فکر کنم یواش یواش دارن همه رو کم میکنن.
اگه 7،8 صفحه قبل (حدودا) رو ببینین یکی دیگه هم که آرت داره گفتش مال اونو کم کردن.
Printable View
فکر کنم یواش یواش دارن همه رو کم میکنن.
اگه 7،8 صفحه قبل (حدودا) رو ببینین یکی دیگه هم که آرت داره گفتش مال اونو کم کردن.
ادرس مدیریت چیه؟نقل قول:
منم میخوام 1 پیام بهشون بدم:31:
نقل قول:نقل قول:برای منم از 578 شده 576...:19:نقل قول:
ولی بازم از مقدار اصلی بیشتره....شماها هم که قبلا 192 باید میبود بهتون 225 میداد... الان کرده 215 بازم از مقداری که تو قراردادتون هستش بیشتره دیگه چی میخواین؟؟
سرعت دانلودتون چقدره الان؟
اگه بالای 24 باشه که خیلی خوبه
در غیر اینصورت باید یه فکری بشه به حالش:21:
مگه نميگي 24 شده سرعتت پس سرعتت همون 192 تنظيم شده ديگه. هركي رو سرعت قرارداد تنظيم كردن.نقل قول:
24=192/8
پس از همه را کم کردننقل قول:
ماله منم دیروز میخواستن کم کنن که یکمی زیادی کم کردن
اول شده بود 288 بعد با پشتیبانی تماس گرفتم که شد :13:544
قبلا برای منم 578 بود
من قبلا از php.net با سرعت بین 60 تا 70 دانلود میکردمنقل قول:
سرعت دانلودتون چقدره الان؟
در غیر اینصورت باید یه فکری بشه به حالش:21:
ولی الان 50 تا 65 ه بیشتر هم زیر 60 هست:41:
این از اسپید تست من :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله من حتی 210 هم نیستم ... خوده 192 هستم ... :19:
این هم لینک مدیریت :
کد:http://www.shatel.ir/component/option,com_contact/task,view/contact_id,4/Itemid,99999999/lang,fa-IR/
5 بار زنگ زدم پشتیبانی هیچی به هیچی ... خیلی مزخرف شده ... یعنی الان واقعاً عصبانی ام ... ماله من بین 23 تا 24 شده ... یعنی خود 192 هم ست نشده ... 190 تا 189 شده .... گند بزنند به ....... :2::2::2:
برای من هم شده همین 544 :41:نقل قول:
بابا بريم يه شركت ديگه.
ديگه اصلاً صرف نميكنه الآن... باز حالا اكو ها يه چيزي لي آرت هرجور فكر ميكنم راه نداره آدم 30 تومن واسه سرعت 16 با محدوديت 10 گيگ بده!
من هم art1 دارم سرعت دانلودم همیشه 20 بوده. سرعت واقعی هم روی 192 هست . به جز مسئله فیل که الان خیلی تشدید شده مشکل دیگری ندارم.
راستی مگه ترافیک محدود تر شده؟
چند روزی هست که سرعت اینترنت شبانه رایگان و حتی روزانه ی غیر رایگان پایین اومده.
قطعی های پشت سر هم و اتصال بسیار کند! هم به مشکلات شاتل افزوده شده!
من تو این 25 روز که مشترک شاتل شدم نه سرعت آمده پایین نه قطع شده.
کدوم منطقه و کدوم شهر هستید؟نقل قول:
درسته شاتل زیاد نه قطعی داره و نه افت سرعت و فقط گه گاهی که مشکلات بوجود میاد اونم لحظه ای هست و سریع رفع میشهنقل قول:
خاب مشکل پینگ همچنان هست :(( پینگ بنده الان با یاهوو 165 هست ولی توی سرورهای بازی بالای 600 هست
مشکل کم شدن سرعت هم فک کنم 4 5 کیلوبایت انقدر تاثیر نداره (البته شاید برای ما 512 هایی ها زیاد نباشه :دی)
در کل خوشبحاله شما ! تو سمنان تقریبآ شاتل بهترینه :دی و نه صبایی هست و نه لایزری و ... ! فقط شاتل و پارس آنلاین
البته این از معروفاش بودن :دی شنیدم یکی از شرکتهای که برای خود سمنان هست از داتک میده ولی قیمتهاش ........
حالا فعلآ که تا 10 ام ماه بعد دارم ! بعدشم که بمدت 1 ماه برای امتحانا میقطعمش :دی ! بعدش یه فکری میکنم
كل ساعات روز سرعت من خوبه . بالاي 60 كيلو دانلود ميكنم . البته 12:57 دقيقه ي بامداد ديگه سرعت ميره رو 16 كيلو بايت :d
الان باهاشون چتیدم
گفت مشکل پینگ خیلی به درازا کشیده و تمام سعیمون بر این هست که درست بشه ! مطمئن باشید درست میشه
در مورد سرعت هم گفت بنا به سیاست شاتل بوده ! اونا 512 بستن و بازم با صلاح دیدشون به مشتریها تخفیف میدن (منظورش همون چند کیلوبیت اضافه بود :دی)
ولی باور کنین آخر سر اینا میگن این یوزرمون چقدر بیکار بوده ! هر شب چت کرده باهامون =))
شیراز - حافظنقل قول:
من اين قضيه كه Downstream شاتل كم كرده تو 20 تا پست قبل گفتم و اينكه شماهم برين چك كنين ولي هيچكس اصلاً به پست من توجه نكرد. :13:
الان سرعت دانلود منم كم شده. شركت هايي كه محدوديت دانلود دارن بايد Downstrem بيشتر ست كنن، ولي مثلاً سپنتا همون سرعت بهتون ميده چون محدوديت دانلود نداره.
آقا ببخشيد نميدونم قبلاً درباره اش بحث شده يا نه... من هر وقت پست هاي مربوط به ف._يل_تر رو ميبينم نميخونم...
چرا هر سايت بيل شيكون هم كه بيل نشده رو باز ميكنيم يه نوع جديد بيل شده؟!!!!!!!! فقط شاتل اين ابتكا مسخره رو زده يا همه isp ها؟
چه سال گندي بود امسال از نظر اينترنت...
یعنی چی سیاست شاتل بوده؟ یعنی واقعا دارن برای هر کی سرعت واقعیشو میبندن؟نقل قول:
پس اینجوری باید قیمت هم بکنن مثل بقیه شرکتها.
نقل قول:نقل قول:چرا آپلود من که 256 هست نسبت به شما که 192 هست کمتره؟نقل قول:
تازه این 97 که زده بهترین آپلودی بوده که برا من زده تا حالا همیشه 80 تا 70 هست؟
سرعت آپلود من توی مودم 124 هست.
همه ميدونين كه شاتل سرعت آپلودش كمتر از قرارداد هست. حدوداً هر سرويس 50-60 كيلوبيت كمتر از قرار داد هست.
حالا كه سر دانلود بچه بازي در مياره بايد حالش رو بگيريم.
چه پيشنهادي ميكنين؟ شكايت تو سايت وزارت ارتباطات به نظرتون اثر ميكنه يا زنگ بزنيم خودشون رو كچل كنيم؟
اي كاش فقط Downstream كم ميكردن. الان مي خواي دانلود كني خيلي نوسان داره.
براي من حتي سايت Speedtest هم باز نميشه. :41:
مشکل من به کل برطرف شده همونطور که وقتی کم بود اینجا شکایت کردم دوست دارم الان رضایتم رو اعلام کنم :31:
آرت ۱۲۸ :
خب خدا را شکر که سرعت شما خوب شدهنقل قول:
1 زحمتی میکشی تو تنظیمات مودمت ببین downstream چقدره؟:46:
من ART2 دارم. من حتي نمي تونم Speedtest باز كنم. شما امتحان كنيد ببينيد باز ميشه...!!!:41:
اینم تست من :
اکو 512 :
این هم تست های من
اکو 512-اصفهان-مرکز مخابراتی ولیعصر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره Speedtest واسه من باز شد :
يادش بخير قبلاً Speedtest سرعت دانلود منو ميزد 230kb
اینم تست من:19:
eco-512
دوستان من حدود 20 دقیقه مشکل داشتم و هیچ صفحه ای را باز نمیکرد.
به اینترنت وصل بودم اما سند ورسیو نداشت.:13:
کس دیگه ای هم این مشکل را داشت؟؟؟؟؟
اشكان ميبينم كه رفتي تو تاپيك داتك داري تحقيق ميكني! :31::31::31:
يكي نيست بگه خودم اونجا چي كار ميكردم! :39:
برای همنم همین طور بود:41:نقل قول:
اول کانکت نمیشد بعدم که کانکت میشد ریسیو نداشت
ولی خدا را شکر درست شد:13:
سلام علیکم!نقل قول:
به به!
گرفتارم....
نه یک مدتی مرخصی میخوام بگیرم:27::31:
یک روز نبودم 7تا صفحه پست خورده!دی:
برای من 160 هست(128)
سرعتم هم الان خوبه ولی نوسان داره!
نوسانهای مثبتش خوبه.دی:
از این مشکلات که سند و رسیو قطع میشه برای من هم یش میاد دیروز 3 باری اتفاق افتاد ولی 5 دقیقه بعد درست شدنقل قول:
داتک هم فایده نداره ... تورنت تعطیله ... این شاتل نامرد می دونه کارش درسته آدم رو می چزونه .... :41:نقل قول:
اهریمن تو خواب و خوراک نداری ؟؟؟ 3:30 صبح هم بیداری و پست میدی ؟؟ :18:
مطمئن باشيد ديگه شاتل سرعت زياد نمي كنه. چون ميدونه بقيه شركتا Port خالي ندارن و همه مجبورن همين شاتل بچسبن.
نقل قول:
نقل قول:
شماها سرعت دانلودتون چنده ؟
به عنوان مثال: 0.40 Mb/sنقل قول:
0.40 * 1024 = 409
8 / 409 = 52
سرعت دانلود 52Kb/s است.