خب نتونستم برم :d مشکلاتی پیش اومد که ...
الان مرحال برنی تموم شده . اما هنوز زنگ نزده ماشینمو بده ! در نتیجه فعلا باهاش حال میکنم !
Printable View
خب نتونستم برم :d مشکلاتی پیش اومد که ...
الان مرحال برنی تموم شده . اما هنوز زنگ نزده ماشینمو بده ! در نتیجه فعلا باهاش حال میکنم !
باید صب کنی من یادم نمیاد کی زنگ زد چند تا مرحله برو ولی مطمئنم برنی رو تموم کرده بودمنقل قول:
شماره های درست + کاور های اورجینال + زیر مجموعه ها + سال تولیددر سال 1999:Grand Theft Auto 2
در سال 1998: Grand Theft Auto
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیر مجمو عه ها:
در سال Grand Theft Auto: London 1969
(این بازی 2 تا کاور داره)
(این بازی هم 2 تا کاور داره)
زیر مجموعه:
نداره
در سال2002 :Grand Theft Auto 3
زیر مجموعه ها:
در سال 2003:Grand Theft Auto: Vice City
در سال2005Grand Theft Auto: San Andreas
البته این مجموعه بازم داره که فرعی و لازم به ذکره که برای کنسول هایی مثل ps2 وpsp
GTA Liberty City Stories
GTA Vice City Stories
پایان مجموعه 3
Grand Theft Auto IV درسال 2008
زیر مجموعه ها:
GTA IV : The Lost and Damned
کاور نداره واسه همین یه اسکرین شات گذاشتم
این بازی به صورت یه پچ برای xbox 360 توضیع شده
منبع خودم و یه سری سایت که خیلی زیادن:40:
در ضمن یادم رفت یه چیزو بگم من همه ی این نخسه هارو بازی کردم!!!!:40:
سلام.وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم هی میگه برنامه بلوک در صورتی که اینطور نیست.با admin هم login شدم.مشکل کجاست؟
شما اگه کرک رازور رو دان کنی لازم به لوگین نداره گزینه skip login رو میزنی میری تو بازی این مشکلاتو اینجا مطرح نکنید تو تاپیک خودش ok :27: دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نداره!!!!!!:40:نقل قول:
من کرک Razor1911 رو کپی کردم.ولی skip میرنم میگه باید login کنی.account هم ساختم ولی میگه برنامه بلوک.؟
شما برو توی تاپیک خودش من اونجا بهت بگم چیکار کنی:10: اینجا ادامه بدیم این تایپک منحرف میشه:40:نقل قول:
ادرس
شما برو توی تاپیک خودش من اونجا بهت بگم چیکار کنی:10: اینجا ادامه بدیم این تایپک منحرف میشه:40:نقل قول:
همون جایی که باید از هلیکوپتر بالا بره نوشته باید space رو کوتاه و مداوم بزنی تا بره بالا اما با مشت هم بزنی نمیره منم هرچی تو صفحه های قبل گشتمچیزی پیدا نکردم .حالا باید چکار کنم؟نقل قول:
نقل قول:
اون ماموریت آخره .
شما باید Space رو پشت سر هم بزنی نه با مشت من به آرامی زدم اما پشت سر هم خیلی سریع رفت توی هلکوپتر بعدشم یکم کنترلش کردم و بعدشم اون یارو رو کشتم تمام.
توی چند صفحه قبل یکی از دوستان رفته بود توی تنظیمات و space رو به tab تغییر داده بود ، چون تب رو به علت کوچیکیش بهتر میشه تند تند بزنی ، شما هم اینکارو بکن ببین به نتیجه میرسی ؟نقل قول:
خوب بالاخره از خیر بازی کردن گذشتم و پاکش کردم :13:
می خوام برم این سینتز رو 2 رو بگیرم
اگر این هم همین مشکلات رو داره از خیرش بگذریم !
سلام من توی مرحله logging on گیر کردم بازی من نسخه pc بعد وقتی می خوام کامپیوتر رو use کنم هرچی دکمه E رو میزنم هیچ کاری انجام نمیده لطفا راهنمایی کنید
ایا این بازی اضافات هم داره یا نه
منظورت از اضافات چیه؟
میشه بهتر توضیح بدی
تازه نصبش کردم
این سرگیجش برای چیه!
اعصابش خورد شد بیخیال بازی شدم کلا!
دوست عزیز اگه توی بازی دوربین تکون تکون میخوره ، اینجا رو ببین »نقل قول:
مشکلات نصب و اجرا در Grand Theft Auto IV - نسخه PC [راهنمای کامل در پست اول]
2تا کرک گذاشته » Razor - Fedorکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=282313
یکیش رو دانلود کنی و نصب کنی اون مشکلش حل میشه .
موفق باشید . :11:
خب اینم تموم شد
آخرین مرحله یکی از بهترین ها بود
ولی آخرش زد حال خوردم زیاد خوشم نیومد اخطار(همون که رومن مرد )
جالبه توی Credit های بازی چند تا اسم ایرانی یا عربی پیدا کردم
آیدین صفری یا سفری (saffari)
Gillal Ali میشه جلال علی :31:
abraham ahmed ابراهیم احمد :31:
حالا اینا رو ولش من فک میکنم چند تا پایان داره
من Francis رو کشتم
PlayboyX رو کشتم
به جای Kate رفتم Deal کردم یعنی رفتم سراغ پول
بعد آخرش این شد اخطار اگه تموم نکردید نخونید
Dimitry اومد و پگرینو رو کشت و خودش فرار کرد بعد دنبالش باید می رفتم و می کشتمش این بود پایان من
ولی بعضی جاها شنیدم باید پگرینو رو بکشیم یعنی برعکس میشه !
حالا اگه کسی تموم کرده پایانش رو بگه تا سر در بیاریم
افرین اگه دیمیتری رو به جایه پولش میکشتی رومن نمیمرد و کیت میرفت او دنیا(میکشتنش):27::10:نقل قول:
درسته ! رفتی دنبال معامله با اون دیمتری آشغال ! من نمیخوام سر به تنش باشه ! بعد تو معامله میکنی ؟ :d
چی ؟! اگه دیمیتری رو به جای پول میکشتم ! چه ربطی داره ؟نقل قول:
افرین اگه دیمیتری رو به جایه پولش میکشتی رومن نمیمرد و کیت میرفت او دنیا(میکشتنش) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی اگه مبرفتم سراغ Kate اونوقت کیت می مرد بعد رومن زنده می موند بعد باید می رفتم سراغ پگرینو ؟! ها ؟
اگه توجه کرده باشی به خاطر پول به آمریکا اومدی عزیز من ! :دي پس باید بی خیال این چیزا بود و دنبال پول بود حالا هر طوری شده ! :دينقل قول:
درسته ! رفتی دنبال معامله با اون دیمتری آشغال ! من نمیخوام سر به تنش باشه ! بعد تو معامله میکنی ؟ :d
هنوز ترینری نیومده ؟
چرا اومده برو به این سایتکد:www.cheathappens.com
سلام من در مرحله ی که میری توی علامت سوال که یه لب تاپ روی میزه گذاشته گیررررررررررررر کردم چکار کنیم ؟؟
باید بری و ایمیل های اون لپ تاب رو چک کنی :)نقل قول:
سلام من در مرحله ی که میری توی علامت سوال که یه لب تاپ روی میزه گذاشته گیررررررررررررر کردم چکار کنیم ؟؟
راستی جالبه تو کل بازی من یه بار هم 6 ستاره نشدم ! فک کنم فقط یه بار 5 ستاره شدم! :دي
دست درد نکنه من فکر کردم ایمیل خودمو باید چک کنمنقل قول:
دمت گرررررررررررررررررررررررر رررررررررررررررررررررررم
Before [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
After
جنبه رو رعایت کنید ! :دي
شما دو راه داری :
1- بری دنبال پول و معامله با دیمیتری . دیمیتری پورگینو رو میشکه . و بعد رومن رو میشکه و بعد تو باید بکشیش .
2- بری دنبال انتقام از دیمتری . پورگینو کیت رو میکشه . بعد تو پورگینو رو باید بکشی
اگه فرانسیسو کشتی باید بگم اشتباه کردی . اگه نمیکشتی یه کد میداد که هر وقت بزنی پلیسا دست از سرت بردارن و مهم تر دسترسی بهت به سایت lcpd میداد
برام مهم نیست پلیس فاسدی بود باید میرفت اون دنیا ! :دي :دينقل قول:
اگه فرانسیسو کشتی باید بگم اشتباه کردی . اگه نمیکشتی یه کد میداد که هر وقت بزنی پلیسا دست از سرت بردارن و مهم تر دسترسی بهت به سایت lcpd میداد
ایول ! بارنی بهم یه ماشین به نام Inferus داد که لامبورگینی ! البته یکی داد که بعدا میگیره ! اما من با یه ترفند قانونی دو تاش کردم !
روششو خواستید بهتون بگم . به شرطی که یدونه از اون ماشین داشته باشید تا 5-6 تا بکنیدش !کد:http://gigaimage.com/images/acxs59y81c5yty5ou9sx.jpg
اساتید سلام
راهی برای اول شدن در مسابقه ماشین سواری بروس هست؟
ما رو بی نصیب نذارین
ممنون
سلام من تو این مرحله گیر کردم به کافینت هم رفتم ولی ایمیل جدید هم نرسیده فقط همین ماموریت تو نقشه هست به سمت علامت هم که میرم چیزی نیست این هم متن پیامک هست که تو عکس گذاشتم لطفا بگین چی کار کنم
میشود یک عکس از map بازی بگزارینقل قول:
نقل قول:
سلام قربان
اگر اشتباه نکنم
این مرحله ای است که برنی کنار اسکله منتظر نیکو هست و باید به همراه برنی سوار قایق شوید تا افراد دیمیتری به شما حمله کنند و ادامه ماجرا
یا حق
سلام
یک مرحله بود که باید باهاش میرفتی تو پارک و مرحله قایق و مرحله تعقیب اون ماشین سریع که همشون رو رد کردم ولی نمیدونم این چیه وقتی به سمت علامت میری چیزی هیچ اتفاقی نمیفته یعنی هیچ دمویی چیزی هم نداره
این هم نقشه بازی
شما میری دم در خونش . یه ماشین ورمیدارید میرید توی پارک .
اونجا اون ورزش میکنه . شما هم از فاصله دور دنبالش میرید . میرسه یه تونل یکی میاد بزنتش که نیکو میره جلو . اون فرار میکنه تو هم میری دنبال موتوری (یه موتور هست باید سوار شی .)
---
کسی اینو ندید حال کنه ؟ :d
http://gigaimage.com/images/acxs59y81c5yty5ou9sx.jpg
سلام
من تو پست قبلیم گفتم مرحله پارک و ماشین و قایق رورد کردم این یکی وقتی میری سمت علامت خبری نیست اگر میدونین تا سیو رو بذارم
با سلام به همه
اقا ببینم تو این بازی نمیشه به هواپیما سوار شد ؟!
من که به فرودگاه رفتم نتونستم به هیچی سوار بشم !!!.:13:
اقایون منم این مشکل رو دارم یکی بیزحمت بهلپه!!!:31:نقل قول:
هواپیما نه به هیچ عنوان ولی هلیکوپتر ولفجر 3 داره !!!نقل قول: