دوست من این یادت باشه هیچ وقت به خاطر دما از کیفیت نگذر!(با دو تا فن حل میشه!در ضمن مشکل دما برا کار بالای 6 ساعته!)نقل قول:
کی از 7990 اکستریم میگذره وقتی کیفیت عالی ای داره؟!
دوست من این یادت باشه هیچ وقت به خاطر دما از کیفیت نگذر!(با دو تا فن حل میشه!در ضمن مشکل دما برا کار بالای 6 ساعته!)نقل قول:
کی از 7990 اکستریم میگذره وقتی کیفیت عالی ای داره؟!
عزیز من واسه گیم میخوام و بودجه ام در حد خرید 770 هست و از طرفی من تو منطقه جنوب کشور زندگی میکنم که هوا بیشتر وقتا گرم هست و متاسفانه سیستمم تو اتاقی هست که تهویه مناسبی هم نداره.منظورتون از اینکه با دوتا فن حل میشه چیه؟؟تویه مقاله خوندم که msi از توئین فروزر برای خنک کنندگی استفاده میکنه که حتی ایسوس هم ازش تقلید کرده.میشه بیشتر توضیح بدین؟؟نظرتون درباره گیگا چیه؟نقل قول:
دوست من شرایط محیطی کلا" 2 درجه رو گرمای کارت یا مین تاثیر میزاره!تو تنور که نیستی!( من خودم جنوب بودم !:n02:)(البته اگه کیس تو فضای خیلی بسته باشه آره تاثیر داره!)نقل قول:
با دو تا فن شتابدهنده ی گرین کلا" با 60 تومن میشه یه گرد بادی تو کیس به وجود آورد که س.پ.ی خودش التماس کنه که گرما بدی بهش!:n02:
این جریان توئین فروزر هم تکنولوژی نیست که!امکاناته!..... شما الان میتونین تا اونجای (:n02:) کیستونو پر فن کنید!(کسی آیا بهتون میگه از اون تقلید کردید؟!)
اون فن های مخصوص سری 700 و یا 660 به بالا یا کارت تیتان ج.اف رو دیدید؟!(شتاب دهنده ی تورنادو هست تکنولوژیش!خوب این دلیل نمیشه ما رو کارت دیگه ای نبینیمش!شما میتونی رو کارت 7970 و... ببینین!)
خوب شما با 770 تومن میتونید 7850 یا 650 TI boost بخرید که تازگیا بد جور رو بورسن!
عزیز 770 تومن منظور من نبود منظور من قیمت کارت در حد کارت 770 GTXبود.عزیز اون فن شتاب دهنده که فرمودین کدوم مدل و برند مد نظرتون هست؟من هرچی گشتم همچین فنی ندیدم.میشه ادرس بدین.کیسم x6 گرین هست.عزیز تویه این لینک عکس های تست شده دمای کارت بعد از چند دقیقه رو نشون میده که خیلی بالاستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میگن تورنادو (این نوع فن مدل های متفاوتی داره با سرعت ها و پره های متفاوت که تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
و به این میگن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !(البته شتابدهنده ها انواع متفاوتی دارن که میتونن قوی تر از اینم باشن که به بدنه وصل بشنو به صورت کلی سرد کنن!)
در مورد دما هم من راهنمایی کردم حالا هر چی خودتون صلاح میدونین ...!:n06:
سوالات بیشتر در تاپیک مربوطه و بخش مربوطه.....
قيمت اين چهار مانيتور ال جي لطفا :
IPS 23EA63V
E2260V
E2281VR
E2391VR
ممنون
سلام کارت 4850 میخواستم ببینم قیمت نو (اگه باشه) و دست دو حدودا چنده gigabyte gv-r485oc-1gh
الان این سیستممه مادر بورد گیگابایت ma790gp-ud4h پردازنده Amd Phenom II x4 940 3000MH 4 core پاور هم Green gp680b روش زده 680 وات اما نمیدونم عملا چقدر کار میده اما فکر کنم بس باشه واسه کراس میخوام یه 4850 دست دو ارزون دوروبر 100 تومن بگیرم کنار این کراسفایر کنم بنظر شما فایده داره یا نه؟ 4850 خودمو بدم میشه 100 تومن روش گذاشت چیز بهتری خرید؟ این کارته دیگه نمیکشه الان بتلفید 3 رو رو high میشد رفت رو ultra گیر داشت
بعد واسه خرید دست دو کجا تو نت بگردم بهتر گیر میاد
کارتی که dx 11 ساپورت میکنن قیمت مناسب و کیفیت معقولی دارن رو هم اگه به همراه قیمت معرفی کنید ممنون میشم
سلام.دوستان من میخوام کارت گرافیکمو ارتقاء بدم.شما چی پیشنهاد میکنین.(قیمت از 250 بیشتر نشه)
خودم مدل gt 610 2g ، گیگا یا ایسوس در نظر دارم.68 بیت رو 180 و 128 بیت رو 220 قیمت دادن بهم.به نظر شما کاراییش خوبه؟ و...
سلام. برای سیستمی با مشخصات زیر چه کارت گرافی پیشنهاد میدید؟ قیمتش از 1.200 بیشتر نباشه :
CPU : AMD Phenom II X6 1090T 3.2GHz
RAM : 8 GIG
Main Board : msi 870A-G54
خودم amd HD 6870 داشتم سوخت. الان چی بخرم بهتره؟
SAPPHIRE HD 7870 GHz EDITION 256bit 2GB GDDR5
روز شنبه با قیمت 740 تومن خریدم ، از طبقه دوم بازار کامپیوتر ایران
محتویات جعبه چی بود؟نقل قول:
کابل hdmi داشت؟
باسلام
قیمت گرافیک های GeForce GT 440 3GBو GeForce GT 440 1.5GB
وایا بدردبازی های امروزی می خورند می ارزه خریدنشون :n13:
گرافیک 690 شده 380 دلار به چه قیمتی دارن میفروشن سایتا :||||
خدایا
سلام یه کارت گرافیک میخوام که به مادربرد GIGABYTE P31 ES 3G بخوره PCI EXPRESS 2.0 16X هست و از نوع DDR2 یه کارت گرافیک مثلا خوب باشه تا قیمت 150 تومن نهایتش 200 تومن و مارک هم فقط NVIDIA سایت هم هست معرفی کنید که برم مشخصات رو ببینم مرسی.:n01::n16:
سلام همشهرینقل قول:
تا 200 تومن میشه به 610 انویدیا اشاره کرد که گرافیک زیاد جالبی هم نیست
با کمی افزایش بودجه میتونید GT630 بگیرید! حدود 220 230 فکر کنم بتونید پیدا کنید.نقل قول:
وگرنه تنها گزینه 610 و 210 هست که فقط بدبد کارهای اداری میخوره.
سلام خوبی چاکرم والا فقط DireXt.11 پشتیبانی کنه بسمه 128 بیت باشه+1 گیگ مموری باشه میشه لینک بدی ببینمش؟مشکل مالی ندارم ولی زیاد هزینه نمیکنم نزدیک 3 تومنی دادم ایفون 5S و یه دوربین دیجیتال دیگه نمیخوام زیاد وبیشتر از این هزینه کنم فقط از 9500GT خودم قویتر هست درسته؟؟؟مارک چه شرکتی خوبه؟:n01::n16::n07:نقل قول:
سلام امیر جان مرسی ممکنه لینک این مدلهایی که گفتی بدید من مطالعشون کنم راستش من تو کار گوشی موبایل و دوربین دیجیتالم زیاد تو کار پی سی نیستم گرچه خودم 5 سال پیش PC فروشی داشتم ولی الان یه مدته اطلاعات راجب قطعات ندارم.یا علی.:n01::n16::n12:نقل قول:
PM دادم بهت!نقل قول:
ولی به این دقت کن که از برند های معتبر خرید کنی!
یعنی از برند هایی مثل کلوب و inno3d و گالاکسی و ... نخر! چون هسته اینا در بعضی موارد اونی نیست که باید باشه!
*نپرس چطوری ممکنه، چون نمیدونم! ولی من یک GT630 از برند INNO3D رو چک کردم(مال یکی از دوستان بود و کارایی این کارت در مقابل GT630 های دیگه، خیلی پایین بود!) وقتی چک کردم دیدم تعداد CUDA Cores بجای 96 تا 48 تا هست!
*ظاهرا سازنده ها میتونن تعداد CUDA Cores رو کم و زیاد کنن!
حالا یک مدل از ایسوس دیدم 96 تا بود و یکی دیگه دیدم که 384 تا! هر دو GT630 بودن...
نقل قول:
اگه تونستی 630 رو با قیمت زیر 280 با هر مارکی پیدا کنی بخر!(100% بهتر از 610 جواب خواهد داد!)
دست دوم که نمیخوای؟!
دوست من میتونی 760 2 گیگ بخرید (مارک گیگابایت با قیمت 1196 تومن !)نقل قول:
یا میتونی کمرتو(:n02:) بشکنیو 560ti بخری!(البته گیگا که حدود 1284 تومنه!)
دوست من نخری بهتره!(چون کارت ضعیفی هست ،شما بودجتونو بگو بهترین انتخابو بهت میگیم!:n06::n11:)نقل قول:
قیمتشم حدود 250 تا 280 خواهد بود که به احتمال زیاد نمیتونی پیدا کنی!
دوست من یه کلاغ چهل کلاغ از نوع کاسبیش شده دیگه !:n02:نقل قول:
(یک مالیاتی میگیرن جدیدا" که نگو!طرح شبنمم دست و پامونو بسته!:n28:):n02::n09:
بودجه برای کارت گرافیک 370تومن هست
نهایت 400تومن
نقل قول:387 تومن بده و یه 7750 سافایر بگیر:n06:نقل قول:
یک مودل هم ازکارت های گرافیک جیفورس بگید ممنون می شم
دوست من شما میتونید 640 2 گیگ بخرید که در مقابل 7750 ارزشی نداره!(مارک ASUS 434 تومن)نقل قول:
راستی شما گرافیک 7750 1گیگش و میگیدیا2گیگ ddr3شو راستی قیمت 2گیگ ddr3 چنده
قیمت 1 گیگشو میگم!نقل قول:
اکثر اون کارتایی که ثبت میشن هر چه قدر حافظه داشته باشن تو حالت عادی ،همون میشه اندازه حافظه ی ثبت اولیه!
اون کارتی که اول به بازار میاد و 3 گیگ حافظشه حالت عادیشه!ولی حالا میان میگن6 گیگشم هست!که به حالت دوم میگن حالت OC !
حالت OC 7750 که دوگیگه حدود 450 تومن!(ولی اگه همچین کارتی بردارین باید خنک کننده ی قوی هم نصب کنین چون رادیات و فن خودشون افاقه نمیکنه!):n02:
altair میتونی بگی r9 290 X کی میاد و به چه قیمتی خواهد بود؟ (تو ایران)
دوست من این کارت الان موجوده!نقل قول:
780ti الان تو بازار قیمتی نتونستن روش بزارن هر کی ام میخواد بفروشه بالای 6 میلیون میفروشه!(خدایا چی به سر ارزش ریال اومد!:n27:)
این کارت هم خیلی نزدیک 7990 اکستریمه و از اون بالاتر !
تقریبا" حدود 4900 تا 5200 در نظر بگیر!(در حال حاضر فروشی نداشتم از این کارت تا بهتون قیمت دقیقی بدم!):n16:
نقل قول:
OMGGGGGGGGGGGGGGGGG
6 میلیون؟؟؟؟؟؟؟؟
550 دلاره
780ti خداست ولی 700 دلار بیشتر نست فوقش باید 2.800 باشه
R9 290x همه جا 550 دلاره 5200؟
دوست من کارت اول دنیا الان 780Ti هست که با قیمتی حدود 711.11 فروخته میشه !(با یه ضربو تقسیم ساده قیمتش میار حدود 2200!)نقل قول:
ولی در حال حاضر قیمت این کارت بالای 6 میلیونه!:n09:(شما اگه تونستین معادله ی این قیمت گزاری رو پیدا کنید من و خیلی از دوستان رو شاد خواهید کرد!)
کارت GTX 780 Ti هنوز بصورت عمده وارد بازار ایران نشده و تک و توک پیدا میشه.
یکی از سایتهای فروش قطعات ، مدل ریقرنس از برند ایسوس رو با قیمت کمتر از 3 میلیون گذاشته !!
آره علی جان!نقل قول:
ولی دقت کنی کارت تیتان چن تا وارد کردن دقیقا؟!
شما به این فک کن که تو یه سال چند نفر از این کارتا میخره؟!
نه آخه دقت نکردی ..... کارت 6 میلیونی و سی پی یوــه 5 میلیونی در رده سنی چند تا گیمر ایرانی میتونه باشه؟!:n02:
(علی جان آدرس اون کارتم برام پ.خ کن یا بده ببینم چن چنده با خودش!)
من تبریز فروشنده ای رو میشناسم که وقتی ما با کارتن سی پی یو میاریم ایشون با وانت میارن :n02: وقتی بهش میگم تیتان آوردی میگه اول دررخواست و بیانه بده بعد برو بشین تا دو هفته دیگه بهت میدم!:n02::n06::n11::n16::n12:(بس در کل باید اینو بدونیم که کار هر کس نیست خرمن کوفتن ......!)(قوربون داداش برم!):n06:
منظورشون lion computer هستنقل قول:
اونهایی که کارتو 6 تومن میدند واقعا مشتری های خیلی .... دارند:n02:
لیون کامپیوتر مرجع قابل اعتمادی نیست!نقل قول:
یکی از دوستان تو فروش ویژه عیدش یه 650TI خرید کرده هنوز که هنوزه خبری از پستش نیست!:n09:
نه داداش، لیون کامپیوتر و آقای حسینی (مدیر لیون کامپیوتر) معتبر تر از این حرفاست!نقل قول:
خودم در یک سال گذشته حداقل 10 میلیون از ایشون خرید داشتم(2 تا لپتاپ/مانیتور 23 اینچ 3 بعدی ایسوس/کیس/کارت گرافیک/رم/...)! همشونم بدون کم و کسر ارسال شدن!
راستی قیمت گرافیکgt630 4gbچنده ایابدردبازی می خوره
من اون چیزی رو که با چشمام دیدمو میگم !نقل قول:
(این تاپیکم جای این بحثا نیست امیر جان اگه بحث بیشتری باشه لطفا" پ.خ یا پروفبال!)
نه دوست من 630 کارت خوبی نیست!(اگه اصرار داری که جی فورس بخری برو بخر ....!)نقل قول:
مارک گیگا ی این کارت 295 تومنه!