سلام به همه
دوستانی که از صبا Adsl دارند...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی به دانشجو بالاتر از 128kb نمیدند؟!:18:
کسی از تعرفه 2mb که در سایت درج نشده اطلاعی داره؟
مرسی
Printable View
سلام به همه
دوستانی که از صبا Adsl دارند...
یعنی به دانشجو بالاتر از 128kb نمیدند؟!:18:
کسی از تعرفه 2mb که در سایت درج نشده اطلاعی داره؟
مرسی
نقل قول:
چرا میدن پس من چی هستم
خودم گواهی و از دانشگاه گرفتم ارسال کردم براشون اونام ok کردن
قیمت 2 مگ هم فعلا تو تهران عرضه نکرده فقط مشهد و تبریز و فک کنم اصفهان.
امروز رفتم سایت اسپید تست ایران رو انتخاب کردم 10 ISP تاپ از نظر سرعت دانلود رو تو یه لیست به ترتیب نشون داد. اولین ISP اسمش I.P.M بود. برام خیلی جالبه. پهنای باندش Mbps 0.60 کسی راجع به این شرکت می دونه. سایتش چیه؟
شرکت نیست ! مال وزرات علوم و اینا هستشنقل قول:
اینم سایتش :کد:http://www.ipm.ir
والا من چند روز پیش زنگ زدم ، گفتن که فقط به دانشجو های پیام نور سرعت بالا میدیم و لاغیرنقل قول:
یعنی به دانشجو بالاتر از 128kb نمیدند؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا اینترنت شرکت رو زیادش کنه :31:
سرویس شما ADSL هست یا EDSL ؟ :5:خوشبحالت جای ما رو هم خالی کن.:46:نقل قول:
دوستان یک سئوال
الان بعد از 1-2 ماه بعد قولی که قرار بود پارس انلاین برای ما سرویس adsl بیاره امروز که زنگ زدم اینجوری گفتن
گفتن :امروز خود شرکت پارس انلاین اومده اینجا و رفت با مخابرات حرف زد که پهنای بتند رو از تهران بیارن ولی مثله اینکه مخابرات قبول نمیکنه و میگهخ حتما از ما بخرین و پارس آنلاین هم همین کار رو کرد و از اونها خرید و البته با قیمتی گران تر
یه سئوال برای من پیش اومده و اینکه الان سرویس های مخابرات حداقل روزی 3-4 ساعت قعطی دارند به نظر شما برای ما هم همینجوری میشه؟ و در آخر اینکه چون اونها گران خریند امکان داره برای ما هم گران حساب کنند چون منطقه ی دیگه ی که پارس انلاید سرویس میده مثه جاهای دیگه و مثل تهران هست ! و اینکه الان سرویس های 128 پارس انلاین روی 1 مگ ست شده است و اینکه وقتی از نخابرات بگیره همچین کاری رو برای ما هم میکنن؟
پاینده باشی.
واسه شرکتی هست که توش کار میکنم ما هم بخش IT اونجا هستیم پهنای باند دست خودمونه که بی کی چقدر بدیم به خودمون از همه بیشتر دادیم :31:نقل قول:
سرویس وایرلس هست دکل نصبه و رادیو های اینترنتی روش نصبه
سلام دوستان.. به دو دلیل میخوام ADSL بگیرم.. هزینه دیال آپم زیاد میاد چون وبگردی زیاد میکنم..
شرایط من:
1- تهران هستم.
2- دانلود شبانه نامحدود و رایگان و سرعت مناسب میخوام.>>> تو خط فیلم و برنامه
3- مدت زیادی توی اینترنت میمونم (به خاطر وب گردی) . به خاطر همین هزینه دیال آپ همیشه بالا میاد.
4- بیشتر از 15 تومن هم نمیخوام بدم
پیش شماره 6630
لطفا راهنمایی کنید :دی
مسئول سایت دانشگاه ما هم همین کارو میکنه .. میخوام بزنم خفش کنم :31:نقل قول:
سلام میگم بچه ها من شیرازم و اکو 128 شاتل دارم روز ها دانلودم 60 حتی 90 هم میره ولی شب روی 17 مونده چرا
دقیقا برای منم همینطوره....نقل قول:
من اکو 512 دارم .... و دانلود شبانه هم کلا 250 مگ میگیره!!!
یعنی 0.07 کیلوبایت.!!!!!!
به نظر شما به این چی میگن!!!؟؟؟؟
نقل قول:
خوب چون مدت زمان زیادی تو اینترنت هستی و فیلم و برنامه فایل های حجیم هستن شما باید از سرویس ها ی نامحدود استفاده کنی و از طرفی سرعت هم برای شما مهم هست باید یه خورده سر کیسه رو شل کنی و خرج کنی. اگر هزینه ش برات مهم نبود EDSL رو پیشنهاد می کردم من خودم از اون استفاده می کنم. ولی چون هزینه مهم هست برو سراغ ADSL نامحدود 128. نامحدود بگیر فکر کنم به بودجه ای که می خوای بزاری بیشتر نزدیکه. توصیه من اینه.
دوستانی که از مخابرات دارن ؛واقعا اینجوریه که روزی 3-4 ساعت قطعی داشه باشه؟نقل قول:
می خواستیم بریم سراغ مخابرات که اگه اینجوریه ؛یه فکر دیگه ای بکنیم ! :13:
خیلی ممنون..نقل قول:
بعدش قیمت اینی که استفاده میکنی شما چنده ...
از کدوش شرکت بگیرم ..ببینید من حوصله قطعی و دودره بازی شرکت هم ندارم .. یه چیز تقریبا بی مشکل و با انصاف توی جنوب تهران.:10:
بله متاسفانهنقل قول:
دوستانی که از مخابرات دارن ؛واقعا اینجوریه که روزی 3-4 ساعت قطعی داشه باشه؟
می خواستیم بریم سراغ مخابرات که اگه اینجوریه ؛یه فکر دیگه ای بکنیم !
حتی داشنگاه ما هم از مخابرات که دشات در روز کلی قعطی داشت بدبختتان
-------------------
دوستان ما هعنوز منتظر جوابیمنقل قول:
دوستان یک سئوال
الان بعد از 1-2 ماه بعد قولی که قرار بود پارس انلاین برای ما سرویس adsl بیاره امروز که زنگ زدم اینجوری گفتن
گفتن :امروز خود شرکت پارس انلاین اومده اینجا و رفت با مخابرات حرف زد که پهنای بتند رو از تهران بیارن ولی مثله اینکه مخابرات قبول نمیکنه و میگهخ حتما از ما بخرین و پارس آنلاین هم همین کار رو کرد و از اونها خرید و البته با قیمتی گران تر
یه سئوال برای من پیش اومده و اینکه الان سرویس های مخابرات حداقل روزی 3-4 ساعت قعطی دارند به نظر شما برای ما هم همینجوری میشه؟ و در آخر اینکه چون اونها گران خریند امکان داره برای ما هم گران حساب کنند چون منطقه ی دیگه ی که پارس انلاید سرویس میده مثه جاهای دیگه و مثل تهران هست ! و اینکه الان سرویس های 128 پارس انلاین روی 1 مگ ست شده است و اینکه وقتی از نخابرات بگیره همچین کاری رو برای ما هم میکنن؟
پاینده باشی.
صبا نت هم ای بدکیست
من ماهیانه 25 تومن پول اشتراک 512 نامحدود میدم. سرویس Planetsky بدک نیست. یه کارت --- می خواد که من 52 تومن خریدم. ودیش و ال ان بی. از ADSL بهتره.نقل قول:
EDSL خیلی خوبه به شرطی که اکانتاختصاصی داشته باشی و بتونی سرویس های خوبش رو انتحاب کن که یکم قیمت میزنه بالا ولی کسی بتونه از پس هزینش بر بیاد واقعا عالیه
خب ای دی اس ال به نظرتون کدوم سرویس و کدوم شرکت مناسبتره .... تقریبا بی مشکل و با انصاف توی جنوب تهران
بزنم به تخته سرعت امشب خوبه !
از ساعت 3 تا الان ( 5:30 ) حدود 800 مگ دانلود داشتم .
صبانت ( سرویس 1 مگ )
مخلصیم .
نقل قول:
دست بالای دست بسیار است 256 پارس آنلاین :19:آپلود هم کردم ضمن دانلود
ضمنا به تخته هم لازم نیست بزنیم
جواب اين سوال خيلي سخته. من بي خودي نمي تونم براي ديگران نسخه بپيچم. شركت با انصاف خيلي سخت پيدا مي شه. خودت بايد تحقيق كني و از تجربه ديگران استفاده كني تا يه شركت كه نسبتا از بقيه بهتره رو انتخاب كني. گول تبليغات و اسم و رسمشون هم نخور. خود من براي اولين بار از يه شركت نچندان معروف سرويس گرفتم. به چنان بلايي دچار شدم كه تا چند روز پيش قبل از اينكه سرويس EDSL بگيرم براي 3 تا 4 ماه دچارش بودم.نقل قول:
اولا مي گفتن شاتل خوبه ولي اخيرا سرعتش بد شده. اگر اشتباه نكنم صبانت الان بايد خوب باشه. ولي بازم ميگم به عوامل مختلفي بستگي داره. مثلا ممكنه شركت خوب باشه ولي چون فاصله منزل تا مركز مخابراتي زياده افت سرعت داشته باشي و خيلي پارامتر ديگه. ADSL بديش اينه.
سلامنقل قول:
این edsl چی هست؟ از کجا باید گرفت؟ ممکنه یه توضیح مفصل بدید
لیستی از قیمت ها هم اگه ممکنه بدید
صفحه قبل گفتید با ماهی ۲۵ هزار تومن میشه ۵۱۲ نامحدود گرفت درسته؟ اخ این قیمت یکم عجیبه من با همین هزینه ۱۲۸ گرفتم
نقل قول:
من براي شما پيغام خصوصي گذاشتم.
اگر میشه در مورد EDSLدر این تاپیک یک معرفی و اطلاعات مربوطه بزارید تا ما هم مطالعه کنیم...
EDSL
ترجيح مي دم كه تو اين تاپيك چيزي نزارم. براي اطلاع كامل از سرويس EDSL به لينك دانشنامه جامع ويكي پديا برين:
به دليل اينكه اين چند روزه پيغام هاي زيادي از طرف دوستان داشتم، بد ندونستم كه اينجا چند نكته رو متذكر بشم:کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA_%D9%85%D8%A7%D9%87%D9%88%D8%A7%D8%B1%D9%87%E2%80%8C%D8%A7%DB%8C
1- از سرويس هايي استفاده كنيد كه حجم ترافيك مصرفي تون تظمين شده باشه. بعنوان مثال يه سرويس 2 مگابيت بر ثانيه با 10 گيگ ترافيك وجود داره. شركت اعلام مي كنه كه 5 گيگ از اين ترافيك تظمين شده هست يعني تو اين 5 گيگ سرعت شما بين 1024 تا 2048 مگابيت بر ثانيه هست. چون تنظمين شده هست ديگه شما تو اين 5 گيگ افت سرعت ندارين.
2- كساني كه از ديال آپ براي سند استفاده مي كنن بهتره سرويس هاي 1 مگابيت به بالا بگيرن چون اينطوري مي تونن دانلودهاشون رو زودتر انجام بدن و هزينه هاي تلفن كمتر مي شه.
3- بيخودي پول زياد به كارت --- نديد همين مدل Skystar 2 TV خوبه كه قيمتش هم 52 هزار تومنه.
4- اگر مي تونين مستقيما با شركت هاي خارجي قرار داد ببندين. فقط يه كارت ويزا مي خواد. اينطوري از نظر هزينه خيلي به نفعتونه. سايت سرويس دهنده تمام مشخصات سرويس رو زده. شما پهناي باند رو ، ترافيك مصرفي و مقدار حجم تظمين شده و ... انتخاب مي كني و با ويزا كارت پرداخت مي كني. رمز و پسورد رو هم دريافت مي كني. ديگه نيازي به واسطه و دلال نيست.
لطف میکنی سایتهائی که فروش آنلاین دارند اینجا ذکر کنید.نقل قول:
اينترنت edsl که اين دوستمون مي گن اينترنت ستلايت هست که شما بايد يک خط adsl داشته باشيد براي ارسال و اين اينترنت ستلايت رو هم بگيريد براي دريافت يا همون دانلود
مشکل اش اينه که اين نوع اينترنت هم شرايط خودش رو داره و هيچ جا نمي زاره شما بزاريد روي دانلود با سرعت بالا دانلود کنيد مگه اين که هزينه اش رو پرداخت کنيد که سرويس هاي نامحدود اينترنت ستلايت بالا هستند اما سرويس هاي ساعتي هم هست مثلا هشت ساعت در روز ولي در کل قيمت هاش بالاست سرعت رو هم محدود مي کنه به صورت اتوماتيک که روي ديگر کاربران اثر منفي نزاره
من nss 6 اشتراک داشت از پلنت اسکاي
به هر حال هزينه اش بالاست و به درد همه نمي خوره دردسرهاي خاص خودش رو داره
نقل قول:
سايتهايي در اين خصوص خيلي زيادن و با يه سرچ ساده مي توني كلي از اين سايت ها رو پيدا كني. فقط حواستون باشه گير آدم كلاه بردار نيوفتين. چندتا از اين شركت ها كه مي تونم معرفي كنم لينكش رو در زير گذاشتم كه بدك نيست:
کد:http://persiatech.ir
کد:http://www.w33.blogfa.com/
کد:http://www.soratgostar.org
سلام بچه ها ببخشید من می خواهم adsl
بگیرم می شه یک شرکت بهم معرفی کنید که قیمتش خیلی خوب باشه البته ساعت شبانه ی بالایی هم داشته باشه منظورم حجمی است که شب ها مجانی است قیمتش طرف 10000 تومان باشه
یک شرکت خوب می گید
البته 256 و 512 می خواهم
اگه امکان داره
ممنون
مدیر کل دفتر نظارت بر سرویس های فناوری اطلاعات سازمان تنظیم مقررات گفت: برای ارائه سرویس های جدید فناوری اطلاعات، پهنای باند بالاتر از 128kb مورد نیاز است. علیرضا اصغریان در گفت و گو با موبنا اظهار داشت: امروزه نیاز افراد تنها به استفاده از شبکه اینترنت محدود نمی شود، بلکه نیازمند سرویس های جدید فناوری اطلاعات هستیم. وی با اشاره به این که در شرایط فعلی نیاز به سرعت بالاتر شبکه اینترنت احساس می شود، اظهار داشت: پهنای باند128kb پاسخ گوی ارائه سرویس هایی مثل acc و vod نخواهد بود.وی با بیان این که هم اکنون پهنای باند فعلی، نیازهای معمولی استفاده از اینترنت را در حد معمول و متعارف رفع می کند، افزود: برای ورود به شرایط جدید و ارائه سرویس های فناوری اطلاعات به پهنای باندهای مناسب تری نیاز است که به طور قطع تامین می شود.اصغریان گفت: تمام تلاش ها بر این است که سرویس مناسب به مشتریان و کسانی که متقاضی استفاده از شبکه اینترنت هستند، داده شود.اوایل فروردین 85 وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بخشنامه ای را تصویب کرد که به موجب آن شرکت های ارائه دهنده اینترنت پرسرعت ملزم به ارائه این سرویس با ظرفیت 128 کیلوبایت به کاربران خانگی شدند. پیش از این رضا تقی پور وزیر ارتباطات سرعت اینترنت را برای کاربران خانگی مناسب ارزیابی کرده بود.
روزنامه خراسان 88/10/20
شاتل میده البته حجمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آقا می گم خوب حجمی هم باشه مشکلی نیستنقل قول:
فقط یکی معرفی کنه خواهش می کنم
می خواهم این هفته بگیرم
یکی بگه
البته با حجم 2 گیگ خوبه فکر کنم 256 پیدا می شه می شه معرفی کنید بروم و بگیرم
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19::19::19::19:
اگر تهران هستید من به شما پارس رو پیشنهاد می دهم با 4.5 گیگ ترافیک در 3 ماه و 2-6 صبح هم رایگانه.نقل قول:
اطلاعات بیشتر:
البته کاربرا جدیدا می گویند همه پورتها رو 2 مگ کردند حتی 256 ها رو با همون پول.کد:http://www.parsonline.com/fa/services/adsl-specialtarrifs
من از شاتل 128 دارم الان و بیشتر بازی آنلاین انجام میدم .اسه همین با 128 پهنای باند کم میارم تو بازی.میخواستم 256 یا 512 بگیرم اما از اونجایی که منطقه مخابراطی ما(توحید) این سرویس های اقتصادی شاتل رو ساپورت نمیکنه میخوام از یه شرکت دیگه بگیرم. اگر دانلود شبانه دایگان هم باشه خیلی خوب میشه ولی واجب نیست.ماه تا حدود 30 هم میدم.
راهنمایی کنید لطفا"
پارس آنلاین یا سپنتا ؟؟
توی مرکز ولیعصر تهران ، شاتل و اکثر شرکتهای معروف توی نظرسنجی شما پر شده و من مجبورم از پارس سرویس بگیرم. ولی شاتل رو هم رزرو کردم.
پارس آنلاین رفتارش با مشتریهاش خیلی بده!!! تحقیقی هم که کردیم چند نفری هم ازش خیلی بد گفتن!! در همه موارد به مشتری هاشون زور میگن!:41::41:
برای یه اینترنت خونگی با سرعت 128 و پایینتر ، از سپنتا اشتراک بگیرم یا پارس آنلاین؟
خواهشا تا این دوتا هم پر نشدن، زود تر جوابمو بدین!
ممنون میشم.
سوالمو دوباره میپرسم!
وقتی توی یک مرکز مخابراتی(ولیعصر تهران)بیشتر سرویسهای معروف(همونایی که تو نظرسنجی ان) پر باشن، آدم باید چیکار کنه؟:19:
من شاتل رو رزو کردم ولی الان بین پارس آنلاین و سپنتا کدوم رو انتخاب کنم؟؟؟؟؟
از خود مخابرات هم میشه سرویس گرفت؟؟؟؟
هیچی نشده پارس با مشتریهاش بد تا میکنه! خدا رحم کنه وقتی که دیگه خرشون از پل گذشت و قرارداد رو بستن!!!!!!!!!!:41: من نمیدونم مردم ما کی میخان معنی مشتری مداری و پیشرفت رو یاد بگیرن!!!!:41:همه دنبال خالی کردن عقده هاشون هستن تا پر کردن جیباشون از راه درست و منطقی!!!!!:41:
سوالمو دوباره میپرسم!
وقتی توی یک مرکز مخابراتی(ولیعصر تهران)بیشتر سرویسهای معروف(همونایی که تو نظرسنجی ان) پر باشن، آدم باید چیکار کنه؟:19:
من شاتل رو رزو کردم ولی الان بین پارس آنلاین و سپنتا کدوم رو انتخاب کنم؟؟؟؟؟
از خود مخابرات هم میشه سرویس گرفت؟؟؟؟
هیچی نشده پارس با مشتریهاش بد تا میکنه! خدا رحم کنه وقتی که دیگه خـ... از پل گذشت و قرارداد رو بستن!!!!!!!!!!:41: من نمیدونم مردم ما کی میخان معنی مشتری مداری و پیشرفت رو یاد بگیرن!!!!:41:همه دنبال خالی کردن عقـ... هستن تا پر کردن جیباشون از راه درست و منطقی!!!!!:41:
نقل قول:
آقا جون يه پست كافيه اگر دوستان پاسخي داشته باشن حتما بيان مي كنن. لطفا قوانين رو رعايت كنين.