بابا اینقدر از شاتل تعریف نکنید ، منکه تا ماهی حداقل 60 گیگ می تونم با صبا دانلود کنم ، شاتل اینجوریه ؟
Printable View
بابا اینقدر از شاتل تعریف نکنید ، منکه تا ماهی حداقل 60 گیگ می تونم با صبا دانلود کنم ، شاتل اینجوریه ؟
منظورتون 60 گیگ فقط از یوزر شبانه ؟ :blink::blink:نقل قول:
:20:
آره بابانقل قول:
هم هارم پر شده ، هم کلی باید وقت صرف کنم لینک پیدا کنم
حریف نمیفتم
وضعیتی داریم به خدا :13:
دوست من شاتل داره میگه سرعتش خیلی خوبه ،برای هر مناسبتی هم چند گیگ هدیه میده از این لحاظ که از صبا خیلی بهتره .:46:نقل قول:
این https هنوز باز نمیشه. چه وضع اینترنته؟ درشو (در شرکت صبانت منظوره!) تخته کنین بره پی کارش.
پس میگن که بعد از گذشت یک هفته وضعیت پورت ها و ------ به روال عادی برگشته ولی من هیچ تغییری در این وضعیت ندیدم.
وضعیت شبانه کی درست میشه جناب ساپورت. لطفا حداقل بگین تا ما شب روشن نذاریم.
نقل قول:
نقل قول:
شما سرعت شبانتون چنده؟
چه سرویسی دارید؟
تهران هستید؟
از 150 به بالانقل قول:
من از صبانت مشهد سرویس میگیرم.
البته اینجا رقابت زیاده مثلا خود مخابرات 130 دانلود شبانشه !
ما که راضییم ، دمشون گرم
صبا نت چرا اصلا سایتش به روز نیست بقیه شرکت های اینترنتی تو خط تبلیغ جشنواره بهاری هستن سایت صبا هنوز تو جشنواره نوروزی مونده :31:
کسی تا حالا جم اضافه خریده؟
واقعا که قیمتهای حجم اضافه خیلی فضاییه :18:
زده 1 گیگ 5300
3 گیگ 14500 (یعنی گیگی 5 تومان)
5 گیگ 22500 (یعنی گیگی 4.5 تومان)
خوب من که دارم 55500 تومن 3 ماهه میدم 15 گیگ میگیرم، برام گیگی 3700 تومن در میاد
یا حساب کردن بلد نیستن
یا بر روی برخی مشتری ها حساب ویژه ای باز کردن :20:
امشب سرعت وحشتناک پایینه ... :19:
وضعیت پینگ خیلی بده
دوستان سلام ...
من حدود 2 ماهی بود که از اینترنت شبانه استفاده نکرده بودم اما دیشب که استفاده کردم دیدم سرعت دانلود از 50 کیلوبایت بالاتر نمی ره در حالی که قبلا هر شب دیگه کمتر از 2 گیگابایت نمی گرفتم ... حالا سئوالی که من دارم :
1- آیا محدود کردن سرعت شبانه سیاست جدید صبانت هست و برای همه اعمال شده یا این فقط مشکل منه ؟
2-آیا محدودیت سرعت همیشگیه ؟ یعنی از این به بعد باید به شبی زیر 1 گیگ قناعت کنیم ؟؟
سلام دوست عزیز:20:نقل قول:
50 ؟ خوبه که :31: !
الان نزدیک 1 هفته یا شاید هم بیشتر هستش که سرعت شبانه اینقدر اومده پایین من تو این مدت سرعت دانلودم زیر 20 ، 30 ... بود.
قبل از اینکه سرعت بیاد پایین، متغیر بین 100 تا 200 و همین حدودا بود ...
من دیشب ساعتای 3 اینا حتی سرعتش برای وبگردی هم خوب نبود ، یه چیزی تو مایه های دیال آپ. اصن یه وعضی !! :13:
2 - نمیدونم والا ... امیدواریم که بهتر بشه !
:40:
سرعت شبانه در سال جدید خیلی کم پیش اومده خوب باشه برای من.بیشتر شبا ماکزیموم 200 مگ بیشتر نمیگره. بعضی شبا تک و توک 500 مگ. من از تورنت دانلود میکنم. جالبیش اینه که سرعت دانلود رو می بندن ولی آپلود وضعیتش بهتره. مثلا 150 مگ دانلود میکنه اما بیش از 600 مگ آپلود میکنه. همون تورنت رو با روزانه بگیرم، متوسط 120 KB/s سرعت میده. بنابراین صبانت تورنت رو محدود کرده.
به علاوه چندسالی میشه که با شبانه صبانت عملا نمیشه وبگردی کرد چون بسیار کنده در بازکردن صفحه ها.
درکل بهتره در صبانت روتخته کنن. تا هم ما راحت شیم، هم اونا.
فقط شاتل
Sent From SDroid Using Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
50 ثانیه طول میکشه تا فروم باز بشه.....:41:
سرعت آپلود تغییر نکرده ولی دانلود از 1.7 اومده رو0.3
پینگم با تهران از 39 اومده رو 214
موقعیت رو هم که بجا تبریز همدان میزنه
معلوم نیست اینا دارن چی کار میکنن
ب..... تو این اینترنت
آقا من جدیدا احساس میکنم خیلی سریع شارژم داره کم میشه...مصرفم مثل همیست ولی بهطرز عجیبیشارژم تمووم میشه..
نکنه باز صبا داره دزدی میکنه؟؟
چجوری میشه ایمن تر کنمش؟؟
شدیدا تایید میشه. دارن میدزدن فجیع . . .نقل قول:
سلام
دوستان من میخوام سرویس اینترنت بخرم خیلیا بهم شاتل رو معرفی کردن چند نفرهم صبارو ولی خودم هنوز تصمیم نگرفتم؟:41:
فعلا که اوضاع صبانت خوب نیست. الان بهتره از شاتل سرویس بگیری.نقل قول:
منم برای کرج رجایی شهر میخوام نامحدود 128 بگیرم
اولا چی بگیرم و اینکه سرعتش خوب باشه و قطعی خیلی نداشته باشه برای خونه میخوام البته هزینه اش هم در ماه نسبتا پایین باشه
میشه بگی معایب صبا چیه ؟وچراشماهم مثل خیلیای دیگه شاتل رو معرفی میکنی؟:20:
از من بشنو خبري به شاتل هم نيست تقريبا همه در يه سطحند صبا شبانه داره اپلودش خوبه شاتل پينگش خوبه تداومش خوبه
دوست عزیز شاتل یه حسنی که داره به مناسبت های مختلف از جمله تولد ترافیک هدیه میده بعد خیلی ام جشنواره در سال میذاره که من از این یه مورد خیلی خوشم میاد ولی صبا اصلا از این کارا نمیکنه.:46:نقل قول:
من کلا کیفیت سرعت رو کار دارم و قطعی چون نا محدود میگیرم
خیلی برام ترافیک مهم نیست فقط سرعت و کیفیت و نداشتن قطعی و پشتیبانی خوب
ممنون
دوستان یک برنامه ی خوب سراغ دارین واسه محاسبه ی حجم مصرفی از نت که بتونیم این دزدی های صبا رو مشخص کنیم؟
networxبرنامه خوبيه زبان پارسي هم داره نسخه پرتابل هم داره .بنده هر وقت اين باز بوده نگاه كردم ديدم حجم مصرفيم توي اين بيشتر ازاوني هست كه توي سايت كم كرده فكر كنم مشكل از حواس ماست وگرنه كمتر دزدي ميكنند مثلا يه سايت پرعكس مخصوصا اينا كه پرتبليغات ياعكس بازيگراست قاتل حجمتونه .ضمنا صبانت چي ني (بقول طلخك پشت كوها)ولي شاتل هم توشهر ماداره ضررميده همه كافي نتا دارن قراردادشون رو باهاش فسخ ميكنند
شما یک نگاهی به این صفحه بندازید متوجه میشین:نقل قول:
حالا فکر نکنین شاتل خیلی کارش درسته، یه چیزیه در همین حد صبانت با کمی مزایای بیشتر (حجم اضافی به عنوان هدیه) و گویا سرعت بهتر، همون طور که در لینک بالا می بینید.
دوستانی که شب ها دانلود می کنند .. می تونند لطف کنند و بگویند چه میزان حجمی هر شب با اکانت شبانه دانلود می کنند ؟؟؟
یعنی در حال حاضر از ساعت 3 نیمه شب تا صبح چقدر میشه دانلود کرد ؟؟ (شهرتون هم اگه میشه لطف کنید بگید)
من كاشونم شبي 1گيگ تا2گيگ سيستم مشتركه ياهمون shareهست پس سرعت يكي نيست
به نظر شما شاتل فقط با توجه به هدایا از بقیه سرویس ها سره؟نقل قول:
من توی سایت شاتل رفتم تا حالا کلی جوایز گرفته :13:
حالا تصمیم سخت تر شده دوستان لطفا هرکس نظری داره بگه :46:
---------- Post added at 08:22 AM ---------- Previous post was at 08:19 AM ----------
دوست عزیز برای انتخاب سرویس باید بررسی کنینقل قول:
منم سرعت و کیفیت برام مهمه
گفتم خیلیا شاتل رو معرفی کردن و ازش راضی بودن
چند نفری هم گفتن صبا نت خوبه
:20:
دوست عزیز من فقط یکی از محاسنش رو نسبت به صبا گفتمنقل قول:
من دوستم شاتل داره میگه افت سرعت نداره،وضعیت پینگش خوبه،ساعت رایگانش 1شب تا 8 صبح و البته این که برترین اپراتوره........
خب بايد ببينيد براي چه كاري ميخواين گففتم هركدوم مزيتي دارن ولي جايزه ها بيشتر نصيب پيشگامانه .شاتل تداوم وپينگ خوبي داره ولي توي تهرون شبانه نداره ريالقيمتاش هم كمي بالاست .صبانت شبانه داره سرعتش سومه (بعداز شاتل وپيشگامان)آپلودش هم خوبه و.....بقيه هم هركدوم يه حسني دارن ولي بهترين راه حل اينه كه بري توي منطقه خودت دونفر يكي از شاتل يكي از صباپيداكني وشرايط اون دوكاربرروبسنجي
من دو سال پیش شاتل داشتم سرعت و پینگش خوب بود
شاتل پشتیبانی خوبی هم داره:20:
بله خوب این کارم خوبه که توی منطقه سرچ کنینقل قول:
ولی به نظر شما وقتی از یه سرویس این همه تعریف میشه بی دلیله؟
وقتی از 20نفر میپرسی 15نفر میگن از همه جا شنیدم شاتل بهتره و 5 نفر دیگه میگن از نت استفاده نمی کنند
من فقط میتونم به یه نتیجه برسم
که رای با اکثریته و اینجا شاتل رو رای اول دادن:40:بازم تحقیق میکنم معایب - مزایا خیلی واسم مهمه :41:
مرسی:20:
---------- Post added at 08:11 AM ---------- Previous post was at 08:09 AM ----------
راجب پشتیبانی شاتل من از همه جا شنیدم خیلی محترمانه برخورد میکنن خودم واسه دایل آپ تماس گرفتم واقعا مودبانه برخورد کردن خوشم اومد از رفتارشون باید به صب هم زنگ بزنم ببینم اون چطوریه؟:13:نقل قول:
ببين هموطن محترم ،من كه تبليغات چي نيستم براي من همسودي نداره ولي هم تايه سال پيش وخواهرزاده هام توي همين تهران تا 4ماه پيش فكر ميكردن شاتل يعني قله اينترنت ويعني همه چي .ولي الان مثلا ديدن برخي شركت ها سذعتشون تقريبا همونقدره وشبانه هم دارن ديگه سيستم از شاتل نگرفتن .من براي اين ميگ هركي ميخواد سرويس بگيره دوتا چيز مهمه يك منطقه اي كه هست (چراكه همين شهر هاي كوچيكم دوتا منطقش سرعت يه شركت فرق داره وضمنا گهگاه يه شركت هست كه فقط منطقه شما روداره يعني يه شركت كوچيكه ولي خدماتش از همه اين شركتايي كه باتبليغ خودشون روبزرگ كردن بيشتره )دوم نوع استفاده وانتظار تون از سروريسه مثلا اگه ميخواي بازي كني شك وشبهه اي نداره بايد بر سراغ شاتل يا همون شركت پرسرعتتر كه گفتم اگه ميخواي دان كني وحجم زيادم ميخواي بايد بري سراغ شركتهاي شبانه دار واگه آپلود بخواي بايد بري سراغ يه شركت ديگه واگه فقط بخواي ايميل چك كني و...همون مخابرات بهترينه ماهدفمون راهنماييه ديگه بقيش باتمام كسايي كه تازه ميخوان ADSLبگيرن .
ممنون از راهنمایی هاتون :11:نقل قول:
---------- Post added at 07:56 AM ---------- Previous post was at 07:55 AM ----------
اگه از دوستان محترم نظر خاصی راجب سرویسهای اینترتی داره......
همچنان به یاری سبزتان نیاز مندیم :20:
چه عجب صبانت دستی رو سر و روی سیستم کشید!! دیروز دیدم اینترنتم تموم شدم برای بجای سایت باز کردن صفحه ی صبانت رو آورد که میشد همونجا اینترنتی شارژ کرد!:27::31: