دوست عزیز پست منو ببین ! جواب بدهنقل قول:
Printable View
دوست عزیز پست منو ببین ! جواب بدهنقل قول:
اینم کارنامه این ترم من . ترم قبل که افتضاح بود . این ترم خوب بود ولی بازم حسابی درگیر بودم یه ترم موند به دل من شب امتحانی مسئله پیش نیاد راحت بشینم درس بخونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انتخاب واحد تابستون هم شروع شده ولی فیزیک و ++C نیومد !!! ... 4 مرداد واسه من تعیین شده ... میتونید برید ببینید واسه شما چه تاریخی رو تعیین کردند
31 تیر مال من
رشتتون چیه ؟نقل قول:
نوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا یکی جواب منو بده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
این نمرات میان ترم که باز میشه برای تستی ها هم باز میشه ؟! یعنی امتحانایی که تمام تستی بودن ؟
داداش من نمرات میان ترم باز شه واسه ی همه ی درس ها باز میشهنقل قول:
آره اگه میان ترم باز بشه برای همه دروس خواهد بود میتونید برید پیش استاد قضیه رو باهاش مطرح کنید اگر موافقت کرد میان ترم رو افزایش بدهنقل قول:
کِی باز میشه ؟! حالا من استادو از کجا پیدا کنم ؟! شماره ـشو ندارم ! از خود سایت نمیشه اقدام کرد براش پیغام بذارم ؟! فکر کنم بشه ... چون قبلا یه چیزایی دیده بودم برای اعتراض و اینجور چیزا ...نقل قول:
در کل نمیدونم ! میشه ؟!
من رشته ام نرم افزاره عزیز
میخام ترم تابستون ساختمان داده و دخیره وبازیابی اطلاعات بگیرم
این دوتا درس راحت پاس میشن؟
ذخیره و بازیابی حجمش زیادهنقل قول:
شبکه و گرافیک کامپیوتری و شی گرا و کامپایلر آسونتره
شی گرا و کامپایلر تو لیستم نیستنقل قول:
منظورتون شبکه کامپیوتری 1 هست دیگه؟(پیشنیاز:معماری کامپیوتر -هنوز پاسش نکردم)
معماری کامپیوتر چطوره؟
گرافیک رو میتونم بگیرم
کسی درس فیزیک محیط زیست رو پاس کرده ؟ میشه یه ماهه خوند ؟ حجم کتاب چقدره ؟
بابا بیخیال ترم تابستون
الان که ماه رمضون رسیده چطوری میخواین درس بخونین ؟
تابستونو بزارید واسه عشق و حال
زمان دقيقشو نمي دونيم ولي گفته شده كه باز ميشه...نقل قول:
کِی باز میشه ؟! حالا من استادو از کجا پیدا کنم ؟! شماره ـشو ندارم ! از خود سایت نمیشه اقدام کرد براش پیغام بذارم ؟! فکر کنم بشه ... چون قبلا یه چیزایی دیده بودم برای اعتراض و اینجور چیزا ...
در کل نمیدونم ! میشه ؟!
دوست خودم هم 1 نمره كم داره براي پاس شدن و امتحان هم تمام تستي بود...الان منتظر تا نمرات باز بشن.
توي همون نتايج جامع معمولا براي هر درس زمان اعتراض تعيين ميكنن شما اونجا اقدام كن اگه نه يا شماره ي استادتو و ايميلشو پيدا كن يا برو محل كارش ممكنه جواب بگيري.
معماري از گرافيك خيلي سخت تره...گرافيك اسونه ميتونيد خودخوان پاسش كنيد.نقل قول:
شی گرا و کامپایلر تو لیستم نیست
منظورتون شبکه کامپیوتری 1 هست دیگه؟(پیشنیاز:معماری کامپیوتر -هنوز پاسش نکردم)
معماری کامپیوتر چطوره؟
گرافیک رو میتونم بگیرم
ما كه از الان درس نمي خونيم ايشالا مثله هميشه شب امتحان مي خونيم اونم ميوفته بعد از ماه رمضون :دينقل قول:
بابا بیخیال ترم تابستون
الان که ماه رمضون رسیده چطوری میخواین درس بخونین ؟
تابستونو بزارید واسه عشق و حال
واااااااااااینقل قول:
ما كه از الان درس نمي خونيم ايشالا مثله هميشه شب امتحان مي خونيم اونم ميوفته بعد از ماه رمضون :دي
اصلا آدم بشو نیستیم :31:
مگه میشه اینا رو برداشت ؟ واسه ما میگن فقط عمومی ... خوش به حالتنقل قول:
مهلت اعتراض ها تموم شد ( البته واسه من ) ... جوابش نیومد :mellow:
کلا 3 تا درس عمومی برداشتم اختصاصی های ما یه مقداری ترسناکن :31: هر درس 300 الی 400 صفحه نمیشه یه ماهه خوند .
راستی خواستم دفاع مقدس رو انتخاب کنم جلوش نوشت اختیاری ! مگه الزامی نشده ؟ ترسیدم برنداشتم گفتم من شانس ندارم 2 واحد اضافی پاس میکنم
آخه میدونی چیه من خودم بیشترین تلاشم رو میکنم که سریعتر تموم بشم از دست پیام نور یه نفس راحت بکشم واگرنه تابستون درس خوندن خیلی سختهنقل قول:
تموم بشی بعد بیکار میشی دیگه :31: ارام ارام پاس کن هم بهت فشار نمیاد هم معدلت بالاتر میره هم اینکه بیکاری حوصلت سر نمیره :31:
نمیدونم چرا نمرات تشریحی مارو وارد نمیکنن.:42:
ما مثله اون قانون نيوتون هستيم كه حالتمون رو عوض نميكينم مگه اينكه يه نيروي خيلي قوي بهمون وارد بشه...نقل قول:
وااااااااااای
اصلا آدم بشو نیستیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا رو شكر هنوز ازين نيروها سراغمون نيومده :دي
فكر كنم بستگي به دانشگاهتون داشته باشه كه توي ترم تابستون چه دروسي رو ارائه بده.نقل قول:
مگه میشه اینا رو برداشت ؟ واسه ما میگن فقط عمومی ... خوش به حالت
نقل قول:
پس معلومه فیزیک رو کاملا مسلط هستید : دی
آره ... فقط عمومی میدن ... ما هم که اولین گروه کامپیوتر اون دانشگاه هستیم دیگه دروس اصلی فکر نکنم اصلا ارائه بشه
ویرایش 1 : به این خاطر ویرایش کردم که بپرسم اون قانون چندم بود ؟ یادتون نیست نه ؟ :دی
بچه ها کسی میدونه ساختمان دانشگاه لواسان کجا رفته ؟ :-(
جاش عوض شده لامصبا نزدن کجان :-(
یکی از درسام شدم 9.16 میخوام برم آویزون استاد شم :دی
مثل اینکه بیشترتون وضعتون خرابه :31: من چقدر زرنگم خدا :27::31:
لطفا یکی بمن بگه نهایتا تا کی همه نمره ها معلوم میشه؟
بستگی به اساتید و مرکز دانشگاهیتون داره . یکی فردای روز امتحان تشریحی رو وارد کرده یکی هنوز 1 ماه گذشته تازه میخواد تصحیح کنه برگه ها رو. دوستان چندین بار گفتن ولی دقیقا یادم نیست ... 1 ماه بعد از امتحانات ؟ همچین چیزی :mellow:نقل قول:
خخخخخخخخ دقيقا يادم نيست...يا قانون اولش بود يا دوم :دينقل قول:
بله تا 1 ماه بعد از اخرين امتحان.نقل قول:
دوستان چندین بار گفتن ولی دقیقا یادم نیست ... 1 ماه بعد از امتحانات ؟ همچین چیزی
شما چطور استاد رو 3 سوته پیدا می کنید ؟! " بخش آموزش " شماره ی استادا رو راحت بمون میدن یا باید چونه بزنیم تا راضی بشن ؟!نقل قول:
ضمنا! دوستان چند وقت پیش شنیده بودم یه قانون جدید اومده درس هایی رو که میوفتیم هم تو معدل کل محسوب میشه ! حتی اگه اون درس رو در امتحان بعدی قبول بشیم ! درسته ؟ این قانون چی بود دقیقا ؟!
یه سؤال دیگه ! اگه از آموزش درخواست کنیم یه درس که تو ترم تابستان ارائه نشده رو بذاره تو لیست این کارو میکُنه ؟! من یه درس میخوام که تو لیست نیست . چون گفتین ارائه ی دروس تو هر دانشگاه فرق داره فکر کردم شاید اگه درخواست بدم بذارن ! میشه ؟!
به دست اوردن شماره اساتيد همش بستگي به رافت كاركنان اموزش و توانايي هاي دانشجو داره :دينقل قول:
بله اين قانون براي ورودي هاي 87 به بعد اعمال ميشه ولي دانشجوهاي ورودي 86 به قبل براشون اينجوري نيست.يكي دو ماه پيش سر همين قصيه خيلي از معدلهاي پايين اومده بود و حتي كسايي كه فارغ التحصيل شده بودن هم معدلشون مشكل پيدا كرده بود.بعدش خودشون درستش كردن و فقط براي 87 به بعديا اجرا ميشه.
من بخشنامه شو نديدم.
احتمالش هست.دوستام كه فقط كار اموزي و پروژه شون مونده بود اقدام كردن بعداز كلي نامه نگاري و اينا موافقت كردن و براشون توي تابستون ارائه دادن.نقل قول:
یه سؤال دیگه ! اگه از آموزش درخواست کنیم یه درس که تو ترم تابستان ارائه نشده رو بذاره تو لیست این کارو میکُنه ؟! من یه درس میخوام که تو لیست نیست . چون گفتین ارائه ی دروس تو هر دانشگاه فرق داره فکر کردم شاید اگه درخواست بدم بذارن ! میشه ؟!
یعنی هر تعداد دفعه اون درس رو بیوفتیم همه ی اون اُفتاده ها و آخریش ( آخرین نمره منظورم همون نمره ای که با اون ، اون درس رو قبول میشیم ) با هم جمع می کنن ؟! یا فقط دو تا نمره ی آخر رو با هم جمع میکنن ؟!نقل قول:
اولين و آخرين نمره درست رو با هم جمع ميكنن...نقل قول:
یعنی هر تعداد دفعه اون درس رو بیوفتیم همه ی اون اُفتاده ها و آخریش ( آخرین نمره منظورم همون نمره ای که با اون ، اون درس رو قبول میشیم ) با هم جمع می کنن ؟! یا فقط دو تا نمره ی آخر رو با هم جمع میکنن ؟!
آقا اين برنامه نويسي پيشرفته رو نه نمره تستي رو زده و نه تشريحي رو. مهلت ثبتش تا كي هست؟ من خيلي نگرانم
اين فيزيكم كه 2 تا رو الكي گفته عدم پاسخ رفتم اعتراض دادم گفتن دوباره تصحيح ميشه ولي هنوز چيزي نشده. استادمم اعتراضمو نخونده و درسو تاييد كرده. چي كار كنم؟
یه سری به دانشگاه بزنید و با کارشناس رشتتون مشکلتون رو در میون بزاریدنقل قول:
فقط واسه یکی از دروس من امکان اعتراض گذاشته شده بود که مهلتش هم یک هفته بود ... استاد اعتراض رو دیده ولی خبری نیست ... تازه هم مهلت اعتراض تموم شده ... حالا یک هفته هم نکنه مهلت پاسخ گویی به اعتراض از طرف استاد هست ؟
یعنی جواب میده ؟ فعلا که هیچ خبری نیست ... حالا منتظرم تا میان ترم ها هم باز بشه ... هیچ کدوم از نمرات هم تائید نشده ...
1.60 میخوام که با میان ترم و کمی هم اگه استاد توی ورقه منت بزار روی این بنده حقیر تمومه کار
خوب بالاخره دارم فارغ التحصيل ميشم:42:
فقط پروژه ام مونده كه اين ترم برداشته بودم و براي تحويلش وقت دارم.فكر نميكنم مشكل خاصي پيش بياد
البته نزديك بود آخرين درس رو با 9 بيوفتم كه اعتراض زدم و گفتم 0.75 ميخوام تا فارغ التحصيلي و خوشبختانه استادش هم معرفت به خرج داد و قبولم كرد. البته يه هفته طول كشيد تا جوابش رو داد. ديگه داشتم نااميد ميشدم:31:
تابستون مباني IT برداشتم و سيستم هاي اطلاعات مديريت MIS چه جورياس اينا!؟
نظريه زبان ميخواستم بردارم وقتي ديدم پيش نياز نيست و سخته گفتم بذارم با استادشو بردارم...
منم هوش مصنوعی و سیستم اطلاعات مدیریت برداشتمنقل قول:
حمید جان MIS تستیه و آسون
نظریه زبان مشکله و حتما باید با استاد و کمکش پاس کنی!!
نقل قول:
منم سيستم اطلاعات مديريت+كامپايلر رو برداشتم....جفتشون تستي هستن ولي فكر كنم كامپايلر سخت تره