بچه ها از بین مدل های KDL-40EX520 سونی c6960 سامسونگ کدوم یکی رو پیشنهاد می کنین؟
ممنون معایب و مزایای هر کدوم نسبت به اون یکی چیه؟؟؟
ممنون می شم سریع جواب بدین
بچه ها از بین مدل های KDL-40EX520 سونی c6960 سامسونگ کدوم یکی رو پیشنهاد می کنین؟
ممنون معایب و مزایای هر کدوم نسبت به اون یکی چیه؟؟؟
ممنون می شم سریع جواب بدین
بی گارانتی :نقل قول:
sony 3d 40- hx800:1200 که خودم هم گرفتم وخیلی ازش راضیم.
sony 3d 40-NX720:1650
Sharp 3d 40-Le830m:1750
samsung 3d 40-D6400
باگارانتی:
LG 3d 42- LW57000:1850
با10 عینک و کنترل جادویی و یک فیلم 3بعدی و کارت هدیه 150هزاری در صورت خرید همزمان سینما خانگی
Panasonic 42-plasma V20:1700+کارت هدیه
هرمدلی که خواستی بگیری حواست باشه حتما 100HZ به بالا باشه.3D بودن مهم نیست.
---------- Post added at 06:28 PM ---------- Previous post was at 06:26 PM ----------
سونی KDL-EX520 همه چیزش عالیه الا 100HZ نبودن که C6960 هست.نقل قول:
ممنون اگه شما به جای من باشین کدوم رو انتخاب می کنین؟نقل قول:
یه چیز دیگه از لحاظ فول ال ای دی بودن و کیفیت تصویر کدوم بهتره؟؟
میتونم با 1.5 3d بخرم که مالی باشه؟نقل قول:
اوونايي كه با گارانتيه ميشه مدلاي V20 r .
r براي ايران و اين كشوراي درب و داغون .
ولي اوونايي كه s . b . e سفارش اروپا هستن و انگليس و سنگاپور و... كه اينا داراي مزيتاي تيونر ديجيتال داخلي و قابليت ضبط تصاوبر رو دارن و در بعضي مدلاشون داراي ٌWireless Lan Adaptor هستن كه متاسفانه اين سريها از طريق شركت و با گارانتي به ايران نمياد و بايد ريسك بدون گارانتي خريدن بكني .
v20 چه سایزایی داره؟
البته شما 1.5 رو توی بانه حساب کن
با سلام خدمت دوستان عزیز
من قصد تهیه یه led 46 اینچ دارم و 3 بعدی هم نمیخوام باشه .لطفا باصرفه ترین مدلها رو با توجه به قیمت (ترجیحا ارزانترین مدلی که ارزش خریدن داشته باشه ) رو پیشنهاد بدین . در ضمن برند خیلی برام مهم نیست فقط حتما تیونر دیجیتال داشته باشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
در تهران کسی حق فروش tv بدون گارانتی رو داره؟
به نظر من در کل که بخوایم حساب کنیم مدل ex520 سونی بهترهنقل قول:
بین سونی NX720 وال جی LX9500 باتوجه به قیمت یکسان البته سونی بدونه گارانتی هستش و کیفیت کدام ارزش خرید بهتری دارن :27:
کیفیت LX9500 به حدی بالاست که قابل مقایسه با NX720 نیست.نقل قول:
LX9500 بهترین LED سال 2010 بوده و حتی نسبت به مدلهای 2011 ال ای دی بازم کیفیتش بالاتره.
تنها عیبش به نظر من اینه که بازتاب نور روی صفحه اش زیاد است.
سلام بر دوستان.
LED تا 2.5 میلیون تومان چه مدلی از سونی خوبه؟(40 یا 42 اینچ با گارانتی)
ممنون
نقل قول:
بله با 1.5 ميشه حالا 100 بالا يا 100 پايين ولي نه پاني ، ماركاي ديگه ( موجود تو بازار الان)
خيليا قبول دارن كه يكي از عاليترين 3D ها مدل VT20پانيه ( همون عالي كه ميگي )كه 5 شنبه تو جمهوري ديدم زده 3.200 حالا شايد بشه با 2.300يا 400 يا ... بدون گارانتي تو بانه پيدا كرد . البته كه VT20 فقط 50 اينچ داره فكر كنم .
V20 هم كه فقط 42 ديدم ولي ميدونم 50 هم داره .
سلام - 3D بهترین مدل چیه؟ متشکر میشم راهنمایم کنید
سلام بین دو تلوزیون سه بعدی LG مدل LW 5700 با تکنولوژی Passive و SONY مدل EX720 با تکنولوژی Active کدام بهتر است برای خرید چرا
من از بانه LED Full3d samsung d6000 رو خریدم 1,640,000 تومان
motion rate 200 هستش ولی اصلا نمیدونم این چی هست؟!!!؟!
کسی میدونه این LED قابایت DLNA داره یا نه؟؟؟؟!؟
دیدن تصاویر 3d واقعا خیلی دلچسبه !!چه حالی میده!:6::6::6::6::6::6::6::6::6::6::6::3:
نقل قول:
فروشگاه زنجیره ای یاس توی میدان 7 تیر یه دونه40 اینچ داره که البته نصب شده برای ویترین برای همین با 10 % تخفیف میده قیمتش هم حدودا 1110000 بود.
اگر بخوام به طور ساده بگیم یه چیز مثل زوم دیجیتال در دوربین های عکاسی نسبت به زوم اپتیکالنقل قول:
یعنی Clear Motion Rate یه تکنولوژی در تلویزیون های سامسونگ برای کمک به refresh rate در برند های دیگه هم چنین چیزی هست منتهی با اسم متفاوت این هم لینک توضیحات کامل تر در سایت خود سامسونگ
کد:http://www.samsung.com/sg/howtoarticles/cmr.html
با سلام خدمت دوستان
می خواستم بدونم jvc مالی هست( ال سی دی 42)، میصرفه بخریم، یا بریم سراغ یه برند دیگه؟
نقل قول:
ممنون که جواب دادبد
اگه فقط در این صورت میشه پس داستان HDMI چیه؟ مگه با اون نمیشه با کامپیوتر به ال سی دی وصل شد و فیلم تماشا کرد؟
یجا یکی از بچه ها گفته بود که خروجی HDMI ِ لپتاپ باید حتما 1.4 باشه وگرنه نمیشه، آره؟ من از کجا بفهمم که 1.4 هست یا نه؟ لپتاپم Acer Aspire 5750G هست.
میشه یه Sample فیلم سه بعدی که حجمش کم باشه یجا گیر آورد دانلود کرد؟ میخوام ببینم با فلش میتونم ببینم فیلمو یا نه. لااقل حسرتش به دلمون نمونه:31: یه جا رفتیم بگیم ما هم فیلم سه بعدی دیدیم !
خودت از بانه خریدی؟؟نقل قول:
JVC یه زمانی بهترین تلویزیونهای لامپی رو داشت ولی تو LCD به قول خودتون زیاد مالی نیست.نقل قول:
برای LCD از برندهای سونی و سامسونگ و ال جی انتخاب کنید.
فعلا پلاسما VT20 پاناسونیک بهترینه. سایزش 50 اینچ است.نقل قول:
اگه تا زمستون صبر کنید مدل جدیدترش VT30 میاد که سایزش 42 و 50 و 65 است.
البته تصویرشون اونقدر تفاوت نداره ولی دیزاین VT30 بهتر شده و مصرف برقش حدود 15 درصد کمتره.
سلام بچه ها من يه TV ميخوام بخرم از بانه برا خونه حدود 700 تومن(100 تومن بالا يا پايين) ميخوام اين مشخصاتو داشته باشه
1-Full HD باشه
2-سايزش 37 اينچ يا 40 باشه
3-برا ديدن ماهواره و كانالاي ايران باشه
4-كيفيتش خوب باشه
5-اگه DVBT هم داشته باشه عاليه
6-قابليت پخش فرمتهاي ويديويي را داشته باشه اگه ضبط هم بكنه كه عالي ميشه
7-اينترنت برام زياد مهم نيست
8-lcd يا led بودنش برام مهم نيست فقط دو بعدي باشه
ممنون ميشم راهنماييم كنيد:20:
با سلام لطفا یکی بگه آیا هر چه اینچ بزرگتر باشه دیدن تصاویر سه بعدی جذابتر میشه یا نه چون میخوام LG مدل LW 5700 بگیرم 47 اینچش 800 تومان گرونتره آیا ارزش داره یا نه چون نهایت دیگه تا فردا میگیرم جواب بدید ممنون میشم اگه بگید LG مدل 47LX9500 چطور ه ممنون میشم چون خیلی ازش تعریف شده ولی تکنولوژی ACTIVE داره کلا بین این دوتا کدومو پیشنهاد میکنید مدل اول Cinema 3D-Passive هست
سلام من دنبال یهtvبا مشخصات زیرم..
1-full hd
2-سه بعدی
3-دو بعدی رو به سه بهدی تبدیل کنه.
4.lcd-led
5-ورودیhdmi
30یا35 اینچ باشه..............
اگه این اندازه نبود با اون مشخصات کلا چی هست؟
چرا سه بعدي زياد طرفدار نداره؟ و دو بعدي مي خواهند؟
نه بابا مثلا این که بشینی نابرده رنج3بعدی ببینی چی میشه.......ولی مثلا واس گیم و این جور چیزا خوبه..واسه همون طرفدارش شاید یکم کم باشه........نقل قول:
خوب بچه ها یک خبر خواستم بدم
این فلش های usb 2 سرعت بالا مثل
patriot که هست هیچ مشکلی با تلویزیون نداره
البته من روی سامسونگ تست کردم و مشکلی نیست
چند وقت دیگه هارد های مختلف هم تست می کنم می گم
Flash Patriot Xporter XT
این فلش سرعت بیشتری نسبت به فلش های دیگه داره
و ممکن بید شما رو نگران کنه که شاید تلویزیون نتونه بخوندش ولی خوب تلویزیون بدون مشکل این کار رو انجام می ده :10:
شاید از بانه 46d6600 رابگیرم آیا همان 46d6960 است ؟؟
از بانه میگیرم چون حدود 900 هزار تومان با تهران تفاوت داره تازه 60 تومن میگیرند گارانتی هم میکنند (تک سرویس)
اتفاقا منم میخاستم با گارانتی تک سرویس بخرم اما شنیدم فقط یه تیکه کاغذ بی ارزش هست!نقل قول:
شما اطلاعات بیشتری دارید؟
والا باید سئوال کنم
دوستان یکی از امکانات تلوزیون ها امکان شبکه شدن انها میباشد بعضی بر روی خود دانگل دارند بعضی دیگر امکان اضافه کردن دانگل را دارند wi-fi
البته همگی وایرلس دارند
اما ایا این امکانات کاربردی هستند یعنی راحت شبکه میشوند یا نه باید دنبال دانگلش بگردیم دانگل کو؟
نیست -گیر نمی اید
آیا اگر گیر آمد میشه شبکه کرد؟؟
یا نه فلان مدل با شبکه شدن مشکل داره؟
ایا اصلا برداشت من از شبکه شدن درست است؟
امکان ارتباط بدون سیم صوت وتصویر وسایلی که دارای وایرلس-wifi (این دو یکی هستند یا دو تا – اصلا چه فرقی دارند نمی دانم)دارند شبکه گویند
مثلا من با لب تابم بتوانم بر روی تی وی فیلم پخش کنم بدون سیم؟
آقا درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟/
از تلوزيون هايي كه تو سال 2011 معرفي شدن ميخوام 2 تا TV يكي ال سي دي و يكي ال اي دي از بانه بخرم .
فقط از برند سامسونگ وسوني 42 يا 46 اينچ :
بهترين فوال ال اي دي زير 1.5 تو بهنا چيه ؟
بهترين فول ال سي دي زير 1.5 معرفي كنيد.
............كمك كنيد به خدا ديونه شدم
جواب نمی دهیدنقل قول:
اقا سلام
به نظرتون بین این 3 مدل کدوم کیفیت تصویر 2 بعدی بهتری دارن
hx800 سونی
le820m شارپ
lb700m شارپ
ممنون از راهنماییتون
نقل قول:
سلام.
بين اين سه مدل قطعا Sharp le820
ممنون از راهنماییتون
من خودم تا حالا فکر میکردم سونی بهتره
پس کیفیت تصویر le820 بهتره
داداش شما که نمیدونی بیخود مردم رو گمراه نکنن. hx800 به دلیل نمایش عمیق رنگ مشکی از sharp le820 بهترهنقل قول:
سلام یه راهنمایی میخواستم
من میخوام یه LCD بگیرم بودجه ام هم زیر یک میلیون هست ، دیروز رفتم یکی از نمایندگی های سونی بهم دوتا مدل 32" رو معرفی کرد یکی BX320 و دیگری اگه اشتباه نکنم EX500 بود! ولی عجیب اینجا بود که من این مدل رو قبلا هیچکدوم از نمایندگی ها ندیده بودم و طرف هم میگفت این جدیدترین هست و خلاصه تبلیغات ، حالا میشه یه راهنمایی کنید به من که کدوم این دو مدل بهتر هست که من فردا دیگه برم بخرم
دوست عزیزنقل قول:
اگه به متن سوال دقت کنید میبینید که این دوستمون درست جواب داده. از نظر کیفیت دو بعدی، hx800 از le820 پایینتره. اینو میتونید با مقایسه این پنلها در کنار همدیگه ببینید. فرمایش شما در مورد عمق رنگ مشکی در این مدل از سونی درسته ولی کیفیت تصویر فقط منوط به عمق رنگ مشکی نیست. از طرفی، جالبه بدونید که عمق رنگ مشکی و کنتراست در le820 هم بالاست و حتی از le830 هم بالاتره. مراجعه به ریویوهای معتبر نشون میده که کیفیت تصویر شارپ بالاتره گرچه این به معنی بی ارزش بودن پنل سونی نیست.
حتما میدونید که هر دو پنل شارپ پارسال و امسال نشان Highly Recomended Award رو از سایت معتبر flatpanelshd دریافت کرده اند.
hx800 سونی سال گذشته بین پنلهای 3D سونی و در مجموع سایر برندهای تولید کننده lcd از لحاظ 3D بهترین بود ولی از لحاظ کیفیت تصویر 2D نه.