نقل قول:
1-فکر نکنم لزومی داشته باشه و ولی اونم کردم که نشد
2-اونو باید چطور تشخیص بدم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
1-فکر نکنم لزومی داشته باشه و ولی اونم کردم که نشد
2-اونو باید چطور تشخیص بدم؟
سلامنقل قول:
دوست من دقیق نمیدونم ولی باید از طریقwep باشه
چطور دقیقشو میشه فهمید؟؟؟؟
چون خودم مودم رو راه اندازی نکردم و بردم از همون مرکزی که ای دی اس ال گرفتم راه اندازیش کرد الان نمیدونم از طریقی هست و چطور میشه رمز وایرلس رو عوض کرد
ممنون میشم راهنمایی کنید
:20:
وارد تنظيمات مودم شويد
قسمت وايرلس
سلام
مودم من مدلش w8901g هست.ویندوزم ویستا
مشکلی که دارم با ppoe وصل نمیشه اما وقتی بریج میکنم وصل میشه مشکل بزرگم این هست که چند تا لپ تاپ میخوان با وایرلس وصل بشن مودم هم تازه گرفتم..ریست هم کردم اما نمیشه ....vpi همان طور که شرکت گفت ست کردم اما نشد..لطفا کمک کنید
سلام
openنقل قول:
سلام
شما از چه روش حفاظتی ای استفاده میکنی؟
Open
Shared
WEP
WPA-PERSONAL
و البته 64bit و Hide SSID
بد نیست این تنظیمات هچکی نمیتونه داخل شه
راستی چرا تو نظرسنجی Mega Net نیست؟ من یدونه ازینا خریدم
هر چند قبلا به TP رای دادم
سلام 2باره ،
-- کار خاصی نداره ، منظورم این بود که کابل LAN رو از پشت مودم یا لپ تاپ بکشی تا لپ تاپ همزمان سعی نکنه هم با LAN وصل شه و هم با Wirelessنقل قول:
-- ضمناً نگفتی میتونی با wireless وارد تنظیمات 192.168.1.1 بشی یا نه؟
-- ضمناً فایل هاتو نتونستم dl کنم ، میتونی رو 4shared بذاری. خیلی راحت تره.
----------------------------
من همون روز جواب تون رو تو پست شماره #5796 دادم ( 9 پست عقب تر ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4526564&postcount=5796
دوستان خوب منتظر جوابتونم...نقل قول:
سلام من یک مودم می خوام برای اینکه بتونم آنلاین بازی کنم .و wireless هم ساپورت کنه.
پیشنهاد شما چیه؟
کسی اطلاع داره کدوم isp سرویس مناسبی برای آنلاین بازی کردن داره؟
اصلا آنلاین بازی کردن ربطی به مودم داره یا نه؟
شخصا چه isp را پیشنهاد می کنید؟
سلام.
عجب وایرلس بازاری شده اینجا!!!
آقا من میخوام ADSL 128Kb Eco SHATEL بگیرم.
۱لپتاپ دارم که بزودی 1 PC هم بهش اضافه میشه!
حالا دوستان چه مدمی پیشنهاد میکنن؟؟(وایرلس نباشه ها) قیمتش هم زیاد نباشه لطفا
فرق asus am602 و asus am604 چیه؟؟
قربونت a6l3i جوننقل قول:
مدلش THYONET MD-1102 است. با USB وصل کردم. اون قسمت هایی رو هم که گفتی روی اتومات بودن خودشون
سلامنقل قول:
1- من 5 ساله Art1 شاتل رو دارم. از همون اول هم Asus داشتم که نه شاتل و نه هیچ ISP دیگه ای باهاش مشکلی نداره.
2- am602 : یه پورت LAN داره و یه USB که واسه وصل کردن دو سیستم بهش میشه استفاده کرد. ( پیشنهاد میکنم نگیری ، چون کار کردن با USB و LAN بصورت همزمان بسیاری از دوستان رو دچار مشکل کرده) ( حدود 45 تومن)
am604 : دارای 4 خروجی LAN هستش و دیگه USB نداره. همزمان میتونه 4 سیستم رو شبکه کنه. (حدود 55 تومن)
3- چون خییییلی اصرار می کنی am604g هم هست که علاوه بر 4 خروجی LAN ، وایرلس هم هست ( حدود 76 تومن )
عرض شود که شما پس دوتا سیستم رو میخوای وصل کنی و میخوای بدونی چه مودمی میخواینقل قول:
اگه بخوای با کابل ( توصیه نمیشه ) لپتاپ رو وصل کنی و پی سی رو هم با کابل وصل کنی و شبکه ببندی با هر دوتا مودمی که معرفی کردی میشه asus am 602 یکیش با یو اس بی کانکت میشه یکیش هم با لن ویا کارت شبکه!
ولی درباره نوع دومam 604 g asus که خودمم یکیشو دارم و واقعا عالیه چندتا نکته هست
مزیتهایی داره که نسبت به دومی ارجحیت داره
وایرلس داره که میتوین لپتاپتو جابجا کنی و استفاده کنی در محیطی که امواج هست ( برای همین گفتم مودم اولیه توصیه نمیشه ) دومین مورد چهارتا شبکه داره که چهارتا سیستم همزمان میتون وصل بشن و تا 15 تا سیستم هم بصورت وایرلس ساپورت میکنه و میتونن با هم شبکه باشند. قیمتش هم گرون شده حدود 85 دیدم توی بازار
ولی شما صبر کنین تا مدل جدید رو بخرید که 105 تومنه توی سایت دالای هست
اون امکاناتش فکر کنم پیشرفته تره www. dalay. ir فاصله بین لینکها رو بردارید تاسایت رو ببینید.
دوستان میکروفیلترم سوخت زنگ زدم به دالای میگه شامل گارانتی نیست مودم من توی بازار 73 تومن بود از دالای خریدم 75 تومن که فاکتور خودشم داشته باشم و اگه کارم گیر افتاد بهشون نشونش بدم زنگ زدم زیر بار نرفت لطفا برای خرید مودم به گارانتیش توجهی نکنید چون فقط یک سوپاپ برای مکیدن بیشتر جیب مشتریست
شما توی تنظیمات pppoe یه جایی را اشتباه می کنین. از اول بگین توی هر مرحله چه تنظیماتی انجام می دین؟ اگه می تونین عکس هم بزارین چون من این مودمو ندارم.نقل قول:
اتصال به وایرلس وابسته به pppoe بودن کانکشن هست پس طبیعیه که نتونن کانکت بشن.
بله با وایرلس میتونم وارد تنظیمات بشم .این وایرلس یه جوریه.وقتی روشن می کنم کانکت میشه و Internet accessنقل قول:
هم میده ولی بعد از چند ثانیه قطع میشه ومثله اینکه یه چیزی جلوش رو میگیره با موبایل هم هد ارور رو میده
Web:No internet Gateway
اینم 4shared
کد:http://www.4shared.com/file/183701776/2747c7d1/ADSL_WIRELESS_WM_User_Manual.html
ایشاا... عکس هم میذارم حالا که سر کارم ...اما کسی هست که با tp-link کار کرده باشه و برام تنطیمات بگه؟؟نقل قول:
در صمن استفاده از وایرلس نیاز به تنظیم کردن ip روی کامپیوتر هست؟
خدا رحمتش کنه ، ولی جانشین خوبی انتخاب کردی واسش. این یکی حالاحالاها واست میتازه .. . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
--------
1- خوبه ؛ مطمئن شدم مودم و لپ تاپ بهم وصلن .نقل قول:
2- دمش گرم ، عجب راهنمای کاملی زده. 130 صفحه !! تمام اصطلاحات رو هم اولش گفته.
3- تو منوی سمت چپ ، در زیر شاخه Device Info روی WAN کلیک کن و یه عکس از تنظیماتی که مقابلش میآد بذار.
4- تو منوی سمت چپ ، روی Advance Setup کلیک کن و یه عکس از تنظیماتی که مقابلش میآد بذار.
5- تو منوی سمت چپ ، در زیرشاخه Wireless ، روی Security کلیک کن و یه عکس از تنظیماتی که مقابلش میآد بذار. ( اگه PAssword دادی ، با فوتوشاپ خذفش کن)
6- تو منوی سمت چپ ، در زیر شاخه Advance Setup روی DNS کلیک کن و مطمئن شو که تیک Enable Auto Assigned DNS زده شده.
تنظیمات وایرلس که جوره ، فقط نوع Connection شما با تنظیمات من فرق میکنه که من PPPoE زدم.
میشه از Security هم عکس بذاری ، شاید مشکلی تو تنظیمات پسورد یا فعال کردن فایروال های مودم باشه. چون همونطور که گفتی یه چیزی این وسط Get-way ها رو بسته
دوستان قیمت asus wl600g چقدره؟ و تفاوتش با asus am604g و linksys wag54g2 چیه
حدود 105.نقل قول:
تفاوتش در داشتن دو پورت USB هستش که میتونن یه پرینتر یا یه هارد اکسترنال یا فلش مموری رو تو شبکه خودشون قرار بدن تا سیستم های متصل به اونها علاوه بر دسترسی به نت ، بتونن از اونها هم استفاده کنن.
البته از این پورت ها نمی تونی واسه اتصال مودم به سیستم استفاده کنی.
من شخصا خیلی ازشون استفاده دارم . چون تو خونه 2 تا PC داریم و 3 تا لپ تاپ. بردش هم فوق العادست. من خودم تا دو کوچه بالاتر ازش آنتن گرفتم.
بفرمانقل قول:
نوشته شده توسط [URL="http://www.forum.p30world.com/member.php?u=189511"
یکی از این شرکت ها میگفت linksys wag 54g2 خیلی به نویز حساس!!! درسته؟؟
در مودم های asus am604g و linksys اون پورتهای lan فقط برای اینترنت ؟ یا قابلیت شبکه کردن اون pc هایی که به لن وصل میشه را هم داره؟؟؟؟
سلام من تازگی از صبانت سرویس گرفتم و زنگ زدم و گفتن که خط شما آماده است و کارشناس باید برای نصب بیاد ولی من گفتم که خودم میتونم راه اندازی کنم قبلا هم شاتل داشتم و هیچ مشکلی نداشتم حالا وقتی که مودم رو روشن میکنم چراغ adsl روشن نمیشه حتی از دم در خونه هم امتحان کردم ولی بازم روشن نشد خواهش میکنم کمکم کنید .
سلام دوستان
بین این دو
Linksys WRT54G2
asusWL600g
کدوم یکی بهتره؟
بردم هر کدوم چقدر؟چه فرقی با هم داند؟کیفیت کدام بهتره؟و اینکه قیمت دقیق هر کدام چقدر است
با سلام
خط من فعال شد
وبا مرکز که تماس گرفتم مقادیر VCI و VPI رو بهم داد.
سرویس سنترش گفت روی بریج بزار ببینید درسته؟
عکس
191.168.1.1 رو توی مرورگر تایپ کردم
و مقادیر مربوطه رو وارد کردم.
حال توی قسمت
Internet Protocol
چه مقادیری وارد کنم؟
توی قسمت
IP Adress:
Subnet Mask:
Default Gateway:
چی وارد کنم؟
توی قسمت پایین هم باید چیزی وارد بشه یا نه؟
در ضمن نحوه ساخت کانکش ADSL رو هم بلد نیستم میشه بگید چجوری و بسازم؟
اول روی
Create a new Conection میزنم بعد توی چهار تا گذینه چندم رو انتخاب کنم؟ یه توضیحی هم میدی؟
وآیا لازم هست که توی کانکشن ای پی هم وارد بشه و ایا ای پی هموم ای پی مودم 191.168.1.1 هست؟
توروخدا ببخشید
آخه مبتدی هستم.
دوستان من 2 تا تنظیمات به مودمم دادم (pppoe) هستش. یکی برا شبانه یکی روزانه.
چه جوری میتونم change کنم بین این 2 تا؟؟؟؟
کار خوبی کردی که از صفحه مودمت عکس گرفتی همین الان بهت میگمنقل قول:
اگه میخوای همیشه مودمت وصل باشه و دائما کانکت باشی باید از روش PPPOE متصل بشی که مودمت همیشه اینترنت وصله اگه هم میخوای که کانکشن درست کنی و توی ویندوز کلیک کنی بری تو اسمش میشه BRIDGE که الان تنظیمات مودمت میخواد این کار رو بکنه توی عکس بالا میتونی اون BRIDGE رو تدیل کنی به PPPOE که همیشه وصل باشه
حالا من روش وصل شدن از طریق BRIDGE رو میگم خودت تا شب از بچه ها در مورد PPOE سئوال کن ولی الان بریج رو میگم که راحت بری یه حالی بکنی و اینترنت پرسرعتتو تست کنی
شما این اعداد رو به ترتیب برای اون عکس کارت شبکه بزار
ip addres : 192.168.1.2
subnetmask:255.255.255.0
gateway:192.168.1.1
حالا okو میری توی تنظیمات مودم که عکس آبی رنگ رو گذاشتی
تنظیماتش درسته فقط دکمه Ok رو بزن و صفحه بعدش هم ok و کلا اونو یه جوری تمومش کن حالا اگه هم چیزی پرسید بپرس جواب میدییم.
در مورد کانکشت ساختن
از چهارتایی اولی رو بزن
بعدش next
بعد دومی
بعد دومی
یه اسم برای شرکت انتخاب کن
بعدش یزورنیم و پسورد رو بزن
بعد هم فینیش حالا برو یه گشتی بزن تا دوستان در مورد PPOE کمکت کنن ضمنا اگه اینترنتت حجمیباشه و شبانه رایگان در حالت PPPOE به زحمت میفتی و اذیت میشی:46:
کسی از دوسنانم میتونه تنظیماتtp-link w8901gرو بهم بگه چون.مشکلی که دارم با ppoe وصل نمیشه اما وقتی بریج میکنم وصل میشه مشکل بزرگم این هست که چند تا لپ تاپ میخوان با وایرلس وصل بشن مودم هم تازه گرفتم..ریست هم کردم اما نمیشه ....vpi همان طور که شرکت گفت ست کردم اما نشد..لطفا کمک کنید
دوست عزیز بد مشکلی داری :31:
سخته
ولی ماهیت کلی رو میگم بهت که بدونی
VPI و VCI عددهاشون چنده ؟ اینترنت از کجاست حجمیه شبانه داره یا نامحدود ؟ چون اگه شبانه دار باشه با PPPOE به مشکل میخوری
خوب بگو تا راهنماییت کنم
من بایه مدل مشابه کار کردم. بطور عمومی:نقل قول:
با تایپ 192.168.1.1 توی internet explorer وارد کانفیگ مودم می شین و یوزر و پس را admin وارد می کنین
از سمت چپ، گزینه advanced setup و wan را اتخاب می کنین. در مرحله بعد add می زنین و vpi و vci که از شرکت گرفتین وارد می کنین، نوع کانکشن را روی pppoe می زارین و user و pass شرکت را وارد می کنین، تیکهای dhcp و nat را هم فعال می کنین. در آخر گزینه save & reboot را می زنین.
برای استفاده از وایرلس نیازی به ip دادن نیست.
اینها دو تا دستگاه متفاوتن! اون asus مودم وایرلس هست و لینکسیس، روتر وایرلس. مدل مشابه اون لینکسیس که مودم هم باشه میشه Linksys Wag54g2 .نقل قول:
مدل asus wl600g از هر نظر بهتره و البته گرونتر هم هست. بردشون بستگی زیادی به محل قرار دادن مودم و موانع اطرافتون داره ولی حداکثر حدود 100 متر هست که asus قویتره. قیمت ایسوس 105 تومن و قیمت لینکسیس 75 تومنه.
شما تنظیمات داخل مودمت درست بنظر میاد. تنظیمات توی tcp/ip راهم بالا و هم پائین روی اتوماتیک بزار. اگر داری کانکشن bridge می سازی برو توی همون new connection wizard . گزینه connect to the internet را انتخاب کن، بعد هم setup my connection manually و بعد هم گزینه دوم broadband connection that requires user password و بعدش هم مشخصاتی که ازت می خواد وارد کن و برات کانکشن می سازه.نقل قول:
اگر بعدا خواستی به چند تا کامپیوتر اینترنت بدی باید کانکشنتو تبدیل به pppoe کنی که راهش متفاوته
safhe modem eme man baz nemishe.(192.168.1.1.khastam beporsam che jori mishe in moshkelo az bein bord?????????model modemwl-am604g asus
از روش بریج رفتمنقل قول:
وبا کمک شما تونستم به راحتی وصل بشم
فقط یه سوال دیگه
چون از پارس آنلاین استفاده میکنم آیا با همین کتنکشنی که ساختم و یوزر پسوردم برای شبانه رایگان هم می تونم استفاده کنم؟
چون شبانه رایگان هست.
نمی دونم باید یزر پسورد دیگه ای داشته باشم یا نه؟
یه راهنمایی در این زمینه لطفا.
خیرنقل قول:
همینجوری بزارین خودش رایگان میش 2 شب
فقط زیاد دلتونو خوش نکنید چون سرعت اینترنت شبا گاهی اوقات افتضاح میشه
عنی اونجوری نیست که با خودتون حساب کنید 1 گیگشو می خریم بعد شبی 2 گیگ دان میکنم
من خودم 256-40GB پارس دارم
ولی روزا سرعتش انصافا خویه
دوستان مرسی از راهنماییتون.نقل قول:
وسوسه کردین برم 604g رو بخرم!!:27::31:
اینجور که از سوالات دوستان بر میاد کانفیگ کردنه این مودم های وایرلس سخته درسته؟؟
(دوستان شیرازی نمایندگی Asus میدونین کجان برا خرید مودم؟؟)
کسی جوابی نداره؟نقل قول:
سلامنقل قول:
اره باید وایرلس بگیری!
نه!
فکر نکنم نمایندگی داشته باشه من که ندیدم شما اگه دیدی به ما هم بگو!
من چند هفته پیش میخواستم بگیرم کل پاساژ ملاصدار و Pc Center را گشتم نبود! یکجا هم پیدا کردم گرون میداد!:13:
اگه از همون دالای بگیری!
این پشتیبانی شاتل هم میگفت چند روز یکی از این ایسوز ها اوردن بودن دیدیم بردش Tp Link بود!:2:
سرویس از کجا میخوای بگیری؟!
عجب!حالا من فردا میخوام برم بخرم ،کجا برم؟!! حالا نمایندگی نخواستیم یه فروشگاه درستو حسابی هم پیدا نمیشه!!
من شهرک گلستانم، خونمون هم نزدیک مخابرات هست تقریبا حدود 1 کیلومتر.یعنی تو سرعت تاثیر داره؟
درضمن خط خونمون PCM بود رفتم مخابرات یه فرم پر کردم گفت تا2 روز دیگه ردیفه!! حالا این قضیه رانژه که میگن یعنی چی؟؟ میشه خودم برم دنبالش که شرکت نخواد پول تو پاچمون کنه؟؟
عجب!حالا من فردا میخوام برم بخرم ،کجا برم؟!! حالا نمایندگی نخواستیم یه فروشگاه درستو حسابی هم پیدا نمیشه!!
من شهرک گلستانم، خونمون هم نزدیک مخابرات هست تقریبا حدود 1 کیلومتر.یعنی تو سرعت تاثیر داره؟
درضمن خط خونمون PCM بود رفتم مخابرات یه فرم پر کردم گفت تا2 روز دیگه ردیفه!! حالا این قضیه رانژه که میگن یعنی چی؟؟ میشه خودم برم دنبالش که شرکت نخواد پول تو پاچمون کنه؟؟
راستی داشتم مشخصات Asus WL-604g رو نگاه میکردم زده بود USB1.1!!
یعنی طرف USB2 نیست!!خوب این که رو سرعت Lan تاثیر میذاره،درسته؟؟!