دوستان اگر کسی طرح یک به چهار داره لطفاً وضعیت پینگ رو هم بگه.
Printable View
دوستان اگر کسی طرح یک به چهار داره لطفاً وضعیت پینگ رو هم بگه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:08 PM ----------
آخرین باری که چک کردم در بازی آنلاین با ایرانی ها کمترین پینگ حدود 140 بود و بقیه هم بالای 200 و بیشتر کاربران غیر ایرانی تایم آوت.
دقیقا شرایط من عین همین دوستمونه منها 512 دارمنقل قول:
قبلنا شبی بالای 1 گیگ دانلود داشتم،چرا اینطوری شده آخه
بازم کسی هس که مشکل مارو داشته باشه؟
دوستان کسی از شهر گرگان هست مبین نت داشته باشه؟
سرعتش خوبه ؟ راضی هستین؟ این مودم های جیبی چطوریاست؟
من هم به همین وضعیت. شما طرح قدیمی دارید یا یک به چهار هم اینطوریه؟نقل قول:
واس منم طرح قدیمیسنقل قول:
بعضی موقعا تو طول روزم سرعت خیلی میاد پایین که حتی یه سایت چندین دقیقه طول میکشه لود شه که این واقعا اعصاب خوردکنه،البته تاکید میکنم فقط بعضی موقعا
ولی این محدود شدن دانلود شبا یه هفته بیشتره که اینجوری شده،خیلی مسخرس
نمیدونم چرا اینجوری شده
شما همونی هستین که شکایت کرده بودین ،بعد بهتون حجم دادن؟
متاسفانه الان نمیتونیم شکایتم کنیم:41:
من که گیج شدم چی بگیرم.... خونمون adsl دارم فقط واسه بیرون رفتم میخوام وایمکس بگیرم لطفا راهنمایی کنید دوستانی که از مودم های usb و مودم های جیبی استفاده میکنن رازی هستن؟
اقا من مودم outdoor دارم و از لحاظ انتن دهی هم مشکلی ندارم . از 5 تا چراغ روی 4 هست ولی نمیدنم چرا سرعتم اینقد پایینه ؟
در ضمن یه چیزی ربطی داره مودم صورتش به کدام سمت باشه یا فقط انتن مهمه ؟
سرعت 512 گرفتم
دوستان لطفا راهنمایی کنن خیلی سریع نیاز به یاری شما دارم .. دوستان عزیز من از این مودم های داخلی GREEN PACKET دارم که تپل تر هستش حالا میخوام به جاش مودم بیرونی بخرم تا سرعتم بره بالا ... ایا تاثیر داره ؟ من سرعت دانلودم خوبه ولی پینگم افتضاح هست خلاصه ایا مودم های بیرونی چون سیگنال بیشتر میگیرند به BTS های بیشتری دست رسی دارند ایا این کار منطقی هست ؟
اینم وضعیت سیگنالم هست با مودم داخلی
1مگ طرح قدیم
دیشب به زور دانلودم به 700 مگ رسید ... فکر کنم سیاست جدیدشونه تا با این کار همه ترغیب بشن به سمت تعرفه های جدید ... کسی زنگ زده برای شکایت ؟!
اگه کسی 1 به 4 گرفته بیاد یه ندایی بده ببینیم چطوریاس این طرح ..
شما سیگنال خیلی خوبی دارید و مطمئن باشید مشکل سرعت شما از سیگنالتون نیست و سیگنالتون عالیه. بیخودی پولتون رو برای مودم بیرونی دور نریزید. اصل وایمکس قابل حمل و جابجایی بودنه نه مودم بیرونی که یه جا ثابت باشه. اینجوری آدم وایرلس میگیره با تعرفه های ارزونتر.نقل قول:
با سلام خدمت دوست عزیزم نویز شما یعنی rssi خیلی بالاست و cinr هم خیلی بایینه rssi باید زیر 70 باشه cinrهم هر چقدر بالا باشه بهتره.نقل قول:
دوستان امروز مبین نت هست یعنی میتونم ثبت نام کنم امروز؟شنیدم 5شنبه ها نیستن. من شهرستانم بخوام ثبت نام کنم باید چکار کنم؟ باید به عوامل مجاز مراجعه کنم؟ پولشو باید به کی بدم؟ مودم خودم میتونم از بیرون تهیه کنم؟ مودهاش گارانتی دارن؟ممنون میشم زود جواب بدین
باید جلوی مودم به سمت BTS باشه ولی الان اگر سیگنالتون روی چهارمی است که خوبه و لازم نیست جابهجا کنید چون هیچ تاثیری روی سرعت و کیفیت نخواهد داشت.نقل قول:
نگفتید پینگتون چقدر است. در صورتی که پینگ به صورت عجیبی بالا نیست و نوسان و پکت لاست غیر طبیعی ندارد مشکلی از بابت مودم و سیگنال نخواهد بود.نقل قول:
این هم پینگ طبیعی برای سرویس های مبین نت:
سلام
میخوایتم بدونم در کرج قسمت گوهر دشت ؛ مبین نت آنتن دهیش بهتره یا او یکی (ایرانسل) ؟
پیشاپیش متچکریم از دوستان
دوستان من براي محل كارم ميخوام يه وايمكس بگيرم تو نمايشگاه ديدم كه دو تا مدل روميزي داشت يكي مدل
bm 632w كه چون كوچيكتر و جمع و جور تره بيشتر دنبال اينم
يكي هم اين مدله كه يكم تهش پهنتره
حالا سوالم اينه من ميتونم نوع مودم رو خودم انتخاب كنم يا اونها مثلا ميگن فعلا همين مدل رو داريم
اصلا الان كسي اطلاع داره هر دو مدل رو دارن يا نه
سلام دوستان این اطلاعاتی که سایت مبین نت راجب نقشه پوشش Indoor میده دقیقه؟ یا از اون بیشتر هم Indoor جواب میده؟
پینگم بالای 470 هست 1 MB قدیمی ... با مودم تپل گرین پکت
ظاهرن شما حوالی کوی دانشگاه هستید و Bts های اون منطقه هم پوشش خوبی دارن. با توجه به نوع مدلاسیون بسته های اطلاعاتی (16QAM)، میشه گفت که امواج کمی نویز دارن. در صورتی که نویز برطرف بشه و دسترسی بهتری به آنتن پیدا کنید مدلاسیون به 64QAM هم میتونه ارتقا پیدا کنه (در نتیجه سرعت هم بیشتر میشه). RSSI مودم بنده بین 59 تا 65 در نوسانه و فاصله حدود 1 و نیم کیلومتری تا BTS دارم. بهتون پیشنهاد میکنم قبل از تعویض مودم، مودمتون رو در جاهای مختلف آزمایش کنید چون گاهی چند سانت جابجایی باعث تفاوت چشمگیر میشه.نقل قول:
---------- Post added at 05:25 AM ---------- Previous post was at 05:23 AM ----------
همیشه وضع آپلودتون اینقدر خرابه؟نقل قول:
مقدار دانلود دیشب 500 مگ ... هر شب مزخرفتر از دیشب ... اه
کسی اطلاعی چیزی نداره کی درست میشه این دانلود شبانه ؟!
کسی جواب منو نمیده!؟!نقل قول:
نه تنها بیشتر از اونی که مشخص کرده indoor جواب نمیده بلکه احتمالش زیاده که با اینکه منطقه شما تو indoor هم واقع شده باشه بازم آنتن با indoor نداشته باشین:41:نقل قول:
من خودم تو منطقه پوشش داخلی بودم که وقتی اومدن برام نصب کنن جواب نداد و مجبور شدم مودم بیرونی بگیرم (حدود 1 سال پیش) و اوایل مودمم 4 تا چراغ روشن بود ولی الان با اینکه یک دکل دیگه تو منطقه مون اضافه کردند آنتن دهیم کمتر هم شده و از 4 به 3 و 2 رسیده (اونم مودم بیرونی تو منطقه داخلی) !! :18::18::18::19::19::19:
قبلا با تعرفه هایی که داشت و کیفیت سرویسشم خوب بود خرید مودم خارجی هم می ارزید ولی به مرور هم کیفیت افت پیدا کرده و هم قیمت خیلی بالا رفته به نظرم اگه بهت گفتن مودم بیرونی بگیری اصلا از این شرکت صرف نظر کن و برو یا سراغ ADSL که هزینه اولیش خیلی کمتره و هم سرعتی که شرکتای ADSL میدهند بیشتر از سرعت واقعیته (من خودم یکی را دیدم که با اینکه سرعتش 128 بود سرعتی که بهش داده بودند 2M بود). یا برو سراغ ایرانسل چون پوشش دهیش بهتره و مودم هاش هم ارزون تره.
اینم حال و روز ما با سرعت 1Mbs که از مبین نت گرفتیم : :2:
سرعت 1Mbs در حد دایل آپ
:2::19::2::19::2::19:
512
عالییییییییییییییی
سلام خدمت شمانقل قول:
سرعت شما خوبه ولی پینگ شما خیلی بالاس مخصوصا نسبت به سرور که توی ایران هم هست.
من در حالت عادی (چند روز پیش) پینگ 40 می گرفتم. ولی الان بد شده.
لطفا با سرور خارج تست بزار:21: اینجوری شما بقیه را گمراه می کنینقل قول:
سرعت اینترنت واقعی مد نظره نه اینترنت ملی داخل کشور:27:
این هم دوباره سرعت اینترنت 1Mbs من با سرور تهران (همانطور که می بینید همه چیز گل و بلبله) :31:
اینها هم سرعت واقعی اینترنت با چند تا سرور تو شهرهای مهم دنیا: :2:
مهم سرعت اینترنت تو در مقایسه با سرور تو کشورهای اروپایی و امریکایی هست (جون 99.9% سایت های کاربردی توی اون کشورها هستند) و اصلا تو تهران چند تا وبسایت میزبانی می شند که شما همش با تهران سرعتت را می گیری:blink:
منم اشتراک 1 مگ دارم(1 به8طرح قدیم) الان حدود 10 روزی که شبها سرعت افتضاحه هر شب هم کمتر میشه, دیشب 6 ساعت گذاشتم برای دانلود فقط 400 مگ دانلود کرد!!!! 10 بار هم بهشون زنگ زدم فقط یه چیز میگن: چون شبها رایگان همه دانلود می کنن سرعت میاد پایین, اگر دیدم تا پایان اتمام اشتراکم وضع به همین صورته دیگه 1 مگ نمیگیرم 512 میگیرمنقل قول:
دوستان من شهرستانم چجوری باید ثبت نام کنم؟ .بعد بنظرتون می ارزه 1مگ نامحدود بگیرم یا نه؟ فقط برا دانلود میخوام.روزی 10 گیگ دانلود میده؟ماه جدید دو مگ اضافه نمیکنه؟
نقل قول:
مودلاسیون رو چگونه ارتقاع بدم ؟
تا حالا کسی حجمش تموم نشده یعنی خواسته حجم بخره مثلا 4 گیگ چقدر میشه؟ میدونم 1024 مگ میشه 1 گیگ و هر مگ 5 یا 8 ریال چقدر میشه؟
man mobinnet gereftam ba servere dakheli 120k baraye 1meg download dare vali ba servere khareji 20 k vaghan in mobin shuresho dar avorde irancell dashtam ba kharej 60 k baraye 512 dl dash forukhtam mobion gereftam ke vaghan R@I@D@E pashimooonam be mola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:41::41::41:
انتخاب نوع مدلاسیون دست شما نیست. بسته به میزان نویز مودم نوعش رو انتخاب میکنه. مدلاسیون ها به ترتیب سرعت عبارتند از:نقل قول:
PBSK, QPSK, 8-QAM, 16-QAM, 32-QAM, 64-QAM 128-QAM, 256-QAMالبته من روی دستگاه خودم بالتر از 64QAM ندیدم و نمیدونم مبین نت اصلن پشتیبانی میکنه یا خیر. برای اطلاعات بیشتر میتونید به این سایت مراجعه کنید
کد:http://www.radio-electronics.com/info/rf-technology-design/pm-phase-modulation/8qam-16qam-32qam-64qam-128qam-256qam.php
سلام
دوستان میشه لطف کنید بگید که قدرت wifi مودم های وایمکس چقدره؟
این وضعیت جدیدمه ولی 64 نشدم فقط یک لحظه که RSSI رو 69 بود شد
با سلام دوستان . سرعت شبانه مبین نت هر روز بدتر از دیروز شده طوری که به زور 200 مگ با 512 دانلود کردم . فکر کنم یواش یواش با شبانه باید خداحافطی کرد مطمئنا بعد از عید شبانه هم برداشته میشه . :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2 ::2::2::2::19::19::19::19::19::19::19::19::19::13: :13::13::13::13::13::13::13::41::41::41::41::41::4 1::41::41::41::41::41::41::45::45::45::45::45::45: :45::45::45::45::45::45::45::45::45::45::45::45::4 5::45::45::45::37::37::37::37::37::37::37::37::37: :37:
این هم وضعیت پینگ با سرور خارجی البته دانلود سرعتش در تایم روز خوبه ولی شب فاجعه :41::41::41:
در کل الان سرعتتون رضایت بخشه. ولی هنوز CINR دستگاه تون پایینه. وضعیت دستگاه بنده به شرح زیر هستش:نقل قول:
RSSI:-63.00dBm
CINR: 22.52/22.11(R3/R1)dB
منم موافقم مبین نت باز یه نقشه دیگه ریخته سرعت دانلود رایگان شبانه اورده پایین تا همه اعتراض کنن که همین 2-8 صبح هم برداره, بعدش میگن به دلیل افت سرعت در این ساعات وتقاضای کاربران برای کیفیت بیشتر طرح رایگان شبانه برداشته شده است.
اگه یادتون باشه اول جمعه ها که تا ساعت 12 شب رایگان بود کردن تا ساعت 2 ظهر بعد یه هو طرح رایگان جمعه ها رو برداشتن!! وقتی هم بهشون گفتی چرا جمعه ها دیگه رایگان نیست؟؟؟ گفتن چون سرعت در جمعه ها پایین بود کاربرها تقاضا کردن که کیفیت بیشتر بشه واسه همین دیگه رایگان نیست.
الان سرعت هر شب از شب قبل بیشتر میاد پایین طوری که من با 1 مگ بیشتر 200 مگابایت نتونستم دانلود کنم.
RSSI: -65.09dBm CINR: 19.23/18.01(R3/R1)dB