سلامنقل قول:
به لینک زیر برو و نرم افزار رو دانلود و نصب کن :
موفق باشید :40:کد:http://go.microsoft.com/?linkid=9662904
Printable View
سلامنقل قول:
به لینک زیر برو و نرم افزار رو دانلود و نصب کن :
موفق باشید :40:کد:http://go.microsoft.com/?linkid=9662904
سلام عزیزان،نمیدونستم که مشکلم رو تو کدوم تاپیک بگم،اگه از دستتون کاری بر میاد کمکم کنید لطفا...
یه برنامه میخواستم که در کنار ویندوز سون ۶۴ بیتی بشه با یه نرم افزار ویندوز مجازی ایکس پی داشت؟
خودم برنامهٔ vm-wareرو دارم اما توش بعضی بازیا و برنامه ها اجرا نمیشه...
مرسی
با سلام به همه ویندوزی های خوب...
بازگشت خودم رو به دنیای ویندوز تبریک میگم... واقعا سیستم عامله ها.
lمن مدتیه از ADSL استفاده میکنم. ولی جدیدا وقتی میخوام disable کنمش یه پیغام میده و disable نمیشه.
منم مجبورم که از قسمت manager کامپیوتر پورتشو enable کنم.
ممنون میشم کمکم کنیــــــــد.
سلامنقل قول:
این تایپیک رو ببینید.
اجرای ویندوز XP در محیط ویندوز 7!
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=334750&highlight=mode
---------- Post added at 08:07 PM ---------- Previous post was at 08:05 PM ----------
سلامنقل قول:
چه پیغامی میده؟
سلام.نقل قول:
خواهش میکنم :11:
فکر کنم مشکل دقیقا همین بوده.
بعد از اینکه User رو Remove کردید، باید دکمه Add رو در پایین همون پنجره فشار بدید.
بعد در صحفه ای که باز میشه، دکمه Advanced رو که در قسمت پایین سمت چپ قرار داره رو بزنید.
در پنجره جدید باید مطابق تصویر زیر، دکمه Fine Now رو بزنید که لیست یوزرها رو در پایین براتون بیاره.
حالا باید از همون جا Adminstrators رو انتخاب کنید و همه پنجره های باز رو Ok کنید.
در هرحال روش اش اون بود و یه یوزر رو پاک کردید ولی به یاد گرفتنش می ارزید؛ نه!؟ :10:
ولی در مورد سوال دومتون:
نقل قول:
دوست عزیز، برای محدود کردن به داخل پوشه ها باید از برنامه های خاصی استفاده کنید. وگرنه در داخل ویندوز نمیشه این کار رو انجام داد (البته تا جایی که من اطلاع دارم)
و اینو هم بگم که برنامه هایی هم که در این زمینه ها کاربرد دارند، اکثرا تحت شبکه هستند نه برای یک سیستم.
شاد و پیروز باشید :11:
دوستان خواهشا کمک
شاید درس جایی نباشه اماهرچه گشتم پیدا نکردم
دوستان عزیز
اگر یک query خیلی طولانی بشه اشکالی داره یا مثل برنامه نویسی محدودیتی نداره ؟توی دلفی میگم
ورژن 8نقل قول:
بله استفاده میکنم
tohidkh عزیز ممنون از راهنماییتون ...بله درست میگین :11:
تنها مشکل الان اینه که بعضی برنامه ها آیکونشون تغییر پیدا کرده و شکل آیکون شبیه عکسی که گذاشتم شده ..فرمت فایل ها
هم نشون داده نمیشه مگر اینکه کلیک راست کنم ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا مثلا برنامه ای مثل یه صفحه از word این خطا میاد ضمن اینکه شکل آیکون کل آفیس هم مثل عکسی که بالا گذاشتم شده
نمیدونم علتش چیه ...مطمئنم هستم سیستم ویروس نداره دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید:11:
با سلامنقل قول:
همینطور که خودتون گفتید سوالتون رو اصلا هم جای درستی مطرح نکردید! :31:
در اینجا مطرح کنید:
برنامه نويسي
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=24
چه زمانی این پیغام رو مشاهده میکنید؟نقل قول:
سلامنقل قول:
این تایپیک رو ببینید.
Disable نشدن Local Area Connection
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=283324
هر چند دقیقه این پیغام ظاهر میشه !
کسی میدونه دلیلش چیه ؟؟
شما باید برین توی خود تاپیک سوالکنید تاپیک مخصوص داره ددلفینقل قول:
تا حالا محدودیتی ندیدم اما طولانی کردن بی مورد یک کوئری هم جالب نیست چون برای یک تغییر جزیی یا رفع اشکال اون به مشکل بر میخورید.
اگر کار خاصی روی چند جدول هست، میتونید در خود دیتابیس query رو ایجاد کنید و در دلفی فقط با یک کد کوچک اون رو فراخوانی کنید
این مشکل بیشتر به این بر میگرده که IP سیستم شما با IP سیستم دیگهای یکی شده.نقل قول:
اگه ADSL دارید و از کانکشن PPPOE استفاده میکنید ، IP سیستمتون به صورت خودکار توسط سرور داده میشه و کاریش هم نمیشه کرد.
البته مشکلی براتون وجود نداره و شاید گه گداری این اتفاق بیفته.
یه تماس با شرکت بگیرید و این نکته رو متذکر بشید. شاید با راهنمایی اونها مشکلتون برطرف بشه.
شاد باشید :40:
سلام دوباره.نقل قول:
مشکل شما سه تا ریشه میتونه داشته باشه:
مورد اول رو با ذکر یه مثال شرح میدم:
حتما وقتی روی سیستم تون برنامه نصب میکنید گزینه انتخاب یوزر رو دیدید.
مثلا برای برنامه زیر:
در برخی از برنامه ها وقتی All Users انتخاب نشه، برای هر یوزری به غیر از یوزر جاری که در اون برنامه رو نصب کردید، برخی از فایلها کپی نمیشه. بنابر این، در Program Files آیکون ها یا نشون داده نمیشن و یا به شکلی که شما نشان دادید نشون داده میشن.
مورد دوم اینتخاب نوع محدودیت یوزر، هنگام ایجاد اون هست.
بدین معنی که وقتی که شما در یوزر اکانت یوزر ایجاد میکنید کدوم گزینه رو انتخاب کنید: (مطابق تصویر)
معمولا اگر Limited رو انتخاب کنید، از این قبیل مشکلات و مشکلات بسیار زیاد دیگه ای در اون یوزر مواجه خواهید بود.
و مورد سوم مربوط به خود برنامه هست. برخی از برنامه ها ذاتا با چند تا یوزر هماهنگ نیستند و فقط برای یک یوزر کار میکنن و اون هم Adminstrator هست.
خب تا اینجا که اومدیم گفتن یه مورد هم خالی از لطف نیست :46:
اون مشکلی که شما در رابطه با word دارید، مربوط به اینه که شما هنگام نصب کردن Microsoft Office 2003 ، گزینه Complete Install رو انتخاب نکردید که همه بسته نرم افزاری Office رو نصب کنید.
این ایراد فقط در آفیس 2003 وجود داره. که اگر گزینه Complete Install رو انتخاب نکنید، این مشکلات پبش میاد
راه چاره ش هم خیلی ساده ست.
وقتی اکه اون پیغام مربوط به Word میاد، CD آفیس رو در داخل داریو قرار بدید و روی Ok کلیک کنید تا برنامه، فایلهای لازم رو روی سیستم تون کپی کنه.
موفق باشید :11:
سلام
ممنون از توضیحات جامع تون ...
راستش همه این مشکلات از بعد از تغییراتی که تو owner دادم ایجاد شد همش بعد اجرای پست 2553:13:
نمیدونم مشکل چیه ..
بازم تشکر میکنم :11:
خواهش میکنمنقل قول:
شما همون تیک رو روی یوزر Administrator زدید؟
بله روی Administrators گذاشتم همه مشکلات قبلی حل شدهنقل قول:
فقط اون آیکون ها تغیر پیدا کردن که بعضی هاشون که میتونستم دوباره نصبشون
کردم ...بعضی از نرم افزار ها هم نمیتونم uninstall کنم
برنامه ای هست که بتونم باهاش برنامه ها رو uninstall کنم؟
سلامنقل قول:
دقیقا مشکل همینجاست.
اکثر هیلتر شکن ها IP فعال ندارند و بهمین دلیل نمیشه با فیتیله شکن ویدئوهای آنلاین رو مشاهده کرد.
ادامه ی این پست در پ.خ براتون فرستاده شد.
موفق باشید :40:
سلام دوستان من نمیدونم چرا اونجا زدن دلفی من تو بخش سوالات سوال زدم این 25 ساعته کسی جواب نداده اینجا یک باز شما جواب دادین پس کمک خواهشا کمک کنید
من در برنامه ام نياز دارم كه عدد real را به integer تبديل كنم...
يعني برنامه عدد صحيح آنرا به صورت integer بفهمد..
البته من دستورات mod را امتحان كردم ولي جواب نميدهد...
مثلا عدد19 را به 19.19 تغییر بدم
خواهشا کمک کنید فقط فوری فوری
لطفا سوالتون رو تو تاپیکش بپریبد من الان ویژوالی هستم اما فکر کنم از دستور round باشه والا یادم نیس
سلام دوستان کسی از stop c00021 چیزی میدونه موقع راه اندازی ویندوز بوت ویندوزم اکس پی هست
درود بر شما
یه سیستم دارم خیلی قدیمیه
می خواستم بدونم xp حداقل به چه چیزایی احتیاج داره ؟
سلامنقل قول:
شما مشخصات سیستم رو بگو.
حداقل سیستم مورد نیاز :
Minimum:
233 MHz CPU *
64 MB of RAM (may limit performance and some features) *
1.5 GB of available hard disk space *
Super VGA (800 x 600) or higher-resolution video adapter and monitor
CD-ROM or DVD drive
Keyboard and Microsoft Mouse or compatible pointing device
موفق باشید :40:
دوست عزیز سوالتون رو در این بخش نباید بپرسید هم جواب سوالتون رو نمیگیرید هم تاپیک مختل میشهنقل قول:
اصلا این سوال جاش اینجا نیست!!!!
برنامه نويسي
http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=24
سلام.چند روزیه که IE8 من داغون شده و وقتی که بازش می کنم این پیغام رو میده که: internet explorer has encountered a problem and needs to close.جالیه که از وقتی IE قاطی کرده fire fox هم هر از چند گاهی ارور میده .حالا مشکل اینه که می تونم fire fox رو remove کنم و دوباره نصب کنم تا مشکل بر طرف شه ولی اصلا نمیتونم IE رو remove کنم.در واقع تو قسمت control panel>add or remove هیچ چیزی به نام remove برای iIE وجود نداره.اگه می شه راهنمایی کنین.مرسی.
سلام دوستان سیستم من چند روز پیش ویروسی شد و از اینجا شروع شد که BACK GROUND من شد عکس یه آقا که هکر معرفی کرده بود خودشو .از اون به بعدم NOD هر چند ثانیه یه بار ویروس میگیره که اسمش AUTORUN.INF هست اما من ویندوز عوض کردم و طبق راهنمایی انجمن برای باز کردن فایلای HIDDENهم رفتم اما با بستن پنجره فولدر آپشن باز برمیگردونه یه دیفالت NOT SHOWو من نمیتونم فایلای AUTORUN رو پاک کنم لطفا کمک کنیدددددددددددددددددددددد دددددددددددددددد
بله در قسمت add remove نيست IEنقل قول:
براي حذفش بايد به كنترل پنل رفته و add remove رو انتخاب كنيد
حال از گزينه هاي سمت چپ گزينه ي add/remove windows component رو انتخاب كنيد.
حال از كادري كه ظاهر ميشه تيك Internet Explorer رو برداريد و next كنيد.
دوست عزيز؛ اين تاپيك رو يه نگاه بنداز :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=276875
نقل قول:
Minimum:
334 MHz CPU *
128 MB of RAM
2 GB hard disk *
Super VGA (800 x 600)
CD-ROM
سلام.نقل قول:
فقط و فقط از Windows XP Service Pack 1 استفاده کنید.
هر ویندوزی به غیر از اون اذیتتون میکنه
(البته فکر کنم الان از ویندوز 98 استفاده میکنید. نه؟)
سلام من ویندوزم را گذاشتم به روز رسانی شد حالا بعضی از عکسها را تو سایتها نمی تونم ببینم ویندوزم را هم قانونی کردم ولی بازم بی فایده بود به نظر شما مشکل از کجاست؟
در IE مسیر زیر را بره:نقل قول:
tools>internet option>advanced
اینجا ببین گزینه های sho image show picture تیک هستن یا نه؟
نقل قول:با اجازه دوست عزیزمون؛ اینو هم اضافه کنم احتمال هم داره که Adobe Flash Player غیر فعال شده باشه.نقل قول:
که با دوباره نصب کردنش درست میشه.
درود بر شمانقل قول:
نه ، دوست من
Windows XP Service Pack 2 روش نصبه
برای وب گردی به درد می خوره :31:
نقل قول:
در هر حال، اگر شما با سیستم کارهایی انجام میدید که نیاز به سرعت بالاتری دارید، سرویس پک 1 برای قطعات سیستم شما بهتر جواب میده
:11:
سلام؛ یه مشکل عجیب و بدی برام پیش اومده:
ویندوز من بصورت دست نخورده و genuine هستش (یعنی همون اول که چند ماه پیش نصبش کردم، با یه شماره سریال قانونی و از طریق اینترنت فعالش کردم، بدون استفاده از هیچ کرکی) تا به امروز مشکلی باهاش نداشتم، همون اول که از طریق سایت مایکروسافت و windows update به روزش می کردم و اکثراً هم که خب تنظیمش کرده بودم که یه آپدیت جدید میومد، پیغام بده و منم تایید می کردم و آپدیت...
چند روز پیش یه سری آپدیت حاضر بود و حجم مجموعش دوروبر 40 مگ میشد، منم آخرای ترافیکم بود، رو این حساب تنظیم کردم کامپیوتر رو که خودش نصفه شب روشن شه و تنظیمات به روزرسانی ویندوز رو هم گذاشتم که خودکار خودش هم دانلود کنه هم نصب کنه.
یکی دو ساعت پیش دیدم به جای آیکان زرد رنگ آپدیت (که شبیه سپره و علامت تعجب داره)، آیکان سبز کره ی زمین با اون علامت ویندوز روش، توی System Tray ظاهر شده و میگه آپدیتتون برای نصب حاضره، من هم کلیک کردم و دیالوگ نصبش اومد با این عنوان:
service pack 2 install
در حالیکه اصلاً ویندوز من sp3 هست و میگم تا پیروز همینطور آپدیت میکردمش و فقط اونموردی که پررنگ کردم رو دو روز پیش انجام دادم.
خلاصه نصبش کردیم، بعد که ریاستارت شد، صفحه ی خوش آمدگوییش شبیه اولین نمایش ویندوز بعد از نصبش شد! بعدش هم اون پیغام می خواید آپدیتتون فعال باشه یا نه (help protect your pc....) و بعدش هم که خب اومد بالا بدون مشکل.
دیدم نود پیغام میده باید ویندوز آپدیت بشه و من هم رفتم تو سایت ویندوز آپدیت بعد گفت باید اون نرم افزار چک Genuine رو نصب کنه
ما هم گفتیم باشه، قبلاً هم بار اول اجازه دادم... بعد گفت نمیتونه پروسه رو انجام بده، به خاطر اینکه تاریخ و زمان سیستم نادرسته!!
خلاصه یه بار ری استور کردم ، دیدم خیلی فایلها و پوشه ها رو rename کرده و حتی مرورگر اپرام رو نمیتونه locate کنه و تو پوشه ی program files ش هم نبود فایل اجراییش! این بود که ری استور رو undo کردم،
دقیقاً همون عنوان Software Distribution Service 3.0 که می بینید، دو بار در تاریخ روز قبل و یکبار هم در تاریخ روز قبلترش (یعنی 21م) وجود داره و دیگر هسچ. من فکر می کنم مربوط به اینه، نمیدونم ولی زیاد :41:
الان که برگشتم، آیکان آپدیت به همون صورت زرد (مثل همیشه، یعنی در حالات عادی) هست و آپدیتهایی که برام در نظر گرفته ....:18:
اینا درست نیست، عجیبه، من هم دوست ندارم ویندوزی که عین ساعت داشته کار می کرده و کلی برنامه و تنظیم روش دارم اینجوری بشه! چیکار کنم؟
نقل قول:
سلام.
ظاهرا سایت مایکروسافت حسابی قاطی کرده.
در یکی از سیستم هام سرویس پک 3 آپدیت شده نصب هست که الان زدم لیست آپدیت رو بیاره.
همین چیزا رو آورد؛ آخه من نمیدونم از سرویس پک 3 میخواد آپدیت کنه به سرویس پک 2 ؟؟؟؟؟ :18:
در سیستمی هم که دارم یاهاش پست میدم، سرویس پک 2 بدون دستکاری نصب هست. یعنی هیچ گونه آپدیتی نداره.
حجم فایل آپدیت رو نوشته 10.5 مگابایت :18::18::18:
این یعنی مایکروسافت برگشته به سال 2002 :13:
و اما برای شما دوست خوبم که خودتون از همراهان این تاپیک هستید، فقط یه چیز دارم بگم.
متاسفانه باید ویندوز رو از نو نصب کنید.
و اینکه بعد از این از ویندوزتون یه ایمیج بردارید. (البته منظورم بعد از نصب کامل ویندوز، درایورها، و برنامه های دلخواه هست)
برنامه های خیلی خوبی برای اینکار وجود داره.
مثلا Norton Ghost ، یا Acronis یا Paragon (اولی و سومی خیلی خوبند)
بدین ترتیب، وقتی ویندوزتون از کار می افته در عرض چند دقیقه کوتاه میتونید صاحب یه ویندوز سالم با تمام برنامه هایی که قبلا نصب کردید، داشته باشید....
متاسفم که نتونستم کمکی بکنم :11:
:40:
دوست عزیز ممنون از اینکه شما هم مورد شمابه رو گزارش دادید.نقل قول:
اما ویندوز من هنوز هم داره مثل گذشته خیلی خوب کار میکنه، موردی که هست، فقط همینه، فعلاً هم که از به روز رسانیش صرفنظر کردم و دارم از ویندوزم استفاده می کنم بدون مشکل. منتظر نظارت باقی دوستان می مونم و اگر کسی پیشنهاد بهتری نداشت، یا اطلاع میدم به مایکروسافت (البته تا حالا امتحان نکردم و نمیدونم چقدر تاثیر داره) یا اینکه به نظرم میرسه رو انجام میدم:
حذف کردن Software Distribution Service 3.0 ، البته این اون موردی نیست که گفتم آخرین بار نصبش کردم (دیالوگ نصب sp2 آخری بود) و مطمئن نیستم...
اما سوال:
شما هم الان با همچین موردی رو به رو هستید. خودتون میخواید ویندوزتون رو عوض کنید؟!
اضافه:
یک موردی که همین الان مشکوک شدم و بررسی کردم: دقیقاً همین ویندوز روی سیتم خواهرم هم نصبه (البته اون به روزرسانی خودکارش رو غیر فعال کرده...) با راست کلیک روی مای کامپیوتر و در برگه ی General می بینم که مال اون همچنان زیر version 2002 زده service pack 3 و مال من زده service pack 2 !!!
و اینطور که بوش میاد، مسئله باید حادتر از این حرفها باشه و تنها امیدم میتونه یه ری استور خفنناک باشه...
شما هم لطفاً روی همون سیستمی که مشکل مشابه داره بررسی کنید
مسیر فوق را رفتم و اجرا کردم ولی باز هم مشکل حل نشدنقل قول:
---------- Post added at 06:38 PM ---------- Previous post was at 06:37 PM ----------
دو نسخه از فلش را هم دوباره نصب کردم ولی بازم بعضی از عکسها باز نمی شود :41:نقل قول:
فکر نمیکنید شاید بهتر باشه در بخشی که برای مرورگرتون در این سایت در نظر گرفته شده مشکلتون رو مطرح بفرمایید ؟نقل قول:
در ضمن مطمئن تر اینه که از حذف کننده ی فلش پلیر خود ادوبی استفاده بفرمایید:
uninstall_flash_player.exe
که با آی پی غیر ایرانی می تونید از سایت خود ادوبی بگیرید (راه بهتر و مطمئنتر) یا اینکه بگردید دنبال این فایل در اینترنت، اگر بنده امکان ضمیمه کردن در این سایت رو داشتم همینجا می چسبوندمش...
بله دوست عزیز، برای منم نوشته Version 2002 Service Pack 2 :دینقل قول:
قضیه خیلی جالب شد
من مشکلات مشابه شما رو ندارم فقط اینکه سیستم شده سرویس پک 2. البته من فعلا ریستور نکردم.
ولی بلافاصله بعد از اینکه این پست رو تموم کنم میزنم ریستور بشه
ظاهرا باید بعد از ریستور یه ویندوز جدید نصب کنم :31:
:11: