بابا بازم دم اندیشه گرم به ما سرویس میده حالا حتی با سرعت کم شما دیگه کلا ما رو حساب نکردی مگه مرکز 8 دل نداره :19: :18:نقل قول:
Printable View
بابا بازم دم اندیشه گرم به ما سرویس میده حالا حتی با سرعت کم شما دیگه کلا ما رو حساب نکردی مگه مرکز 8 دل نداره :19: :18:نقل قول:
میدونم چی میگی این واسه خودم هم جالبه اما یه زمانی واقعا این سرعتو داشتم اما بعدش دیگه خیلی داغون شد اومدم asdl گرفتم ماجرا مال یک سال پیشه حتی یه بار hdm سرعت 18 رو نشون دارد که عکس گرفتمنقل قول:
سؤال: آیا هنوز امکان برقراري موقت سرويس وجود داره یا نه ؟
مودمم Asus AM 602 هستشنقل قول:
بچه ها بدون شوخی میگم اگه اندیشه وضعش بهتر شد که هیچی وگرنه اگه قراره isp رو عوض کنیم همه با هم بریم اندیشه لااقل این جوری حساب کار دستشون میاد که بدون چه جوری با یه کاربر برخورد میشه من از این که ما رو ... فرض کردن بیشتر اعصابم خورده
کاملا پایمنقل قول:
اما اینم بگم مثل اینکه ما شدیم موش ازمایشگاهی و دارن امشب اینترنت با خلوص 60 کیلو بایت به خورد ما میدن تا ببینن واکنش ما چطور من که حالم داره بهم میخوره
:2::2::2::2:
البته این خودش یه نکته مثبته که تو این یک سال اخیر این اولین باره که بعد ازین که سرعترو کم میکنن زیاد هم میشه منظورم از اون موقعیه که 250 داشتیم
دیشب 40 امشب 60
دوستان کسی اینجا سرویس 512 حجمی داره؟ اندیشه... سرعتشون min,avg و max چطوره؟
من که 128 نامحدود دارم، بعد از این طرح پایین اوردن سرعتا، max سرعتم به 30 میرسه... 128 های حجمی هم همینطورن؟
اگه اینطور باشه که قاعدتا طبق نسبت +1.875 سرعتارو نگه داشتن. 128 استاندارد باید 16 باشه ضربدر 1.875 میشه 30. پس 512 که استانداردش 64 باید 120 بدن. درسته؟ اگه نه که موافقم همه (هرکی که ناراضیه) با هم بریم اندیشه و جمع آوری کنیم. پیشنهاد منم شاتل :27: البرز بی رودرواسی میگه سرعت استاندارد میدم. دامون هم که مشکل امنیتی و سرعت داره. پیکر بندی شبکشون بر مبنای روتر کاربراست :18: یکی از رفقام تو network map دید که 12 نفر دیگه به روترش وصلن. تونست کامپیوتراشونو remote بگیره. شب هم چند تا رو روشن کرد رو safe mode اورد بالا trojan Win32.MorgueCyberion کپی کرد :27:...
سلام به دوستان من 128 نامحدود داشتم تا دیروز از این سرعت اعصابم خورد شد تبدیل کردم به 512 10 گیگ سرعتم بین 110 تا 120 متغییره
سلام پیدا میدا نبودینقل قول:
این قضیه 1.875 چیه پشتیبانی حرفش رو به من هم زد خیلی لطف میکنن مثلا؟؟
نشستن فکر کردن 2 برابر ندیم 1.875 برابر بدیم؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
منم پایه هستم همه با هم بریم برای جمع آوری
حتما به من خبر بدین
به قول خودتون مارو ......... فرض کرد
سلام
یه سوال خارج تاپیکی :31:
شما که شبا دانلود میکنید چطور لینکهای رپیدشر و یا هات فایل رو مستقیم میکنید. من پدرم در اومد از بس دنبال سایتای لیچ گشتم.
سلام
گفته بودم که یه شب 70 مگ دانلود کردم ولی 500 مگ ریسیو داشتم.
این برای idm هست. چون وقتی ارتباطش با سرور قطع میشه ندام درخواست ارتباط میده برای همین سند ریسیو ایجاد میکنه
بچه ها منم سرعتم به .... رفت 120 دیروز امروز تبدیل شد به 24 اونم بدون هیچ نوسانی قشنگ با سرعت باورنکزدنی 24 باید فعلا این دو روز رو تا اخر این دورم سر کنم دیگه هم فعلا تمدید نمیکنم
جدی با هم هماهنگ کنیم بریم اندیشه چون یکی یکی فایده نداره باید با هم بریم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه وضع از این بدتر هم مگه میشه؟
ببخشید شما که سرعتتون کم شدهنقل قول:
downstream تون هم کم شده یا ثابت مونده؟
---------- Post added at 12:12 PM ---------- Previous post was at 12:10 PM ----------
برو اینجانقل قول:
کد:http://forum.dverleech.com/showthread.php?t=23&page=8
من از rapidbaz استفاده میکنم...مثلا یه 16 گیگی میگیری محدودیته ماهانه هم نداره ، پرداخته آنلاینه بانک ملی هم دارهنقل قول:
شما که شبا دانلود میکنید چطور لینکهای رپیدشر و یا هات فایل رو مستقیم میکنید. من پدرم در اومد از بس دنبال سایتای لیچ گشتم.
---------- Post added at 11:44 AM ---------- Previous post was at 11:41 AM ----------
YOOOHOOOO :دی
بروبچه شاتل برن میزانه مصرفشون رو نگاه کنن ...3 گیگ اضافه شدش :دی
دمشون گرم
نقل قول:
---------- Post added at 12:12 PM ---------- Previous post was at 12:10 PM ----------
نه هنوز downstream رو 1075 هست!
من که میگم 3 تومن بده 10 گیگ رپیدپارس بخر خیال خودتو راحت کن، محدودیت زمانی هم نداره!نقل قول:
ولی تا جایی که میتونی سعی کن دنبال لینک مدیافایر بگردی، چون دست کمی از لینک مستقیم نداره!
شما شبا تو ساعتای مجانی سرعتت چطوره؟نقل قول:
به نظر من رپیدپارس بگیر از همه بهتره، 10 گیگ 3 تومن! شارژ کردنشم تو 2ثانیه انجام میشه، محدودیت زمانی هم که نداره!نقل قول:
ولی تا جایی که میتونی بگرد دنبال لینکای مدیافایر، چون دست کمی از لینک مستقیم نداره و اکانت رپیدپارس هم بیخود مصرف نمیشه!
الان دیگه همه فیلما و آلبوما و کلیپها لینک مدیافایرشون راحت پیدا میشه!
---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:04 PM ----------
نقل قول:
نه downstream تغییری نکرده رو همون 1075 مونده!
---------- Post added at 01:09 PM ---------- Previous post was at 01:06 PM ----------
الان که رفتی رو 512 شبا تو ساعتهای مجانی سرعت چطوره؟نقل قول:
حالا که رفتی رو 512 شبا تو ساعتهای مجانی سرعت چطوره؟نقل قول:
دوستان چقدر اسپم میدین!!! هر روز 3-4 صفحه جلو میرین!!! لطفا پست مفید بدین.
3 گیگ شاتل برای من هم اضافه شده.
پینگ من معمولا 225 هست. سرعت هم 70-80
تازیه خوبیش اینه که سرعتی که برای 512 میدن، حداقل سرعتی هست که وظیفه دارن بدن و فردا مثل اندیشه دبه در نمیارن که برو خدا رو شکر کن 4 کیلوبایت اضافه تر هم داری!!!
کلا من تو پست قبلی هم گفت: یه شرکت که بزرگ میشه، دیگه رضایت مشتری براش بی ارزش میشه
نه رو همون 1079 مونده ولی سرعتم از 24 بالاتر نمیره دیگه زنگ هم نزدم اندیشه که بم بگن برو خدا رو شکر کن!!!!نقل قول:
ببخشید شما که سرعتتون کم شده
downstream تون هم کم شده یا ثابت مونده؟
سرعت همون مثل روزاست فقط صفحه رو یکم دیرتر باز می کنه ولی سرعت با IDM فرقی نمی کنه با روزنقل قول:
سرعت فرقی نداره با روز وقتی با دانلود منیجر دانلود می کنم فقط صفحه رو یکم کندتر باز می کنهنقل قول:
پینگ من چرا اینجوریه :18: حالا تو بازی بیشتر هم بود!!! دوستانی که اندیشه دارند میتونند یک تست بگیرن (از غربی ترین سرور امریکای شمالی, لطفآ)
خيلي جالبه!!!
دوستان همه نظرشون تا پايان شهريوره!!
كسايي كه انديشه دارند موافقن 31 شهريور جلو ASK جمع بشيم ؟ :دي
منم كه شاتل دارم ، اما ميام :دي
---------- Post added at 04:22 PM ---------- Previous post was at 04:18 PM ----------
هركي موافقه پست منو نقل قول كنه بگه مياد تا ساعتشو با هم هماهنگ كنيم
خبر جديد ديگه :دي
شاتل داره سرعت ها رو 150 ميكنه ، احتمالا تو اين هفته سرعت ها بالا ميره
چون سرعت چند تا از دوستان من تو منطقه 2 و 3 شده 180
يوهووو :دي
نقل قول:
خير
انديشه سرويس تمديد موقت رو برداشته
ایول، خیلی عالیه که، اگه اینجوریه منم دیگه بیخیال 128 نامحدود میشم میام 512، بجای اینکه روز دانلود کنم شب میکنم! قیمتش هم که همونقده، ایول!:8:نقل قول:
تأیید میشه. واسه منم 3گیگ اضافه شد. دمشون گرم:10:نقل قول:
واسه من که هنوز زیاد نشده. منطقه3 هستم. اضافه شد اطلاع میدمنقل قول:
هنوز با سرویس 128، سرعت 512 رو دارم. البته به نظر خودم خوبه این سرعت یعنی با پولی که میدم سرعت خوبی گرفتم.
درودنقل قول:
به این میگن یه پست کار درست که چشم بسته خیلیا رو باز بکنه و بدونند وضع چطوره...:20:
من دارم میرم کره زندگی کنم
فکر شو کن سرعت 33 مگابیت !!! ما صد سال دیگه به این سرعت نمیرسیم
با این سرعت میشه تو یه دقیقه حدود 250 مگا بایت دانلود کرد !
درود
اقایون. دوستان کمک.من تا 5 روز دیگه شارژ این ماه اندیشه ام تموم میشه چیکار کنم برم شاتل 64 نامحدود بگیرم جلوش نوشته مخصوص خونه برادران مشترک شاتلی الان بیان منو راهنمای کنن سرویسو عوض کنم ارزش داره یا نه؟؟؟:20:
بدرود
64 که همون دایل آپه عزیز تازه نامحدودشم که دیگه سرعت تشویقی نداره. مناسبترین سرویس ART1... :27:نقل قول:
---------- Post added at 06:54 PM ---------- Previous post was at 06:53 PM ----------
چشمشون بسته نیست، خوبم میدونن وضع چطوره. مارو ... گیر اوردن... :13:نقل قول:
سه سال نباشه... 100% 11 سال دیگه...نقل قول:
سلام دوست عزیز شما 512 دارین یعنی 64 کیلو رو حداقل باید داشته باشین پس عملا شاتل داره 6 کیلو بیشتر می ده کمی عجیب نسیت من ماهی 14900 می دم 128 دارم تو مرکز دو قاعدتا باید 16 تا بگیرم اما تا120 کیلو تو روز بالا می ره و ping منظمه تو شب 1 ساعت بین 1 تا 2 دانلودم می یاد رو 60 کیلو وping نا منظم میشه اما بعدش همه چیز ok میشه من فکر می کنم با پولی که دارم می دم اوضاعم نسبت به شما که 512 از شاتل دارین و خیلی بیشتر پول می دین بهتر باشه؟موافق نیستن؟:10:نقل قول:
شما همه چیو گفتین، اما نگفتین کدام ISP هستین! احتمالان اندیشه هستین.نقل قول:
ببین دوست من، تا قبل عید هم من وضعیتم مثل شما بود. اما بعد عید تا 4 دوره، شبا سرعتم در حد Dial Up بود، روزا حداکثر 30، پینگ هم بالای 500! تازه شما که میگی 120، من اون موقع 160 هم داشتم...
اما اگه نگاه کنین، اکثر مراکز دیگه داغون شدن و ناراضی هستن... کسی هم جواب نمیده...
ما همیشه میگیم، اشخاصی مثل شما، دو دستی بچسبن و ول نکنن! اما بقیه میتونن بیان شاتل...
دوست عزیز من که نوشتم مرکز دو شما هم لطف کنین بگین کدوم مرکز هستین ؟نقل قول:
من مرکز 8 بودم
3 ماه اول پاییز سرعت دانلود 285
زمستون 150
بهار 100
اوایل تابستون 80 تا 100
مرکز 8 هستم
درز ضمن در کنار اینها هم بگم که شبها سرعت دانلودم 0 بود و time out میداد ، جز 3 ماه اول پاییز
ببین دوست عزیز اگه بری کامنت های قبلی من رو ببینی منم مثل شما از اندیشه دفاع میکردم سرعت شما اگه تو روز 120 بود بره من 150 بود شبم کمتر از 100 نمیشد حتی بین 1 تا 2 اما قضیه اینه که کاهش سرعت اندیشه داره همه گیر میشه الان سه روزه که شامل منم شده دیگه شب و روز نداره تحت هیچ شرایطی بالا 24 نمیره زنگ هم بزنم میگن از سرتم زیادیه. من میگم تا وقتی که این سرویس رو بهت میده خب همون اندیشه بمون هر وقت دیدی سرعتت شد مثله بقیه تو هم بیا بریم شاتل.نقل قول:
سلام دوست عزیز شما 512 دارین یعنی 64 کیلو رو حداقل باید داشته باشین پس عملا شاتل داره 6 کیلو بیشتر می ده کمی عجیب نسیت من ماهی 14900 می دم 128 دارم تو مرکز دو قاعدتا باید 16 تا بگیرم اما تا120 کیلو تو روز بالا می ره و ping منظمه تو شب 1 ساعت بین 1 تا 2 دانلودم می یاد رو 60 کیلو وping نا منظم میشه اما بعدش همه چیز ok میشه من فکر می کنم با پولی که دارم می دم اوضاعم نسبت به شما که 512 از شاتل دارین و خیلی بیشتر پول می دین بهتر باشه؟موافق نیستن؟
---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------
منم مرکز 8 هستم اندیشه دیگه خطم رو کرده دایل اپ شما الان شاتل دارین قیمت و سرعتش چه جوریه شبا افت سرعت دارین یا نه قطعی و پینگش چه جوریه راستی یه چیز دیگه همین مودم tp link با شاتل هم کار میکنه یا نه باید از خودشون بگیریم هزینه راه اندازی هم باید بدیم یا نه؟ اگه 64 نامحدود بگیرم سرعت تشویقی داره یا نه همون قانونی 8 رو میزارننقل قول: