سلام
اخرین قیمت ipod4 32gig
و8gig رو میخواستم
Printable View
سلام
اخرین قیمت ipod4 32gig
و8gig رو میخواستم
دوستان موقعی که ای÷ادمو به کام÷یوتر وصل می کنم خود به خود word باز میشه چی کار کنم باز نشه؟
اصن کلا چند وقته هیشکی جواب نمیده. من چند وقت پیش یه دردیو مطرح کردم هنوز منتظره جوابه دوستان هستم لطفا:41::27:
دوستان کسی نمید.نه واسه اینکه ورد باز نشه چه کنم؟
ما خواستیم مشاوره بگیریم همه کوچ کردن:13:
این هم از شانس ما:41::19:
خوب دوستان دیگه از بس فروم های تخصصی iOS و اندروید باز شده دیگه کمتر کسی اینجا سوال میپرسه ...
اینجا حتما جواب میگیرید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [.]i-phone[.]ir/forums
سلام دوستان
بالاخره برنامه ی بلوتوث ایربلو کرک شد و خوب کار میکنه اما مشکلاتی مثل قطع شدن وای فای داره
برای دانلود از سورس insanelyi ایدام به دانلود کنین
اما من پیشنهاد میکنم برنامرو خریداری کنید که مشکلی نداشته باشید و تا ابد اپدیها نیز مجانی میباشد
Sent from my iPod touch using Tapatalk
سلام
قيمت
ipod 4g 8gb
و
3g 32gb
چند هست در حال حاضر ؟
ipod 4g 8gb حدود 450 تومنه.نقل قول:
3g 32gb هم اگه پیدا کنی نباید بیشتر از 320 تومن باشه.
ولی به نظر من 4جی بخر
قیمت محصولات اپل بسیار کذایی و بالاست ، حتی با اینکه قیمت بقیه ی لوازم الکترونیکی پایین اومده ولی انگار فروشندگان اپل نمیخان دست از سود جویی و خالی کردن جیب مردم بر دارند !
اگه دوستان اینقدر هول خرید این محصولات رو نداشته باشند و نخرند مطمئن باشن وقتی فروشنده ها اینو ببینن قیمت رو پایین میارند .
...........
بچه ها من یه آیفون 4 گرفتم با یه دونه هدفون ep-630 که از قبل داشتم
قبلا این هدفون رو گوشی گالکسی s استفاده میکردم و اونجا کیفیت صداش خوب بود هم صداهای بیس و هم صدای های به اصطلاح تیز و شفاف خوب بود
ولی روی این آیفون کیفیت صداش خویه و بیس مثل همونه ولی تو صدای های تیز صدا مثل اون شفاف نیست ! از قسمت Eq هم treble booster گذاشتم ولی بازم صدا اون جوری که من میخوام شفاف نشده میخواستم ببینم راهی یا نرم افزار اکولایزر خاصی براش نیست که بتونم تریبل صدا رو بیشتر کنم ؟
ممنون
سلام.چندتا سؤال داشتم یکی این که ایپاد چی هست و چه امکاناتی داره .ایا اپاد برای خرید به صرفه تره یا ایفون
من nokia c6-01دارم می خواستم بپرسم که گوشیمو بفروشم یه htcبخرم بهتره یا نگهش دارم اپاد یا ایفون بخرم ممنون می شم راهنماییم کنید
سلام دوستان یه سوال ایتیونز قابلیت اضافه کردن اهنگای flac رو به پلی لیستاش داره؟؟؟؟ من اومدم اضافه کنم نمیشه، اد نمیکنه:( کمک کنین لطفا...
من از نرم افزار flac player استفاده میکنم، که اکولایزر 10 باندی داره و خوبه؛ ولی آهنگ ها رو باید از خود آیتیونز اضافه کنین بهشنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اگر فایل فلک گوش نمی دی ولی به اکولایزر احتیاج داری نرم افزاری با نام equlizer خیلی برنامۀ خوبیه؛ میتونین آهنگ ها رو از توی قسمت ipod گوشی بهش اضافه کنین
من اینرو استفاده می کنمنقل قول:
سلام به همه
آقا بین مدل های آیپاد کدوم از همه بیسش بالاتره تو صدا؟
حالا بین آیپاد و کوان 9 موندم
یه راهنمایی لطفا
حجم صدای بالا و بیس بالا مد نظرمه
من همۀ مدل ها رو نشنیدمنقل قول:
ولی براساس چیزی که میدونم، مدل های آیپاد از لحاظ صدا فرق چندانی ندارن (اکثراً معتقدن اصلاً فرقی ندارن ولی به نظر من خیلی کم متفاوتن مخصوصاً توی قسمت اکولایزر)
توی مدل های آیپاد، بیشترین بیس برای آیپاد کلاسیک نسل 4 و 5 و 5.5 هستش که از آخرین تولیدش بیشتر از 3 سال می گذره
اگر فقط قصد این باشه که هدفون رو به پلیر به طور مستقیم وصل کنین ، کوون بهتره (از لحاظ فقط صدا) و توی ایران قیمت خیلی منطقی تری نسبت به آیپاد داره.
منظورتون از اين كه هدفون رو مستقيم وصل كنم يعني چي؟ دقيق نگرفتم...نقل قول:
هیچی، یعنی اینکه هدفون خودت رو به خوجی سوکت هدفون دستگاه (نه آمپ) وصل کنینقل قول:
آهان...نقل قول:
خيلي ميدونم اذيتت ميكنم ولي ميشه اين قضيه آمپ وصل كردن رو به صورت مختصر بگي؟
به چه هدفون هايي وصل ميكنن ؟ به چه دليلي؟ قيمتشون؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یکسری کابل هستن که مثلاً برای آیپادها (همچنین آیفون و آیپد) استفاده میشه
اون کابل رو به داک آیپاد میزنن، بعد از اونور کابل به ورودی آمپ وصل می کنن و هدفون رو به خروجی آمپ میزنن؛ مزیتش نسبت به اینکه هدفون رو مستقیم به آیپاد وصل کنن اینه که آمپ داخلی آیپاد رو تقریباً از دور خارج می کنه و سیگنال با کیفیت تری رو به آمپ خارجی میده و در نهایت سیگنال با کیفیت تری رو از آمپ به هدفون خواهیم داشت.
میتونین تو تاپیک همسایه، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شروع کنین و چند تا پست بعدی رو هم بخونین، اگر حوندید و سوالی بود، بفرمایین در خدمتیم.
ايول
حدس ميزدم همچين چيزي باشه
بازم مرسي
خب یکی مشخصات آیپادتاچ جدید و اینکه چه ویدیوهایی میخونه و از چه فرمتایی پشتیبانی میکنه رو بزاره
فکر کنم خریدش به صرفه تر از آیفون5 باشه:دی
اپل ساعاتی قبل در مراسم خود، در کنار آیفون 5، از آیپاد تاچ و آیپاد نانو جدید نیز رونمایی کرد. آیپاد تاچ جدید را به راستی باید محصولی دوستداشتنی نامید. آیپاد نانو نیز به کلی تغییر کرده و حالا دارای یک دکمه Home است. در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا به این دو محصول جدید خانواده موسیقی اپل بپردازیم.آیپاد تاچ
آیپاد تاچ تنها 6.1 میلیمتر ضخامت دارد. ابعاد آن عبارت است از: 123.4 در 58.6 در 6.1 میلیمتر و وزنش نیز 88 گرم است. سبکترین و نازکترین آیپاد تاچ تا به امروز. این محصول در 5 رنگ عرضه میشود.
نمایشگر آن 4 اینچی و مشابه با آیفون 5 است. چیپ پردازشی A5 در آن قرار گرفته تا نسبت به نسل قبلی آیپاد تاچ دو برابر سریعتر شود؛ هم از نظر گرافیکی و هم از نظر پردازشی. دوربین iSight پنج مگاپیکسلی همراه با فلاش و Siri نیز به آیپاد تاچ آمدهاند تا این محصول پر طرفدار دیگر چیزی کم نداشته باشد. دوربین جلو نیز HD است.
عمر باتری آیپاد تاچ جدید برای گوش دادن مداوم به موسیقی 40 ساعت و برای تماشای ویدیو 8 ساعت است. شارژ کامل باتری 4 ساعت و شارژ سریع آن تا 80٪ ظرفیت نیز 2 ساعت زمان لازم دارد.
ویژگی جالب دیگر در طراحی این محصول، iPod touch loop است که میتوان به کمک آن بندهای مُچی را به آیپاد تاچ متصل کرد. قیمت مدل 32 گیگابایتی 299 دلار و 64 گیگابایتی 399 دلار است.
آیپاد نانو
آیپاد نانو نسبت به نسل قبلی خود، 38٪ باریکتر شده و 5.4 میلیمتر ضخامت دارد. ابعاد آن عبارت است از: 76.5 در 39.6 در 5.4 میلیمتر و وزنش نیز 31 گرم است. نمایشگر آن 2.5 اینچی با رزولوشن 432 در 240 و تراکم 202 پیکسل در هر اینچ و برخوردار از قابلیت MultiTouch است؛ این بزرگترین نمایشگری است که تا به حال در آیپاد نانو های مختلف شاهدش بودهایم.
آیپاد نانو جدید در 7 رنگ مختلف و تنها با یک ظرفیت 16 گیگابایتی عرضه خواهد شد و قیمت آن نیز 149 دلار است. برخوردار از رادیو FM به شما امکان Live Pause را میدهد. یعنی میتوانید پخش رادیو را متوقف کنید و سپس از همانجای قبلی، به آن گوش دهید.
نمایشگر 2.5 اینچی آیپاد نانو تجربه تماشای ویدیوی به نسبت خوبی را برای شما رقم میزند. علاوه بر این دارای بلوتوث است و میتوانید آهنگهای روی حافظه آن را با سایر دستگاهها نیز گوش کنید.
عمر باتری نیز عالی است. با یک بار شارژ کامل میتوانید 30 ساعت موسیقی یا 3.5 ساعت ویدیو را گوش یا تماشا کنید. شارژ سریع 1 ساعت و 30 دقیقهای باتری آیپاد نانو را تا 80٪ پُر میکند و شارژ کامل نزدیک 3 ساعت زمان میخواهد.
گالری تصاویر آیپاد تاچ
گالری تصاویر آیپاد نانو
سلام
کسی خبر نداره که ایپاد نسل 5 تو تهران موجوده یا نه؟
اگه هست قیمتش رو هم لطفا بگید
با سلام به همه ی دوستان
من نمیدونستم سوالم را کجا مطرح کنم ببخشین چون دیدم این تایپیک فعاله گفتم شاید کسی بتونه کمکم کنه
من میخواستم یه ایپاد کلاسیک بخرم ولی نمی دونم از باید بخرم کسی سراغ داره ؟ دست دوم هم اگه بود میخرم!!! لطفا کمکم کنید
آنباکس آیپاد جدید اومده که تو ژاپن انجام شده فکر کنم بزودی فروش رسمی آغاز بشه
کسی نبود یه کمکی به من بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.
ميخواستم بدونم اگه يه آيپاد برام از استراليا بفرستن مثل ايفون مشكل رجيستر و يا چيزايي مثل اين رو نداره؟
من داداشم اونجاست ميخوام بدونم اگه مشكلي نداره بگم برام از اونجا بفرسته.
نه مشکل انلاک و ... رو نداره در ضمن فک نکنم تفاوت قیمت چندانی داشته باشه چون گمرکی و این جور مسخره بازی ها هم داره که قیمتش رونقل قول:
با قیمت داخل برابری میکنه
دوستان قیمت 1 تومن واسه نسل پنجم 32 گیگ خوبه یا زیاده به نظرتون؟
با توجه به قیمت 300 دلاریش و قیمت دلار فکر میکنم جا داره تا حدود 950 الی 900 بیاد پاییننقل قول:
نقل قول:اومده مگه ایران؟نقل قول:
بله مثل این که اومده...نقل قول:
قیمتش نسبت به آیفون خیلی بهتره.
دوستان قضیه نداشتن FaceTime توی بعضی آیپاد تاچ ها چیه؟ یعنی به هیچ وجه امکان استفاده از دوربین جلو فراهم نیست؟
به پارت نامبر ربط داره؟
فقط نسخه اماراتش فیس تایم ندارهنقل قول:
پارت نامبر امارات چیه؟نقل قول:
سلام
دوستان من یه شارژر 3شاخه آیفون خریدم و زدم به آیپاد که شارژ کنه.خیلی وقتی تو شارژه و هنوز فول نشده.اصلا شارژر آیفون و آیپاد به هم میخورن؟؟
شارژراشون دقیقا یکین، فقط مساله اینجاست که این شارژرایی که تو ایران میفروشن 99.99999 درصد فیک هستن و صدمات جدی به دستگاه وارد می کنن.نقل قول:
با سلام اگه اینجا کسی هست که جواب بده من چند تا سوال دارم:sq_3: