سلام
من الان حدود 6 ماهه ایرانسل استفاده می کنم . قبلش ADSL شاتل 256 داشتم که خیلی روی اعصاب بود. ایرانسلم هم اول 256 آزاد بود که بعد تبدیلش کردم به 512 اعتباری محدود . تقریبا راضیم . بجز بهم ریختگی E-care آخر ماه ها و بعضی وقتها هم کم آنتن دادن مشکل دیگه ای نداشتم .مودمم هم USB بوده.
البته برای من توی اهواز یک صبح تا شب طول کشید تا نصب کردند . روز آخر یکی از این طرحهای ویژه بود . ساعت 9 صبح سایت ثبت نام کردم . ساعت 2 ظهر برای تائیدیه زنگ زدند و ساعت 10:30 شب طرف اومد نصب کرد و تحویل داد و ساعت تقریبا 12:30 هم فعال شد. اما همین کار را برای برادرم توی طرح ویژه بعدی انجام دادم دقیقا 11 روز طول کشید تا نصب کردند . حداقل سه چهار بار هم نیم ساعت نیم ساعت پشت خط 707 بود. خلاصه جریان حسابی شانسیه و هیچ قانونی نداره .
من الان با سرچ کردن "VALID IP ایرانسل" در ردیف هشتم به این سایت رسیدم و توی گوگل چند صفحه ای خوندم . دیدم مطالب واقعا خوبه و خیلی هاش را من نمی دونستم و دوستان واقعا با دلسوزی جواب می دهند . روی همین حساب عضویت قدیمی رو که توی سایت داشتم مجدد فعال کردم و اومدم توی سایت شروع به خوندن تاپیک کردم که البته هنوز هم ادامه داره ! احتمالا با سرعت خوندن من که کم هم نیست حداقل 2 روز وقت بگیره تا بتونم کل تاپیک را بخوانم.
داستان زیاد بافتم . خسته تون نکنم. و اما غرض از نوشتن این پست :
- اولا جدا دم همه دوستانی که توی این سایت فعالیت می کنند گرم . حتما تاپیکهای دیگه هم به همین کیفیت و پرباری هستند. امیدوارم بتونم در خدمتتون باشم و بیشتر یاد بگیرم .
- دوما توی این حدود 10 صفحه ای که خواندم ( البته صفحات گوگل که هرکدومش 40 تا پست داره ) بعضی از سوالات خیلی تکرار می شدند که البته اکثرا هم دوستان مجدد جواب یا ریفرنس داده بودند . کاش می شد از این تاپیک با حدود 6000 پست یک راهنمای کامل و جامع برای خریداران جدید و یوزرهای مبتدی درست کرد و جایی گذاشت که طرف قبل از پرسیدن سوالش اونجا بخونه و اگر جواب نگرفت بیاد سوالش را بپرسه . البته نمی دانم چنین پیشنهادی شده یا همچین کاری انجام شده یا نه چون خودم هم هنوز تاپیک را کامل نخواندم . اما اگر تا بحال انجام نشده می تواند بسیار مفید باشه .
- سوما سوال خودم . من یک مودم یو اس بی دارم که داره با سرعت 512 اعتباری محدود کار می کنه و هیچ مشکلی هم ندارد. آیا می تونم با همین اشتراک فعلی یک مودم وای فای هم بخرم و بعضی وقتها از اون استفاده کنم و بعضی وقتها از این ؟ ساده تر بگم آیا یک کاربر می تواند دوتا مودم فعال داشته باشد که در آن واحد یکی از آنها کار کند؟ من خودم با USB مشکلی ندارم و به اصلا خاطر امنیت بیشتر USB گرفتم اما گاهی اوقات دوست یا همکاری برای انجام پروژه ای میاد و لازمه که هردو همزمان توی نت باشیم . توی این حالت شدیدا کمبود یک مودم WiFi رو حس می کنم. اگر جواب مثبته و می شه این کار را کرد مراحل انجام کار دقیقا چیه ؟ و اگر نمی شه و جواب منفیه به عنوان روش جایگزین - البته غیر از کانکت کردن مستقیم سیستمها بوسیله کابل کراس و شیر کردن اینترنت که الان اجبارا این کار را می کنم و مشکلات خودش را دارد - چه کاری را پیشنهاد می کنید؟
ممنون که برای خوندن این پست وقت گذاشتید. البته چون پست اول من در این فروم بود کمی طولانی شد و قول می دم در بقیه پستها اینقدر روده درازی نکنم .
خوش باشید.