سلام دوستان
یکی از دوستای ما galaxy s plus داره...(i9000) تا مسیج واسش میاد یا سند میکنه سریع پاک میشه...کسی میدونه چکار کنه؟
سلام دوستان
یکی از دوستای ما galaxy s plus داره...(i9000) تا مسیج واسش میاد یا سند میکنه سریع پاک میشه...کسی میدونه چکار کنه؟
شاید مربوط میشه به تنظیمات پیام و قسمت storage شاید تیک delete old messages زده باشه و تعدادش رو روی حداقل گذاشتن...
آقا من یه مشکلی دارم میخوام بدونم برا بقیه هم هسست یا نه.
وقتی گوشیم رو شارژ میکنم و قبلش گوشی خاموش بوده شارژ حدود سه روز دوام میاره ولی بعد از دو یا سه بار شارژ شدن بدون خاموش کردن گوشی یه روز هم شارژ دوام نمیاره.در ضمن من مبتدی نیستم و چند ماهی هست که گوشی ام رو دارم اتفاقی که میوفته حتی با advanced task killer هم که کار میکنم و توی application>running services در قسمت setting هم که میرم و همه ی برنامه ها رو میبندم ولی بازهم میزان رمی که میکشه در این حالت در running services حدودا 145 مگا بایت هست و در تسک کیلر میزنه فقط 152 مگابایت حافظه ی رم خالی هست.میخواستم بدونم چون من همون اول با ورژن 2.3.3 بود که گوشی رو خریدم ممکنه مثلا این ورژن خوب نصب نشده و یا مشکلی در این رابطه وجود داشته باشه؟چون واقعا بدون هیچ علتی و باز بودن برنامه ای از شب تا صبح حدودا 40 در صد باطری خالی میشه و حتی در سرویس های باز هم برنامه و سرویسی باز نیست.میتونین راهنمایی ام کنین؟
ﺧﺐ ﺁ~ﺩﯾﺖ ﮐﻦ ﺑﻪ ۲.۳.۵ ﻓﺎﺭﺳﯽ ۲.۳.۳ ﻣﺼﺮﻓﺶ ﺑﺎﻻﺳﺖ
من از فارسی استفاده نمیکنم مگر در پیام رسانی.نقل قول:
مشکل اینه که وقتی گوشی روشن میمونه چند روز و شارژش میکنم بی خودی رم مشغوله و همه ی برنامه ها و نرم افزار ها هم بسته هستن یعنی یه جورایی خودش هی بیشتر از رم استفاده میکنه.
برای آپدیت کردن چکار باید بکنم؟کیبورد فارسی داره؟مصرفش چه جوریاس؟
به هر شکل یک مقداری از رم رو گوشی استفاده می کنه
علاوه بر اینکه یه مقدار برای حافظه ی گرافیکی کم میشه
بعد ار بوت شدن یه مقدار رو سیستم عامل برای استفاده های خودش پر می کنه مث رابط کاربری و برنامه های اصلی که واسه کار کردن os لازمه مثلا این رم گوشیه خودمه (جی اس 2) در حالی که برنامه هارو هم بستم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی به نظر من به آخرین ورژن آپدیت کن
خب مشکل اینه هرچی بیشتر گوشی روشن میمونه این میزان رمه رو بیشتر میکشه.یعنی در حالت عادی و بستن برنامه ها اگه ابتدای روشن شدن گوشی 130 مگابایت رو استفاده میکنه پس از خدود چهار روز 185 مگ مصرف هست وقتی برنامه ها رو میبندی.نقل قول:
شما رو گوشیت همیشه Edge فعاله؟نقل قول:
توی این حالت که Edge فعال باشه گوشیت چند ساعت کار میکنه تا باطری تموم شه؟
آره بسته gprs دارم تقریبا دو روز و نیم با برایتنس 75
مشکل اینه که هرچی بیشتر از روشن شدن گوشی میگذره و تعداد شارژ بیشتر میشه میزان رم که توسط سیستم عامل میکشه بیشتر و شارژ کمتر و کمتر میشه تا جایی که یه روز هم دوام نمیاره و خاموش میشه.بعد از روشن شدن دوباره و شارژ شدن سیکل بالا دوباره تکرار میشه.
من GS2 دارم یک ماه اول بسته رویایی همراه اول فعال کرده بودم با EDGE یه وب گردی مثلا نیم ساعته میکردم بالای 15% از شارژم کم میشد.نقل قول:
یعنی این هم به رام ربط داره؟
شما رامت چیه؟
بله اینم به رام بستگی داره...نقل قول:
من رامم batista foxhound 2.8 مودمش xxki1 که مصرف خوبی داره و کرنلش هم abyss plus
بر و بچه ها
راهی پیدا نکردین فلش پلیر نصب و اجرا بشه
من 10 و 11 رو نصب کردم ولی بی فایده است
می خوام یه هندزفری خوب برای گوشی گلکسی اس ام بخرم ، سیم دار چیز قابلی پیدا نکردم بدون سیم یه سوال برام پیش اومده اونم در مورد شارژ گوشی هست ، اینا چون از بلوتوث استفاده می کنند شارژ گوشی رو چند درصد مصرف می کنند؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.gsmarena.com/samsung_explains_why_galaxy_s_and_tab_70_wont_get_android_ics-news-3567.php
سلام
میشه درایور این گوشی رو برای دانلود بذارید? من هر کار کردم کامپیوترم مودمشو نشناخت;
برای رفتن به اینترنت با کامپیوتر با مودم گوشی,چه حالتی رو باید انتخاب کرد?(مس سترونگ,سامسونگ کیس یا...)
با تشکر
سلام دوستان میشه روی گوشی Galaxy i9000 سیستم عامل دیگه ای غیر از آندروید نصب کرد؟؟؟ مثل HTC HD2 که میشه هم روش ویندوز موبایل هم آندروید هم ویندوز فون و هم لینوکس نصب کرد
نخیر نمیشه!:دی
مخصوصا وین و اینا!
اوبونتو نصب میشه ولی کار نمیکنه ! کلا خیلی داغون میاد بالا ، به انتحانش اصلا نمی ارزهنقل قول:
ویندوز اوپن سورس نیست و اون که هرگز نمیشه !
---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:25 AM ----------
نقل قول:
وقتی CM9 بیاد ، یک عدد انگشت شصت به سمت سامسونگ دراز خواهیم کرد !!!! البته شصت فیسبوکی :31:
معمولا با وجود سیانوژن کسی از رام رسمی با تاچ ویز خسته کنندش استفاده نمیکنه
MiUi رو ول کنیم رسمی بزنیم؟:دی
دلیل قانع کننده ای برای آپدیت نبود.نمیدونم ولی واقعا مسخره و مضحکه که حتی به 4 آپدیت نکردن در حالیکه سخت افزار این گوشی کاملا جوابگو هست....چی بگم سامیه دیگه!!!همیشه همینجوری ساپورت نرم افزاریش!!!
سامی کی ساپورتش بد بوده؟نقل قول:
الان گلکسی اس2 داره توی ساپورت از موتورولا جلو میزنه
غزیزم ساپورت کلی رو در نظر بگیریم هیچگاه ساپورت خوبی نداشته اون از ویندوز فوونش که ساپورت خوبی نداشت(امنیا)اینم از گالاکسی اس و گالاکسی تب که آپدیت جدید رو نمیگیره.نقل قول:
گالاکسی اس 2 هم با آندو 2.3 عرضه شده میشه به اولین آپدیت هم دسترسی نداشته باشه؟به نطرم اینکه گوشیش رو حتی یکسال و خورده ای هم ساپورت نرم افزاری نمیکنه و یه جورایی جواب هایی دور از منطق میده درست نیست.
رضا چونه نزن دیگه ، با این گندی که سر GT و GS زد همه از ساپورت سامی شاکی شدن... 1 سال اول که میخواد فروش داشته باشه روزی 500 تا رام میده که همه فکر کنن چه خبره ، بعدش که محصول بعدیش اومد ، اصلا به خودش زحمتی نمیده و آدمم حسابش نمیکنه :دینقل قول:
من این گوشیو تازه خریدم تو صفحه اش یه لکه ی گرد هست گوشیم ایراد داره؟ البته بعضی موقع دیده میشه ؟؟؟
جواب هاش بله!نقل قول:
ولی سامسونگ دیوانه نیست که بیاد به خاطر یک آپدیت زود هنگام فروش محصولات جدیدشو بیاره پایین
بله برای ما ایرانیا زوره خیلیم زوره! ولی برای کسی که تو جریان تکنولوژی باشه داره زور میزنه میگه برو محصول جدیدمو بخر:دی!
ولی 1.5سال تمام هر چی آپدیت بود سریعترین رو برای گوشی هاش داد!
این کار رو هیچ شرکتی نمیکنه
سلام
ایا امکانش هست کانالهای ایران رو سامسونگ گالاکسی ببینیم ؟
از طریق نرم افزاری چیزی
ببخشید نمیدونستم کجا بپرسم
به نظر من درسته که در مورد آپدیت gs,gt دور از انتظار بود که سامی آپدیت نده
اما واقعا بی انصافیه که بخوایم موضوع رو ربط بدیم به سالهای قبل و امنیا و غیره
سامی تو سری گلکسی خیلی خوب آپدیت داد و از هر برندی ساپورتش بهتر بود حتی خود گوگل
و با سری گالکسی یه انقلابی تو اندروید و تکنلوژی ایجاد کرد شما هم از لحاظ سخت افزار و هم نرم افزار سامی رو با سایر برند ها مقایسه کنید
الجی که سری اپتیموس رو اصلا ساپورت خوبی نکرد و سونی هم سر آپدیت گوشی x10 و وبقیه سری اکسپریا که اکثرا در بدو ورود 1.6 داشتن خیلی اذیت کرد و از لحاظ سخت افزاری هم یکسالی عقب بود البته من تلاشش رو برای آپدیت سری اکسپریا تحسین می کنم که البته اونم بر می گرده به سخت افزار و کانفیگ یکسان در همه ی مدل های این سری
یعنی کافیه که ics رو برای یه سخت افزار هماهنگ کنه و همین برای همه گوشی هاش کافیه
در مورد htc هم که تقریبا در مورد سری سنسیشن از لحاظ سخت افزار عقب موند و در مورد نرم افزار درسته که از الجی و سونی بهتر عمل کرد اما به پای سامی نرسید. من میخوام بگم سامی با سخت افزارش فروش خیلی بالایی داشت و با اپدیت های زیادش خیلی دولوپر هارو برای دادن کاستوم رام ها تشویق کرد و حتی با گذاشتن جایزه های مختلف دولوپر ها رو تشویق کرد و نهایتا باعث شد همین دولوپر ها به استخدام خودش در بیان و به طور کلی سامی به نظر من از این لحاظ از سایر برند ها بهتر بوده
سامسونگ طمع کرد... حداقل میبایست GT و GS رو 1 سال دیگه ساپورت میکرد... در این حد طمع واقعا ناامید کنندست...نقل قول:
اپل واسه 3GS هنوز داره آپدیت میده... اما سامی GS رو بیخیال شد ...
اپل تک محصولیه!:دی این که 3GS رو ساپورت میکنه خوب نکنه که باید بره بمیره!:دی
شرکت ها به فکر پولشونن نه من و تو!:دی
ولی هنوزم رو حرفم هستم بهترین ساپورت رو سامی داره
حالا من خودم زنگ میزنم به رئیس سامی بینم چه کار میتونم براتون بکنم شاید راضیش کردم آپدیت بده
hitman تو که سر حرفتی مارو هم یه لایک میزدی :31:
'نقل قول:
گفتم اون لایک شبیه نشون دادن شصته!:دی زشته!: ))
یعنی تو میگی اینکه مشتری رو به چیز حساب نکنه کاملا منطقیه و مشکلی نداره؟؟؟ جلالخالق :دی سونی به مشتریاش احترام گذاشت ، از مینی 250 تومنی تا آرک آس 550 تومنی رو آپدیت میده... ولی سامی ، فقط 2 تا گوشی :13: یا مثلا موتو... این همه دوال کور گرون داده ، برگشته گفته فعلا جز برای بایونیک و ریزر برنامه ای نداریم :18:نقل قول:
برادر من برای همشون آپدیت میده! چرا جو میدی؟:دینقل قول:
زمان آپدیتش کوتاه کرده! چون دوال کور ها اومدن
ولی تا زمانی که s بود که آپدیتش عین نکسوز گوگل بود!:دی یا همین Ace آشغالی یا امثالهم!:دی
به نظرتون من باطری ام مشکل داره؟
روشنایی صفحه اما معمولا تا نیمه هست.
EDGE همشه روشنه.
پلی کردن موسیقی و ویدیو شاید کمتر از 15 دقیق باشه.
روزی ده تا زنگ یکی دو دقیقه ای هم دارم.
سمس بازی هم در حد کمیه.
معمولا از صبح که از شارژ در میارم، تا آخر شب، حدود 10 درصد شارژ باقی میمونه.
این طبیعیه؟
رامم هم، 2.3.5 هست.
پارسا من جای سامی ازت عذر خواهی می کنم... :31:
نقل قول:
بله مشکل داری ، معمولا برای این استفاده باید حدود 2 روزی جواب بده
باتری رو کالیبره کن
ولی اگر edge رو داری مدام استفاده میکنی ، خب طبیعی هست میزان شارژی که بهت میده
اینقدر دعوا نکنید ، خودم رام رسمی رو میدم بیرون :دی
خدایی من نمیدونم این تاچ ویز چیه سامسونگ بهش چسبیده !کد:http://www.theverge.com/2011/12/23/2657492/samsung-touchwiz-fails-customers
واقعا اگه میخواست اندروید 4 رو با همین تاچ ویز بده، همون بهتر که نده :دی
اتفاقا همین تاچ ویز رو بهونه کرده واسه آپ نکردن گلکسی
آپدیتی که برای نکسوز اس اومده مثه اینکه تاچ ویز نداره