الان اسپورتیج و توسان 2011 قیمتشون چنده؟منظورم تو بازار آزاد نیست! به صورت خرید از نماینگدگی منظورمه
الان اسپورتیج و توسان 2011 قیمتشون چنده؟منظورم تو بازار آزاد نیست! به صورت خرید از نماینگدگی منظورمه
نقل قول:
هیوندای توسان 2011 قیمت 50000000 تومان
کیا اسپورتیج مدل 2011 قیمت 76000000 تومان
آقا بین 20 الی 25تومن مگان 2000 کم کار کرده گیرم میاد؟ تو ماشینهای ژاپنی چی گیرم میاد که نخواد خرج بذاره رو دستم؟ ماشینی میخوام که واسه سفرهای ناگهانی باکش رو پر کنم و بزنم به جاده چون زیاد برام پیش میاد غیر از زانتیا دوستان چیرو پیشنهاد میکنن؟
میخواستم بپرسم که ریو چنتا تیپ داره ؟ بی زحمت قیمتاش هم بدین
و به نظرتون تو این رنج ریو بهتره یا تندر یا 405 یا 206 تیپ 2
من میخوام ماشین شتاب خوبی داشته باشه تو سربالایی کم نیاره دنده هاشم راحت جا بره و نرم باشه و داخل شهر مصرف خوبی داشته باشه
ممنوننقل قول:
مطمئنی درست نوشتی دوست عزیز؟ اینا که قیمتشون یکی بود چند ماه پیش؟
چرا تو این گرونی توسان قیمتش کم شده؟
سلام
آقا من مي خوام يه سراتو كوپه بخرم مي شه در موردش برام توضيح بدين؟كسي اين ماشينو داره؟از خوبيها و بديهاش بگين.
واسه تعميرات تو اصفهان راحت ميشه پيدا كرد؟؟ ديگه خلاصه همه چيشو با قيمت برام بگين. پيشاپيش مرررررررررسي :ايكس :)))
با 25 تومن مگان 2000 گيرت نمياد ... ولي ميتوني يه صفر يا كمي كار كرده در حد صفر ، 1600 اش رو بگيري! قيمت صفر مگان 1600 دور و بر 25 و 26 هست ...ماشين راحت و عالي هست و هم چنين كم مصرف ...نقل قول:
آقا بین 20 الی 25تومن مگان 2000 کم کار کرده گیرم میاد؟ تو ماشینهای ژاپنی چی گیرم میاد که نخواد خرج بذاره رو دستم؟ ماشینی میخوام که واسه سفرهای ناگهانی باکش رو پر کنم و بزنم به جاده چون زیاد برام پیش میاد غیر از زانتیا دوستان چیرو پیشنهاد میکنن؟
راستي مصرف سوخت براتون مهمه؟ اگر مهم نباشه با 25 تومن يه ماكسيماي خيلي تميز ميتوني بگيري ...
---------- Post added at 05:56 PM ---------- Previous post was at 05:51 PM ----------
تا اونجايي كه من ميدونم سه تا تيپ داره ( شايد هم بيشتر ) :نقل قول:
میخواستم بپرسم که ریو چنتا تیپ داره ؟ بی زحمت قیمتاش هم بدین
و به نظرتون تو این رنج ریو بهتره یا تندر یا 405 یا 206 تیپ 2
من میخوام ماشین شتاب خوبی داشته باشه تو سربالایی کم نیاره دنده هاشم راحت جا بره و نرم باشه و داخل شهر مصرف خوبی داشته باشه
يكيش LS ، ديگري اتومات ، و اون يكي هم Manual (دستي ) ... قيمت هاش رو من نميدونم دوستان كمك ميكنند ..
اگر از نظر تعداد نفرات خانواد كم جمعيت هستيد خوب 206 بهترين گزينه هست! ولي شما ميتونيد تيپ 5 رو با كمي كاركرد هم بخريد كه موتور قدرتمندي هم داره به نسبت تيپ 2 ..
من هيچ وقت نتونستم ريو رو دوست داشته باشم ... تا اونجايي كه من ميدونم از لحاظ ايمني از پرايد هم نمره ي كمي گرفته! لول .
سلام آفا محمد
بنده تو خريد 206 ازتون مشاوره ميخوام
به نظر شما 206 تيپ 5 مدل 85 بخرم خوبه يا تيپ 2 مدل 85 و چه فرقي باهم دارن؟
همچنين قيمت هر 2 ماشين مدل 85 تميزش چنده؟
سلام دوستان
یه سوال در مورد خرید سمند نو داشتم :
چه فرقی بین سمند SE کلاس دو و سمند LX کلاس 18 که الان تو سایت ایران خودرو برای فروش گذاشته شده هست ؟
کدوم ارزش خرید داره ؟
ترمز ABS سمند واقعا ABS هست ؟
سیستم صوتیشون خوبه ؟( حالا نه خیلی خفن ولی قابل قبول هست ؟ )
و اگر نکته اضافه به ذهنتون میرسه ... :31:
مزایا و معایبشو اگر میدونید ممنون میشم بگید :11::11::11:
تيپ 5 با تيپ 2 كلي فرق داره! تيپ 2 موتورش 1400 سي سي با 8 سوپاپ هست ولي تيپ 5 موتورش 1600 سي سي با 16 سوپاپ و مصرف سوختشون هم تقريبا برابره!!!نقل قول:
سلام آفا محمد
بنده تو خريد 206 ازتون مشاوره ميخوام
به نظر شما 206 تيپ 5 مدل 85 بخرم خوبه يا تيپ 2 مدل 85 و چه فرقي باهم دارن؟
همچنين قيمت هر 2 ماشين مدل 85 تميزش چنده؟
تيپ 5 خيلي برتري داره و فكر كنم 2 ميليون تفاوت قيمت دارن ... اگه بتوني تيپ 5 رو بگير نه 2 !
---------- Post added at 07:41 AM ---------- Previous post was at 07:40 AM ----------
خيلي خلاصه شده بگم كه الان بهترين سمند توي بازار كه همه ازش راضي هستند سمند LX مدل EF7 هست كه داراي موتور قدرتمندي هست و همچنين مصرف سوخت كم تري هم داره!نقل قول:
سلام دوستان
یه سوال در مورد خرید سمند نو داشتم :
چه فرقی بین سمند SE کلاس دو و سمند LX کلاس 18 که الان تو سایت ایران خودرو برای فروش گذاشته شده هست ؟
کدوم ارزش خرید داره ؟
ترمز ABS سمند واقعا ABS هست ؟
سیستم صوتیشون خوبه ؟( حالا نه خیلی خفن ولی قابل قبول هست ؟ )
و اگر نکته اضافه به ذهنتون میرسه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مزایا و معایبشو اگر میدونید ممنون میشم بگید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر بتوني اين مدل رو بخري ، به ساير مدل ها اصلا نگاه هم نكن ...
---------- Post added at 07:41 AM ---------- Previous post was at 07:40 AM ----------
[/COLOR]
خيلي خلاصه شده بگم كه الان بهترين سمند توي بازار كه همه ازش راضي هستند سمند LX مدل EF7 هست كه داراي موتور قدرتمندي هست و همچنين مصرف سوخت كم تري هم داره!
اگر بتوني اين مدل رو بخري ، به ساير مدل ها اصلا نگاه هم نكن ...[/QUOTE]
دستت درد نکنه برادر:10:، البته من یه سری پرس و جو کردم، شنیدم که SE خیلی بی خوده !
پوام هم به بقیه نمیرسه، همین LX کلاس 18 چطوره ؟
موتورش چیه ؟
مصرفش خوبه ؟
کشش و قدرتش خوبه ؟
ماشالله این ایران خودرو هر آشغالی تو سایتش پیدا میشه الا مشخصات گارییاش
نقل قول:
سلام دوست گرامی.
به مراتب مشخص هست که تیپ 5 نسبت به تیپ 2 برتری داره هم فنی هم تجهیزات.
اگر حتما مدل 85 میخواین بخرین هر دو رو:
پژو 206 تیپ 5 مدل 85 قیمت 11200000 تومان
پژو 206 تیپ 2 مدل 85 قیمت 9500000 تومان
---------- Post added at 12:30 PM ---------- Previous post was at 12:28 PM ----------
اگر مصرف سوخت براتون مهم نیست میتونید به ماکسیما هم فکر کنید.نقل قول:
---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:30 PM ----------
دستت درد نکنه برادر:10:، البته من یه سری پرس و جو کردم، شنیدم که SE خیلی بی خوده !نقل قول:
پوام هم به بقیه نمیرسه، همین LX کلاس 18 چطوره ؟
موتورش چیه ؟
مصرفش خوبه ؟
کشش و قدرتش خوبه ؟
ماشالله این ایران خودرو هر آشغالی تو سایتش پیدا میشه الا مشخصات گارییاش[/QUOTE]
بهترین سمند برای شما LX EF7 هست الان.
موتور ملی EF7 پایه گارسوز کم مصرف با قدرت و شتاب مناسب
مصرفش خیلی بهینه و به صرفه شده
کشش و قدرتش هم درجه یک هست
خلاصه الان خوب جا افتاده و همه یه جورایی EF7 میخرن.
[QUOTE=mohamad skystar;6288451]سلام دوست گرامی.
به مراتب مشخص هست که تیپ 5 نسبت به تیپ 2 برتری داره هم فنی هم تجهیزات.
اگر حتما مدل 85 میخواین بخرین هر دو رو:
پژو 206 تیپ 5 مدل 85 قیمت 11200000 تومان
پژو 206 تیپ 2 مدل 85 قیمت 9500000 تومان
چند روز پيش ازتون قيمت 206 تيپ 5 با اين مشخصات رو ازتون پرسيدم گفتيم 12 اما الان ميگين تيپ تميز 11.200 هست
(پژو 206 تیپ 5 مدل 85 رنگ خاکستری
63000 کارکرد بدون رنگ و فرورفتگی
1 ماه هست بیمه شده
2 ماهه لاستیکاش عوض شده
موتور و گیربکس و تعلیق تقویت
اینا گفته های فروشنده هست چند میارزه و به نظرتون خوبه )
دليلش چيه عزيز
[QUOTE=nahr_hr;6289099]نقل قول:
دلیلش اینکه فروشندگان خودرو هر روز یه قیمتی میدن.
یکی تیپ 5 داره میده 11200000 تومان و یکی دیگه میده 12000000 تومان.
قیمت ها نوسان دارن هر روز گاهی اوقات زیاده گاهی وقات کم
این موتور EF7 که میگن بر پایه گاز سوزه، بنزینیاش خوبه ؟ مشکل نداره ؟ چون اگه بخوام دوگانه بگیرم فک کنم کل فضای صندوق عقب به فنا میره !
کسی عکس از صندوق عقب دوگانه سوزا داره ؟
مرسی از راهنمایی های بر و بچه های گل.
موتور EF7 با بنزین هیچ مشکلی نداره.نقل قول:
صندوق عقب نمونه های دوگانه سوز تقریبا اندازه 206 شده حجم قابل توجهیش رو کپسول پر کرده.
شما هر سمند دوگانه سوز رو صندوقش رو ببینید مثل همون EF7 های دوگانه سوز فضای صندوق رو پر کرده
سلام .
دوستان بهترین ماشینی که با 40 تومن میشه خرید چی هستش ؟ فقط گیربکس اتوماتیک داشته باشه و موتور حداقل 2000 .
مخلصیم .
سلامنقل قول:
بهترین گزینه ها به ترتیب:
تویوتا کمری GLX مدل 2007 قیمت 38000000 تومان
هیوندای سوناتا مدل 2008 قیمت 41000000 تومان
کیا سراتو 2010 قیمت 40000000 تومان
مزدا 3 تیپ 1 مدل 89 قیمت 40000000 تومان
رنو مگان 2000 اتوماتیک مدل 90 قیمت 33500000 تومان
ماکسیما مدل 88 قیمت 39000000 تومان
هیوندای i30 مدل 2010 قیمت 38000000 تومان
دوست من بهترین گزینه هارو معرفی کردم و تویوتا کمری در صدر این خودرو هاست.
موفق باشید
سلام دوستان عزیز میخواستیم ویژگی ها وقیمت pk رو نسبت به پراید های131 یا141 یا111و... بدونم وقیمت هاشونو هم میخوام بدونم ممنون از راهنماییتون
سلام دوستان عزیز من دنبال ماشین ارزون قیمت هستم (نه ژیان)تا جایی که اطلاع دارمpk مناسبه حالا میخواستم ویژگی وقیمت pk رو نسبت به نوع های مختلف پراید مثلا141و131 111و...بدونم قیمت دست دوم رو هم میخواستم بدونم ممنون از راهنماییتون
[QUOTE=mohamad skystar;6289379]پس آقا محمد بخ نظر شما عادلانه ترين قيمت چنده واسه اين تيپ 5 85نقل قول:
و يه سوال ديگه به نظر شما با 12 تومان خريد 206 تيپ 5 85 خوبه و يا تيپ 2 87 ؟
[QUOTE=nahr_hr;6289657]بستگی به کارکرد خودروها و شرایطشون داره.نقل قول:
تیپ 5 تمیز و بدون رنگی مدل 85 خیلی بهتر از تیپ 2 مدل 87 که از نظر فنی مشکل دار باشه یا هز نقص دیگه ای.
اگر تیپ 2 تمیز و در حد عالی هست که به نظر من مدل 87 پیدا میشه
بله نسبت به تیپ 5 مدل 85 به صرفه تره.
چون تا الان تیپ 5 ها هرچی ازشون میگذره پرخرج تر از تیپ 2 نشون دادن اینو من تو نمایندگی ایساکو
تحقیق کردم و آمار خرید قطعات رو دیدم.
به هر حال تیپ 5 رو بین 11500000 تومان تا 12000000 تومان بخرید به صرفه هست
و تیپ 2 رو هم اگر تمیز و در حد عالیه میتونید بخرید.
اقا مگان 2000 اتومات دو سال کارکرده چند گیرم میاد؟
شنیدم کولر مگان واسه خوزستان عملکرد ضعیفی داره. یک نفر که 1600 رو داشت میگه تو 4 سال دوبار کمپروسور کولرش رو عوض کرده.البته 1600 ایشان مونتاژ ترکیه بوده.
مزدا 2 چی؟
نقل قول:
مگان 2000 اتوماتیک مدل 88 قیمت 29500000 تومان
تا الان هیچ مشکلی واسه کولر یا بخاری مگان تو هر نقطه از کشور گزارش نشده.
شاید شخصی که تو خوزستان مگان 1600 داشته کولر خودروش یا گاز کولرش مشکل داشتن
اگر کولر مگان تو اهواز یا بندر عباس در حالت عادی ضعیف باشه پس وای به حال کسانی که پراید یا پژو دارن.
اینا همه صفرن؟نقل قول:
سلام
بهترین گزینه ها به ترتیب:
تویوتا کمری GLX مدل 2007 قیمت 38000000 تومان
هیوندای سوناتا مدل 2008 قیمت 41000000 تومان
کیا سراتو 2010 قیمت 40000000 تومان
مزدا 3 تیپ 1 مدل 89 قیمت 40000000 تومان
رنو مگان 2000 اتوماتیک مدل 90 قیمت 33500000 تومان
ماکسیما مدل 88 قیمت 39000000 تومان
هیوندای i30 مدل 2010 قیمت 38000000 تومان
دوست من بهترین گزینه هارو معرفی کردم و تویوتا کمری در صدر این خودرو هاست.
موفق باشید
اگه آره ! من از کجا میتونم خودرو های سال 2007 و 2008 و... رو گیر بیارم ولی صفر؟
با 50 تومن نمیشه شاسی بلند صفر پیدا کرد؟
کلی زور زدیم پول جور کردیم یهو قیمت ماشینا رفت بالا.........!
سلام.نقل قول:
خودروهارو میتونید تو نمایشگاههای معتبر خودروهای خارجی تو شهرتون پیدا کنید.
خودروهایی که گفتم صفر نیستن هیچکدوم به غیر از اون مدل 2011
با 50 میلیون تومان فقط میتونید به سوزوکی ویتارا 2400 CC کلاس 8 ( فول) فکر کنید که
الان قیمتش حدود 45000000 تومان هست.
اما سانتافه کارکرده درجه یک هم میتونید پیدا کنید.
بچه ها با 60 تومن چه ماشینی رو پیشنهاد میکنید که عمرانه باشه منظورم اینه که مثلا 10 -15 سال کار کنه-
سلام.نقل قول:
دوست من با بودجه 60 میلیون تومان میتونید انواع خودروهای سدان و شاسی بلند رو انتخاب کنید.
تنوع بسیار زیاده و از شما میخوام ملاک هاتون رو برای خرید خودرو دقیق و به ترتیب ذکر کنید
تا راهنمایی کنیم.موفق باشید
نقل قول:
1- سدان باشه
2- جادار باشه مناسب جهت خانواده
3- کم خرج باشه
4- پر قدرت
5-ترجیحا کم مصرف
6- رانندگی باش خسته کننده نباشه ( مسیر های طولانی)
7-اگه دنده اتومات باشه که چه بهتر
8- ترجیحا از خودروهای ساخت اروپا یا ژاپن باشه چون به نظرم طول عمر این خودرو ها بیشتره
زیاد اهل تند رفتن و مسابقه دادن نیستم برا همین شتاب - سرعت اینجور چیزا برام مهم نیست
نقل قول:
سلام.
دوست من خودروهای ساخت اروپا مرسدس و BMW هستن که با این بودجه باید مدل های 2006 و 2005 رو خرید
کنید که به نظر من خریدش ریسک هست.
به هر حال من تو نمایشگاه ماشین هستم و چند مورد از بهترین خودرو های سدان تو این رنج قیمت رو خدمتتون
معرفی میکنم.
تویوتا آریون مدل 2010 قیمت 61000000 تومان
تویوتا کمری GLX مدل 2010 قیمت 55000000 تومان
بهترین خودروهای سدان تویوتا که با تمام ملاک های شما همخوانی دارن دو مورد بالا هستن.
نیسان تینا مدل 2010 قیمت 64000000 تومان
تنها خودروس نیسان هست که با ملاک های شما همخوانی داره.
اما میتونید به موارد زیر هم فکر کنید:
هیوندای آزرا مدل 2011 قیمت 60000000 تومان
هیوندای سوناتا 2011 قیمت 63000000 تومان ( بابد بودجه رو افزایش بدین)
اگر برندهای مرسدس و BMW رو مد نظر دارین باید بودجه رو به 70 میلیون تومان برسونید تا بتونید تازه مدل های
2006 یا 2005 رو خرید کنید.
حالا میتونید از لیست بالا با توجه به ملاک هاتون و سلیقتون یک به یک خودروها مقایسه کنید و حذف
کنید از لیست تا به نتیجه نهایی برسید.
بازم راهنمایی خواستین در خدمتیم.
ممنون از راهنمای هاتون
چه خوب که شما خودتون تو این کار هستید. یه سوال ایا محصولات VW فولکس در ایران موجود هست مثلا مدل jetta و یا مدل های دیگه . تا جایی که من میدونم بیشترین طول عمر مربوط به خودروهای فولکس هست
اما بین گزینه هایی که شما گفتی به نظرم تویوتا اریون بهترین گزینه هست - صفر کیلومترش چقدر میشه؟
نقل قول:
تویوتا اریون مدل 2011 قیمت بین 71000000 تا 74000000 تومان هست.
خودروهای فولکس تو کشور کم هستن تنها مدل فولکس گل بود که بازار خوبی داشت و
تا شرکت فولکس خواست محصولات دیگه رو هم بیاره متاسفانه خط تولیدش جمع شد.
به هر حال اگر انتخاب شما تویوتا آریون هست بدونید اصلا پشیمون نخواهید شد
و خودرویی عمری رو انتخاب کردین.
از نظر خدمات پس از فروش و گارانتی هم که گسترده ترین شبکه رو بین شرکت های دیگه در کشور داره.
آریون با موتور 6 سیلندر 3500 CC با 24 سوپاپ و 268 اسب بخار قدرت و گیربکس 6 دنده اتوماتیک
راحتی و لذت عالی رو برای شما به ارمغان میاره.
این خودرو در در تیپ GRAND و GRAND SPL تولید میشه که شما نمونه GRAND SPL رو انتخاب کنید.
موفق باشید.
به نظر من ریو بهترهنقل قول:
می خواستم ببینم زانیتا بهتره یا مگان 2000؟
آقا جواب ما چي شد پس؟؟نقل قول:
يعني هيچكي هيچي نميدونه؟؟
نقل قول:
به مراتب مشخصه که مگان 2000 نمره بیشتری رو کسب میکنه.
زانتیا خودروی سال 92 فرانسه بود که تازه ار سال 80 که بشه سال 2000 میلادی در ایران شروع به مونتاژ
شد و تا مهر پارسال هم تولیدش تمام شد.
اما مگان خودرویی به روز تر محصول سال 2003 فرانسه بود که الان چند سالی هست داره مونتاژ میشه
خودروی بسیار موفقی بوده و طرفدار زیاد داره.
مگان از نظر امکانات-ایمنی-راحتی-کم مصرف بودن و نرمی و راحتی رانندگی از زانتیا برتر بود.
اگرچه خودروساز سعی میکرد قیمت زانتیا رو بالا نگهداره اما بازم مگان برتری خودش رو نشون داد.
زانتیا خودروی پر استهلاکی نسبت به مگان هست و مخارجش بالاتر.
سلام
سمند LX دوگانه سوز بهتره یا تک سوز...؟؟
و اینکه چرا بهتره..؟؟
نظرتون درمورد MVM 530 و X33 چیه؟
آیا خودروهای موفقی هستن ؟ امتحانشونو پس دادن؟
میدونم که کلاسهای متفاوتی رو داریم بررسی میکنیم . درکل همون از دید یه نقاد بهش نگاه کنید
نقل قول:
سلام.
یه توضیح مفصل میدم براتون:
سمند LX دوگانه سوز در دو نوع عرضه میشه:
1.سمند LX EF7 با موتور پایه گازسوز
2.سمند LX دوگانه سوز با همون موتور 1800 CC قدیم
تو 2 مورد بالا باید ببینیم شما کدوم سمند دوگانه سوز رو مد نطر قرار دادین.
موتور EF7 بر مینای گازسوز بودن ساخته شده و قطعاتش با گاز سازگار هستن
اما موتور 1800 CC سابق رو شرکت گازخورش کرده و به مراتب آسیب پذیر هستن.
کلا سمند LX (با موتور 1800 CC دوگانه سوز) به دلیل اشغال فضای صندوق عقب توسط کپسول گاز همچنین
مشکلاتی که در سیستم سوخت خودرو ایجاد میکنه پیشنهاد نمیشه
اما سمند LX EF7 پایه گازسوز خیلی بهتر عملکرده در این زمینه و از قدرت و شتاب و مصرف بهتری نسبت به
اون مدل سمند دوگانه سوز برخوردار هست.
پس اینجا دیدم که سمند LX EF7 که دوگانه سوز هم هست رو میشه انتخاب کرد.
همین سمند LX EF7 نوع بنزینی هم داره که از هر لحاظ مناسب و بهینه هست.
نتیجه: دیدیم که سمند LX EF7 هم گازسوزش به صرفه هست هم بنزین سوزش و شما میتونید
به راحتی انتخاب کنید چون نمیشه گفت دیگه کدوم بهتره یا نه فقط تنها عیبی که از سمند LX EF7 دوگانه سوز میشه دید حجم فضایی هست که کپسول گاز اشغال کرده.
باید ببنیم
شرایط اقتصادی شما برای تهیه سوخت خودروتون به چه صورته که این مساله شخصی هست
و به خودتون مربوط میشه که آیا میتونید با خرید بنزین کنار بیاین یا نه باید در کنار بنزین گاز هم باشه.
سمند LX EF7 دوگانه سوز مدل 90 قیمت 16775000 تومان
سمند LX EF7 بنزینی مدل 90 قیمت 15675000 تومان
سمند LX EF7 بنزینی مولتی پلکس مدل 90 قیمت 15725000 تومان
سمند LX دوگانه سوز مدل 90 قیمت 16200000 تومان
موفق باشید
نقل قول:
در مورد X33 باید بگم الان شرایطی که این خودرو داره مثل نسل اول نا موفق سوزوکی ویتارا هست.
اصلا نمیشه به این خودرو به چشم شاسی بلند نگاه کرد.
موتور 2000 CC با 140 اسب بخار برای یک شاسی بلند بسیار ضعیفه
همچنین ایمنی این خودرو که اصلا در شرایط مطلوبی قرار نداره مثلا:
الان هیوندای خودروهای شاسی بلندش همه بالای 5 ایربگ دارن در حالی که X33 فقط 2 ایربگ داره.
عملکرد سیستم ترمزش مناسب نیست( طبق تجربه)
تجهیزات و امکاناتش هم در حد یک شاسی بلند به روز نیست.
خلاصه بگم این خودرو در مقابل یه سوزوکی 2400 CC جدید حرفی برای گفتن نداره چه برسه به
شاسی بلند های دیگه.
به هر حال راه زیادی برای پیشرفت چنین خودرویی باید پیمود تا بتونه رقابت کنه.
کیفیت ساخت ادوات داخل خودرو و دیگر قطعات نسبت به سایر شاسی بلندهای دیگه در حد پایین قرار داره.
در مورد MVM 530 باید بگم موتورش با X33 فرقی نداره و یه خودروی معمولی با امکانات و تجهیرات مناسب اما رقیب خودروهای سواری ساخت داخل هست چون به راحتی پژو پارس و 405 و سمند ایران خودرو رو پشت سر میزاره اما قیمتش به صرفه نیست.
و در آخر اینم بگم کاش مسئولان و سرمایه گذاران به جای اینکه به سمت بازارهای شرق آسیا ( به غیر از کره و ژاپن) حجوم ببرن میرفتن سمت خودروسازان اروپا.
موفق باشید