اگه بخوام کانتر بازی کنم خیلی از ترافیک رو میخوره ؟
Printable View
اگه بخوام کانتر بازی کنم خیلی از ترافیک رو میخوره ؟
بله كانتر آنلاين زياد استفاده ميكنه !نقل قول:
این سوال شما رو هیچ کس نمیتونه جواب بده. تنها راهش اینه که خودت امتحان کنی :31:نقل قول:
شاید سرعتت اندازه ۲ مگ باشه.:5: شاید هم اصلا نتونی ازش استفاده کنی:41:
من قبلا که 128 داشتم پایین تر از 150 کیلو نمیشدنقل قول:
یکی به ما نگفت سرعت دانلود 128 چنده؟
ولی جدیدا تر زده
سرعتش اومده رو 14 کیلو
الان 256 هم داغونه
اخه چرا اینترنت ما باید اینطوری باشه؟
---------- Post added at 01:25 AM ---------- Previous post was at 01:22 AM ----------
احتمالا فرق داره :31:نقل قول:
مثلا سرعت دانلود 128 شیراز با تهران فرقی هم داره؟!
واقعا خسته نباشن
بعد از دو ماه ، تازه برای من پیش فاکتور فرستاده!
پارس آنلاین پارس آنلاین خدا نگه دار تو
دوستان واقعاً دانلود شبانه دیشب عالی بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره دیشب فوق العاده بود... همیشه من شبام افتصاح بود نهایتا 500-600 تا می گرفتم... دیشب 2 گیگ با 128 گرفتم...
من ديشب كلا time outبودم به زور به 20 ميرسيد !!
واووو :18:نقل قول:
از چه سرویسی استفاده میکنید ؟:20:
کف کردم پسر :19:
کدوم منطقه هستید؟
دارن خیلی بهتون حال میدن :27:
نقل قول:
نوشته شده توسط Hossein813 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان لطفا كمك كنيد.
اوايل كه گرفتم سرعتم بالا بود. ولي الان به 200 اصلا نميرسه ! و يه مشكل خيلي عجيب كه دارم اينه كه بعضي وقت ها قطع ميشه براي چند ثانيه و دانلود سرعتش روي 0 ميمونه بايد متوقف كرد و دوباره ادامه داد. لطفا بگين چي كنم كه مطمئن شم مشكل از من نيست .
يكي جواب منو بده !
كلا قطع نميشه ها ! حتي با ... پي ان هم اين مشكل هست. فقط تا فرمان رو دوباره نده چيزي انجام نميده. مثلا اول لود يك سايت اينجوري بشه تا دوباره اينتر نكني نميره تو
جواب من رو بدين لطفا :41:
ولي من شب قبل اين آقا اين سرعت رو داشتم :|نقل قول:
من چند روز پیش برای adsl parsonline ثبت نام کردم مودمم رو اوردن ولی مدارکم ناقص یعنی اصلا هیچ مدرکی بهشون ندادم حالا اینا ایراد میگیرن یا نه اگه گفتن مدارکت رو بده باید خودم ببرم اونجا یا دوباره پیک میفرستن. حالا اگه وصل شد به من زنگ میزنن دیگه؟
آره ديگه ! چراغ مودمت هم وصل ميشه اگه تنظيم كرده باشن adsl sync ثابت ميشه !نقل قول:
زنگ بزنید مشکلتون رو بگید بهشون ولی من یادمه اینجور شده بود واسم که ویندوز رو Log Off میکردم و مودم هم روشن خاموش میکردم ، درست میشدنقل قول:
اگه دیدی ادامه داره زنگ بزن بهشون
وظیفه دارن بهت پشتیبانی بدن
ممنون ، اميد وارم پشتيبانيشون مثل شاتل نباشه كه كم ميارن جواب نميدن :13:نقل قول:
سلام.
آقا کسی هست مشهد پارس آنلاین داشته باشه؟
کلا چطور شرکتیه؟خوبه که من این شاتل رو ول کنم بیام پارس؟سرعت شبانه اش چطوره؟
افتضاح شده امین جان خود من دارم از پارس میام بیرون
تا قبل از عید خوب بود ولی بعد از عید یه چیزی اونورتر از افتضاح شد !
اینجا که پارس آنلاین واسه ما خوب بوده و مثل همیشه هست :8: ایول داره :46:نقل قول:
کسی با من حرف نزنه که کلا اعصابم تعطیله
1 مگ
بگو آخه پارس آنلاین سوخته پدر تو که عیدو واسمون زهر مار کردی حالا دیگه چه مرگته هان! من که حتی با دزدی حجمت هم ساخته بودم و دم نمیزدم الان چه مرگته بگو شاید بتونم دردتو درمون کنم.
ترافیک دزدی می کنن عین گاو :دی
ولی سرعت 60% خوبه ، 10% خیلی خوبه ، 5%متوسطه ، 25% افتضاحه :دی
من که یه پیج هم نمیتونم باز کنم:41:
سلام
دوستان من می خواهم سرویس 128 3 گیگ در ماه بخرم . این سرویس الان تو تهران چه جوریاست
سرعت روزانه در چه حده
سرعت شبانهههههه در چه حده که شبانه خیلی برای من مهم هستش
تورو خدا یکی یه راهنمایی کنه که من هم بتونم تصمیم بگیرم آخه می خواهم از آسیا تک کوچ کنم به پارس آنلاین
دیدن دیدین حالا باز بگین خوبه
تا اونجایی که من خبر دارم این بی پدرا 128 رو هم همون سرعت واقعی کردن یعنی دانلودت نهایتا میکشه رو 30 کیلوبایت نگیری بهتره چون من رفت تو پاچم این بی همه چیزا قراره همه سرعتها رو واقعی کنن حالا ببینید کی بهتون گفتم .اما قیمتهاشونو دست نمیزنننقل قول:
آقا دزد دزده رنگ خاصی هم نداره اگه دزد ندیدی این پارس آشغال رو ببین.
شما گفتید از آسیا تک سرویس دارید.چه سرویسی دارید و با چه سرعتی دانلود میکنید؟نقل قول:
من قراردادم 512 هستش و سرعت دانلودم حدود 115 هستش یعنی میشه 1 مگنقل قول:
الان خوبه بد نیست اما با عوض کردن تعرفه هاشون و گرون کردن سرویساشون می خاستم عوضش کنم که الانم بلاخره نفهمیدم الان پارس چو طوره
بعشی دوستان اومدن گفتم خوبه بعضی هم میان میگن افتضاحه که تصمیم گیری رو سخت تر میکنه :19::18::41:
عجب وضعتیه ها!همه دارن از شرکتشون مینالن!آخر باید بریم مخابرات مثکه.حالا سرعت دانلود شبانه چطوریاس؟کسی مشهد نداره؟
بالا همه ريدن ديگه هر جا ميگيري خراب از كار در مياد و بعد چند وقت بد ميشه نمونه اصلي شاتل . مثل اينكه حالا نوبت پارس آنلاين شده :41:
سرویس 1 مگ دارم بیشتر از 110 نمیره :) اینم شد سرعت ؟؟
چه چیزی باعث این میشه که سرعت خورده بشه ؟
ظاهرا پارس آنلاین بسته به منطقه مخابراتی و سرویسهای مختلف سرعتهای متفاوتی داره! مثلا یکی از دوستان داره با سرویس 128 مثلا 200 دان میکنه و یکی دیگه با همون سرویس داره با سرعت 18 دان میکنه! به نظر میاد ترافیک موجود در مناطق مخابراتی مختلف باعث ایجاد سرعتهای متفاوت میشه!و اینجوریه که اختلاف سرعت دیده میشه. ممکنه دوستانی هم که سرعتشون خوبه بعدا خراب بشه( به هر دلیلی) (مثل من) ! که قبلا 200 دان میکردم الآن شده 18 !!!( هر کاری هم کردم درست نشد که نشد) البته مسئله burst هم معلوم نیست چجوریه( برداشتن ، هستش ، هستش ولی محدود کردن و.....)!!!!نقل قول:
خلاصه اینه که نمیشه درست و حسابی تصمیم گرفت.
ما که از 13 به بعد دیگه دانلود نکرده بودیم دیشب زدیم دانلودو و 3 گیگ گیرمون اومد با سرویس 256 اصفهان
SNR margin برای داون استریم 6.6 خیلی افتضاحه . نه ؟ کاریش نمیشه کرد ؟
سرعت یک مگ میشه همون ۱۲۸ دیگه. حالا شما همش ۱۸ تا کمن داری برسی به اونجا. شاید محلتون شلوغه. یه جوری میگید انگار بقیه شرکتا خیلی بهترن!!! من از پارس آنلاین دفاع نمیکنم ها. خودم شاکی هستم به اندازه کافی. اما همینی که هست. اینجا ایرانه دیگه!!!!نقل قول:
---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------
بالاخره سرعت من هم به حالت عادی برگشت. بالای ۲۰۰ کیلوبایت در ثانیه :20:
پارس آنلاین نیاز به یک سرویس کامل داره
دیشب از ساعت 2.5 تا 6 200 مگ دانلود کرد
سرعتم هم 384 هست
در صورتی که حداقل باید 550 مگ دانلود می کردم
راستی صبح تا ساعت چند رایگانه؟
این واسه امروز ظهر هستش
256 خوب شده
ولی از عصر داغون میشه
اقا این شبانه رایگانش صبح تا ساعت چند هست؟
امروز ظهر من در شهرستان ساوه رو تو امضام ببين :13:نقل قول: