینده هدایت ابومسلم را برعهده خواهد گرفت.
وی درباره انتقاداتی كه از كارنامه استویچكوف در عرصه مربی گری شده است هم گفت: این موضوع را قبول ندارم و در زمین بازی خواهید دید كه استویچكوف مربی بزرگی است و من به موفقیت وی خوشبین هستم .
مدیر عامل باشگاه ابومسلم درباره ناشناخته بودن فوتبال ایران برای این مربی بلغاری هم افزود : فكر می كنم چند ماه این مربی در فوتبال ایران مشكل داشته باشد و پس از آن بتواند موفقیت خوبی را در فوتبال ایران به دست آورد .
وی تاكید كرد: همه بازیكنان ابومسلم در فصل آینده با نظر استویچكوف استخدام خواهند شد و برای این منظور یك دستیار ایرانی در كنار وی قرار خواهیم داد تا بازیكنان را با كمك این مربی ایرانی استخدام كند .
AFC اعلام کرد:پرسپولیس پرتماشاگرترین تیم آسیا در لیگ قهرمانان/ استقلال سوم است.
نه فقط بالا بردن کیفیت لیگ قهرمانان آسیا بلکه حضور همزمان استقلال و پرسپولیس در بازیهای این فصل باعث شد تا رکورد تازهای از تماشاگران بر جای ماند.
به گزارش پایگاه خبری فوتبال آسیا، تا روز پنجم مسابقات لیگ قهرمانان سال 2009 میزان تماشاگران در استادیومها رشد چشمگیری داشت و از تعداد تماشاگران بازیهای لیگ قهرمانان در پنج روز اول سال 2008 بالاتر زد.
در فصل 2008 تا آخر روز پنجم بازیها تنها 686 هزار و 875 نفر در 70 بازی انجام شده گروهی به استادیوم ها آمدند در حالیکه در پنج بازی این فصل تا به اینجا 903 هزار و 493 نفر به ورزشگاهها آمدهاند.
سال گذشته معدل تماشاگران در هر بازی هشت هزار و 893 نفر بود که امسال با 22 درصد افزایش برای هر بازی معدل 11 هزار و 437 نفر به ثبت رسیده است، البته در این میان استقلال و پرسپولیس بیشتر از هر باشگاه دیگری توانستند تماشاگر به استادیوم بیاورند.
پرسپولیس در بازی با شارجه که 3 بریک برنده شد 55 هزار تماشاگر در استادیوم آزادی داشت تا بیشترین تعداد تماشاگر در بازیهای این فصل لیگ قهرمانان را به نام خود کند. آنها در بازی با الغرافه هم 53 هزار تماشاگر به استادیوم کشاندند که دومین بازی پرتماشاگر لیگ قهرمانان در بازیهای این فصل شد.
در رده بندی بازیهای پرتماشاگر تا روز پنجم بازیهای فصل استقلال - الجزیره در رده سوم است. این بازی روز 18 مارس - 18 اسفند برگزار شد تا 40 هزار تماشاگر حاضر شاهد تساوی یک بریک دو تیم باشند.
در شرق آسیا چینیها بهترین رکورد را بدست آوردند. بیجینگ گوان در برد یک برصفر برابر اولسان هیوندای کره جنوبی در روز 22 آوریل - 2 اردیبهشت نزدیک به 32 هزار نفر را روی سکوها داشت و در روز پیروزی 2 برصفر مقابل نیوکاسل جتز نیز همین تعداد تماشاگر را به ورزشگاه کشاند.
در همین رده بندی الغرافه قطر با 500 تماشاگر در بازی با الشباب در دوحه در پایین فهرست قرار گرفت.
این مرتیکه عزیزی باز دوباره چرت و پرت گفته؟نقل قول:
وي در مورد صحبت هاي خداداد عزيزي كه خبر عقد قرارداد با سرمربي اسبق تيم ملي بلغارستان را خنده دار توصيف كرده بود؛ گفت: به ايشان بگوييد به گريه او هم خواهيم رسيد.
آخه به تو چه ربطی داره که کی با کی قرارداد میبنده.خوشم اومد قاسمی خوب جوابشو داد
خوشحالم که باشگاهای شهرستانی هم شروع کردن به گرفتن مربی های خوب خارجی
امیدوارم توی ابومسلم موفق بشه
حسين قاسمي در ايسنا:
به دنبال بازيكنان ستاره خواهيم بود
در كارهاي فني تيم دخالت خواهم كرد!
كاپيتان سابق استقلال و تيم ملي مديرفني ابومسلم ميشود
مديرعامل باشگاه ابومسلم خراسان گفت: برنامه اصلي ما آسيايي كردن ابومسلم است و براي انجام اين كار به حمايت مسوولان استاني و رسانهها احتياج داريم.
حسين قاسمي با حضور در دفتر ايسنا در گفتوگو با خبرنگاران ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)_ منطقه خراسان، اظهار كرد: از حضورم در ابومسلم به طور كامل رضايت دارم و اميدوارم در فصل بعد هم نتايج خوبي بگيريم.
با كمك من اين تيم به دسته اول سقوط نكرد
وي در پاسخ به اين سوال كه چه عاملي باعث شد در شرايط بحراني مديريت ابومسلم را بپذيريد، گفت: دهقاني قائم مقام شهردار مشهد يكي از دوستان من است که واسطه حضور من در ابومسلم شد و وقتي ديدم اين باشگاه مشكل دارد به كمك آن آمدم که خوشبختانه با كمك من اين تيم به دسته اول سقوط نكرد.
وي درخصوص برنامه مالي ابومسلم در فصل آينده عنوان كرد: با داوري مديرکل تربيتبدني خراسان رضوي صحبت كردم و قرار شد که او كارهاي مربوط به زمين 1.2هكتاري باشگاه در منطقه الهيه شهر مشهد را انجام دهد تا براي مخارج خود از آن استفاده كنيم.
اميدوارم استاديوم فوتبال تختي را در اختيار ما قرار دهند
قاسمي گفت: براساس اصل 44 قانون اساسي پيشنهاد داديم كه استاديوم تختي را براي بازيهاي معمولي و كوچك كه اهميت كمتري دارند در اختيار ما قرار دهند و هزينه و ترميم استاديوم تختي را هم خودمان به عهده خواهيم گرفت که داوري، مديرکل تربيت بدني هم قول همكاري داده و اميدواريم انجام شود.
وي با بيان اينكه از روز اول حضورم براي تماشاچيان اهميت ويژهاي قايل شدهام، افزود: با كانون هواداران در دفتر اقتصادي باشگاه که متعلق به خودم است جلسهاي داشتيم و هر سهشنبه شب هم در جلسه كانون هواداران شركت ميكنم، هدف اصلي ما پر كردن استاديوم از طريق كانون هواداران باشگاه است.
اگر من نباشم بچههايم بر اين تيم نظارت دارند
وي گفت: قرار نيست مثل فصل پيش به هواداران بد قولي شود چون سهام غالب يعني 53 درصد متعلق به من است و اگر من نباشم بچه هايم بر اين تيم نظارت دارند و ما همچنان با ابومسلم هستيم و به نتيجه هم خواهيم رسيد.
با يك بازيكن طراز اول قرارداد داخلي بستهايم
مديرعامل ابومسلم در خصوص برنامه باشگاه در فصل نقل و انتقالات بازيكنان اظهار داشت: با يك بازيكن طراز اول قرارداد داخلي بستهايم و بايد ببينيم سرمربي تيم هم روي او نظر مساعد خواهد داشت يا خير.
قاسمي ادامه داد: ما اجازه نميدهيم مثل فصل پيش ابومسلم در نقل و انتقالات ضرر كند و تا آخر هفته بعد تيم را خواهيم بست و در اختيار مربي قرار ميدهيم و براي 4 و 5 بازيكن نيز جاي خالي ميگذاريم تا سرمربي در نيم فصل با انتخاب خود بازيكن بياورد.
مشكلات را "زمان" با بستن قرارداد سه ساله با حنطه ايجاد كرد
وي 10 روز پاياني ليگ برتر را سخت ترين روزها براي خود دانست و تصريح كرد: ديگر اجازه نخواهيم داد كه آن شرايط در ابومسلم به وجود بيايد، مشكلات ما را "مهدي زمان" با بستن قرارداد 3 ساله با حنطه ايجاد كرد و چون حنطه مدام به دنبال رسميت يافتن قراردادش بود نتوانست جوابگوي كارهايش باشد و از تيم غافل شد.حنطه اشتباهات زيادي داشت، به طور مثال مربي تيم 24 ساعت قبل از بازي بايد تمركز داشته باشد و با كسي ارتباط برقرار نكند و حتي تلفن همراه بازيكنان را بگيرد، اما او دو ساعت قبل از بازي با سپاهان در برنامه زنده تلويزيوني حاضر شده بود و نتوانست تمركز داشته باشد.
معدل درسي بازيکنان تيمهاي پايه باشگاه بايد بالا باشد
مديرعامل باشگاه ابومسلم خراسان در خصوص تيمهاي پايه ابومسلم عنوان كرد: يكي از اساسيترين اهداف ما تقويت تيمهاي پايه است و ميخواهيم طبق برنامهريزي و چارچوب صحيح از اين تيمها حمايت كنيم و يكي از تاكيدهاي من در جذب بازيكنان نوجوان و نونهالان بالا بودن معدل درسي است و تحصيلات برايم خيلي مهم است و ساختن بازيكنان با شخصيت يكي از اهداف ماست.
وي گفت: مسائل اخلاقي و فرهنگي را حتما رعايت خواهيم كرد و روابط عمومي قدرتمندي در باشگاه خواهيم گذاشت چون بيشتر چالشهاي فصل پيش ابومسلم به خاطر نبود يك روابط عمومي قوي بود.
صد درصد به دنبال بازيكنان ستاره خواهيم بود
قاسمي در پاسخ به اين سوال كه آيا در انتخاب بازيكن به اسم و رسم و ستاره بودن آنها هم توجه خواهيد داشت، به ايسنا گفت: صد درصد به دنبال بازيكنان ستاره خواهيم بود چون هرچه بازيكنان اسم و رسم دار در تيم بيشتر باشند استاديوم پرشورتر خواهد بود و انتظار مردم از ما و به تبع انتظار ما از مربيان بيشتر خواهد بود.
وي اظهار داشت: اگر زمين الهيه را به ما بدهند دو زمين تمرين براي فصل بعد آماده خواهيم كرد تا براي تمرينات مشكل جا و مكان نداشته باشيم و هم تيم اميد و هم بزرگسالان را آماده كنيم.
ابومسلم همه چيز دارد و فقط يك قهرماني ميخواهد
قاسمي اظهار داشت: ابومسلم همه چيز دارد و فقط يك قهرماني ميخواهد، اگر يك مرتبه قهرمان شود مسوولان استان هم به دنبال اين تيم خواهند بود، اگر ابومسلم آسيايي شود با سپاهان و مس كرمان متفاوت است چون مشهد كشش توريسم دارد و تحولي در اين استان ايجاد خواهد شد.
در كارهاي فني تيم دخالت خواهم كرد
كاپيتان سابق استقلال و تيم ملي مدير فني ابومسلم ميشود
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا به حضور مدير فني در تيم اعتقاد داريد، به ايسنا گفت: من به وجود مدير فني اعتقاد كامل دارم و يكي از كاپيتانهاي استقلال و تيم ملي را به عنوان مدير فني ابومسلم منصوب خواهم كرد و يك سخنگو هم براي باشگاه انتخاب خواهيم كرد.
وي افزود: من در كارهاي فني تيم دخالت خواهم كرد مثل بازي با ملوان كه همه چيز را خودم برنامهريزي كردم و نقطه نظراتم را به سرمربي خواهم گفت و مهم نيست كه موافقت كند يا نه.
براي خراسان همين يك تيم در ليگ برتر كافي است
مديرعامل باشگاه ابومسلم خراسان در خصوص فضاي حال حاضر فوتبال خراسان، عنوان كرد: وقتي به ابومسلم آمدم فضاي خوبي در تيم نبود، اما در حال حاضر راضي هستم و به نظر من براي خراسان همين يك تيم در ليگبرتر كافي است چون ما هنوز از نظر رواني ظرفيت دو تيم را نداريم و به زمان نياز داريم.
وي ادامه داد: برخلاف گفته پياميها ما به هيچ وجه از سقوط آنها خوشحال نيستيم و خوشحالي ما براي ماندن ابومسلم در ليگبرتر بود نه براي سقوط پيام.
هيچ نظري در مورد خداداد عزيزي ندارم
وي درخصوص خداداد عزيزي و بازگشت او به فوتبال خراسان به ايسنا گفت: هيچ نظري در مورد او ندارم و به هيچ وجه با بازگشت او به ابومسلم موافق نيستم.
اگر ابومسلم در ليگبرتر نميماند، من هم اين باشگاه را ترك ميكردم
وي افزود: نميخواهم در خصوص داوري ايران نظري بدهم اما كميته داوران فدراسيون فوتبال بايد دقيقتر و روشنتر در خصوص اشتباهات داوري کار كند، اشتباه داوري ممكن بود باعث سقوط ابومسلم شود و اگر ابومسلم در ليگبرتر نميماند من هم اين باشگاه را ترك ميكردم.
وي تصريح كرد: اجازه نخواهيم داد ابومسلم به شرايط فصل پيش برسد و حتي اگر مسوولان هم به قول هاي خود عمل نكنند ما كارخودمان را انجام ميدهيم.
وي در پاسخ به اين سوال كه براي جذب صنايع خراسان در حمايت از ابومسلم چه برنامهاي داريد، خاطرنشان ساخت: اگر افراد بزرگي به ابومسلم بيايند، به فوتبال مشهد جذابيت خواهند داد و صنايع جذب اين باشگاه خواهند شد و اين آمدنها تحول بسياري در پي خواهد داشت.
اگر در ديدار آخر حنطه سرمربي بود ابومسلم سقوط ميكرد
وي گفت: ما روي جام حذفي حساب كرده بوديم و فكر نميكردم از ذوبآهن شكست بخوريم، تفاوت علي حنطه و دستنشان در شهامتشان است و اگر دستنشان در آن بازي سرمربي بود شكست نميخورديم و ترس حنطه به ضرر تيم ما شد، اگر در ديدار آخر حنطه سرمربي بود ابومسلم سقوط ميكرد.
اگر تيم ببازد از قرارداد سرمربي کم خواهم كرد
قاسمي در ادامه گفتوگوي خود با ايسنا اضافه کرد: من از سرمربي تيم فقط پيروزي ميخواهم و اين مسئله را در قراردادش ذكر خواهم كرد ولي اگر نتواند خواستههايمان را پاسخ گويد تعويض سرمربي نخواهيم داشت بلكه از ميزان قرارداد او كم خواهيم كرد.
90 درصد هيات مديره غيرورزشي خواهد بود
هركس خواست سهام خود را واگذار كند، فقط بايد به من بدهد
وي درخصوص تركيب هيات مديره ابومسلم در فصل آينده ابراز داشت: تركيب هيات مديره تغيير خواهد كرد و 90 درصد آن غيرورزشي خواهد بود كه داوري مديرکل تربيت بدني، پژمان شهردار مشهد و حسينپور معاون استاندار جزو اعضاي هيات مديره خواهند بود، اما سهامداران تغييري نخواهد كرد و هركس خواست سهام خود را واگذار كند فقط بايد به من بدهد و به واگذاري سهام به تماشاگران اصلا اعتقاد ندارم.
فوتبال ما نه چارچوب دارد و نه برنامه
وي بزرگترين مشكل فوتبال ايران را بي برنامگي دانست و افزود: فوتبال ما نه چارچوب دارد و نه برنامه؛ اگر چارچوب صحيحي داشته باشد صد درصد نتيجه ميگيريم چون ايران استعداد زيادي دارد و ما همه چيز داريم به جز برنامه.
مديرعامل باشگاه ابومسلم خرسان تاكيد كرد: مديريت فوتبال ما خيلي ضعيف است و مسوولان بايد به دنبال خصوصيسازي تيمها باشند و تيمها را از نهادهاي دولتي خارج سازند تا فوتبال دست متخصصين تيمداري باشد و اگر برنامه خوبي داشته باشيم با مديريت قدرتمند ميتوانيم كمبودها را در فوتبال جبران كنيم.
وي افزود: در حال حاضر در فوتبال آسيا نسبت به ساير تيمهاي برتر به غير از ژاپن كه در اين چند سال خيلي هزينه كرده است، هزينه زيادي کردهايم و اگر ما هم مثل آنها عمل كنيم جايگاه خوبي در آسيا خواهيم داشت و چهار تيم نماينده ايران در آسيا اگر برنامه خوبي داشتند، بهتر از اينها نتيجه ميگرفتند.
بركناري دايي به نفع كشور بود
وي در ادامه به ايسنا گفت: به نظر من روندي كه علي دايي در پيش گرفته بود درست نبود و بركناري دايي خيلي به نفع كشور بود و فكر ميكنم قطبي خيلي بهتر عمل ميكند و به احتمال زياد به جام جهاني صعود ميكنيم.
فضاي فرهنگي فوتبال ما بيمار است
وي در خصوص فضاي فرهنگي فوتبال ايران خاطرنشان ساخت: فضاي فرهنگي فوتبال ما بيمار است و به نظر من مسائلي كه بين مايلي كهن و قلعه نويي اتفاق افتاد نبايد صورت مي گرفت؛ مايليكهن مربي با كلاس و تحصيل كردهاي است و بايد اين بحثها را كنار بگذارد و قلعه نويي هم مربي خوبي است و نبايد تيم ها را به حاشيه ببرد چون بازيكنان هم از آنها الگو ميگيرند.
دكتر احمدي نژاد در نامه اي به رئيس سازمان تربيت بدني دستور واگذاري سهام باشگاههاي ورزشي استقلال و پيروزي به طرفداران آن را در اجراي اصل 44 قانون اساسي صادر كرد.
درنامه رئيس جمهور به علي آبادي آمده است: به منظور ارج نهادن به علاقه و احساسات پرشور و ارزشمند مردم و توسعه و پيشرفت هرچه بيشتر اين باشگاه ها لازم است طرح واگذاري اين دو مجموعه بزرگ ملي به طرفداران تيم ها در دستور كار قرار گيرد.
متن كامل نامه رييس جمهور به اين شرح است:
بسمه تعالي
جناب آقاي مهندس علي آبادي
رئيس سازمان تربيت بدني
سلام عليكم
فوتبال ورزش زيبا، مهيج و پرطرفداري است كه به واسطه جذابيت هاي خاص آن به عنوان ورزش برتر كشور مطرح است و باشگاه هاي فرهنگي – ورزشي قديمي استقلال و پيروزي داراي ميليون ها هوادار در سراسر كشور بوده و طي ساليان متمادي افتخارات فراواني براي ايران عزيز به ارمغان آورده اند، به طوري كه به مثابه ستون فقرات تيم ملي فوتبال عمل كرده اند.
مردم عزيز ما نيز عموما" به تحولات اين دو باشگاه حساسند و علاقه مندند اين دو باشگاه همواره در اوج باشند.
اگر چه دولت در سال هاي گذشته همواره با حمايت از اين دو باشگاه در راستاي شادي مردم و هواداران آنها از هيچ تلاش و كوششي فروگذار نكرده اما به منظور ارج نهادن به علاقه و احساسات پرشور و ارزشمند مردم و توسعه و پيشرفت هرچه بيشتر اين باشگاه ها لازم است طرح واگذاري اين دو مجموعه بزرگ ملي به طرفداران تيم ها در دستور كار قرار گيرد.
ظاهراً تاكنون افراد و گروه هاي مختلفي براي دريافت سهام اين دو باشگاه اعلام آمادگي کرده اند اما با توجه به اين كه استقلال و پيروزي متعلق به همه مردم ايران هست، شايسته است در راستاي گسترش نشاط و شادابي در ميان اقشار مختلف جامعه به ويژه جوانان و نوجوانان عزيز و در پاسخ به خيل هواداران و اعمال مديريت قوي و مناسب ، سهام اين باشگاه ها در اختيار عموم مردم قرار گيرد.
مقتضي است اقدامات لازم جهت واگذاري سهام اين دو باشگاه به مردم با استفاده از راه كارهاي قانوني و در راستاي اجراي اصل 44 قانون اساسي صورت گيرد و نتيجه به اين جانب اعلام شود.
کلش خیلی باد داره
یه کم هم تندرو هستش
ولی امیدوارم موفقیت کسب بکنه که سرمایه دارای خصوصی بیان توی فوتبال
واقعا" كه چه میکنه این انتخابات . باید هر طوری شده رای جمع کرد ديگه!!
دقیقا
اینا همش تبلیغات انتخاباتیه
در دوره های قبل مهرعلیزاده که جزو کاندیداها بود هم از این حرفها زیاد میزد.
شايد درباره حبيب كاشاني هم بيانيه بدهم
مايليكهن: داور به بازيكن ميگفت خودت را روي زمين بينداز
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال سايپا گفت: احتمال دارد درباره حبيب كاشاني هم بيانيه بدهم چرا كه فهميدم با مترو سريعتر از فوتبال ميتوان به بهشت رفت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس، محمد مايلي كهن در باره دليل اصلي صدور بيانيه هاي يك و دو خود اظهار داشت: بيانيه هاي من را جدا از اتفاق هاي رخ داده در ديدار استقلال و سايپا نبينيد. بيانيه هايم را در كنار شعارهاي توپ، تانك، فشفشه قرار دهيد تا مشخص شود كدام بدتر است.
وي ادامه داد: سايپا برابر استقلال يك بازي جونمردانه انجام داد بدون آنكه بخواهد تيم حريف را تحريك كند اما در آن مسابقه من با ركيك ترين واژه ها مواجه شدم. در حالي كه هم سرمربي تيم ملي بودم و هم سرمربي سايپا. من مثل سيب زميني بي رگ بودم كه آن زمان واكنش نشان ندادم.
سرمربي سابق تيم ملي تاكيد كرد: چطور فدراسيون بلافاصله بعد از پيروزي فولاد برابر ذوب آهن از فولاد تشكر كرد اما از سايپا تشكر نشد. آيا ذوب آهن تيمي خارجي بود. هنوز هم معتقدم شعارهاي آن روز در ورزشگاه عليه من هدايت شده بود. همانطوري كه اتفاق هاي رخ داده پيرامون استقلال و مديرعامل اين باشگاه همين موضوع را نشان داد.
وي يادآور شد: در فوتبال ايران صداقت نداريم. نداشتن توانايي فني را مي خواهيم با كارهاي ديگر بپوشانيم و توقع داريم تيم هاي ديگر برابر 2 تيم پرطرفدار تسليم باشند و هر چقدر دوست دارند گل بزنند. هر چند معتقدم طرفدار استقلال فقط 40 هزار تماشاگري نيستند كه به ورزشگاه مي آيند يا طرفدار پرسپوليس 60 هزار تماشاگري نيستند كه به ورزشگاه مي آيند. بسياري از طرفداران اين دو تيم ديگر به ورزشگاه ها نمي آيند.
سرمربي سايپا در مورد اينكه براي گفته هايش در مورد دوپينگ مدركي دارد يا نه گفت: اين مسايل يكسري از واقعيت هاست. در حال حاضر فقط به ليگ برتر توجه شده در حالي كه در ليگ يك اوضاع به مراتب بدتر است.شماري از بازيكنان سايپا كه فصل گذشته در تيم هاي ديگر بودند مي گويند در ليگ دسته اول داور در گوش بازيكن مي گويد 2 دقيقه بيشتر باقي نمانده از زمين بلند نشو يا در محوطه جريمه خودت را زمين بزن. خود بازيكن بزرگترين مدرك است.
مايلي كهن در مورد اينكه گفته مي شود در صورتي كه نتواند ادعاهايش را ثابت كند يكسال از حضور در فوتبال محروم خواهد شد تاكيد كرد: مي خواهم براي هميشه محروم شوم. اما اجازه بدهيد من هم مثل مردم ساير كشورها از خود فوتبال لذت ببرم. چلسي به بارسلونا باخت كه اين پيروزي حق بارسلونا نبود. من عاشق بارسلونا هستم اما در آن ديدار حق چلسي شكست نبود. با اين حال چند روز بعد چلسي 4 گل به آرسنال زد. اگر در ايران اين اتفاق مي افتاد مي گفتيم به خاطر آن مسابقه تيم ما مي بازد.
مايلي كهن در مورد معرفي 7 شاهد به كميته انضباطي گفت: به هيچ عنوان از هيچ كدام از اين آقايان نخواستم كه بروند و شهادت دهند. ميناوند خودش به من تلفن كرد. مجيد نوروزي به من تلفن زد. اشكان نامداري هم خودش به من گفت از طرف فرهاد مجيدي و علي عليزاده هم زنگ مي زند. شب قبل از مسابقه استقلال با مس رفسنجان در جام حذفي تماس گرفت.
وي ادامه داد: شك نكنيد در فوتبال مان مشكلات عديده اي داريم. مديران ما به دليل عدم آگاهي به اين رشته آن را رها كرده اند. وقتي در ايتاليا يونتوس را مستقيما به دسته پائين تر مي فرستند بنابراين چنين مسايلي در فوتبال ما هم وجود دارد.
سرمربي سابق تيم ملي در مورد اينكه بيانيه هاي او كمكي به فوتبال نكرد و حتي باعث شد او از تيم ملي كنار گذاشته شود اظهار داشت: من به دنبال نان فوتبال نيستم اما چرا بايد پنهان كاري كنيم. وقتي بازيكن مي گويد به زور به ما آمپول مي زنند و اگر قبول نمي كرديم مي گفتند ساكت را بردار و برو چرا نبايد حرف زد؟ همانطور كه قبلا هم گفتم قهرمان هاي ما واقعي نيستند و تيم هاي سقوط كننده هم سقوط كننده واقعي نبودند.
مايلي كهن تصريح كرد: 55 سال سن دارم و هر چقدر مي خواستم فيلم بازي كنم فيلم بازي كرده ام اما در قبال كشورم احساس وظيفه مي كنم. كشورم را از خانواده ام بيشتر دوست دارم. عيبي ندارد من را از فوتبال محو كنند اما در فوتبال ايران در زمينه دوپينگ، داوري و... مشكل داريم.
مايلي كهن در مورد اينكه تمام اين مطالب حرف است و سندي وجود ندارد خاطرنشان كرد: اين بازيكنان حرف زده اند. حتي آنها را هم ترسانده اند اما من به هيچ كدام از اين بازيكنان يك تلفن هم نكردم تا حداقل تشكر كنم.
اين مربي در مورد اينكه آيا امكان دارد بازهم بيانيه اي صادر كند گفت: بله، شايد بيانيه اي در مورد حبيب كاشاني صادر كنم. او روزي گفت با فوتبال مي توان به بهشت رفت اما من وقتي سوار مترو شدم و ديدم كه چقدر ازدحام جمعيت است فهميدم با مترو سريعتر مي توان به بهشت رفت.
چرا به این موجود اجازه میدن اینقدر حرف بزنه؟
اينا رو ديشب داست تو جام جم 1 ميگفت. مجري برنامه هم مازيار ناظمي بود.
خبرگزاري بيكار فارس هم بلا فاصله امروز زده رو خروجيش.
چونكه پارتيش م.ا هستشنقل قول:
انگار مايلي كهن بعد از اينكه از تيم ملي اخراج شد كمي زد به سرش
الان که در باره جنگ جهانی نظر بدهد
زده به سیم آخر !!!
میخواد اینقدر حرف بزنه تا خفش کنن :31:
شاید هم بنده خدا حقایق رو میگه کسی باور نمیکنه !
يه روزي ميرسه كه كسي به حرفاش گوش نميكنه
ولی خیلی از حرفاش واقعیت داره ولی نمیشه اثبات کرد...
مگر شکی هم وجود دارهنقل قول:
این راهمه مدیران و مربیان ومسولان میدانند
یعنی شما به کثیف بودن فوتبال شک دارید
خداداد هم امروز تایید کرده
خداداد خودش کثیفهنقل قول:
به قوله فیروز باید بره خودش رو با مایلی پاک کنه
خب در مورد داوری راست میگه...نقل قول:
شاید هم بنده خدا حقایق رو میگه کسی باور نمیکنه !
ولی در مورد استقلال شر و ور گفته
انگاري تموم شد اين قضيه : كلا منتفي شد
..
ای بابا،اینم رفت دنبال مربی اسپانیایی تیم ملی..نقل قول:
اینم دلش واسه نوش تنگ می شد؟
من که شنیدم مربی ابومسلم 100% ایرانیه....
خيلي جالب بود دمت گرم. اما عادل فردوسي پور ديگه نودش نود هميشگي نيست بعد از اوناتفاقايي كه واسه برنامه اش افتاد.
«شايد باورش براي خيليها مشكل باشد، اما من در حال حاضر... نه پرسپوليسيام و نه استقلالي... من بيطرفم، چرا كه شغلم ايجاب ميكند
اصلا با جمله بالاش موافق نیستم
بخصوص بعد اون جلسه تجلیلی که ضرغامی براش گذاشت و یکم جا پاش سفتتر شد ؛دیگه من که یه برنامه 90 بیطرف ندیدم ؛اینو میتونم اثبات کنم ولی جاش نیست ؛
یه نمو نش تو قضایای قهرمانی تیم آبییه که به نظر من در حد قلعه نوعی شایدم بالاتر واسه تیم محبوبش زحمت کشید (البته آدم تحصیل کرده ایه و نمیاد این کارو تابلو انجام بده ؛ و روشش موذیانه است ).
نمیگم نباید طرفدار تیمی باشه ؛
ولی نباید با حاشیه بردن دایمی تیم رقیب و بازیکناش (مثل دی کارمو در اون حد) یا قرمزها 10 هفته مونده به آخر فصل 6 امتیاز باصدر فاصله دارن ؛مسابقه sms میذاره واسه دلایل ناکامی تیمشون و حمایت رسانه ای از یه تیم (مثل گفتمانش با قلعه نوعی طی فصل وبعد قهرمانیش تو استوددیو که چه دلی میدادو قلوه ای میگرفت نقل قول "آقای قلعه نوعی این گلتون تو بازی آخر ، پیام خاصی واسه کسی نداشت؟" !!! یا یه شب که آبیها میباختن و قرمزها میبردن برنامه عزاداری بود ...)
یا برنامش با مایلی کهن که(منم دل خوشی ازش ندارم ) گیر سه پیچ داده بودو میپرسید راستی از دوستتون مبعلی چه خبر!!! {واقعا باید برید تمرین تیم ملی بفهمید شوت زن و کاشته زن یعنی چی } آخرسرم ؛ هم خودش قاطی کرد هم طرفش :wac::wac:ونتیجش به خود کشی نرسه خوبه !....
خلاصه باید بی طرفیشو ؛تو پر بیننده ترین برنامه سیمای ایران وگزارشای فوتبالی حفظ کنه؛ که چرا تعارف ، نتونسته.
خیلی متاسفم که یه آدم متخصص و تحصیل کرده هم که میاد رو کار میدرخشه ؛خطیو حزبیو هزار کوفت و زهرمار میشه از چشم میفته .اینارو واسه سایتشم فرستادم شاید تاثیر بکنه .
خوشحال میشم دوستان نظر بدن ولی مستند و بدون غرض لطفا . :goatee:
با عقد قراردادي يك ساله،
امير قلعه نويي سرمربي تيم فوتبال سپاهان شد
با عقد قراردادي يك ساله امير قلعه نويي رسما به عنوان سرمربي تيم فوتبال فولاد مباركه مباركه سپاهان انتخاب شد.
به گزارش ايسنا، مرتضي رمضاني مدير پايگاه خبري باشگاه سپاهان با اعلام اين خبر افزود:هيات مديره اين باشگاه پس از بررسي ها و مطالعات و مذاكرات لازم امير قلعه نويي سرمربي سابق تيم استقلال تهران را بهترين گزينه براي هدايت طلايي پوشان اصفهان تشخيص داد و طي مذاكراتي كه با وي نهايي شده، با اجماع كامل اعضاي هيات مديره سكان هدايت سپاهان را به اين مربي سپردند. قرارداد وي يك ساله است اما در صورت توافق براي مدت 3 سال قابل تمديد است.
وي گفت: همكاران قلعه نويي در كادر فني تيم فوتبال سپاهان با نظر و تاييد وي در روزهاي آينده مشخص خواهند شد.
رمضاني ادامه داد: هيات مديره باشگاه فولاد مباركه سپاهان مصمم است با حمايت همه جانبه از محمدرضا ساكت و امير قلعه نويي بار ديگر روزهاي طلايي سپاهان تكرار شود و هواداران باز هم تيم محبوبشان را بر بام فوتبال ايران و يك مدعي هميشگي قهرماني در آسيا ببينند.
رمضاني همچنين اظهار داشت: قطعا هواداران مان هم از اينكه يك مربي بزرگ با كارنامهاي درخشان سكاندار سپاهان شده خوشحالند و اميدوارند كه فولاد مباركه سپاهان بتواند با هدايت امير قلعه نويي همان تيم توفنده موسوم به طوفان زرد آسيا شود. ضمن اين كه در مدتي كه مذاكراتمان با قلعه نويي در جريان بود، تعداد كثيري از هواداران به شكل هاي مختلف خشنودي و رضايت خود را از اين انتخاب اعلام كرده بودند.
وي در مورد ليست خريد و مازاد تيم سپاهان در فصل پيش رو اظهار كرد: امير قلعه نويي در مورد ليست مازاد و خريد نظرات خود را به مدير عامل باشگاه سپاهان اعلام مي كند و همه چيز در اين مورد به نظر سرمربي بستگي دارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]