احتمال اینکه بایستی برنامه را براساس سخت افزار (پردازنده اینتل) نسبت به سایر محصولات شرکتهای دیگر ( مدیا تک، کوالکام، سامسونگ) تغییر دهید، وجود دارد.نقل قول:
Printable View
احتمال اینکه بایستی برنامه را براساس سخت افزار (پردازنده اینتل) نسبت به سایر محصولات شرکتهای دیگر ( مدیا تک، کوالکام، سامسونگ) تغییر دهید، وجود دارد.نقل قول:
برندهایی مثل xiaomi و asus و...... شاید گوشی هایی با امکانات و کیفیت عالی و قیمت مناسب بزنند ولی توی لوازم جانبی و قطعات سخت افزاری به شدت ضعیف هستند تو بازار ایران شما مثلن برای یه گلس یکی از این برندها کلی مغازه و پخش باید سر بزنید تا شاید شانسی پیدا کنید دیگه ال سی دی و قاب و باطری و... بماند این تازه برای تهرانه شهرای کوچیکتر که دیگه بماند . برای فروش گوشی هم همینطور .پس توصیه میشه حداقل سراغ مدل هایی از این برندها برید که قیمت پایین تری دارند که بعدن اگه مشکلی پیش اومد خیلی ضرر نکنید
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
سپاس گزار میشم پاسخ من بدیدنقل قول:
دوست من توقعاتتون از گوشی چیه مثلا برای من دوربین مهمه
خودم اگر قرار بود بین این 4 تا انتخاب کنم احتمالا v20 یا s7 رو انتخاب میکردم
note5 دیگخ میشه گفت قدیمی محسوب بین لست شما znfon هم خیلی خوبه اما ایسوس تازه وارد دنیای گوشی هست و یکم از نظر پشتیبانی لوازم جانبی و ...ممکنه اذیت کنه ممکنه البته
1- راستش S7 Edge نمایندگی 2600 میده که برام سنگینه. خودمم V20 نشون کردم ولی باتریش و ماندگاری گوشیهای الجی (چنانچه برخی دوستان گفتند) پایینه.
2- آیا اگه یه گوشی سامسونگ با گارانتی همراه سرویس خاورمیانه بخرم، نمایندگی خوب و رایگان ازش پشتیبانی میکنه؟
3- آیا گوشیهای خانواده C سامسونگ تو ایران خوب کار میکنند؟
باتری v20 ظرفیت بالایی ندارد که البته به میزان استفاده کاربر بر میگردد. اما منظور از ماندگاری را متوجه نشدم!!!نقل قول:
مطمین نیستم نمایندگیها، گارانتی همراه خاورمیانه را قبول داشته و به رایگان تلفن را تعمیر نمایند.
سامسونگ s7 پکیج کاملی ارایه میدهد و به نظرم ارزش داشته باشد که ورژن ساده (نمایشگر فلت) آن را به گزینه های مورد نظرت اضافه کنی.
سپاسگزارم. منظورم از ماندگاری، آسیب ندیدن و از کار نیفتادن بی دلیل است. دیدگاه کاربران سایت جی اس ام که میخواندم (گوشی V20) برخی از سوختن برد G4 گله داشتند که میگفتند خوب در آمدن گوشیهای الجی به شانس بستگی دارد. دیدن یک چنین دیدگاهی برای دل چرکین شدن درباره یک گوشی بس است.نقل قول:
درباره خانواده C سامسونگ دیدگاهی نداشتید؟
غیر مورد آخر بقیه گوشیهای عالی هستند تو رنج خودشون . هر چند v20 الان قیمتش کاذبه بعد یه مدت به شدت افت میکنه مثل v10 که الان 1450 شده حدودن گارانتی اینتر معتبره خریدش خیلی به صرفه تر از گارانتی اصلیه هر چند من خودم بخوام بگیرم بدون گارانتی میگیرمنقل قول:
شما از G3 ات خشنود بودی؟نقل قول:
با توجه به انتخاب هایی که داشتید خیلی سری c رو پیشنهاد نمیدم میتونید تو دیجی کالا و سایت های بررسی بخونید در موردشون
قیمت s7 edge هم 32 گیگ ی چیزی حدود 2400 هست تا جایی که دیدم با گارانتی مایکروتل
v20 گوشی خوبیه
اما هنوز توقعاتتون رو از یک گوشی نگفتید!
مثلا s7 ضد آبه و دوربین معرکه ای داره تا جایی که من تو بررسی و ....خوندم و دیدم
بله به شدت سنگین ترین بازی ها رو تست زدم راحت جواب داده رام کاستوم هم ریختم روش بسیار عالی شده البته 1 ماهی میشه دست دوم گرفتم گوشی های الجی واقعن نسبت به قیمتشون کیفیت و سخت افزار عالی دارن و درصد خرابیشون خیلی پایینه اینو به واسطه ی کارم که تعمیرات موبایله میگمنقل قول:
بیشترین آمار خرابی برای چه گوشیهاییه؟نقل قول:
هوآوی با اقتدار در صدر قرار داره :n02: سامسونگ بعضی مدل های قدیمی تر مشکل پرش آنتن پریدن imeiنقل قول:
htc سری desire بعد از آپدیت 80% میمونه رو آرم و....
یه حسی بهم میگه ایسوس کمترینشه.نقل قول:
Sent from my K00E using Tapatalk
به ازای هر 1000 گوشی(شایدم بیشتر ) مارک های دیگه شاید 1 دونه ایسوس دست مردم باشه اینقدر کمه که به طبع خرابیشم کمتر نشون میدهنقل قول:
پرچمدارای هوآوی هم خرابیشون بالاست؟نقل قول:
از میان نوت 5، اس 7 اج و وی 20 کدام پرش آنتن ندارند؟
پس اساسا از دنیا بی خبرین!!یه نمه دقت کنید متوجه میشید.نقل قول:
مردم دنبال گوشی برند میگردن,نه گوشیهایی که تبلیغ نکردن!!!
ولی به همه ی افراد .... میگم که بموقعش برند میشه ایسوس.یکم آپدیت باشید جناب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حیف که نمیشه برا هر IQ توضیح داد!!!!
عزیزان، این تالار گفتگو برای مشاوره دادن و شریک شدن در آگاهی و تجربیات بقیه است، تا مراجعه کنندگان بتوانند تصمیم منطقی در خرید کالای مورد نظر بگیرند. یادمان باشد سلیقه افراد متفاوت است. شرکتها می آیند و میروند، اما دوستی و مهر است که باقی میماند.
هم جین بی خبرم نیستم هر چند من بازار ایرانو گفتم از رو هوا هم صحبت نکردم خودمون تو این کاریم بر اساس شواهدم گفتم هر چند من نگفتم گوشیه بدیه گفتم قطعات و جانبی نداره!!!(خود درگیری نداشته باشم بهتره)نقل قول:
:n15:
باشه بهش میگم :n06:
لحن صحبتتون هم خیلی مشکل داره با هم دعوا نداریم دلیل اینهمه طرفداری بی مورد شما رو هم نمیدونم کافیه لیست هر سال فروش گوشی ها یا بنچمارک ها رو نگاه کنید ببینید کجا قرار داره !!!! شما که گوشی ایسوس داری خدا نکنه یه روز یه مشکل سخت افزاری پیدا کنی اون موقع به حرف بنده میرسی
خوش باشی :n17:
حتما بخاطر خرابی های زیاد گوشی هایش هست که الان پردرآمدترین سازنده ی گوشی های آندرویدی جهان است:n02:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
ببخشید عذرخواهی میکنم.
همیشه اینجوری میشه!!
یهو قاطی میکنم بعد پشیمون میشم.
حتما بهش بگین :)
کیلویی گوشی میسازن میدن بازار با قیمت مناسب بایدم پردرآمدترین باشه :n02: از حق نگذریم سری mate و p واقعن گوشی های با کیفیتی هستند صحبت من بیشتر با سری G و Y(منهای G8 که واقعن خوبه ) هستنقل قول:
پاسخ پرسش من ندادی دوست گرامی. شما تعمیرکاری و میدونی کدوم مدلهای هر برند آسیب پذیری بیشتری داشته. میخوام دو تومن بدم پای گوشی نگران خرابیش هستم. نوت 5 و اس 7 اج شاید بخرم. این دوتا مدل آمار خرابیشون چگونه بوده؟ (آنت دهی، سخت افزاری، آپدیت).نقل قول:
ال جی وی 20 هم تو سبد خریدمه چون تازه اومده نمیدونم خرابی داشته یا نه؟
پیشاپیش سپاسگزارم
این 2 تا مدل مشکل سخت افزاری من ندیدم داشته باشن بیشتر تعویض ال سی دی بوده واقعن گوشی های خوبی هستن بدون گارانتی هم راحت می تونید تهیه کنید چون مشکلی ندارن v20 هم تازه اومده فعلن معلوم نیست ولی تجربه ثابت کرده که ال جی بسیار گوشی های با کیفیتی میزنه تقریبن کمترین خرابی رو دارن (به جز مدل g4 که مشکل برد داشتن سری اولی ها)نقل قول:
دوستان این گارانتی هست یا نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان آنر 5 اختلاف قیمت شدیدی تو سایت های اینترنتی داره
و سایت های معتبر مثل دیجی موجود ندارن !
شیائومی ردمی نوت که کلاً گیر نمیاد !
گوشی های سامسونگ هم نسبت به داشته هاشون گرون هستن ! همینطور htc
lg power x رو هم می گن کیفیت صفحه نمایش نداره و نورش کمه
y6 هم از تاچش بد میگن !
من موندم چکار کنم ! :V9:
الان گوشی تا 700 تومن چی بگیرم ؟
تو جی اس ام بیشتر کسانی که اس 7 اج داشتند از پیکسل سوخته می نالیدند. شما هم تایید می کنید؟نقل قول:
دوستان بین گوشی شیائومی می 5 و zuk z2 به نظرتون کدوم بهتره؟
اگر امکان داره مزایا و معایب هر کدوم رو بگید
دوستان تا 1500 چی پیشنهاد میکنید؟
دوربین برام مهمه
خیلی هم نمیخام صفحه نمایش بزرگ باشه
سلام
من گوشی گلکسی اس 7 ایج خریدم عالیه
ولی یهو بعد از 8 روز وسط مکالمه خاموش شد و دیگه روشن نشد>!!!!!!
حالا بردم گارانتی ماکروتل گفتن باید تعویض بشه و 25 روز زمان میبره ؟!!!
تا سامسونگ کره تایید کنه وگرنه تعمیر میشه !!!!
حالا ممکنه برای 1 2 روز بیشتر از زمان تعویض ماکروتل ( 7 روز تعویض داره ) استفاده کردم تعمیر کنن؟!!!
کسی میتونه راهنماییم کنه؟؟؟
من عاشق این گوشی هستم عالیهههههه!!!!
با سلامدوستان ما یک گروه دانشجویی هستیم در حال بررسی حافظه های SSD به عنوان نسل جدید هارد. خیلی خوشحال می شیم اگر به پرسشنامه ما پاسخ بدید. متشکرم. harddisk.porseshameonline.com
سلام خدمت عزیزان
بنده میخواستم تفاوت های اصلیه نوت 5 با نوت 7 رو بدونم.
البته کاری به آمار و ارقام ندارم، میخوام بدونم در عمل چقدر تفاوت دارند؟
علاقه زیادی به نوت دارم. در دوربین، قلم، کیفیت تصویر و سرعت و دوام باتری که مهمترین ملاک هام هست تفاوت ها چقدره؟
عزیزانی که اطلاع دقیق دارند بفرمایند.
سوال دیگه اینکه نوت 5 به اندروید های جدیدتر آپدیت میشه؟ (مثلا نسخه 7)
عزیزان راهنمایی بفرمایید هر چی میدونید از تفاوت های اصلی این دو گوشی. البته در عمل برام مهمه و کاری به آمار و ارقام ندارم.
اینجا کسی نیست؟!
نقل قول:
سلام دوست عزیز ، نوت 7 که دیگه پروندش بسته شده.
من نوت 3 دارم که برای 2013 هست ، و صفحه نمایشش از نوع Super Amoled هست و حتی به نسبت نوت 4 رنگ "مشکی" رو بهتر نشون میده . و حتی یک بار هم ماشین از روش رد شد و متلاشی شد و پس از تعمیر به خوبی کار میکنه و فقط باتریش ضعیف شده و زود شارژ خالی میکنه.با این حال اصلا هم هنگ نمیکنه !
در کل اگر دنبال کیفیت تصویر فوق العاده و سرعت هستین ، محصولات سامسونگ ( سری نوت و اس ) حتما انتظارات شما رو برطرف میکنن ، مخصوصا اگر از قلم استفاده میکنید ،من از قلم برای نت برداری و نوشتن مطالب روی عکس هایی که میگیرم استفاده میکنم و واقعا به کارم میاد. و هیچ مشکلی هم ندارم باهاش
نوت 5 هم که محصول 2015 هست و صفحه نمایش فوق العاده با رزولوشن 1440x2560 و تراکم پیکسیلیه 518 داره . و از نظر دوام باتری و سرعت و کیفیت تصویر هم خیالتون راحت باشه .
و اینکه اندروید 7 هم برای نوت 5 منتشر میشه .
و البته حالا که نوت 7 نیست ، شما میتونید نوت 4 و نوت 5 رو هم با هم مقایسه کنید که در عملکرد تفاوتی ندارن با هم ، فقط تفاوتشون اینه که نوت 5 ، 4 گیگ رم داره و نوت 4 ، 3 گیگ ، تفاوت دیگه هم اینه که نوت 4 به اندوید 7 آپدیت نمیشه اما دوام باتریش از نوت 5 بهتره .
بین دو گزینه نوت 4 و نوت 5 بر میگرده به سلیقه خودتون که سری جدیدتر نوت رو میپسندین یا قدیمی ترشو که فرقی هم در عملکرد ندارن . اگر هم میتونید صبر کنید برای سری جدید نوت .
سلام دوستان
به نظر شما از بین این سه گوشی کدوم به کار من میخوره،من گوشی ای میخوام که اولا انتن دهیش خوب باشه و اذیت نکنه ،4g باشه ،اپلیکیشن ها روون اجرا بشن،برای وبگردی مناسب باشه ،دو سیم کارته باشه.
سامسونگ j5
الجی k8 ,
الجی k10
سلام دوست عزیز ، گوشی میان رده LG K10 یکی از پرفروش ترین و بهترین میان رده های الجیه ، از 4G پشتیبانی میکنه و دو سیمکارته هم هست ، دوام باطریشم خوبه و ظاهر زیبایی داره. پیشنهاد من به شما بین این سه گوشی، K10 هستنقل قول:
با سلام
نظر دوستان را درباره هواوی Y6 دو ،میخوام بدونم ظاهرا نسبت به قیمتش خیلی خوبه ،کسی این گوشی را داشته ؟
انگار کسی ازین گوشی اطلاعات نداره!!نقل قول:
سلام.نقل قول:
خوبه قیمتش!
البته امیدوارم کاراییش خوب باشه.
قیمت و مشخصات فنیش خوبه!
سلام
با بودجه ی 1 میلیون به نظرتون چی بخرم
مهم ترین اولویت واسم سی پی یو و گرافیک خوب واسه بازیه
بعدش صفحه نمایش بزرگتر و دوربین مناسب در حد این قیمت
محصولات شیاومی چطوره؟