من امتحان کردم اسکین های که دست ساز هستن میشه ولی اسکین هایی که کپی اصلی ها هستن باعث بن میشهنقل قول:
پیشنهاد میکنم اینکارو نکنی چون تا یه ماه لول من مشکل داشت adobe air bug launcher بیچارم کرد
Printable View
من امتحان کردم اسکین های که دست ساز هستن میشه ولی اسکین هایی که کپی اصلی ها هستن باعث بن میشهنقل قول:
پیشنهاد میکنم اینکارو نکنی چون تا یه ماه لول من مشکل داشت adobe air bug launcher بیچارم کرد
یعنی بی خبر بن میکنه لول؟نقل قول:
نمیشه فعلن use کنم بعد دیدم اخطار داد بیخیالش بشم..
اون ارور فک نکنم ربطی به این داشته باشه .برا منم قبلا این مشکل رو داشتم خودش درست شد
من دیدم بعضیارو بن کرده (خارجی بودن) ولی وقتی که اسکین های اصلی بازی رو کپی کردننقل قول:
نه کلا بخاطر همون بود دیگه از این اسکینا نمیریزم داغون میکنه بازی رو هر پچ هم گرفتاری داری
والا من که اسکینی چیزی نریختم !نقل قول:
فقط یه برنامه هستش ران میکنی اسکینو انتخاب میکنی میری تو بازی..
چیزی هم نداره که بشه خودت اسکین بسازی
اسمش چیه؟ SIU 3.292-Lite نیست؟نقل قول:
9.3k IP دارم. هیرو Top چی باز کنم؟
اقا چرا میزنی:n02: من jax شاخ شده رو میگم نه زمانی که بخوای از اول بازی باهاش 1v1 بزنی,ولی در حالت شاخ شده هم خیلی از champion ها میزننش مثل tryndamere :n10:نقل قول:
گرون نکردا من همین دیروز دیدم قیمتا همونه :n04:نقل قول:
عزیزم بیخیال شاخ شده یا خوابیده دیگه چیه :دینقل قول:
کانتر یعنی کانتر کلی که اسپل هارو بلاک کنه یا ...
اونطوری هر چمپی شاخ بشه اونیکیو میزنه که :دی
persibox.com هر 400 تا rp میشه 15000 تومن,اکه خواستی sign in کنی بهم بگو که (invite(refer کنمت که هردومون تخفیف بگیریم:n10:نقل قول:
دیگه اینقدر جمع کرده که با کیلو میگه 9.3 کیلو آی پی دارم .... چه میدونم یه چند تا چمپ نیم کیلویی مثل Garen , Warwick ,.... بگیر دیگه ... :n16: شوخی کردم بهترین ADC به نظر من Ezreal و بهترین mage به نظرم Lux و بهترین ساپورت تانک Alistar و jungler هم که دیگه بستگی به Style بازی خودت باید انتخاب کنی ... در کل خودت استادی ولی همون نیم کیلو ، نیم کیلو بگیر که زیاد زیر فشار مالی نری و از چمپش هم خوشت نیاد:n11:نقل قول:
دادا تو هم 1 چیز میگیا,معلومه آدم می خواد که دیگرانم اسکینشو ببینن پز بده :n02: وقتی بقیه بهت میکن nice skin نمیدونی چه حالی میده :n02:نقل قول:
نوشته شده توسط Crawling In MySkin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بن نمیشه من خودم 3،4 ماهه دارم استفاده میکنم .نقل قول:
آقا اونی که شما میگین اسکین رو دیفالت تنظیم میکنه مال سایت لول کرفت هست که اون جالب نیست هم اسکیناش اروجینال نیستن و دستساز هستن و هم الکی و هم باعث بن میشود ولی لول اسکین که مال خود سایت لول اسکین هست همه ی اسکین های اورجینال و در واقع اسکین های پوشه ی بازیه شما رو داره و شما اسکین رو میزنید و میرید بازی و چمپ رو انتخاب میکنید و بالای نرم افزار میزنه اینجکتد و دیگه اسکین درست هست ولی خوبیش اینه بن اینا نداره و خودتون فقط می بینید و اورجینال هست و واقعا خیلی عالیه واسه ما ها که میخوایم حال کنیم :n01:
در مورد جکس که اون دوست عزیز گفت بله شما بیا من با فیز جکس رو میترکونم نمیزارم زنده بمونه همین که جکس بپره روم و 3 بزنه من Hourglass رو فعال میکنم و 3 جکس به هدر میره و یه لول 2 میزنم و یه اتک و در میرم و یه 6 و لول 1 و 3 و 2 دیگه مرده حتی اگه 1 وارموگ با 30 تا مجیک ریست + مجیک ریست اصلیش باشه بازم میمیره خودم اینو دیدم توی رنک واقعا یعنی بازی بود که تا دقیقه 70 طول کشید و از تیم اونا جکس مونده بود و یه هیرو دیگه که یادم نمیاد و از تیم اینور فیز این هیرو که داشت دفنس میکرد ؛ جکس رفت که پوش بده و تورت اصلی رو بندازه که ببرن ، فیز رو که دید فکر کرد خیلی راحت میتونه بزنتش یعنی فیز این جکس رو تو 3 ثانیه پودر کرد یعنی یک دفعه خون جکس که 3200 اینا بود همش رفت واقعا ته خنده بود آخر هم تیم فیز اینا بردن .
اقا امروز یکی رو هم ریپورت کردم هم ایگنور الان عذاب وجدان دارم.لامصب عین گاو میرفت تازه به همه هم میگفت ks کردی حتی طرف اگه اون طرف map بود 4 بارم به خاطر نجاتش خودمو انداختم تو مخمصه البته بردیم ها به خاطر رفتارش اینکارو کردم. الان دارم از عذاب وجدان میمیرم.
اقا من غلط کردم اصلا jax پشمترین champion لول,خوبه؟؟؟:n02::n02::n02:نقل قول:
نه اسمش lolskins هستشنقل قول:
یادش بخیر منم اولا فقط دوره این Jax و Tryn و Master yi بودم , فکر میکردم همرو میزنن اینا ...
لول . بابا تو یبار ریپورت کردی عذاب وجدان گرفتی ؟ من هر بازی حداقل 1 نفر رو ریپورت میکنم واسه خنده :n02:نقل قول:
یه دست الآن زدم , خیلی عجیب بود ! پینگ 200 بود که خوب خیلی بد نیست . توی cmd و جاهای دیگه هم تست کردم هیچ Packet Loss ندارم و بازی هم بیشتر وقتا مشکلی نداشت ولی گاهی اوقات یهویی لگ میزد و بعد چند ثانیه درست می شد .
دوست عزیز سه بار نوشتم و گفتم اگه از اسکین های اصلی ریوت کپی کنین و بازی کنین بن میشیننقل قول:
منم نشدم ولی دیدم بعضی هارو ! اگه اینجوری باشه خب کسی اسکین نمیخره
league of legends جان برای منم rp میفرستی "پ.خ":n01:یه 100 تا میخوام نه بیشتر هی همین.
داش شما راست میگی من fizz رو بدون 3 jax میزنم اونم به صورت فان فک کن fizz بتومه 5ثانیه زیر jax واسته:n10:نقل قول:
اغا یه نفر مرام بذاره لینک دانلود lolskins و توضیحات لازمو بده آخه یه نفر بهم گفت باید پوشهای LoL رو انگولک کنی درسته ؟
نه داداش حالا هنوز مونده اسممون تا اونجاها بره:n10:نقل قول:
مشکل لگ به خاطر اینترنته و فکر کنم سراسریه
هر از چند گاهی یهو یه افت سرعت شدید پیش میاد و خیلی زود هم برطرف میشه. در حد 10 ثانیه
تبریک به همه 4 روز دیکه عروسی ناظره انجمنه با fiora همه دعوتین رفتم بله رو گرفتم واسش:n16:
تویه aram وقتی هیرو واست pick میشه .بعضی وقت ها که افراد چمپ های همو دارن می تونن change کنن ولی بعضی اوقات واسه من اون علامت change کردن هست ولی میزنی میگه طرف نداره این champion رو با چندتا کلاینت دیگه هم امتحان کردم پیش اومده واسه اونا هم.مشکل از اینترنت ماست یا از طرفه riot هستش؟کسی تجربه کرده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -نه درست نیستنقل قول:
lolskins.net اینه سایت لول اسکین ، راستی اگه مایل باشی بیا ببین چجوری با فیز میزنم جکس رو
نه مشکلی ندارهنقل قول:
تویه aram وقتی هیرو واست pick میشه .بعضی وقت ها که افراد چمپ های همو دارن می تونن change کنن ولی بعضی اوقات واسه من اون علامت change کردن هست ولی میزنی میگه طرف نداره این champion رو با چندتا کلاینت دیگه هم امتحان کردم پیش اومده واسه اونا هم.مشکل از اینترنت ماست یا از طرفه riot هستش؟کسی تجربه کرده؟
2 3 ساله اینطوریه
علامت exchange کلا برای بازی کن هایی که چمپیونشونو داری میاد حالا چه اونا هم چمپ تو رو داشته باشن چه نداشته باشن
aram مگه همین امسال نیومد چه جور دو سه سال اینطوریه؟خیلی برام جای سوال:n13:بعد چطور برای بعضی از پلیر ها میاد ولی برای بعضیا نمیاد ؟ یعنی به صورت رندوم میزنه exchange کنی ؟90% احتمال داره اشکال از ریوت باشهنقل قول:
دوست عزیز ربطی به آرام نداره کلا تو draft mode هم میشه swap کرد :n06:نقل قول:
کاملا این تایید میشه یعنی تا اخر هفته نرمال میشه همه چی یا نه؟نقل قول:
رنک می زنی؟:n11:نقل قول:
aram مگه همین امسال نیومد چه جور دو سه سال اینطوریه؟خیلی برام جای سوال:n13:بعد چطور برای بعضی از پلیر ها میاد ولی برای بعضیا نمیاد ؟ یعنی به صورت رندوم میزنه exchange کنی ؟90% احتمال داره اشکال از ریوت باشه
سلام
من قبلا بازی رو از میهن دانلود گرفته بودم وقتی میزدم آپدیت تو 33 % گیر میکرد بیخیالش شدم
حالا دوباره بعد چند وقت میخوام دوباره آپدیت کنم (البته ویندوزم رو عوض کردم" 64بیت ویندوز سون "و "32بیت سون")
نمیشه لوگو بازی میآد اما گیر میکنه (صبر کردم هیچی نمیشه :| ) و اگه روش کلیک کنم میزنه
PVP.net pacher kernal not responding
تو جزییاتشم ایناستهم ادمن لول و هم اون یکی دیگه همین ارور رو میده rds هم تو حالت ادمین میزنم همینطوریه فایلشو از نت گرفتم ریپلیس کردم بازم همینطوری dot net 4 و C++ 2010 هم نصبه لطفاکنید:n28:کد:Description:
A problem caused this program to stop interacting with Windows.
Problem signature:
Problem Event Name: AppHangB1
Application Name: rads_user_kernel.exe
Application Version: 0.0.0.0
Application Timestamp: 4e65c1ac
Hang Signature: be13
Hang Type: 0
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Locale ID: 1033
Additional Hang Signature 1: be13e5ef49aee7d0177222513e32c261
Additional Hang Signature 2: 682a
Additional Hang Signature 3: 682a8bcd54de1c400074c1a5d8dc25dd
Additional Hang Signature 4: be13
Additional Hang Signature 5: be13e5ef49aee7d0177222513e32c261
Additional Hang Signature 6: 682a
Additional Hang Signature 7: 682a8bcd54de1c400074c1a5d8dc25dd
Read our privacy statement online:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409
If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt
میشه شما فقط باید زیاد صبر کنی . خیلی زیاد : دینقل قول:
نمیشه لوگو بازی میآد اما گیر میکنه (صبر کردم هیچی نمیشه :| ) و اگه روش کلیک کنم میزنه
من پیشنهاد میکنم که lol رو حتما از سایت خودش دانلود کنین
سلام
من موندم چه کار کنم
وقتی top برمی دارم ، ساپورت یا جانگلر معمولا گند میزنن
وقتی sup برمیدارم ، جانگلر یا تاپ گند می زنن!
وقتی jungle بر میدارم ، top یا .. گند می زنند.
موندم والا!
آخه معمولا کمتر کسی میره ساپورت
من مجبورم برم ساپورت ، اما خوب بقیه گند می زنند
وقتی می رم تاپ ، واقعا خوب می رم با singed ، مثلا امروز باsinged ، بازی باخته رو تا دم برد بردم ، دو تا inhibitor شون خراب شد ، اما این ساپورتمون lux برداشته بود همش دنبال kill بود ، آخر کار کم آوردیم ، singed هم که lategame مثل midgame خفننیست ، باختیم.
بازی قبلش باز جانگلرمون trynda بود ، می گفت برای fun اومدم بازی ، میومد هی فید می داد!
موندم والا چه کار کنم ، گند زده شد به rank و elo م
راستی من معمولا ساپورت خوب می رم ، اما warding ام ضعیفه ، یعنی یامی ترسم پول کم بیارم ، وارد مجانی میگذارم 2-3 تا ، یا هم که جا ندارم برای وارد خریدنی.به نظرتون چه طور Warding رو بهتر کنم؟
البته با سوراکا راحت تره ، اما با taric و alistar چون تانکم نمی تونم آیتم نخرم و هی برم ward گذاری.
قبلا که مشکل آپدیت نداشت اینطوری نبود صفحه دانلود میامد :n27: اما الان اصلا رو لوگو بازی گیر میکنه اون صفحه دانلودش نمیآد هر جای ویندوز کلیک کنم قفل میکنه و ارور میده فقط میتونم موسو تکون بدم :n02: خیلی وقته (باور کن خیلی خیلی وقته)تو کف این بازی و اون بازی بودم (دوتا) و متاسفانه هستم و فکر کنم بایــــد حالاحالا ها باشم یکی منو از کف دربیاره ثواب داره از mw3 زده شدم بس -- میزنن یا میگن من -- دارم "که ندارم":n28: الان چند وقته تو ترک mw3 ام :n21:نقل قول:
امکانش هست آپدیت بازی رو مستقیم یکی گذاشته باشه؟؟؟؟میشه؟؟؟؟:n13: